[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
Ezzat ma zdecydowanie najbardziej wyrobiony głos... głos który niestety pasuje jeno do kotleta.
Takich głosów na weselach i dancingach jest na pęczki.
Takich głosów na weselach i dancingach jest na pęczki.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Występy z gwiazdami chyba rozdały karty, Tanita pociągnęła Ezzata na dno, jej występ był żenujący -i kto tu był gwiazdą? chyba Ezzat. Występ Klaudii i Ewy fenomenalny i to może się okazać przepustką do wygranej. Hyży dla mnie od początku do końca sredni i przewidywalny.
Z tych premierowych piosenek to chyba najlepsza już Klaudii. Występ Wojtka i Tanity - dramat! Okropna piosenka, którą dodatkowo zmasakrowała Tanita. I w ogóle co ona miała na sobie?! Za to występ Klaudii I Edyty - mega
Jednak cały czas chciałbym, żeby wygrał Grzegorz, chociaż nie zdziwię się jeśli wygra Klaudia.

Jak zobaczyłam Tanitę to krzyknęłam w myślach "UBIERZCIE TĘ KOBIETĘ!", ale i tak uważam że komentarze Kuby po tym występie były nie na miejscu.
A ja pomyślałem - jejku, toż ona teraz jest młodsza niż 20 lat temu 

Patricia potwierdziła, że będzie czwarta edycja show.
Wszyscy dotychczasowi zwycięzcy mieli już za sobą udział w produkcjach tvn-owskich, produkowanych przez Fremantle Media. Dziwne.
Tzn. w czym niby brali udział?
Świetny występ Klaudii i Edyty, gratulacje.
A kolejna edycja zapowiedziana na "niedługo", dziwne że nie powiedzieli dokładnie kiedy, czyli pewnie nie wiadomo kiedy.
Świetny występ Klaudii i Edyty, gratulacje.
A kolejna edycja zapowiedziana na "niedługo", dziwne że nie powiedzieli dokładnie kiedy, czyli pewnie nie wiadomo kiedy.
Loska - Mam Talent.
Podsiadło - X Factor i Mam Talent.
Gawor - Mam Talent.
Podsiadło - X Factor i Mam Talent.
Gawor - Mam Talent.
Występ Tanity i Ezzata
5 , ta kobieta wcale nie śpiewała "lepszy głos miała jak mówiła"... ŻENADA
Nie przywiązujcie się do tego, że Kazadi zapowiedziała kolejną edycję, z Tańcem z Gwiazdami było tak samo, Gąsowski pod koniec zapowiadał kolejną edycję.
Wracając do programu, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Pomysł z autorskimi piosenkami-bomba, gra świateł-bomba, tradycyjnie niestety zbombali dźwięk "wokale", zbyt krótki czas antenowy "ciągły pośpiech" i oczywiście masakryczny występ Tanity "jak można skopać własną piosenkę?".
Dzisiejszy finał oceniam na dobre 4. :brawa:

Nie przywiązujcie się do tego, że Kazadi zapowiedziała kolejną edycję, z Tańcem z Gwiazdami było tak samo, Gąsowski pod koniec zapowiadał kolejną edycję.
Wracając do programu, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Pomysł z autorskimi piosenkami-bomba, gra świateł-bomba, tradycyjnie niestety zbombali dźwięk "wokale", zbyt krótki czas antenowy "ciągły pośpiech" i oczywiście masakryczny występ Tanity "jak można skopać własną piosenkę?".
Dzisiejszy finał oceniam na dobre 4. :brawa:
Aaa myślałem że chodzi o jeszcze jakieś inne programy. A tak btw, taki występ jaki był na końcu powinien mieć miejsce z taką oprawą w każdym odcinku.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Jezu już myślałem że wygra Grzegorz :hmm: Cała ta edycja rozsypała się przez małżeństwo Hyżych, ludzie zamiast patrzeć na wokale, skupili się na tym aby ta para doszła razem do finału. Widać było że fani Mai do końca głosowali, jak Ezzat mógł zająć dopiero trzecie miejsce.
Podsumowując była to chyba najsłabsza z edycji, Kuba niestety skupił się na rywalizacji a nie na wyborze najlepszego wokalisty, Czesław też jakoś w tej edycji nie mógł złapac wiatru w żagle. Niech ten dzisiejszy świetny występ Ewy Górniak będzie wstępem do tego aby została czwartym jurorem w kolejnej edycji jeśli powstanie. Za Wojewódzkiego też bym widział kogoś innego np. Metza bo w x-factor chciałbym wysłuchać technicznych uwag o wokalach a nie bzdur i durnych uwag Kuby -to nie mam talent!
Podsumowując była to chyba najsłabsza z edycji, Kuba niestety skupił się na rywalizacji a nie na wyborze najlepszego wokalisty, Czesław też jakoś w tej edycji nie mógł złapac wiatru w żagle. Niech ten dzisiejszy świetny występ Ewy Górniak będzie wstępem do tego aby została czwartym jurorem w kolejnej edycji jeśli powstanie. Za Wojewódzkiego też bym widział kogoś innego np. Metza bo w x-factor chciałbym wysłuchać technicznych uwag o wokalach a nie bzdur i durnych uwag Kuby -to nie mam talent!
Bedzie 4 edycja, bo tak zapowiedziała Patrycja, ale jeśli to dopiero wiosną 2014 roku, na jesień nie ma co liczyć!!!!!!
Jak Wy sobie wyobrażacie Edytę i Tatianę za jednym stołem jurorskim? Takie przepaści. Tatiana miła, pozytywna kobieta, ale mówię jej po tej edycji "Do zobaczenia". Kubie też, gdyż liczę na jego powrót do "Mam talent!". "X Factor" to format, w którym nie ma miejsca na jednego członka jury górującego we własnej opinii nad resztą.
Wrzucam coś, co dodałam też w wątku X-Factor - Edycje zagraniczne. Moje wymarzone panele na rok 2014
:

Wrzucam coś, co dodałam też w wątku X-Factor - Edycje zagraniczne. Moje wymarzone panele na rok 2014

Czy ty myślisz, że TVN przeznaczy jakieś większe pieniądze na jury?Nayma pisze:Jak Wy sobie wyobrażacie Edytę i Tatianę za jednym stołem jurorskim? Takie przepaści. Tatiana miła, pozytywna kobieta, ale mówię jej po tej edycji "Do zobaczenia". Kubie też, gdyż liczę na jego powrót do "Mam talent!". "X Factor" to format, w którym nie ma miejsca na jednego członka jury górującego we własnej opinii nad resztą.
Wrzucam coś, co dodałam też w wątku X-Factor - Edycje zagraniczne. Moje wymarzone panele na rok 2014:

Źródło: http://www.facebook.com/AntyXFtvn