Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

nouze
Fan Forum
Fan Forum

Re: Anna Jędrzejowska

Post autor: nouze »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

capsy, no comments, dzięki, do jutra.

...moment :stop:

Coś mnie zastanawia - jeszcze raz ujęcie nr 4
Obrazek

widać, że pod sukienką są mikroporty, nie?
Czyli logicznie rozumując, całe okablowanie montowane jest przed włożeniem sukienki :mhm:
znaczy się... Anna jest w samej bieliźnie kiedy wpada ekipa dźwiękowców!? :xx: :xx: :xx:
i moga robić co chcą swoimi lepkimi łapskami!? :D25
już widzę te ściemy - "Pani Aniu coś nie styka, proszę się odwrócić, pochylić... ooo taaak... oj nie, musimy jeszcze raz, niestety, mhm spróbujmy teraz nieco wyżej..."
:rozglada:
Pelikan
Bywalec
Bywalec

Post autor: Pelikan »

Równie dobrze może zakładać okablowanie TAM sama (w końcu przez tyle lat pracy w TV chyba nauczyła się tego na pamięć) . Może to być też po prostu bielizna :D szczególnie, że ta sukienka jest obcisła. We wcześniejszych, luźniejszych, kreacjach niczego takiego nie widać . Eh, szkoda że nie ma ujęcia w HD... ;(
Swoją drogą - nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale Anna z tygodnia na tydzień jest coraz piękniejsza :)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Pelikan pisze:Równie dobrze może zakładać okablowanie TAM sama (w końcu przez tyle lat pracy w TV chyba nauczyła się tego na pamięć)
ja tam nie wiem, ale kilka razy było widać w tle, tuż przed programem, jak jakiś koleś dłubie jej za plecami - rozumiesz, każdy się najlepiej zna na swojej podstawowej robocie :D22
Pelikan pisze:Może to być też po prostu bielizna szczególnie, że ta sukienka jest obcisła
chyba kurde z doczepioną kosmetyczką :hyh:
Pelikan pisze:Swoją drogą - nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale Anna z tygodnia na tydzień jest coraz piękniejsza
Problem w tym, że z tygodnia na tydzień, do końca lata, coraz bardziej będzie wkur... nas ta ambona :D9
Pelikan pisze:Eh, szkoda że nie ma ujęcia w HD...
już raz kolegom fakersy przesłałem - czas na powtórzenie pozdrowień Skiby dla premiera Buzka: :D16
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

nouze pisze:
Pelikan pisze:Równie dobrze może zakładać okablowanie TAM sama (w końcu przez tyle lat pracy w TV chyba nauczyła się tego na pamięć)
ja tam nie wiem, ale kilka razy było widać w tle, tuż przed programem, jak jakiś koleś dłubie jej za plecami - rozumiesz, każdy się najlepiej zna na swojej podstawowej robocie :D22
Zmieniasz zawód? :> :D
nouze
Fan Forum
Fan Forum

matik pisze:Zmieniasz zawód? :> :D
a dopiero zacząłem się sprawdzać jako znawca gatunków blach, stalowych tulei i prętów, ekstremalnej jazdy sztaplarką na dwóch kołach bez hamulców, oraz tańcu na dźwigu.

kurna, uszy mam, to mogę i za dźwiękowca robić :D22
Pani Anno - pani uważa na podejrzanych przyjezdnych z dzikiego zachodu kraju :spiewa:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

nouze pisze:
Pelikan pisze:Może to być też po prostu bielizna szczególnie, że ta sukienka jest obcisła
chyba kurde z doczepioną kosmetyczką
albo korygująca :devil: ;)
Swoją drogą - nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale Anna z tygodnia na tydzień jest coraz piękniejsza
Problem w tym, że z tygodnia na tydzień, do końca lata, coraz bardziej będzie wkur... nas ta ambona
Po obejrzeniu nagranego materiału zalogowałem się aby napisać ... identyczny komentarz :>
Mam wrażenie ( wiem, że kompletnie bezsensowne ), że ta dzisiejsza kreacja i pantofelki , to tak specjalnie, aby nas powku....rzać :
nie podobał się wam wirtual, to się teraz oblizujcie :D21 :D24
nouze
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Mam wrażenie ( wiem, że kompletnie bezsensowne ), że ta dzisiejsza kreacja i pantofelki , to tak specjalnie, aby nas powku....rzać :
nie podobał się wam wirtual, to się teraz oblizujcie
bezsensowne, powiada starszy kolega? A jak wytłumaczyć sytuację z tymi spodniami, jak zaskakująco często Anna zaczęła w nie wskakiwać "za zasłoną" :>
Dzisiejsze pantofelki - platformy - znane i obejrzane z wielu ujęć. Ale w ubiegłym tygodniu były sandałki na obcasie - pełen rarytas. A w wirtualu tylko raz jak Obama zawitał :D14 (i to widoczne przez jakieś 2 sekundy... :ech: )
epsztajnek

nouze pisze: bezsensowne, powiada starszy kolega?
ja tylko tak asekuracyjnie :rozglada: więc kolega też podejrzewa panią Redaktor o działanie ze złośliwą premedytacją ? :/
Dzisiejsze pantofelki - platformy
i dlatego były widoczne z daleka :hyh:
Na sandałki wogóle nie zwróciłem uwagi , ale ja nie mam HD
nouze
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:ja tylko tak asekuracyjnie więc kolega też podejrzewa panią Redaktor o działanie ze złośliwą premedytacją ?
tak jakby nie była wcześniej pewna, czy wypada być ostrą i podaną na tacy :mhm:
epsztajnek pisze:Na sandałki wogóle nie zwróciłem uwagi , ale ja nie mam HD
jo tyż, ale mam młodszy wzrok :D11 :devil:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

O JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :xx: :xx: :xx: :hmm:
co za buciki Pani Redaktor :tanczy: :brawa:

szkoda że przegapiłem w przyzwoitej jakości ;(

a jeszcze przed wyjściem do roboty, sorry - kochanej roboty, gadałem do siebie (a jak!)
"ustawię tę zjeb... dekodero-nagrywarkę upc, ciepło jest, może o 15-tej będzie coś extra i na ostro"

ale nie :nie: - ustawiłem jeno stream na kompie
ten kto wymyslił powiedzenie że głupi ma zawsze szczęście, najwyraźniej nie miał przyjemności mnie poznać :stop:
Padaka :D24

to uwaga, ćwiczymy wspólnie ślepia (panie senior :> )

Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek

Noooo, buciki w mrocznym stylu pasującym do wyobrażeń o Pani Redaktor :devil:
Tylko, według mnie, do tych bucików pasowałyby wiadome ;) spodnie i wiadoma ( ta wczorajsza ) bluzeczka-kurteczka :D
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Kolega nie potrafi się wczuć fragmentarycznie. Ja dopiero teraz zacząłem oceniać resztę... i od razu wracam myślami do parteru :D22 :devil:
epsztajnek

To oczywista oczywistość, że ubiór ocenia się całościowo, a nie fragmentarycznie, zwłaszcza przy publicznych wystąpieniach.
Ale przyznaję, że dzisiejsze obuwie sprawia, że w wyobraźni lęgnie się obraz Pani Anny, że tak powiem, całkowicie abstrachujący od pozostałej garderoby :xx:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

i w tym momencie jak zawsze pojawia się platforma ( :xx: ) zgody i wzajemnego zrozumienia :lol2:
epsztajnek pisze:To oczywista oczywistość, że ubiór ocenia się całościowo, a nie fragmentarycznie, zwłaszcza przy publicznych wystąpieniach
jasność najjaśniejsza - ale dziś pojawił się taki kąsek, że tylko wspomniany wcześniej przez seniora zestaw mógłby jeszcze podkręcić temperaturę :)

chociaż, w tej wyobraźni, nie takie zestawy można sobie na Pani Redaktor skompletować :spiewa: :rozglada: :cicho:
ODPOWIEDZ