Moderator: Łukasz
ja tam nie wiem, ale kilka razy było widać w tle, tuż przed programem, jak jakiś koleś dłubie jej za plecami - rozumiesz, każdy się najlepiej zna na swojej podstawowej robociePelikan pisze:Równie dobrze może zakładać okablowanie TAM sama (w końcu przez tyle lat pracy w TV chyba nauczyła się tego na pamięć)
chyba kurde z doczepioną kosmetyczką :hyh:Pelikan pisze:Może to być też po prostu bielizna szczególnie, że ta sukienka jest obcisła
Problem w tym, że z tygodnia na tydzień, do końca lata, coraz bardziej będzie wkur... nas ta ambonaPelikan pisze:Swoją drogą - nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale Anna z tygodnia na tydzień jest coraz piękniejsza
już raz kolegom fakersy przesłałem - czas na powtórzenie pozdrowień Skiby dla premiera Buzka:Pelikan pisze:Eh, szkoda że nie ma ujęcia w HD...
Zmieniasz zawód? :>nouze pisze:ja tam nie wiem, ale kilka razy było widać w tle, tuż przed programem, jak jakiś koleś dłubie jej za plecami - rozumiesz, każdy się najlepiej zna na swojej podstawowej robociePelikan pisze:Równie dobrze może zakładać okablowanie TAM sama (w końcu przez tyle lat pracy w TV chyba nauczyła się tego na pamięć)22
a dopiero zacząłem się sprawdzać jako znawca gatunków blach, stalowych tulei i prętów, ekstremalnej jazdy sztaplarką na dwóch kołach bez hamulców, oraz tańcu na dźwigu.matik pisze:Zmieniasz zawód? :>
albo korygująca :devil:nouze pisze:chyba kurde z doczepioną kosmetyczkąPelikan pisze:Może to być też po prostu bielizna szczególnie, że ta sukienka jest obcisła
Po obejrzeniu nagranego materiału zalogowałem się aby napisać ... identyczny komentarz :>Problem w tym, że z tygodnia na tydzień, do końca lata, coraz bardziej będzie wkur... nas ta ambonaSwoją drogą - nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale Anna z tygodnia na tydzień jest coraz piękniejsza
bezsensowne, powiada starszy kolega? A jak wytłumaczyć sytuację z tymi spodniami, jak zaskakująco często Anna zaczęła w nie wskakiwać "za zasłoną" :>epsztajnek pisze:Mam wrażenie ( wiem, że kompletnie bezsensowne ), że ta dzisiejsza kreacja i pantofelki , to tak specjalnie, aby nas powku....rzać :
nie podobał się wam wirtual, to się teraz oblizujcie
ja tylko tak asekuracyjnie :rozglada: więc kolega też podejrzewa panią Redaktor o działanie ze złośliwą premedytacją ? :/nouze pisze: bezsensowne, powiada starszy kolega?
i dlatego były widoczne z daleka :hyh:Dzisiejsze pantofelki - platformy
tak jakby nie była wcześniej pewna, czy wypada być ostrą i podaną na tacy :mhm:epsztajnek pisze:ja tylko tak asekuracyjnie więc kolega też podejrzewa panią Redaktor o działanie ze złośliwą premedytacją ?
jo tyż, ale mam młodszy wzrokepsztajnek pisze:Na sandałki wogóle nie zwróciłem uwagi , ale ja nie mam HD
jasność najjaśniejsza - ale dziś pojawił się taki kąsek, że tylko wspomniany wcześniej przez seniora zestaw mógłby jeszcze podkręcić temperaturęepsztajnek pisze:To oczywista oczywistość, że ubiór ocenia się całościowo, a nie fragmentarycznie, zwłaszcza przy publicznych wystąpieniach
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 18 gości