zycze faktom by ukraina trwala jak najdluzej [a Ukrainie zeby jak najszybciej wygral juszczenko]. Ciekawa mamy sytuacje: najchetniej ogladamy programem telewizji komercyjnej jest program informacyjny
ja jestem za JuszczenkÂą.... :o
ale dziÂś Fakty siĂŞ nieÂźle spisaÂły na Âżywo.... relacje Wiktora Batera i PawÂła PÂłuski nawet spoko i fajne zakoĂączenie FaktĂłw
---
Rymanowski cieszyÂł... jak zresztÂą zawsze, pewnie dlatego, Âże przyszo mu prowadziĂŚ dziÂś Fakty w zwiÂązku coraz bardziej napiĂŞtÂą sytuacjÂą na Ukrainie
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Anonymus pisze:ale dziÂś Fakty siĂŞ nieÂźle spisaÂły na Âżywo.... relacje Wiktora Batera i PawÂła PÂłuski nawet spoko i fajne zakoĂączenie FaktĂłw
Tak, chocia¿ mogli daÌ jak¹œ muzykê do tego obrazu "imprezuj¹cej" wrêcz Ukrainy. Ale i tak by³o œwietnie.
No mogli daĂŚ wÂłaÂśnie muzykĂŞ tÂą co zawsze na zkoĂączenie FaktĂłw a oni pokazali z gÂłosem to co siĂŞ tam na placu dzieje w tym jeszcze jakiÂś sygnaÂł karetki... trochĂŞ dziwne zakoĂączenie... zabrakÂło tej muzyki
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Mimo wszystko Fakty w srodê bardzo ³adnie za¿ar³y... Okolicznoœci sprzyja³y temu, ale to jakby nie ma wiêkszego znaczenia bo wynik jest wynikiem i z tego 5 miejsca trzeba siê cieszyÌ. Ciekawy jestem jak¹ ogl¹dalnoœÌ mia³y ok³adnie rok temu, bo wydaje mi siê, ¿e tak wysoko sta³y dopiero w styczniu lub lutym, kiedy jest zazwyczaj najwiêksza ogl¹dalnoœÌ w roku (dzieù krótki, zimno na polu- ludzie gnaj¹ do domów i siadaj¹ przed Faktami )
No có¿, rok temu "Fakty" wiêksz¹ b¹dŸ równ¹ widowniê obecnej:
NajchĂŞtniej ogladane wydania "FaktĂłw" rok temu w listopadzie oglÂądaÂło 4,6mln - 4,8mln widzĂłw.
Za to "Informacje" podchodziÂły w porywach do 3 milionĂłw, a najchĂŞtniej ogladane odcinki "WiadomoÂści" miaÂły ponad 7mln widzĂłw - teraz jest ich nieco ponad 6mln
Jakim cudem 28% populacji naszego kraju oglÂąda ten serial to ja nigdy nie pojmĂŞ. Mamy 38,5 mln ludzi z czego MjM oglada 11mln !!! PrzecieÂż to jest chyba ewenement na skale swiatowÂą.
W Stanach jest 266 mln ludzi i o ogromnym sukcesie mowi sie jesli jakis program ogladany jest przez 10 mln! Przypominam ¿e ostatni odcinek Przyjació³ ogladalo tam 40mln ludzi czyli 15% populacji. A obecnie najchêtniej ogladanym serialem w USA jest LOST ogl¹dany przez 19mln ludzi.
Widzieliœcie wczorjasze udzia³y? TVN minimalnie przegoni³ Polsat, jak zwykle warunki stawia TVP1 oraz TVP2, ale bardzo dobry wynik osi¹gnê³a TVP3 - a¿ 9,3% udzia³ów w rynku. WidaÌ Polacy zainteresowali siê przes³uchanime Kulczyka. Sam zreszt¹ te¿ ogl¹da³em...
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....