Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

szymcio9 pisze:No to widzĂŞ, Âże w ÂśrodĂŞ udaÂło siĂŞ "Faktom" uzyskaĂŚ jeden z lepszych ostatnio wynikĂłw. :)
Nie bez powodu. Sytuacja na Ukrainie przyci¹ga wielu widzów, w tym mnie. :) U mnie w szkole nawet nauczyciele nosz¹ pomaraùczowe wst¹¿ki. :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

WOW :!: Fakty na 5. miejscu :lol:
coraz wyÂżej idÂą w tym rankingu ogladalnoÂści
:wink:
WidzĂŞ, Âże na 10. miejscu pojawiÂła sie Uwaga! - to teÂż dobry wynik dla tvn-u
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

zycze faktom by ukraina trwala jak najdluzej [a Ukrainie zeby jak najszybciej wygral juszczenko]. Ciekawa mamy sytuacje: najchetniej ogladamy programem telewizji komercyjnej jest program informacyjny
Anonymus
Bywalec
Bywalec

ja jestem za JuszczenkÂą.... :o
ale dziÂś Fakty siĂŞ nieÂźle spisaÂły na Âżywo.... relacje Wiktora Batera i PawÂła PÂłuski nawet spoko i fajne zakoĂączenie FaktĂłw
---
Rymanowski cieszyÂł... jak zresztÂą zawsze, pewnie dlatego, Âże przyszo mu prowadziĂŚ dziÂś Fakty w zwiÂązku coraz bardziej napiĂŞtÂą sytuacjÂą na Ukrainie
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

nom, dzis bylo bardzo fajnie, tak jakby rymanowskiemu otworzyla sie w glowie jakas furtka do spokoju...
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Anonymus pisze:ale dziÂś Fakty siĂŞ nieÂźle spisaÂły na Âżywo.... relacje Wiktora Batera i PawÂła PÂłuski nawet spoko i fajne zakoĂączenie FaktĂłw
Tak, chocia¿ mogli daÌ jak¹œ muzykê do tego obrazu "imprezuj¹cej" wrêcz Ukrainy. :wink: Ale i tak by³o œwietnie. :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

ChciaÂłbym zauwaÂżyĂŚ, Âże w ÂśrodĂŞ byÂł takÂże pogrzeb Marcina. To pewnie takÂże (chociaz nie tylko) ÂściÂągnĂŞÂło takÂą widownie.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Ano w³aœnie :!: :!: :!: Ukraina+Marcin da³y wysok¹ ogladalnoœÌ i nie jest to dlla mnie dziwne :!:
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Maciek pisze:
Anonymus pisze:ale dziÂś Fakty siĂŞ nieÂźle spisaÂły na Âżywo.... relacje Wiktora Batera i PawÂła PÂłuski nawet spoko i fajne zakoĂączenie FaktĂłw
Tak, chocia¿ mogli daÌ jak¹œ muzykê do tego obrazu "imprezuj¹cej" wrêcz Ukrainy. :wink: Ale i tak by³o œwietnie. :D
No mogli daĂŚ wÂłaÂśnie muzykĂŞ tÂą co zawsze na zkoĂączenie FaktĂłw a oni pokazali z gÂłosem to co siĂŞ tam na placu dzieje w tym jeszcze jakiÂś sygnaÂł karetki... trochĂŞ dziwne zakoĂączenie... zabrakÂło tej muzyki
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Mimo wszystko Fakty w srodê bardzo ³adnie za¿ar³y... Okolicznoœci sprzyja³y temu, ale to jakby nie ma wiêkszego znaczenia bo wynik jest wynikiem i z tego 5 miejsca trzeba siê cieszyÌ. Ciekawy jestem jak¹ ogl¹dalnoœÌ mia³y ok³adnie rok temu, bo wydaje mi siê, ¿e tak wysoko sta³y dopiero w styczniu lub lutym, kiedy jest zazwyczaj najwiêksza ogl¹dalnoœÌ w roku (dzieù krótki, zimno na polu- ludzie gnaj¹ do domów i siadaj¹ przed Faktami 8) 8) 8) 8) 8) )
MAKEPOVERTYHISTORY
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

No có¿, rok temu "Fakty" wiêksz¹ b¹dŸ równ¹ widowniê obecnej:
NajchĂŞtniej ogladane wydania "FaktĂłw" rok temu w listopadzie oglÂądaÂło 4,6mln - 4,8mln widzĂłw.

Za to "Informacje" podchodziÂły w porywach do 3 milionĂłw, a najchĂŞtniej ogladane odcinki "WiadomoÂści" miaÂły ponad 7mln widzĂłw - teraz jest ich nieco ponad 6mln
:)
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

"M jak mi³oœÌ" przekroczy³o 11 mln :!: :!: :!: :!:

Ja oczywiÂście zmieszczam tylko dane telemetryczne bo moje pisanie zwykÂłych postĂłw jest dalej zawieszone.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Andy
Początkujący
Początkujący

Post autor: Andy »

Jakim cudem 28% populacji naszego kraju oglÂąda ten serial to ja nigdy nie pojmĂŞ. Mamy 38,5 mln ludzi z czego MjM oglada 11mln !!! :shock: PrzecieÂż to jest chyba ewenement na skale swiatowÂą.

W Stanach jest 266 mln ludzi i o ogromnym sukcesie mowi sie jesli jakis program ogladany jest przez 10 mln! Przypominam ¿e ostatni odcinek Przyjació³ ogladalo tam 40mln ludzi czyli 15% populacji. A obecnie najchêtniej ogladanym serialem w USA jest LOST ogl¹dany przez 19mln ludzi.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Widzieliœcie wczorjasze udzia³y? TVN minimalnie przegoni³ Polsat, jak zwykle warunki stawia TVP1 oraz TVP2, ale bardzo dobry wynik osi¹gnê³a TVP3 - a¿ 9,3% udzia³ów w rynku. WidaÌ Polacy zainteresowali siê przes³uchanime Kulczyka. Sam zreszt¹ te¿ ogl¹da³em... :D :D
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Podobnie TVN24 - niecaÂłe 2% :)
Tyle, Âże na Brief.pl podali, Âże sÂą to udziaÂły... z dzisiaj! :D JacyÂś przewidujÂący oni sÂą :lol:
:)
ODPOWIEDZ