Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

akceptowany przez "stary" zespó³ przynios³o by jakiœ skutek.
sam Ryman nie by³ akceptowany przez stary zespó³ i jakoœ go wylansowali :)
Powinna wygryŸÌ j¹ ot tak, dla zasady, dla zagojenia wielkiej rany jak¹ by³o wygryzienie jej przez Justynê
wiesz nie kaÂżdy jest tego pokroju osobÂą ...
1. jej facet jest producentem w tvn turbo
2. moÂże warto zmieniĂŚ miejsce pracy
3. jeœli s¹ przyjació³kami bêd¹ razem popijaÌ kawke
poc o ma zmieniac miejsce pracy ? Ona kocha rajdy i sport ale chce byĂŚ dziennikarka politycznÂą jak Justyna sama tak mĂłwiÂła... wiĂŞc raczej w dobrym miejscu pracuje... A Martyna raczej kawki nie popija...Nie kaÂżdy z mĂŞÂżem w czasie pracy na papieroska wyskakuje jak twoja ukochana JustyÂś...
Niezmiernie mi z tego powodu przykro...
Nie sÂązde... :twisted:
W czym, bo chyba nie w prowadzeniu powaÂżnego programu informacyjnego.
We wszytskim a w prowadznieu serwisu informacyjnego przede wszystkim... :)
... i jak widzê j¹ na ekranie, to prze³¹czam bo nie moge s³uchaÌ jak jêczy
odpowiem ci jak michos... to sobie posÂłuchaj szczytowania Justyny "Fucktyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy" profesjonalna dziennikarka niepowinna przeciagaĂŚ samogÂłosek...
no wÂłaÂśnie, bardzo ciekawy, jakby chciaÂła powiedzieĂŚ "idÂźmy juÂż do ostatniego promptera bo dzieci w domu na kolacje czekajÂą"
PodejÂżewam ze matka akurat jest rĂłwnie troskliwÂą jak wszystkie "panie z tivi w tym twoja JustyÂś"dzieci widza raz dziennie jak juÂż ÂśpiÂą a na urlopie zajmujÂą siĂŞ mĂŞÂżem soba i firmowym laptopem... a jak chcesz posÂłuchaĂŚ kogoÂś kto jest znudzony serwisem jaki zapodaje to sobie zapodaj WysockÂą albo A*omata...
Bardzo œmieszne, Danka bez promptera utopi³aby siê jak cz³owiek panicznie boj¹cy siê wody w brodziku. Proponuje test Lisa- wyrzucamy kartki, wy³¹czamy prompter i prowadzimy z g³owy. Ciekawe czy pope³ni³a chocia¿ jeden tekst bia³ej... Nie s¹dze...
Ja tez nie sÂązde by Âźle wypadÂła podczas takiego testu... na pewno nie raz podobne jazdy jej siĂŞ zdarzaÂły... jest bardzo opanowana i daÂła by sobie radĂŞ... :)
wyksztaÂłcenie mgr prezenter
mgr ekonomii jak chcesz wiedziec o ile nie wyÂżej ja tam nie wiem :) a co do nagrody to co zazdroscizs bo Justyna nie dostaÂła ???? Oni siĂŞ chyba lepiej na tym znajÂą niÂż ty....
wygryzÂł" z WiadomoÂści Ziemiec, Adamczyk i Wysocka- co za szuje Jak mogli
mogli bo w tvp jak i innych stacjach panuje koteria... znali WarakomskÂą to mogli wszystko a i pretekst siĂŞ znalazÂł...
(ludzie Kwiatkowskiego - teraz nawet to brzmi dumnie wolaÂła bym to niÂż byĂŚ czÂłowiekiem Warakomskiej)
Film, jakiÂś program nagrywany do "puszki". Bez komentarza...
masz racje bez komentarza :?
Z Âłaski swojej nie obraÂżaj Justyny, bo ja o Anicie nie mĂłwiĂŞ jeszcze per Helga, mimo, Âże mam wielkÂą ochotĂŞ.
nie bardzo rozumiem czym jÂą niby obraziÂłam ??? nie rzuca siĂŞ ???? kaÂżdy ci powie Âże tak a Âże jak po dragach ? co w tym obraÂźliwego ????
Tym zdaniem pogr¹¿y³aœ siê do koùca. Widzê, ¿e doskonale wiesz, jak pracuje siê w mediach
Nie wiem i nie twierdzĂŞ ze wiem... Poprsotu stwierzdiÂłam ze nikt jej nie kazaÂł machaĂŚ Âłbem...
WIesz dlaczego Bo Âżeby przeczytaĂŚ gÂłupi serwis informacyjny tak ÂżebyÂś go zrozumiaÂła, ÂżebyÂś czytajÂąc miaÂła odpowiedniÂą intonacjĂŞ pracujesz caÂłym ciaÂłem- to jest sekret
aha wiesz co ? Justyna Anita Danka piĂŞknie czytajÂą bo maja piĂŞkne radiowe gÂłosy i dobrÂą dykcjĂŞ a nie dla tego ze wierzgajÂą caÂłym ciaÂłem... idÂąc tym tropem kaÂżdego radiowego dziennikaÂża powinniÂśmy podziwiaĂŚ jak robi fikoÂłki pajacyki czy inne ĂŚwiczenia gimnastyczne poprawiajÂące oddychanie przeponÂą czy teÂż dykcjĂŞ...ZresztÂą niewazne pewnie masz racjĂŞ ale skoro tak a nie inaczej siĂŞ zachowuje to powinna zostaĂŚ w radiu skoro tam moÂże lepiej wyraziĂŚ siebie machajÂąc gÂłowÂą na wszytskie strony jak Dorota Gawryluk czy Jola Pienkowska (btw nad wszytkim moÂżna porpracowaĂŚ jak Kammmel za bardzo mrugaÂł to mu kazali powieki spinaczami przypinaĂŚ - pomogÂło...)
Chodzi o wylewane przez ciebie na JustynĂŞ pomyje na forum. gazeta.pl
nie wylewam powiedziaÂłam tylko ze nie jest dla mnie chodzÂącym sexem...
11 wrzeÂśnia byÂł miesiÂąc po uruchomieniu kanaÂłu- magazyn 24 godziny pojawiÂł siĂŞ sporo po tym wydarzeniu. CoÂś zaczynasz siĂŞ mieszaĂŚ...
a co ma do tego chronologia ??? Najpierw jej sÂłuchaÂłam w radiu Zet i badzo lubiÂłam potem zrobiÂła z siebie pajaca w zcsie WTC.... i nie oglÂądaÂłam jej zaczĂŞÂłam oglÂądac magazyn 24 h chyba jakieÂś 2 miechy przed jej przejsciem do FucktĂłw i mi siĂŞ spodobaÂła ...
Przebywanie w towarzystwie Dody oÂśmiesza
Nie to wielkie wyró¿nienie... :!: :!: :P Btw wiem ze byla w 1 trójce... i sie nie dziwiê uwazam ja za niezwykle inteligentn¹ nawet prezydent j¹w wywiadzie pochwali³ za inteligencje zreszt¹ :) Gratuluje wyniku aleco to ma do oœmieszania ????
DziĂŞki, podnosisz mi samoocenĂŞ. Swego czasu takie same sÂłowa sÂłyszaÂł pod swoim adresem Mariusz Ziomecki. I co? Zyje dalej i ma siĂŞ Âświetnie.
BRAVO masz rzecywiscie z kogo brac przykÂład... :? Hiena dziennikarstwa...
Czy chcesz przez to powiedzieæ ¿e stara ekipa Faktów toleruje obecnych prowadzcych. Jako¶ rzadko bywa ju¿Tomek Sianecki, a keidy¶vywa³ codziennie i Pochanke wspomina³a w wywiadach ¿e nie wyobra¿a sobie FAKTÓW bez s³owa koñcz±cego Tomka Sianeckiego. Kiedy dzi¶bardzo czêsto tak siêdzieje. TO JEST TA DEZAPROBATA?
BRAVO :) lepiej bym tego nie ujĂŞÂła.... Gdzie Tomek Sianecki ????
W ogóle to odra¿a mnie troche ostatni styl Pochanke. Ubiera jakies koronki i ró¿owe golfiki. To program informacyjny
W tym wypadku rzÂądzi Smoktunowicz... totalne bezguscie...
. NauczyÂła siĂŞ jak byĂŚ spokojnÂą prezenterkÂą A moÂże w koĂącu ulegÂła proÂśbom, lamentom zarzÂądu: Justynko ratuj nasz program

Dla mnie Pochanke to kobieta kÂłamliwa, obÂłudna i w dodatku ma niezmierzony tupet.
Tak Justynko zrĂłb coÂś bo ta nieprofesjonalna Anita nam program poÂłozy.... a jeszcze damy ci do pomocy A*tomata... bedie sooper program :)
A co do k³amliwosci sie zgadzam ejst ob³ódna... Jak chcesz wiedzieÌ Kubs czemu to sobie poczytaj Sukces z nia.... Ta siê kryguje jak to ona siê ba³a faktów itp... Jak by ja tam normalnie wypychali na si³ê....
Pochanke nie chcia³a prowadziÌ Faktów nie chc¹c œci¹gaÌ na siebie niechêci reporterów i widzów- to chyba normalne zachowanie i normalny mechanizm obronny. Poza tym wiadomo by³o, ¿e predzej czy póŸniej pojawi siê o 19.
Pewnie lepiej byÂło przyjsĂŚ na gotowe...
JuÂż pisaÂłem, kanonizujcie za Âżycia jako mĂŞczĂŞnnice Ale swojÂą drogÂą to niezwykÂły fenomen z Anity- taka mÂłoda i taka zdolna i tak jej nie lubiÂą- buhaha
buhahahaha rzeczywiscie uÂśmiaÂłam siĂŞ very funny...
Nie lubi¹ jej bo pokazuje ¿e bed¹Ì m³odsza od niech jest od nich lepsza...a sk¹d wiesz ze wszyscy ???? mo¿e tylko Gollum Jêdrzejowska ???
ZresztÂą ci ktĂłrzy jÂą zgnojili niekoniecznie muzsa jej personalnie nie lubiĂŚ...
Zgadzam sie w 100%. Justyna to najlepszy przyk³ad jak ciê¿k¹ i wytrwa³¹ prac¹ mo¿na osi¹gn¹Ì coœ. A droga do celu w jej przypadku na pewno nie by³a prosta.
Jak koteriÂą i nepotyzmem moÂżna odebrac prace mÂłodej i Âświetnie siĂŞ zapowiadajÂącej dziennikarce...
Btw... Nie nienawidze Justyny ceniĂŞ jej profesjonalizm bo nikt lepiej od niej nie prowadzi wywiadĂłw itp...ale niepopieram koterii i nepotyzmu
Android <3
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Black Jack '62 pisze: Otó¿ - to o wymachiwaniu rêkami mówi³a sama p. Pochanke, chyba w Gali (oj, oj! coœ nie œledzimy poczynaù wspania³ej pani, a tak jej bronimy?),
no có¿ teraz nagle zmieni³a znacz¹co zdanie.
Lisa nie broniĂŞ, bo FaktĂłw z nim nawet nie oglÂądaÂłem zbyt czĂŞsto ... I nie uwaÂżam go za ÂżadnÂą wyroczniĂŞ.
Bronimy jej przed fanatyzmem na punkcie Anity, a wywiadu faktycznie nie czytaÂłem- nie jestem jakimÂś maniakiem Justyny. Nawet umiem siĂŞ zdobyĂŚ na krytykĂŞ, oto ona: nie podobaÂło mi siĂŞ jak rozmawiaÂła dziÂś z Kwachem w Faktach- potraktowaÂła go trochĂŞ z gĂłry. Ale co z tego, skoro Wy o Anicie nie powiecie i nie dacie powiedzieĂŚ zÂłego sÂłowa...eh...
Thas was a little ironic, a raczej tok myÂślenia wÂładz tvn-u, nie mĂłj :!:
Ja potraktowaÂłem jak najbardziej serio tekst o gĂŞsi i co wiĂŞcej, spodobaÂł mi siĂŞ 8)
A ja nie znam nikogo w moim otoczeniu, kto by lubiÂł, czy sznowaÂł p. Pochanke :!:
To masz maÂło reprezentatywne otoczenie, bo ja w swoim mam i zwolennikĂłw wdziĂŞkĂłw Anity i zwolennikĂłw bÂłyskotliwego umysÂłu Justyny- z przewagÂą tych drugich. A, sÂą nawet tacy ktĂłrzy prĂłbujÂą poÂłaczyc ogieĂą i wodĂŞ i ceniÂą je obie tak samo :!: :!:
Nie wiem, czy wiesz, p. Pochanke odpisa³a na jeden z moich maili, w którym to próbowa³a (zreszt¹ niskutecznie) mnie przekonaÌ, ¿e ani ona ani jej m¹¿
nie sÂą opdowiedzialni za zmiany personalne wÂśrĂłd prowadzÂących Fakty.
NIe wiedziaÂłem, ale to Âże odpisaÂła na twĂłj e-mail Âświadczy o niej tylko dobrze. I to co napisaÂła jest prawdÂą w 100%- zaufaj, mam pojĂŞcie jak funkcjonuje ta firma.
¯e decyzjê tê podj¹³ ktoœ, kto jest du¿o, du¿o wy¿ej.
PrzecieÂż nie od dziÂś wiadomo, Âże ÂłapĂŞ na Faktach trzyma Walter- on daje bÂłogosÂławieĂąstwo i on wysyÂła ciĂŞ na zielonÂą trawkĂŞ.
cytat z p. Pochanke ,,jest rzeczywiÂście ÂświetnÂą dziewczynÂą,
ale dopiero na poczÂątku kariery i jescze wszystko przed niÂą''.
A nie jest tak :?: CzÂłowieku, ona ma dopiero 26 lat :!: I to osiÂągnĂŞÂła do tej pory- nie przeczĂŞ, to bardzo wiele. Ale nie wszystko naraz. Dalej zostajĂŞ przy swojej opinii, Âże Anita Âładnie wyglÂąda, ale brakuje jej normalnego dziennikarskiego doÂświadczenia. Dla mnie ona jest prezenterkÂą a nie prowadzÂącÂą.
W odpowiedzi napisa³em jej, ¿e wspó³czujê jej mê¿owi tak w¹skiego zakresu kompetencji na stanowisku szefa Faktów i TVN24 :lol:,
To zupe³nie niepotrzebna ironia z twojej strony. A od Pieczyùskiego zale¿y naprawdê wiele: to od niego zale¿y czy bedziesz pracowa³ w tej firmie czy nie, czy bêdziesz móg³ daÌ swój g³os i twarz na antenê- to fragment zakresu jego kompetencji. Ogólnie rzecz bior¹c Adam ma tam naprawdê du¿¹ w³¹dzê.
a jej pogratulowaÂłem uznania tych, co sÂą duÂżo, duÂżo wyÂżej.
KaÂżdy lubi byĂŚ doceniany przez przeÂłoÂżonych- nie ma w tym nic zdroÂżnego.
A widziaÂłeÂś rekalmĂŞ, w ktĂłrej informowano, Âże tvn wchodzi na gieÂłdĂŞ :?:
PadÂły tam mniej wiĂŞcej takie sÂłowa: (...)i fakty, ktĂłre dla innych staÂły siĂŞ wzorcem.
Ale co to ma do Justyny :?: Czy ona pisaÂła tekst :?: Czy ona montowaÂła ten teaser :?: A to, Âże Fakty sÂą wzorcem dla innych to chyba nie trzeba mĂłwiĂŚ i nie ma co temu zaprzeczaĂŚ, bo byÂło wiele przypadkĂłw w przeszÂłoÂści, gdy rĂłwno zrzynano z programu Lisa, wiĂŞc nie zaprzeczaj faktom.
Dla innych, czyli m.in dla polsatowskich WydarzeĂą, ktĂłre robi Lis, ten sam Lis, ktĂłry stworzyÂł Fakty, a teraz siĂŞ na nich wzoruje, trochĂŞ to dziwne :wink:
Dok³adnie tak jest i nie w tym nic dziwnego. Lis przenosi teraz do Polsatu wzorzec, który doskonale sprawdzi³ siê w tvnie. W tej materii prochu siê nie odkryje- jeœli jakiœ system siê sprawdza to siê go powiela. Zawsze mo¿na pójœÌ dalej- np. Smuktunowicz mog³aby zacz¹Ìc siê rozbieraÌ prezentuj¹c newsy (takie zabiegi by³y juz robione w Turcji, w Rosji i w Rumuni). Temat podobieùstwa Wydarzeù do Faktów ju¿ by³ wa³kowany, ale zapytam tak: czy studio Wydarzeù nie jest ³udz¹co podobne do starego studia Faktów :?: Chyba nie zaprzeczysz.
A i jeszcze jedno, gdy zacznĂŞ braĂŚ ÂłapĂłwki od studentĂłw staĂŚ mnie bĂŞdzie na myjniĂŞ z woskowaniem :lol:
Dziêki, ¿e ty i po czêœci p. Pochanke, mi to uœwiadomiliœcie, lepiej póŸno ni¿ wcale :wink: :lol:
Nie radzĂŞ, bo skoĂączysz jak pewien profesor z uniwersytetu w Radomiu- ostatnio wyprowadzili go w kajdankach na oczach studentĂłw. Za co? BraÂł po 100 zÂł za egzamin 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

odpowiem ci jak michos... to sobie posÂłuchaj szczytowania Justyny "Fucktyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy" profesjonalna dziennikarka niepowinna przeciagaĂŚ samogÂłosek...
Warto jednak zauwa¿yæ, ¿e nasza Justysia ostatnio nie jêczy ju¿ -jak to stwierdzili niektórzy forumowicze. Pozatym nie macha ju¿ tak g³ow± -wszyscy na to narzekali¶cie, a mi tego brakuje :( To y³o takie dynamiczne i energiczne. A teraz Justyna spokojniejsza siê zrobi³a :wink: Wola³em muszê przyznaæ t± Justynê z pierwszych nowych FAKTÓW :? :P

E D I T

£ukaszu! News œwietny. Komentarz ju¿ doda³em. Justyna spisa³a siê œwietnie. I ¿e nie ba³a siê wejœÌ w s³owo prezydentowi :D FAKTY poraz kolejny udowodni³y swój profesjonalizm :!:
Ostatnio zmieniony czwartek 02 gru 2004, 21:15 przez Kajetan, łącznie zmieniany 2 razy.
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

kamuii pisze:
akceptowany przez "stary" zespó³ przynios³o by jakiœ skutek.
sam Ryman nie by³ akceptowany przez stary zespó³ i jakoœ go wylansowali :)
A Teraz to niby Jest?????
Kamuii pisze:... i jak widzê j¹ na ekranie, to prze³¹czam bo nie moge s³uchaÌ jak jêczy
Ani ja
Kamuii pisze:wygryzÂł" z WiadomoÂści Ziemiec, Adamczyk i Wysocka- co za szuje Jak mogli

wypraszam sobie. Ziemca zawsze obroniĂŞ, z sentymentu.....
Kamuii pisze:A co do k³amliwosci sie zgadzam ejst ob³ódna... Jak chcesz wiedzieÌ Kubs czemu to sobie poczytaj Sukces z nia...
coÂś wiĂŞcej moze....szkoda mi kasy na taki szmatÂławiec
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

artykó³ ogólnie w ko³o macieju o tym samym Justyœ odchodz¹ca z zetki Justys na progu nowej ery Justys a pokolenie 89 itp... ale nie o tym najbardziej rozwali³ mnie tekst w którym stwierdzi³a ze nienawidzi k³amstwa ob³ódy itp... a potem jak to siê denerwowa³a przed Fucktami ze niby ona nie zajê³a fotela Leesa bo fotel jest nowy... no pewnie ¿e nowy nawet to krzes³o nie mog³o udzwign¹Ì dziennikarskiej pró¿ni A*tomatów i innych... zreszt¹ miejsce te¿ nie po Leesie a po Anicie ale to tak na marginesie...
cytat z mojego poprzdniego posta...
Ani ja
ja tam nie zauwaÂżyÂłam zeby danka jĂŞczaÂła...
Android <3
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze: ja tam nie zauwaÂżyÂłam zeby danka jĂŞczaÂła...
Faktycznie, Danka stĂŞkaÂła 8) 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
tobi
Zbanowany
Zbanowany

kamuii pisze:
Ani ja
ja tam nie zauwaÂżyÂłam zeby danka jĂŞczaÂła...
Ja miaÂłem na myÂśli JĂŞdrzejowskÂą. Ja tam bardzo polubiÂłem w ostatnim okresie Danke HoleckÂą, o czym wspomniaÂłem juÂż wyÂżej.

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

a Justyna pieje... widze ze zabrakÂło ci weny aby odpowiedziec na wiĂŞcej postulatĂłw... :) 8) 8)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

aleÂż odpowiedziaÂłem wyÂżej. widocznie w pozostaÂłych siĂŞ zgadzamy :D

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

to o nieodpowiadaniu byÂło do Kubsa :)
ale ciesze siĂŞ ze z DankÂą siĂŞ wyjasniÂło :)
Android <3
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze: sam Ryman nie by³ akceptowany przez stary zespó³ i jakoœ go wylansowali :)

Na Rymanie skupi³a siê ca³a z³oœÌ jak¹ "stary" zespó³ musia³ wyrzuciÌ z siebie. Ale widocznie Ryman na twardy ty³ek i przetrwa³.
Nie kaÂżdy z mĂŞÂżem w czasie pracy na papieroska wyskakuje jak twoja ukochana JustyÂś...
Chyba nie bĂŞdÂą ustalaĂŚ kiedy kto idzie na papierosa. Justyna sama powiedziaÂła, Âże nie musi siedzieĂŚ u mĂŞÂża na kolanach zeby dostaĂŚ jakiÂś program. W pracy zachowujÂą siĂŞ profesjonalnie- ona ma swojÂą robotĂŞ, on swojÂą. Poza tym, skÂąd wiesz, Âże Justyna pali :?:
Justyna mówi, nie szczytuje. Profesjonalna jest i nie mozesz jej tego odmówiÌ, a potwierdzi³a to chocia¿by w dzisiejszym wydaniu. POza tym nie przypominam sobie przeci¹gania samog³osek, a nawet jesli coœ takiego mia³o miejsce- có¿, ka¿dy ma swój styl mówienia. Podoba ci siê jak cedzi przez zeby Tom BRokaw z NBC :?:

PodejÂżewam ze matka akurat jest rĂłwnie troskliwÂą jak wszystkie "panie z tivi w tym twoja JustyÂś"dzieci widza raz dziennie jak juÂż ÂśpiÂą a na urlopie zajmujÂą siĂŞ mĂŞÂżem soba i firmowym laptopem... a jak chcesz posÂłuchaĂŚ kogoÂś kto jest znudzony serwisem jaki zapodaje to sobie zapodaj WysockÂą albo A*omata...
Justyna akurat interesuje sie cĂłrkÂą. Codziennie odwozi jÂą do szkoÂły, spĂŞdza z niÂą wieczory- jesli w danym dniu nie prowadzi Magazynu o 21. Kazda wolnÂą chwilĂŞ spĂŞdzajÂą razem, faktycznie moze ma mniej czasu niÂż inne kobiety, ktĂłre nie pracujÂą. Zreszta widziaÂłem JustynĂŞ z cĂłrkÂą na wiosnĂŞ, w Âśrodku tygodnia w Krakowie- kompletnie incognito. Co do Wysockiej i A*tomata- zgadzam siĂŞ. Dorocie chyba dalej siĂŞ wydaje Âże jest na placĂłwce dyplomatycznej, a A*tomat- bez komentarza. Znam jednÂą ciekawa historiĂŞ dot. A*tomata i jej mĂŞÂża ale moÂże opowiem jÂą kiedy indziej. 8)
Ja tez nie sÂązde by Âźle wypadÂła podczas takiego testu... na pewno nie raz podobne jazdy jej siĂŞ zdarzaÂły... jest bardzo opanowana i daÂła by sobie radĂŞ... :)
Zdania na ten temat s¹ podzielone i œmiem przypuszczaÌ, ¿e nie by³oby tak ró¿owo.
mgr ekonomii jak chcesz wiedziec o ile nie wyÂżej ja tam nie wiem :) a co do nagrody to co zazdroscizs bo Justyna nie dostaÂła ???? Oni siĂŞ chyba lepiej na tym znajÂą niÂż ty....

Wiesz, ale to sÂą dalej standardy tvp, ktĂłre uwaÂżam za nie najwyÂższe. Ale niech ma i siĂŞ cieszy tÂą nagrodÂą. Justyna nie dostaÂła bo w nie uczestniczyÂła w wielce przydatnych do pracy na wizji zajĂŞciach Akademii Telewizyjnej. Zreszta to ciaÂło tvp czy kompletnie inej firmy.

(ludzie Kwiatkowskiego - teraz nawet to brzmi dumnie wolaÂła bym to niÂż byĂŚ czÂłowiekiem Warakomskiej)

Nooo, tym mnie zabiÂłaÂś. Tak, ludzie Kwiatkowskiego to brzmi dumnie. Co z tego Âże skompromitowani i upychajÂą ich po zakamarkach tvp bo wyladowaliby na bruku, ale co z tego. Brunatny Robert byÂł dobry, dbaÂł o wiarygodoÂśc programĂłw informacyjnych, nie byÂło przekrĂŞtĂłw i przemilczeĂą. Gratuluje :!: :arrow: Warakomskiej moÂżna nie lubiĂŚ, ale profesjonalizmu jej nie odmĂłwisz.
kaÂżdy ci powie Âże tak a Âże jak po dragach ? co w tym obraÂźliwego ????

W Polsce posiadania narkotykĂłw jest nie dozwolone,a ty oskarÂżasz jÂą o branie :idea:
nie wylewam powiedziaÂłam tylko ze nie jest dla mnie chodzÂącym sexem...
I nie tylko 8) ÂŁadnie ktoÂś po tobie pojechaÂł :twisted:
Nie to wielkie wyró¿nienie... :!: :!: :P Btw wiem ze byla w 1 trójce... i sie nie dziwiê uwazam ja za niezwykle inteligentn¹ nawet prezydent j¹w wywiadzie pochwali³ za inteligencje zreszt¹ :) Gratuluje wyniku
Kamuii, chyba zaczne cie ceniĂŚ za obietywizm. To nie spotykane tu 8)
BRAVO masz rzecywiscie z kogo brac przykÂład... :? Hiena dziennikarstwa...
Nie do koùca hiena. Te¿ mi sie nie podoba³o, ¿e zamieœci³ zdjêcie Milewicza, ale wiesz, mo¿e nie zrobi³ najgorzej. Do tego momentu dla spo³eczeùstwa ta wojna gdzieœ istnia³a, ginêli amerykanie, irakijczycy, ale nas bezpoœrednio to nie dotyka³o. Polacy uœwiadomili sobie czym jest wojna i ¿e gin¹ tam ludzie dopiero gdy zgin¹³ Milewicz i zobaczyliœmy jego zdjêcie. Dotar³o do nas, ¿e mo¿e zgin¹Ì ktoœ z kim mamy emocjonalny stosunek. Do by³a lekcja dla Polaków, ¿e mo¿e nie warto œlepo popieraÌ Amerykanów. Ale nie odbiegajmy od tematu 8)

W ogóle to odra¿a mnie troche ostatni styl Pochanke. Ubiera jakies koronki i ró¿owe golfiki. To program informacyjny

Ostatnio ubiera siĂŞ w czarne Âżakiety, bardzo stonowanie.
. NauczyÂła siĂŞ jak byĂŚ spokojnÂą prezenterkÂą A moÂże w koĂącu ulegÂła proÂśbom, lamentom zarzÂądu: Justynko ratuj nasz program
Ta siê kryguje jak to ona siê ba³a faktów itp... Jak by ja tam normalnie wypychali na si³ê....
A czy nie wiesz, ze wÂłaÂśnie tak byÂło. Napewno na poczatku, czyli po odejsciu Lisa miaÂła spore myÂślenice czy poprowadziĂŚ Fakty, czy nie.
Pewnie lepiej byÂło przyjsĂŚ na gotowe...
przysz³a na gotowe, bo program istnieje od 7 lat, ma siê dobrze, wiêc co, mia³¹ stworzyÌ swoj¹ wizjê nowych faktów :?:
Nie lubi¹ jej bo pokazuje ¿e bed¹Ì m³odsza od niech jest od nich lepsza...
Nie prĂłbuj mnie przekonywaĂŚ, Âże Anita jest lepsza od Justyny, bo to Âśmieszne. MyÂślĂŞ, Âże jak Anita prowadzi to wiĂŞcej mĂŞÂżczyzn siada przed telewizorami. Justyna to taka osoba dla wyksztaÂłconego targetu.
Jak koteriÂą i nepotyzmem moÂżna odebrac prace mÂłodej i Âświetnie siĂŞ zapowiadajÂącej dziennikarce...
Anita nie jest dziennikarkÂą :!: Ona jest prezenterkÂą, w porywach moÂżna jÂą nazwaĂŚ prowadzÂącÂą. Czy ona zmontowaÂła chociaÂż jeden news :?: Od poczÂątku do koĂąca- zdjĂŞcia, napisanie offa, montaÂż. NIE :!:
MAKEPOVERTYHISTORY
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nawet jeÂśli nie jesteÂś w stanie przymusiĂŚ siĂŞ do tego, by dostrzec u Anity choĂŚ jednÂą
cechĂŞ dziennkiarki, mĂłgÂłbyÂś oszczĂŞdziĂŚ tych zÂłoÂśliwych uwag pod jej adresem.
Zrozum wreszcie, Âże Anita jest tutaj jedynÂą ofiarÂą :!:

Wiem, Âże jest mÂłoda, tu zgodzĂŞ siĂŞ z p. Pochanke, ale przy obecnym stanie rzeczy wÂątpiĂŞ, Âże ,,wszystko jeszcze przed niÂą''.
Gdzie ma siĂŞ rozwijaĂŚ dziennikarsko - w popoÂłudniowych faktach :?:, w porankach z tvn24 :?:

Anita mimo nieiwielkiego doÂświadczenia, zobacz jak sobie Âświetnie radziÂła. A i PieczyĂąski mĂłwiÂł o Anicie swego czasu, Âże:
,,byÂła tak dobra, Âże poprowadziÂła pierwszy serwis w historii TVN24''.
Gdyby siê nie nadawa³a, powierzono by jej prowadzenie g³ównych faktów :?: :!:
I to mnie w³aœnie doprowadza do furii :!: Oni mówi¹ to, co im w danym czasie odpowiada, a póŸniej bez ¿adnych skrupu³ów,
pozbywajÂą sie tych, co im zawadzajÂą, przeszkadzajÂą w realizacji koteryjno-nepotycznych przedsiĂŞwziĂŞĂŚ :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Anita nie jest dziennikarkÂą Ona jest prezenterkÂą, w porywach moÂżna jÂą nazwaĂŚ prowadzÂącÂą. Czy ona zmontowaÂła chociaÂż jeden news Od poczÂątku do koĂąca- zdjĂŞcia, napisanie offa, montaÂż. NIE
JesteÂś poraÂżajÂąco nie mÂądry :twisted: :twisted: :twisted: Tym zdaniem sam siebie oÂśmieszasz i pokazujesz tu swojÂą indolencjĂŞ umysÂłowÂą. Dla ciebie dziennikarkÂą jest tylko Pochanke a inni to jakiÂś jeden wielki motÂłoch ktĂłry nie moÂżna nazwaĂŚ dziennikarstwem. KaÂżdy kto siĂŞ na mediach zna by ciĂŞ wyÂśmiaÂł :twisted: :twisted: :twisted:
NIe wiem jak moÂżna byĂŚ tak Âślepym a raczej tak zÂłoÂślwym :twisted: :twisted: :twisted:
Poza tym, skÂąd wiesz, Âże Justyna pali
I tutaj widac jaki z ciebie fan i znawca :twisted: Nawet ja wiem co ona mĂłwiÂła o paleniu i gdzie :!: :!: :!: NIe bĂŞde ci mĂłwiĂŚ gdzie to mĂłwiÂła bo takie rzeczy to pownieneÂś wiedzieĂŚ :!: Ona jara szlugi jak cholera i jest starÂą lokomotywÂą przepalonÂą :twisted:(to jest fakt :!: ) Wprost nie znosze kobiet ktĂłre palÂą i od takich uciekam i nie chcem ich znaĂŚ. :!: :!: :!: :twisted:

pozbywajÂą sie tych, co im zawadzajÂą, przeszkadzajÂą w realizacji koteryjno-nepotycznych przedsiĂŞwziĂŞĂŚ
DokÂładnie :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

michos pisze: JesteÂś poraÂżajÂąco nie mÂądry :twisted: :twisted: :twisted: Tym zdaniem sam siebie oÂśmieszasz i pokazujesz tu swojÂą indolencjĂŞ umysÂłowÂą. KaÂżdy kto siĂŞ na mediach zna by ciĂŞ wyÂśmiaÂł :twisted: :twisted: :twisted:
NIe wiem jak moÂżna byĂŚ tak Âślepym a raczej tak zÂłoÂślwym :twisted: :twisted: :twisted:
Dziêki za uznanie mojej osoby, to co piszesz mi nawet schlebia. Ale znów moje s³owa zosta³y w bardzo g³adki sposób przekrêcone. Michos, jaka jest Twoim skromnym zdaniem ró¿nica pomiêdzy prezenterem a dziennikarzem :?: Bo dla mnie jest wielka. Poza tym nie wytykaj mi nieznajomoœÌ mediów, bo na ten temat mo¿emy porozmawiaÌ i oœmieszê twoje teoretyczne wyobra¿enie o realiach panuj¹cych tam. Przyjmujesz wyzwanie :?: :?: I nie zapêdzaj siê pisz¹c
Dla ciebie dziennikarkÂą jest tylko Pochanke a inni to jakiÂś jeden wielki motÂłoch ktĂłry nie moÂżna nazwaĂŚ dziennikarstwem.
To jest daleko id¹ce uogólnienie które faktycznie stawia³oby mnie w z³ym œwietle gdybym tak myœla³. Ale zd¹¿y³em siê przyzwyczaiÌ ju¿ do twojego toku myœlenia :arrow: s¹ dwa worki: w jednym siedzi Justyna, w drugim Anita i ca³a reszta. Jeœli Ÿle siê powie o Anicie to twierdzisz, ¿e Ÿle mówiê ju¿ o ca³ej reszcie. Nic bardziej mylnego. Pokazujesz tym rozumowaniem tylko to, jak bardzo jeszcze nie dojrza³eœ do powa¿nych i rzeczowych rozmów. Poza tym sk¹d ten emocjonalny stosunek z t¹ kobiet¹ :?: :?: To, ¿e Anita nie jest dla mnie dziennikarsk¹ tylko prezenterk¹ to moja opinia której bêde broni³. Ah, nie wiem czy zauwa¿y³eœ ale Anitka ma jakiœ dziwny tik- mruga oczami i brew jej drga- odra¿aj¹ce. Nie mog³em siê dzis skupiÌ na ogl¹daniu poop³udniowych faktów...
I tutaj widac jaki z ciebie fan i znawca :twisted: Nawet ja wiem co ona mĂłwiÂła o paleniu i gdzie :!: :!: :!: NIe bĂŞde ci mĂłwiĂŚ gdzie to mĂłwiÂła bo takie rzeczy to pownieneÂś wiedzieĂŚ :!: Ona jara szlugi jak cholera i jest starÂą lokomotywÂą przepalonÂą :twisted:(to jest fakt :!: )
Nie uwa¿am siê za wielkiego znawce Justyny Pochanke bo nie mam tak nasrane w g³owie jak Ty. Ja cenie j¹ za profesjonalizm i jest dla mnie wzorem jako dziennikarka. Natomiast nie goœci w moim ¿yciu 24/24- nie mam jej zdjêcia na pulpicie, nie wieszam jej plakatów na œcianach w domu, a powitanie w komputerze nie ma jej g³osu. Lubiê t¹ osobê i tyle, ale daleko mi do œledzenia ka¿dego szczegó³u jej ¿ycia- na cholere mi to wiedzieÌ :?: :?:
Wprost nie znosze kobiet ktĂłre palÂą i od takich uciekam i nie chcem ich znaĂŚ. :!: :!: :!: :twisted:
TO nie staraj siĂŞ o pracĂŞ w mediach, bo znienawidzisz kobiety tam pracujÂące.
MAKEPOVERTYHISTORY
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

nie mam tak nasrane w gÂłowie jak Ty.
Nasrane to masz ty czÂłowieku :twisted:
Nie mam najmniejszej ochoty z tobÂą dyskutowaĂŚ :twisted:
Taki czÂłowiek jak ty nie ma prawa do wyraÂżania opini o mojej osobie :twisted: bo nie wiesz caÂłkowicie kim jestem :!:
ODPOWIEDZ