Hahaha, có¿ za subtelna uszczypliwoœÌ
có¿ jak poczytazs wiêcej moich postów to bedziesz wiedzia³ ze to plus sarkazm to moja specjalnoœÌ
Justyna doskonale umie wybrn¹Ì z ka¿dej wpadki i umie przyznaÌ siê do pope³nionego b³êdu
tak jak i Anitka

ona teÂż miaÂła kilka wpadek z ktĂłrych wyszÂła rewelacyjnie oststnio w poranku caÂły czas soÂś siĂŞ psuÂło a ona jak zawsze profesjonalnie prowadziÂła
Có¿, pozostaje mi siê tylko cieszyÌ, liczê, ¿e wkrótce ogladalnoœÌ Faktów na sta³e przewy¿szy ogl¹dalnoœÌ Wiadomoœci.
mnie to w soomie wali najlepiej jak bedzie jakiÂś 4 serwsi ktĂłry bĂŞdzie moÂżna na prawdĂŞ z chĂŞciÂą oglÂądac.
Cieszê siê ze Waramosciom leci ogl¹dalnoœÌ bo nieznosze Warakomskiej Wysockiej i innych... Poza tym wywali³a moj¹ ulubion¹ dziennikarke i to w chamski sposób...Ma³o tego warakomska jest osob¹ fa³szyw¹ zak³aman¹ i opentan¹ ¿¹dz¹ zemsty...
Z koleji te¿ cieszê siê ze ogl¹dalnoœÌ fucktów spada szczególnie kiedy jest A*tomat...
A Lisowi tez powinno siĂŞ dostaĂŚ za koteryjne zagrywki czyli obsadzenie Smoktunowicz w Wydarzeniach i wywalenie Gawryluk... Dobrze ze choc zamieniÂł GugaÂłe na kutynĂŞ
19:30 byÂła godzinÂą ÂświĂŞta. SpĂłjrz na strukturĂŞ wiekowÂą widzĂłw FaktĂłw i WiadomoÂści. Starsi ludzie oglÂądajÂą WiadomoÂści, Fakty majÂą mÂłodÂą i wyksztaÂłconÂą widowniĂŞ.
zgadzam siĂŞ ale jeÂśli chodzi o wiek... ale co uwaÂżasz ze Waramosci oglÂądajÂą tylko debile ???? bez przesady ja np. studiuje czyli wyksztaÂłcona jestem i oglÂądaÂłam Waramosci rĂłwnie chĂŞtnie jak Fuckty...
Ciebie, ale dla mnie tzw. "œwiêt¹" por¹ jest 19, o 19:30 nie prze³¹czam na Wiadomoœci
dla mnie nie waÂżna jest pora tylko prowadzÂący jak jest Wysocka nie oglÂądam o 19.30 jak Kajdanowicz nie oglÂądam o 19.00... zaczynam swojÂą zdiennÂą prasĂłwkĂŞ telewizyjna od 18.30 i mam ciÂąg do 21.30 (Olejnik,PrzeÂświetlenie)
JakiÂś przykÂład
np sÂławny CharkĂłw... poza tym sprawa Pedofila dziennkiarza... nie poÂświĂŞcili temu wiele "Uwagi"...

nie prowadze dokÂładnych obserwacji z zapiskami ale czĂŞsto zdarzaÂło siĂŞ ze zcegoÂś waÂżnego nie byÂło a potem podaÂły to waramoÂści... ogĂłlnie w Waramosciach jest wiĂŞcej newsĂłw...
ani zielonego, ani czarnego ani nawet pomaraĂączowego
a stary beton jaki ma kolor ?????
ZresztÂą nie wiem czy wiesz jaka zmowa milczenia panowaÂła we wszystkich mediach nt. Charkowa
i uwaÂżasz ze to jest wymĂłwka ??? Nikt nie mĂłwi to milczmy i my ? nie na tym polega Âżetelne przekazywanie informacji...
wywo³a³ Lis i Fakty. Szkoda tylko, ¿ê trwa³o to tyle dni...
i tu nale¿¹ sie brava Leesowi
W tej sytuacji ktĂłra byÂła mogÂą oznaczaĂŚ tylko lepsze.
jak narazie to na lepsze zmieniÂły siĂŞ tylko belki z nazwiskami i oprawa graficzno-muzyczna... Dobrzy dziennikarze poszli siĂŞ pasaĂŚ a przyzsli nowi i powiaÂło amatorszczyznÂą...
Kobieta pracujÂąca Âżadnej pracy siĂŞ nie boi
tak zsczególnie pracuj¹ca pod latarni¹... poza tym nie wiem czy wiesz ale jej g³ównym hobby jest pakowanie walizek wiêc niech moze siê zatrudni w Hipermarkecie...
Taka, Âże ten obecny jeszcze nic nie spierdoliÂł w pokazowy sposĂłb
tak ale warakosmka juÂż nad tym pracuje... jak to mĂłwiÂł nasz byÂły premier do innego byÂłego premiera "co by tu jeszcze spierdoliĂŚ..."
Aha, nie s³ychaÌ jeszcze o ¿adnej aferze z nowym zarz¹dem w roli g³ównej
moÂże nieuwaÂżnie sÂłuchasz...
Warakomska chyba jeszcze nie zatrudniÂła do prowadzenia wiadomoÂści kogoÂś ze swojej rodziny.
a przepraszam tylko koteria... wielce to chwalebne... (Wysocka i Maja Krygowska) chociaÂżby...
7 ranow niedziele ÂśpiĂŞ wtedy.
mnie tez nie ale z wywaidu z kretynem Grzywaczewskim w press jasno wynikaÂło ze to tylko poczÂątek...
Kamuii, podpisuje siê pod tym obiema rêkami I gratulluje trafnego stwierdzenia. Swoj¹ drog¹ to ciekawe, ¿ê Doda i Mandaryna prowadzi³y wspólnie program
dzieki

to byÂło coÂś na temat gwiazd w polsce...
Tak, ale JustynĂŞ moÂżna obraÂżaĂŚ
a kto powiedziaÂł ze moÂżna ???
Co do Grad Wozniak to zgadzam siĂŞ Âże to typowy partyjny beton... ale nie bede siĂŞ wypowiadaĂŚ na temat jej warsztatu dziennikarskiego bo jest mi on zupeÂłnie nieznany i obojĂŞtny
Kozak natomiast pokazaÂł swĂłj kunsz dziennikarski :? podczas BiesÂłanu...

btw... Faustus wiedzia³am ze siê chêtnie do³¹czysz do dyskusji
Do BiesÂłanu nie pojechaÂł z bardzo wÂąznych powodĂłw rodzinnych -
nie wiedziaÂłam ale wtakim razie skompromitowaÂło siĂŞ tvp bo powinni wysÂłac kogoÂś innego...
ChĂŞtnie zamiast Kajdanowicza widziaÂłbym AnitĂŞ Werner
nie tylko ty ...
Kajdanowicz jeszcze nigdy nie prowadziÂł FAKTĂw od poniedziaÂłku do piatku
jeszcze by tego brakowaÂło...