kaseta89 pisze:O AnitkĂŞ bojĂŞ siĂŞ coraz bardziej

JeÂżeli w czwartek lub w przyszÂłym tygodniu nie pojawi siĂŞ czy to w Poranku czy w TVN24 wszystko bĂŞdzie wiadome
Dziœ w³¹czaj¹c komouter ba³em siê, ¿e na jednym z portali o mediach przeczytam o odejœciu Anity z TVN. Narazie to ca³y czas mam nadziejê, ¿e bêdzie to ju¿ jutro, za kilka dni... Oby nie
Pozatym TVN poraz kolejny zapomniaÂł o Anicie! W artykule na stronie TVN o debiucie gieÂłdowym jest tekst, w ktĂłrym wychwalane sÂą teÂż gwiazdy TVN -mowa jest o nagrodach jakie zdobyÂły. O Lisie nie wspomnieli (wiadomo dlaczego), o Panach z Ale Plama teÂż nie wspomnieli (rĂłwnieÂż odeszli), ale o Anicie ktĂłra moÂże pracuje teÂż Âżeby nie wspomnieĂŚ

O Pochankowej jest, o Wilczaku jest, o Uwadze jest, o Anicie nie ma. Moze to kolejny znak, ze Anita juÂż odeszÂła

Dok³adnie te¿ siê bojê ostatnio w³¹czaÌ komputer i otwieraÌ gazety. Ca³e serducho mi wtedy bije na maksa.

Obawiam siĂŞ, Âże to juÂż niestety koniec

a ten tekst jest tego 100% dowodem
JuÂż nigdy nie bĂŞdzie tak jak dawniej a niewiadomo czy jeszcze cokolwiek bĂŞdzie
Boze jak oni mogli z niÂą tak postÂąpiĂŚ

Jakim to trzeba byĂŚ dwucowcem aby zniszczyĂŚ taki skarb
MyÂślĂŞ, Âże Anitka teraz moÂże byĂŚ caÂłkowicie zaÂłamana

i zastanawia siĂŞ nad swojÂą przyszÂłoÂściÂą
Po co Wy siĂŞ tak nakrĂŞcacie Dajcie tej kobiecie trochĂŞ odpoczÂąc. MoÂże wziĂŞÂła sobie tydzieĂą wolnego, albo dyÂżury bĂŞdzie mieĂŚ w drugiej czĂŞÂści tygodnia. ALbo inna teoria- moÂże teraz ma wolne bo bĂŞdzie pracowaÂła w ÂświĂŞta albo bĂŞdzie mieĂŚ program noworoczny( przypominam- rok temu miaÂła KalczyĂąska). Nie panikujcie Anitka bez poÂżegnania by nie odeszÂła
Ty nie sledzisz dok³adnie grafuku Anitki ale ja wiem ¿e od wrzeœnia ona mi³a bardzo du¿o dni wolnych i przez wiêkszoœÌ tygodni pracowa³a tylko 4 razy w tygodniu a bywa³o ¿e tylko raz w tygodniu
Oni mogÂą jej nie daĂŚ siĂŞ poÂżegnac z widzami i na pewno jakby mieli jÂą wyrzuciĂŚ to zrobiÂą to po cichu
to wyglÂąda tragicznie a nie Âśmiesznie zapominajÂą o Anitce i gnoja na kaÂżdym kroku... jest to celowe dziaÂłanie by ludzie o niej zapomnieli...
Tak to siĂŞ zaczĂŞÂło, od poczÂątku wrzeÂśnia i trwa w najlepsze

Ja siĂŞ zastanawiam czy te ostatnie miesiÂące kiedy Anitka byÂła smutna i przygnĂŞbiona nie byÂły taka forma poÂżegnania

MoÂże ona od jakiegoÂś czasu zdaje sobie spawĂŞ, Âże dÂługo tam juÂż nie popracuje ale jeszcze miaÂła jakieÂś nadzieje a teraz co jest czy co bĂŞdzie
z tego copiszecie to Anitki dzisiaj nie byÂło w poranku ?
Tak ostatni raz Anitka byÂła w piÂątek w faktach popoÂłudniowych
Chyba jak by j¹ wyrzucili to ktoœ by o tym napisa³ chociaz mog¹ chciec wyciszyc ca³¹ sprawê jak z Holeck¹... Mo¿e poprosu siê nie znalaz³a w grafiku i nara...
Ktos by tam napisaÂł choiĂŚ i tak Anitka w odczuciu spoÂłecznym juÂż nie istnieje

Jakby zrobili tak piszesz w ostatnim zdaniu to byÂłoby najpodlejsza forma jaka mogli sobie wybraĂŚ na jej poÂżegnanie
moÂże jej wpierdolÂą wigiliĂŞ albo sylwestra wiadomo nikt nie chce to wÂładuja Anicie...
No w³aœnie mo¿e bêdzie zapyla³a przez ca³¹ wigiliê sylwestra i dni œwi¹teczne
Jakby Anitka chcia³a sobie wzi¹œc wolne to zapewne zrobi³aby to na œwiêta czy na ferie
Jak ona jeszcze tam jest to musi siĂŞ pojawiĂŚ do czwartku ale gdzie
Jak siĂŞ pojawi w poranku to nie bĂŞdzie w faktach popoÂłudniuowych a jak jej nie bĂŞdzie to dadzÂą do nich jĂŞdrzejowskÂą
A moÂże zabrsali jej fakty popoÂłudniowe i bĂŞdzie np.od czw-pt w poranku a w weekedn w serwisach