Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

O AnitkĂŞ bojĂŞ siĂŞ coraz bardziej :cry: :cry: :cry: JeÂżeli w czwartek lub w przyszÂłym tygodniu nie pojawi siĂŞ czy to w Poranku czy w TVN24 wszystko bĂŞdzie wiadome :!:
Dziœ w³¹czaj¹c komouter ba³em siê, ¿e na jednym z portali o mediach przeczytam o odejœciu Anity z TVN. Narazie to ca³y czas mam nadziejê, ¿e bêdzie to ju¿ jutro, za kilka dni... Oby nie :cry: :cry: :cry:

Pozatym TVN poraz kolejny zapomniaÂł o Anicie! W artykule na stronie TVN o debiucie gieÂłdowym jest tekst, w ktĂłrym wychwalane sÂą teÂż gwiazdy TVN -mowa jest o nagrodach jakie zdobyÂły. O Lisie nie wspomnieli (wiadomo dlaczego), o Panach z Ale Plama teÂż nie wspomnieli (rĂłwnieÂż odeszli), ale o Anicie ktĂłra moÂże pracuje teÂż Âżeby nie wspomnieĂŚ :cry: O Pochankowej jest, o Wilczaku jest, o Uwadze jest, o Anicie nie ma. Moze to kolejny znak, ze Anita juÂż odeszÂła :?: :?: :?: :?: :cry: :cry:
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Ale wydaje mi siĂŞ, Âże na tej stronie to zwykÂłe przeoczenie, doÂśc Âśmiesznie to wyglÂąda... :lol:

Wiktory 2002 dla Justyny Pochanke "OsobistoœÌ telewizyjna 2002 roku" oraz "Najwiêksze odkrycie telewizyjne" - Pawe³ Wilczak, najpopularniejszy aktor (luty 2003 r.); Nagroda im. Dariusza Fikusa za rok 2002 dla Mariusza Waltera w kategorii "Twórca mediów".

Fakty, PaweÂł Wilczak, witam paĂąstwa :D

Niech ktoÂś do nich napisze, Âżeby poprawili 8)
Ostatnio zmieniony wtorek 07 gru 2004, 14:57 przez szym, łącznie zmieniany 1 raz.
:)
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Po co Wy siĂŞ tak nakrĂŞcacie :?: :?: :?: Dajcie tej kobiecie trochĂŞ odpoczÂąc. MoÂże wziĂŞÂła sobie tydzieĂą wolnego, albo dyÂżury bĂŞdzie mieĂŚ w drugiej czĂŞÂści tygodnia. ALbo inna teoria- moÂże teraz ma wolne bo bĂŞdzie pracowaÂła w ÂświĂŞta albo bĂŞdzie mieĂŚ program noworoczny( przypominam- rok temu miaÂła KalczyĂąska). Nie panikujcie :idea: Anitka bez poÂżegnania by nie odeszÂła :arrow:
MAKEPOVERTYHISTORY
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

to wyglÂąda tragicznie a nie Âśmiesznie :( zapominajÂą o Anitce i gnoja na kaÂżdym kroku... jest to celowe dziaÂłanie by ludzie o niej zapomnieli...
z tego copiszecie to Anitki dzisiaj nie by³o w poranku ? Chyba jak by j¹ wyrzucili to ktoœ by o tym napisa³ chociaz mog¹ chciec wyciszyc ca³¹ sprawê jak z Holeck¹... Mo¿e poprosu siê nie znalaz³a w grafiku i nara... :(
ALbo inna teoria- moÂże teraz ma wolne bo bĂŞdzie pracowaÂła w ÂświĂŞta albo bĂŞdzie mieĂŚ program noworoczny( przypominam- rok temu miaÂła KalczyĂąska). Nie panikujcie Anitka bez poÂżegnania by nie odeszÂła
A jakoÂś Holecka odeszla bez poÂżegnania... nie miaÂła na to wpÂływu
moÂże jej wpierdolÂą wigiliĂŞ albo sylwestra wiadomo nikt nie chce to wÂładuja Anicie...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

kaseta89 pisze:O AnitkĂŞ bojĂŞ siĂŞ coraz bardziej :cry: :cry: :cry: JeÂżeli w czwartek lub w przyszÂłym tygodniu nie pojawi siĂŞ czy to w Poranku czy w TVN24 wszystko bĂŞdzie wiadome :!:
Dziœ w³¹czaj¹c komouter ba³em siê, ¿e na jednym z portali o mediach przeczytam o odejœciu Anity z TVN. Narazie to ca³y czas mam nadziejê, ¿e bêdzie to ju¿ jutro, za kilka dni... Oby nie :cry: :cry: :cry:

Pozatym TVN poraz kolejny zapomniaÂł o Anicie! W artykule na stronie TVN o debiucie gieÂłdowym jest tekst, w ktĂłrym wychwalane sÂą teÂż gwiazdy TVN -mowa jest o nagrodach jakie zdobyÂły. O Lisie nie wspomnieli (wiadomo dlaczego), o Panach z Ale Plama teÂż nie wspomnieli (rĂłwnieÂż odeszli), ale o Anicie ktĂłra moÂże pracuje teÂż Âżeby nie wspomnieĂŚ :cry: O Pochankowej jest, o Wilczaku jest, o Uwadze jest, o Anicie nie ma. Moze to kolejny znak, ze Anita juÂż odeszÂła :?: :?: :?: :?: :cry: :cry:
Dok³adnie te¿ siê bojê ostatnio w³¹czaÌ komputer i otwieraÌ gazety. Ca³e serducho mi wtedy bije na maksa. :cry: :cry: :cry: Obawiam siê, ¿e to ju¿ niestety koniec :cry: :cry: :cry: a ten tekst jest tego 100% dowodem :cry: :cry: :cry:

JuÂż nigdy nie bĂŞdzie tak jak dawniej a niewiadomo czy jeszcze cokolwiek bĂŞdzie :cry: :cry: :cry:
Boze jak oni mogli z niÂą tak postÂąpiĂŚ :cry: :cry: :cry: Jakim to trzeba byĂŚ dwucowcem aby zniszczyĂŚ taki skarb :cry: :cry: :cry:
MyÂślĂŞ, Âże Anitka teraz moÂże byĂŚ caÂłkowicie zaÂłamana :cry: i zastanawia siĂŞ nad swojÂą przyszÂłoÂściÂą :cry: :cry: :cry: :?: :!:
Po co Wy siĂŞ tak nakrĂŞcacie Dajcie tej kobiecie trochĂŞ odpoczÂąc. MoÂże wziĂŞÂła sobie tydzieĂą wolnego, albo dyÂżury bĂŞdzie mieĂŚ w drugiej czĂŞÂści tygodnia. ALbo inna teoria- moÂże teraz ma wolne bo bĂŞdzie pracowaÂła w ÂświĂŞta albo bĂŞdzie mieĂŚ program noworoczny( przypominam- rok temu miaÂła KalczyĂąska). Nie panikujcie Anitka bez poÂżegnania by nie odeszÂła
Ty nie sledzisz dok³adnie grafuku Anitki ale ja wiem ¿e od wrzeœnia ona mi³a bardzo du¿o dni wolnych i przez wiêkszoœÌ tygodni pracowa³a tylko 4 razy w tygodniu a bywa³o ¿e tylko raz w tygodniu :!: :!: :!:
Oni mogÂą jej nie daĂŚ siĂŞ poÂżegnac z widzami i na pewno jakby mieli jÂą wyrzuciĂŚ to zrobiÂą to po cichu :cry: :cry: :cry: :?:
to wyglÂąda tragicznie a nie Âśmiesznie zapominajÂą o Anitce i gnoja na kaÂżdym kroku... jest to celowe dziaÂłanie by ludzie o niej zapomnieli...
Tak to siĂŞ zaczĂŞÂło, od poczÂątku wrzeÂśnia i trwa w najlepsze :cry: :cry: :cry: Ja siĂŞ zastanawiam czy te ostatnie miesiÂące kiedy Anitka byÂła smutna i przygnĂŞbiona nie byÂły taka forma poÂżegnania :cry: :?: MoÂże ona od jakiegoÂś czasu zdaje sobie spawĂŞ, Âże dÂługo tam juÂż nie popracuje ale jeszcze miaÂła jakieÂś nadzieje a teraz co jest czy co bĂŞdzie :cry: :?:
z tego copiszecie to Anitki dzisiaj nie byÂło w poranku ?
Tak ostatni raz Anitka byÂła w piÂątek w faktach popoÂłudniowych :cry: :!:
Chyba jak by j¹ wyrzucili to ktoœ by o tym napisa³ chociaz mog¹ chciec wyciszyc ca³¹ sprawê jak z Holeck¹... Mo¿e poprosu siê nie znalaz³a w grafiku i nara...
Ktos by tam napisaÂł choiĂŚ i tak Anitka w odczuciu spoÂłecznym juÂż nie istnieje :cry: :cry: :cry: Jakby zrobili tak piszesz w ostatnim zdaniu to byÂłoby najpodlejsza forma jaka mogli sobie wybraĂŚ na jej poÂżegnanie :cry: :?:
moÂże jej wpierdolÂą wigiliĂŞ albo sylwestra wiadomo nikt nie chce to wÂładuja Anicie...
No w³aœnie mo¿e bêdzie zapyla³a przez ca³¹ wigiliê sylwestra i dni œwi¹teczne :?: :cry:
Jakby Anitka chcia³a sobie wzi¹œc wolne to zapewne zrobi³aby to na œwiêta czy na ferie :!: :cry:

Jak ona jeszcze tam jest to musi siĂŞ pojawiĂŚ do czwartku ale gdzie :?: :?: :?:
Jak siĂŞ pojawi w poranku to nie bĂŞdzie w faktach popoÂłudniuowych a jak jej nie bĂŞdzie to dadzÂą do nich jĂŞdrzejowskÂą :twisted: :twisted: :twisted: :?:
A moÂże zabrsali jej fakty popoÂłudniowe i bĂŞdzie np.od czw-pt w poranku a w weekedn w serwisach :?: :cry:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

michos pisze:NIe wierzĂŞ, Âże to przypadek. I nie wspomnĂŞ juÂż o staÂłym bywalcu rubryk towarzyskich czyli Hubercie UrbaĂąskim :!: On tyle na te bale chodzi, Âże czÂłowiek siĂŞ zastanawia czy ma juÂż na inne zajĂŞcia czas :?:
A czy sÂą jego zdjĂŞcia takÂże w tej "Vivie"? :roll: Nie sÂądzĂŞ, bo, nie wiem czy zauwaÂżyÂłeÂś, ale od dÂłuÂższego czasu Hubert nie pojawia siĂŞ na prawie Âżadnym bankiecie, tudzieÂż innej imprezie. WnioskujĂŞ wiĂŞc, Âże chyba Ci siĂŞ przewidziaÂło... :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

ZdjĂŞcie Huberta U. jest w tej "Vivie!" :)
:)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To widaÌ, ¿e nieuwa¿nie ogl¹dasz te rubryki bo Hubert jest prawie wszêdzie. Z tego co pamiêtam to w "Vivie" jest a w "Gali" nawet na kilku zdjêciach :!: tzn.np.z relacji wrêczenia ró¿ gali a przypomne ¿e w tym plebiscycie bra³a tak¿e udzia³a Anitka ale Anitka nie chadza na bale :!:
Ja tych gazet nie kupuje tylko przegladam i jakby co coÂś czytam w kiosku ale rubryki zawsze sprawdzam bo mam zawsze nadzieje Âże na ktĂłrejÂś bĂŞdzie Anitka :?:
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

michos, jeÂżeli tak CiĂŞ mĂŞczy ciÂągÂłe znikanie Anity to napisz do Niej maila i zapytaj wprost czemu tak jest, moÂże Ci odpowie :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To raczej takie pytanie mĂłgÂłbym napisaĂŚ do jej szefĂłw(ale oni to majÂą w dupi.) bo to nie ona ukÂłada swĂłj grafik :!: a wiem Âże to nie jest przypadek :!: a w wÂątku o Anitce zawsze bĂŞde to pisaÂł :!:
Aha i to nie jest ciÂągÂłe bo od ponad 3 miesiĂŞcy Anitka zawsze byÂła w porankach a teraz jej nie ma a wiem Âże od wrzeÂśnia miaÂła duÂżo wolnych dni :!: :!: :!:
PamiĂŞtam jak kiedyÂś siĂŞ z nas ÂśmieliÂście i nie wierzyliÂście jak pisaliÂśmy Âże jak przyszÂła pochanke to na 100% odejdzie Anitka :!: :cry:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

PamiĂŞtam jak kiedyÂś siĂŞ z nas ÂśmieliÂście i nie wierzyliÂście jak pisaliÂśmy Âże jak przyszÂła pochanke to na 100% odejdzie Anitka
dokÂładnie od dnia tej reklamy a wÂłasciwie nawet i wczesniej... przeczuwaliÂśmy a wszyscy siĂŞ smiali moÂże teraz to my mamy racje i AnitkĂŞ chcÂą wywaliĂŚ :?
a co do maila to jak faktowi nie odpowiedziaÂła to namtez nie powie zresztÂą to raczej do szefĂłw by trza byÂło napisaĂŚ...
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

jakiemu faktowi? ja nic nie wiem :? :arrow:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

kiedyÂś Fakt o niej napisaÂł ze jÂą zdegradowali i byÂło napisane "sama zaineteresowana nie chce tego komentowaĂŚ - moge tylko powiedzieĂŚ Âże nadal jestem w zespole FaktĂłw"
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Plotki ploteczki poganiajÂą.
A Ja wam mówie ¿e Anitka dosta³ z kilka do tygodnia dni wolnego i dostanie wydania ¶wi±teczne FAKTÓW. Podczas gdy Pochanke pójdzie na kolejne wolne. Ona to pracuje 3-4 dni w TVN24. I raz na m-c ma pe³ny(5 dni) tydzieñ w FAKTACH tylko dla tego by sienie gryz³o z Rymanem.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

"sama zaineteresowana nie chce tego komentowaĂŚ - moge tylko powiedzieĂŚ Âże nadal jestem w zespole FaktĂłw"
Jakby miaÂła to komentowac to wiadomo komu to by mogÂło siĂŞ nie podobaĂŚ :!: Ona byÂła wtedy w szoku i nie dziwie jej siĂŞ Âże nic wiĂŞcej nie powiedziaÂła :!:

Chcia³¹bym aby to co piszemy okaza³o siê nie prawd¹ ale czy to nie jest ju¿ ten moment :?: :cry:
Plotki ploteczki poganiajÂą.
A Ja wam mówie ¿e Anitka dosta³ z kilka do tygodnia dni wolnego i dostanie wydania ¶wi±teczne FAKTÓW. Podczas gdy Pochanke pójdzie na kolejne wolne. Ona to pracuje 3-4 dni w TVN24. I raz na m-c ma pe³ny(5 dni) tydzieñ w FAKTACH tylko dla tego by sienie gryz³o z Rymanem.
Jak ktoÂś tych faktĂłw nie prowadzi to na pewno siĂŞ nie pojawi na kilka dni w ÂśwĂŞta. Ona po prostu z towarzystwa faktĂłw zostaÂła definitywnie wykluczona :!: I przypuszcza, Âże te fakty poprowadzi Kajdanowicz i moÂże 26 grudnia ryman :!: :?:
ODPOWIEDZ