Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

juz kupiÂłem bilet, przywiozĂŞ Ci album ze zdjeciami Anity to sobie razem pooglÂądamy :D nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ :P :arrow:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

arrow pisze:Black ma obsesjĂŞ 3-go stopnia, czas odwiedziĂŚ lekarza :? :arrow:

A myÂślisz, Âże nie korzystam z porad lekarza :?: To jest teraz modne :lol:
Tak samo modne jak np. ,,kompleks'', czy teÂż ,,syndrom Lisa'', ale z pewnoÂściÂą nie wiecie o czym mĂłwiĂŞ :?: :wink: :lol: WiĂŞc wracajÂąc do porad specjalistĂłw, nawet nie muszĂŞ pÂłaciĂŚ za usÂługi, bo tak siĂŞ skÂłada, Âże mĂłj lekarz, to mĂłj kolega. Siadamy, pijemy kawĂŞ i rozmawiamy.
Niedawno np. opowiedziaÂł o swoim sukcesie - pomĂłgÂł mÂłodemu chÂłopakowi wyleczyĂŚ siĂŞ z hoseksualizmu. Mam nadziejĂŞ, Âże i mĂłj specyficzny przypadek dopisze na konto swoich zawodowych zasÂług :lol:.

Aha - i pĂłki co o stopniowaniu, czy teÂż postĂŞpach nic mi nie mĂłwi, wiĂŞc ... :lol:
Kubs pisze:Od razu zapomina siĂŞ o caÂłej koterii i nepotyÂźmie... ma taki pogodny uÂśmiech, promienieje jak rosa w Âświetle wschodzÂącego sÂłoĂąca.
Wiem, zazdroœcicie mi... Ale có¿, tylko wybraùc¹ siê to zdarza...
Kiedy siĂŞ patrzy na AnitĂŞ - ofiarĂŞ koteryjno-nepotycznych zagrywek tvn-u, nawet wÂłaÂśnie czar i urok Anity nie pozwalajÂą o tym zapomnieĂŚ :!:
I tylko prawdziwym wybraĂącom (:lol:) dane jest to wiedzieĂŚ :!:
Kubs pisze:Wiecie, zawiesiÂłem dziÂś w pokoju foto-tapetĂŞ z AnitÂą
Cholera, Âże teÂż sam na to nie wpadÂłem :?: :shock: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

BĂŞdzie sobie siedziaÂła w ciepÂłym studio, otoczona kamerami ...
myÂślĂŞ Âże wolaÂła by byĂŚ w domu z rodzinÂą... :(
A ja mam sentyment do tej marynarki
ktĂłra to ???
Kubs nie chce mi siĂŞ nawet pisac na temat tych bzdur wiĂŞc powiem tylko to co arrow tylko ze do ciebie...
czas odwiedziĂŚ lekarza
btw... tez lubie oglÂądac serwisy z AnitkÂą jak jestem w domu wstaje o 6 rano i zawsze oglÂądam poranek :) Fototapety nie mam ale za to mam zdjĂŞcie ;) Danki zreszta teÂż no i maxa (jego to oczywiscie caÂłuje :):) )
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Anitki znĂłw dzisiaj nie ma w poranku :cry: :?:
MoÂże ograniczyli jÂą do 1 poranku i bĂŞdzie tylko w poniedziaÂłek :?: :cry:
Mo¿e by³o im ma³o gnojenia i postanowili jeszcze bardziej ograniczyÌ jej dy¿ury :?: Mo¿e bedzie dzisiaj w faktach :?: Bo nikt mi nie powie ¿e wziê³a sobie wolne bo ostatnio Anitka wiêkszoœÌ czasu ma wolne. Przypomne, ¿e pracowa³a od œr-pt. a potem weekend ca³y wolny :!:
Jakby zabrali jej jeszcze poranek i ograniczyli by jÂą do 1 dyÂżuru w tvn24 to to dziwiÂłbym siĂŞ, Âże ona daje sobÂą tak pomiataĂŚ i zgadza siĂŞ na wszystko co oni postanowiÂą :!: :?:
W dniu na Âżywo na pewno nie bĂŞdzie :!: bo odsunĂŞli jÂą caÂłkowicie od serwisĂłw w ciÂągu dnia a poza tym krĂłlowÂą tam jest 1 osoba :!: :twisted:
PrzypomnĂŞ jeszcze, Âże akurat wczoraj Anitka miaÂła skrĂłcony dyÂżur bo byÂła ta durna komisja :!: Nawet jak ma poranki to najczĂŞÂściej trafia jej siĂŞ komisja Âśledcza :!:
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

znowu sie zaczyna.... mogÂłeÂś po prostu napisaĂŚ: "przeczytajcie sobie moj post sprzed tygodnia, dwĂłch tygodni, trzech tygodni..." :? :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Zawsze jak w grafiku Anitki bĂŞdzie coÂś nie tak to bĂŞde to pisaÂł a jest to wÂątek wÂłasnie o niej :!: :!: :!:
NIe zgadzam siĂŞ, ze jest to ten sam post co z przed tygodnia. :!: :!: :!:
I nie ÂżyczĂŞ spobie aby nawet w wÂątku o Anitce ktoÂś mi mĂłwiÂł jak mam pisaĂŚ :!: :!: :!:
znowu sie zaczyna....
nikt ci nie karze tego czytaĂŚ i tu siĂŞ wypowiadaĂŚ :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

To w¹tek o Anitce i s³ó¿y do pisania w³asnie o niej... a jej grafik to istotna sprawa bo znowu jest gnojona i przy okazji nam te¿ na z³oœÌ robia bo wiedz¹ i¿ chcemy j¹ ogl¹daÌ w Faktach...
A co do posta zprzed tygodnia to sam widzisz jak traktowana jest Anitka ? nic sie od miesiêcy nie nmieni³o tylko jej dy¿ury ograniczaj¹ aby j¹ po cichu usun¹Ì...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

arrow pisze:znowu sie zaczyna.... mogÂłeÂś po prostu napisaĂŚ: "przeczytajcie sobie moj post sprzed tygodnia, dwĂłch tygodni, trzech tygodni..." :? :arrow:

Ja nie rozumiem, co w tym zÂłego :?:
Skoro tvn siĂŞ powiela w swoich decyzjach, to logiczne, Âże o tym piszemy :!:

Chyba, Âże nie chcecie, ÂżebyÂśmy to robili - proponujĂŞ niech ktoÂś z was sporzÂądzi ankietĂŞ :!:
Ja nie lubiĂŞ byĂŚ ,,niechcianym goÂściem" :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

tak i wypisze osoby ktĂłre nie mogÂą siĂŞ wypowiadaĂŚ oraz listĂŞ fraz np.
po wpisaniu
-Anitka
-Anita
-Werner
-gnojenie
-koteria
-nepotyzm
-grafik Anitki itp...
po ktĂłrych to automatycznie bĂŞdzie wyskakiwaÂło..."TVN to najlepsza stacja na swiecie w ktĂłrej panujÂące zasady sa najuczciwsze i wszyscy sÂą traktowani rĂłwno..." lub teÂż "Anita to gÂłupia laska ktĂłra nadaje siĂŞ do porankĂłw i w faktach siedziaÂła przez pomyÂłkĂŞ" albo "Grzegorz Kajdanowicz to synonim wielkiego dziennikarstwa dostaÂł siĂŞ w uczciwy sposĂłb do Faktow gdzie wÂłasciwie wykonuje swoje obowiÂązki..."

proponuje te¿ zamkn¹Ì w¹tek Anitki wogóle gdy¿ nic nie zapowiada by jej sytuacja w najbli¿szym czasie siê mnieni³a wiêc bedziemy pisac to samo co niektórym siê nie podoba...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii, jak zwykle jesteÂś trafna w spotrzeÂżeniach i propozycjach jak snajper :!: :smile:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Zacz¹³ siê ju¿ okres w którym Anitka powoili bedzie usuwana z grafiku i z tygodnia na tydzieù bedzie coraz gorzej :cry: :cry: :cry:
To ju¿ jest moment kiedy lepiej odejœÌ z honorem ni¿ pozwalaÌ sob¹ tak pomiataÌ :cry: :!:
Ja jeszcze siĂŞ ÂłudziÂłem, ze stanie siĂŞ cud i Âże bĂŞdzie w dniu na Âżywo ale oczywiÂście tak siĂŞ nie staÂło :cry: :cry: :cry:
proponuje te¿ zamkn¹Ì w¹tek Anitki wogóle gdy¿ nic nie zapowiada by jej sytuacja w najbli¿szym czasie siê mnieni³a wiêc bedziemy pisac to samo co niektórym siê nie podoba...
Tak wtedy wszyscy z forum bĂŞda zadowoleni :twisted: :twisted: :twisted:

Kiedyœ przynajmiej jak w³¹cza³em tv to mia³em pewnoœÌ ¿e Anitka bedzie na pewno a teraz w³¹czam i ju¿ jej nie ma :cry: Czu³em ze to w koùcu nadejdzie ale wci¹¿ te resztki nadziei na zmianê mia³em :cry:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii, jak zwykle jesteÂś trafna w spotrzeÂżeniach i propozycjach jak snajper
:lol: :lol: thnx :)

a moze bêdzie w popo³ódniowych ??? zobaczymy
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Niestety miaÂłem racje :cry: :cry: :cry: i Anitki nie ma rĂłwnieÂż w faktach popoÂłudniowych :cry: :cry: :cry: To co z niÂą robiÂą jest nie do pomyÂślenia :cry: :cry: :cry: Tylko niech mi nikt nie powie, ze wziĂŞÂła sobie znĂłw wolne bo ro jrest niemoÂżliwe :!: :!: :!: 5 dni pracy, 4 dni wolnego, 3 dni pracy, 2 dni wolnego, 1 dzieĂą pracy i znĂłw wolne :!: :!: :!:
To nie jest przypadek i powoli rysuje nam siĂŞ bardzo jasny obraz sytuacji :cry: :!: Te bycie Anitki nie ma juÂż caÂłkowicie sensu :cry:

Jeszcze do tego pewnie dochodzi zmniejszenie pensji gdzieÂś o poÂłowĂŞ bo mniej dyÂżurĂłwe to mniejsza pensja. No tak to tvn zaoszczĂŞdzi trochĂŞ na Anitce :cry: :!: Tu siĂŞ zabierze jednemu a tu siĂŞ da drugiemu :!:

I co jeszcze macie wÂątpliwoÂści co do gnojenia Anitki :?:
Fkaty niestety mĂłwiÂą same za siebie :!: :cry:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Michos, ty naprawdê powienieneœ iœÌ do lekarza. Lecz siê cz³owieku. Anity nie ma i co z tego :?: :?: Kuligowska jest dwa/trzy razy w tygodniu, Kondratowicz- tak samo. Czy uwa¿asz ze Anita jest kimœ lepszym i tylko dlatego ma mieÌ wiêcej dy¿urów :?: :?: Jestem pewien, ¿e poogl¹dasz j¹ w œwiêta i nowy rok 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To jest nasz w¹tek czyli fanów Anitki i nie wtr¹caj siê tu i tu nie pisz bo tylko szkodzisz temu w¹tkowi. Powiedzia³eœ, ze nie bedziesz tego czyta³ i tu siê wypowiada³ to dotrzymaj swoich wczeœniejszych s³ów :!: :!: :!:
Jestem pewien, Âże pooglÂądasz jÂą w ÂświĂŞta i nowy rok
A nie wiesz madralo, Âże ona by raczej chciaÂła pobyĂŚ wtedy z rodzinÂą a nie byĂŚ w pracy :!: Co wedÂług ciebie to jej sie to nie naleÂży :?:

Kuligowska jest dwa/trzy razy w tygodniu, Kondratowicz- tak samo. Czy uwaÂżasz ze Anita jest kimÂś lepszym i tylko dlatego ma mieĂŚ wiĂŞcej dyÂżurĂłw
A wiesz o kim to jest wÂątek :?: to jak wiesz to nie musisz tutaj nam pisaĂŚo innych :!: No tak przecieÂż dla ciebie Anitka to gÂłupia idiotka ktĂłra nie moÂże mieĂŚ tyle dyÂżurĂłw. Macie swojÂą pochanke usadzono wysokÂą wiĂŞc cieszcie siĂŞ ale uszanujcie teÂż nasze zdanie a tego nigdy nie zrobicie.
I dla ciebie ograniczenie dyÂżurĂłw to oczywiÂście nie jest oznaka, ze stacja caÂłkowicie zrezygnowaÂła z tej osoby.
Aha tak dla przypomnienia bo widzĂŞ Âże nie pamiĂŞtasz.
Kondratowicz jest sekretarzem redakcji i peÂłni tam waÂżnÂą funkcjĂŞ i oprĂłcz tego ma dyÂżury w tvn24 i to nawet ostatnio wiuĂŞcej niz Anitka i o lepszych porach :!: A Kuligowska jest prowadzi teÂż magazyn zdrowie :!:

Michos, ty naprawdê powienieneœ iœÌ do lekarza. Lecz siê cz³owieku.
Ja ju¿ nie powiem kto i z czym powinien iœÌ do lekarza iœÌ :!: :!: :!:

MoÂże ÂŁukaszu zamkniesz juÂż ten wÂątek bo przecieÂż oto wam wszystkim chodzi a wiadomym jest Âże nikt na tym forum nie bĂŞdzie sprzyjaÂł temu aby byÂło pisane o Anitce :!:
Czy uwaÂżasz ze Anita jest kimÂś lepszym
No tak ptrzecieÂż wedÂług ciebie Anitka to gÂłupia i pusta dziewczyna

OczywiÂście zapomniaÂłeÂś Âże to Anitka zdobyÂła wiktora i Âże to ona zdobyÂła duÂże uznanie widzĂłw i byÂła przez wielu chwalona i to nie tylko to byÂło to widaĂŚ w stacji tvn :!: To wszystko jest nie waÂżne.
OczywiÂście to Âże pisaÂły o niej gazety to teÂż nic nie znaczy i jest caÂłkowicie nieistotne :!:
Aha i to Anitka razem z pochanke sÂą wymieniane jako najwiĂŞksze gwiazdy tvn-u. :!:

Czy nie jesteÂś w stanie powstrzymaĂŚ siĂŞ od pisania tu postĂłw i wtrÂącania siĂŞ do naszego wÂątku :?:
Zrozum to, ze sÂą osoby ktĂłre inaczej myÂślÂą i mĂłgÂłbyÂś ich od razu nie uwaÂżaĂŚ za chorych psychicznie :!:
Rano arrow teraz ty :!:Kto nastĂŞpny bedzie siĂŞ czepiaĂŚ pisanych przez nas postĂłw :?: To nawet w tym wÂątku nie moÂżemy siĂŞ wypowiadaĂŚ :!: :?:
ODPOWIEDZ