Moderator: Łukasz
arrow pisze:Black ma obsesjĂŞ 3-go stopnia, czas odwiedziĂŚ lekarza :?
Kiedy siĂŞ patrzy na AnitĂŞ - ofiarĂŞ koteryjno-nepotycznych zagrywek tvn-u, nawet wÂłaÂśnie czar i urok Anity nie pozwalajÂą o tym zapomnieĂŚKubs pisze:Od razu zapomina siĂŞ o caÂłej koterii i nepotyÂźmie... ma taki pogodny uÂśmiech, promienieje jak rosa w Âświetle wschodzÂącego sÂłoĂąca.
Wiem, zazdroœcicie mi... Ale có¿, tylko wybraùc¹ siê to zdarza...
Cholera, Âże teÂż sam na to nie wpadÂłemKubs pisze:Wiecie, zawiesiÂłem dziÂś w pokoju foto-tapetĂŞ z AnitÂą
myÂślĂŞ Âże wolaÂła by byĂŚ w domu z rodzinÂą...BĂŞdzie sobie siedziaÂła w ciepÂłym studio, otoczona kamerami ...
ktĂłra to ???A ja mam sentyment do tej marynarki
btw... tez lubie oglÂądac serwisy z AnitkÂą jak jestem w domu wstaje o 6 rano i zawsze oglÂądam poranekczas odwiedziĂŚ lekarza
nikt ci nie karze tego czytaĂŚ i tu siĂŞ wypowiadaĂŚznowu sie zaczyna....
arrow pisze:znowu sie zaczyna.... mogÂłeÂś po prostu napisaĂŚ: "przeczytajcie sobie moj post sprzed tygodnia, dwĂłch tygodni, trzech tygodni..." :?
Tak wtedy wszyscy z forum bêda zadowoleniproponuje te¿ zamkn¹Ì w¹tek Anitki wogóle gdy¿ nic nie zapowiada by jej sytuacja w najbli¿szym czasie siê mnieni³a wiêc bedziemy pisac to samo co niektórym siê nie podoba...
A nie wiesz madralo, Âże ona by raczej chciaÂła pobyĂŚ wtedy z rodzinÂą a nie byĂŚ w pracyJestem pewien, Âże pooglÂądasz jÂą w ÂświĂŞta i nowy rok
A wiesz o kim to jest wÂątekKuligowska jest dwa/trzy razy w tygodniu, Kondratowicz- tak samo. Czy uwaÂżasz ze Anita jest kimÂś lepszym i tylko dlatego ma mieĂŚ wiĂŞcej dyÂżurĂłw
Ja ju¿ nie powiem kto i z czym powinien iœÌ do lekarza iœÌMichos, ty naprawdê powienieneœ iœÌ do lekarza. Lecz siê cz³owieku.
No tak ptrzecieÂż wedÂług ciebie Anitka to gÂłupia i pusta dziewczynaCzy uwaÂżasz ze Anita jest kimÂś lepszym
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 16 gości