Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

michos pisze:MoÂże ÂŁukaszu zamkniesz juÂż ten wÂątek bo przecieÂż oto wam wszystkim chodzi a wiadomym jest Âże nikt na tym forum nie bĂŞdzie sprzyjaÂł temu aby byÂło pisane o Anitce
Widzê, ¿e teorie spiskowe dosiêgnê³y ju¿ nawet mnie. TVN-owi zale¿y na zniszczeniu swojej gwiazdy. Mi na zniszczeniu jednego z najd³¿szych tematów na forum i wygodnieniu czêœci forumowiczów.

No co za Âżycie?! :D
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Drogi Michosie, bardzo siê mylisz :arrow: ten w¹tek w ¿adnym razie nie jest Twój. Pewnie powiesz, ¿e sam go za³o¿y³eœ. I co z tego? Jak dot¹d nie dosta³em bana na komentowanie poczynaù Anity i jestem pewien ze go nie dostanê. Nie bêdê cytowaÌ regulaminu, bo myœlê, ¿e go znasz skoro piszesz tu, ale jest tam zmianka o wolnoœci wypowiedzi. Z premedytacj¹ wykorzystuje to czy ci siê to podoba czy nie. A to, ¿e nie mo¿esz znieœÌ myœli, ¿e ktoœ ma inne zdanie nt. Gwiazdy to argument za tym, ¿e moze nie powinieneœ tu zagl¹daÌ. Wylewaj swoje ¿ale na ca³y œwiat/tvn/Pochanke/Pieczyùskiego/Pana Boga w innym miejscu. Bo to co czytam jest niesmaczne. Ten w¹tek to jakieœ kó³ko wzajemnej adoracji które powoli zaczyna przypominaÌ mi sektê, a przynajmniej Radio Maryja. Mo¿e zdarzy³o Ci siê kiedyœ s³uchaÌ tej zacnej rozg³oœni. Jeœli mamy cel i coœ dojœcie do niego zak³óca winny jest ka¿dy kto stanie na drodze. Coraz czêœciej te¿ zastanawiam siê czy ty nie robisz sobie normalnie jakiœ mega jaj. I po cichu wierzê, ¿e tak jest... Bo gdybym by³ na miejscu Anity i czyta³ t¹ grafomaniê chyba zacz¹³bym siê baÌ. BaÌ o siebie, bo doszed³bym do wniosku, ¿e mam do czynienia z jakimiœ wariatami. I nie odbierajcie tego osobiœcie... Rozumiem, ¿e mo¿na komentowaÌ, ale to ju¿ jest jakaœ kampania, nie wiem, mo¿e za kilka tygodni ustawicie scenê przed MBC, ubierzecie siê na pomaraùczowo itd. Dziw bierze, ze jeszcze tego nie zrobiliœcie. A szczytem s¹ juz fotomonta¿e w rodzaju "ja i anitka, nie pytajcie co by³o dalej". Dewiantem jesteœ czy co?
Opanujcie siĂŞ :arrow: bo nie wiecie co tak naprawdĂŞ czuje wasza Gwiazda czytajÂąc to. OsobiÂście znam jednÂą prezenterkĂŞ z tvnu i wiem co przeÂżywaÂła, gdy jacyÂś napaleni fani zdobyli jej adres, zaczĂŞli przysyÂłaĂŚ maile i smsy. Nie powiem Ci jak siĂŞ skoĂączyÂło, ale panowie nie byli zadowoleni.

£ukasz, dziwisz siê, ¿e do³¹czy³eœ do grona spiskowców :?: Zwa¿ywszy na padaj¹ce tu argumenty dowiemy siê za chwile, ¿e sponsoruje Ciê tvn a ty robisz im dobry PR 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Czy uwaÂżasz ze Anita jest kimÂś lepszym i tylko dlatego ma mieĂŚ wiĂŞcej dyÂżurĂłw Jestem pewien, Âże pooglÂądasz jÂą w ÂświĂŞta i nowy rok
Owszem pod wzglĂŞdem dziennikarskim jest kims lepszym niÂż np Porada czy teÂż A*tomat... Co wcale nie czyni z niej lepszego czÂłowieka nie znam Âżadnego z nich wiĂŞc siĂŞ na ten temat nie wpowiadam... A co do swiÂąt to nie pomyÂślaÂłeÂś ze moze ona chciaÂła by byĂŚ w domu z rodzinÂą ? A pewnie jej walnÂą wszystkie moÂżliwe dyÂżury bo jako jedna z nielicznych nie ma mĂŞÂża i dzieci...
Nie nalezy jej siĂŞ to za to co z niÂą robiÂą ? Czlowieku zobacz ja tereraz i z przed paru miesiĂŞcy...a potem siĂŞ wypowiadaj...
Drogi Michosie, bardzo siĂŞ mylisz ten wÂątek w Âżadnym razie nie jest TwĂłj. Pewnie powiesz, Âże sam go zaÂłoÂżyÂłeÂś. I co z tego? Jak
Owszem to jest nasz wÂątek.... Jak sama nazwa gÂłosi "wÂątek najwiĂŞkszego fana" czyli ???? TwĂłj chyba nie bardzo.... A wÂątek zaÂłoÂżyÂł Black nie Michos...
jestem pewien ze go nie dostanĂŞ
a co ty taki pewny jesteÂś ??????? Kto teraz uwaÂża siĂŞ za lepszego.... to juÂż zostaÂłeÂś moderatorem albo adminem ???
w innym miejscu.
Do tego sÂłuzy wÂłasnie ten wÂątek jak rĂłwnieÂż wÂątek Pochanke...
Ten w¹tek to jakieœ kó³ko wzajemnej adoracji które powoli zaczyna przypominaÌ mi sektê, a przynajmniej Radio Maryja.
Z ³aski Swojej nie obra¿aj Nas oki ??? Nie popieram Rydzyja i nie ¿yczê sobie aby mnie ³¹czono w jaki kolwiek sposób z t¹ rozg³oœni¹ antysemick¹ :twisted: :twisted:
czynienia z jakimiÂś wariatami.
Ja myœle ¿e Anita jako osoba inteligentna wie ¿e moze czasem przesadzamy ale w odró¿nieniu do ciebie ¿ywimy wobec niej ciep³e uczucia teraz raczej nie ma wyboru wokó³ niej przycich³o i zostaliœmy my ma takich fanów jakich ma i na pewno to docenia...
to juÂż jest jakaÂś kampania
owszem przeciwko koterii i nepotyzmowi...
czuje wasza Gwiazda czytajÂąc to.
a ty wiesz ??? Nie sÂądze... MyÂślĂŞ Âże Anicie jest miÂło jak czyta na swĂłj temat pochlebne opinie...Nie piszĂŞ do niej smsĂłw nie wystaje pod tvn czekajÂąc na niÂą ani nie zamierzam nachodziĂŚ w domu nie jestem teÂż napalona gdyÂż nie jestem lesbÂą...co jednak nie odbiera mi prawa do sprzeciwu wobec tego jak jÂą potraktowano i bede go wyraÂżaĂŚ gdzie mi sie podoba ajuÂż najlepiej w wÂątku o Anitce :) (btw.Anita dostaÂła od nas maila jak byÂś nie wiedziaÂł i raczej nie wyglÂądaÂło zeby miaÂło jej byĂŚ nie miÂło)
OsobiÂście znam jednÂą prezenterkĂŞ z tvnu i wiem co przeÂżywaÂła, gdy jacyÂś napaleni fani zdobyli jej adres, zaczĂŞli przysyÂłaĂŚ maile i smsy.
nie obawiaj siê twojej ulubienicy to nie grozi... i wiesz ? o to jesteœ zazdrosny... Ka¿da mog³a by pozazdroœciÌ Anicie...tylu wielbicieli i to wiernych jej nawet jak jej nie ma w g³ównym wydaniu...Jej w¹tek ma wiele stron i jeszcze d³ugo nie ucichnie to chyba coœ znaczy nie ? Gdyby by³a s³aba ju¿ dawno znikn¹³ by z forum...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Hmm... widzê, ¿e to, co mia³o was rozœmieszyÌ (myœlê tutaj o moim fotomonta¿u) zadzia³a³o w nie tê stronê, co powinno - có¿ Kubs muszê ci z osobna powiedzieÌ: to by³ naprawdê tylko i wy³¹cznie dowcip :!:
Co z twoim poczuciem humoru :?:
Z mojej strony Anita nie musi siĂŞ niczego obawiaĂŚ - tak w gruncie rzeczy, to jestem normalny facet - broniĂŞ kobiety, ktĂłra mnie urzekÂła :!:

ZaÂś innÂą kwestiÂą jest degradacja Anity :!:

Kuligowska, czy Kondratowicz to nie Anita :!:
Ich nikt nie degraduje, one tkwiÂą w tym gettcie tak, jak tkwiÂły, a AnitĂŞ tam ponownie zesÂłano :!:

Nawet jeœli ty nie dostrzegasz i nie doceniasz osi¹gniêÌ Anity, to zwa¿ na to, ¿e swego czasu ktoœ powierza³ jej wiêcej ,,znacz¹cych'' godzin w TVN24, ktoœ powierzy³ jej prowadzenie g³ównych faktów, ktoœ wytypowa³ j¹ jako kandydatkê do nagrody ,,Wiktory'', ktoœ serwowa³ jej sesje zdjêciowe w najpopularniejszych czasopismach ... i nagle, tak ni st¹d ni zow¹d, koniec :!:

Dla Anity szybki pĂŞd (awanse po dwa schody naraz), zamieniÂł siĂŞ w jadĂŞ na wstecznym :!:
Wybacz Kubs, ale dla mnie to nie jest normalne zjawisko :!:

A co wariatów ... hmm... ludzi, którzy zaciekle broni¹ jakiejœ idei zawsze klasyfikuje sie do kategorii fanatyków :!: Ale naprawdê trudno jest siê pogodziÌ z myœl¹, ¿e s¹ ludzie, którzy bez ¿adnych wyrzutów, skrup³ów podpinaj¹ coœ, co dla innych jest wa¿ne, pod ob³êd :sad:

PS A moÂże twoje zachowanie Kubs - ta frustracja, to wynik rozgoryczenia :?:
Szanujesz Lisa, ktĂłrego wyrzucili z tvn-u dla Pochanke, ktĂłrÂą teÂż szanujesz, a tego pierwszego musisz teraz oglÂądaĂŚ w Polsacie :?:
JeÂśli tak jest (wiem, Âże siĂŞ tego wyprzesz), to jesteÂś jeszcze wiĂŞkszym frustratem niÂż my :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Black, naprawde miÂło czytaÂło siĂŞ TwĂłj post, bardzo rzeczowy.
Pisa³em juz wielokrotnie, ¿e Anitê szanujê- szaleÌ za ni¹ nie muszê a krytyka czasem bywa konstruktywna. Dlatego umiem zobaczeÌ jej dobre strony, ale wytkn¹Ì b³êdów te¿ sobie nie podarujê.

Piszesz, ¿e Anita gdy zaczê³a prowadziÌ Fakty mia³a sesje, nominacje do Wiktora itp. A teraz wszystko siê skoùczy³o. To prawda. ALe sama jest temu winna. :arrow: Zaj¹c miejsce po Lisie ba³o siê wielu doœwiadczonych dziennikarzy. Obawia³o siê z ró¿nych powodów. To, ¿e Anita, której zosta³a z³o¿ona takowa propozycja przyjê³a j¹ by³o jej wielkim b³êdem. Jakie by nie by³o jej doœwiadczenie, praktyka w zawodzie to i tak jest ono mikre w porównaniu z Lisem. To nie jest liga podwórkowa, tylko Ekstraklasa dziennikarska. Przez pewien czas próbowano j¹ zag³askaÌ, a wiesz, zag³askaÌ mo¿na na œmierÌ. Skoùczy³o siê i domyœlam siê, ¿e l¹dowanie by³o bolesne. Przypominam sobie to co Lis napisa³ w swojej ksi¹¿ce. Pisa³, ¿e najbardziej jest dumny z tego, ¿e umia³ powiedziec nie gdy dosta³awa³ w '91, '92, '93 propozycje prowadzenia g³ównego wydania Wiadomoœci. Anicie zabrak³o albo asertywnoœci albo uwierzy³a, ¿e naprwadê jest taka dobra, ¿e powierzaj¹ jej zadanie wydawania i prowadzenia Faktów o 19. Bardziej przychyla³bym siê do drugiej wersji, ale to tylko moje domys³y. Mimo wszystko post¹pi³a g³upio, bo tak samo szybko wyp³ynê³a jak spad³a.
Sta³o siê i nie odstanie :arrow: Natomiast bardzo nie odpowiada mi spiskowa teoria dziejów. Nikt (najprawdopodobniej) z nas tam nie pracuje i tak naprawdê nie wiemy co faktycznie siê dzieje. A uderzanie w tony, ¿e to koniec, szukanie podtekstu w jej ubraniu, po¿egnaniu w ostatnim wejœciu to juz obsesja. I daruj sobie nazywanie tvn24 gettem, bo nikt nie zmusza Ciê do pracy tam. Poza tym to telewizja, a panuj¹ce tam prawo d¿ungli jest bezlistosne. Ale tak juz jest i nic tego nie zmieni, ta firma nie powsta³a tydzieù temu tylko ma ju¿ jak¹œ tradycjê i jak widaÌ dzia³a dobrze. Eliminacja s³abych osobników jest brutalna ale skuteczna- nie ma sentymentów.

Ps. Gwarantuje Ci, ¿e sfrustrowany nie jestem i daleko mi do tego. W sumie to lata mi czy Fakty prowadzi Lis czy Pochanke. Dla mnie znaczenie ma treœÌ- j¹ tworz¹ reporte¿y. Prowadz¹cy daje temu twarz. To na niego wylewa siê pomyje po cienkim wydaniu i on zbiera gratulacje po spektakularnej figurze.
Skoro nie wiesz, jakie by³y powody wywalenia Lisa z tvnu to lepiej nie pisz nic, bo œmiesznie to brzmi, gdy znów zwala siê winê na Pochanke. Lisa bardzo szanuje, bo twardo i konsekwentnie d¹¿y do celu i osi¹ga go. Facet spe³nia marzenia ma³ego Tomka- ile jest takich osób, które potrafi¹ to? A Pochanke jest œwietn¹ dziennikark¹ i obecnie najlepsz¹ prowadz¹c¹ Fakty. I nie mam problemu z prze³¹czeniem na Polsat w czwartek o 21:35. Mo¿na lubiÌ lub nie lubiÌ Lisa, ale z jednym nie mo¿na siê nie zgodziÌ- kamieù w jego rêkach zamienia siê w z³oto. ¯yczê tego samego Anicie, ale sk³adaj¹c to ¿yczenie, sam sobie nie wierze :arrow:
MAKEPOVERTYHISTORY
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Tylko moÂże niech to bĂŞdzie juÂż koniec jadu wylewanego na AnitkĂŞ :!:
Cz³owieku odpuœÌ sobie wylewania na ni¹ ostatnich pomyj. Daj jej ju¿ spokój i pozwól nam pisaÌ posty w spokoju bo jest to w¹tek fanów a nie miejsce gdzie bêdziesz j¹ za wszystko oczernia³ i wini³ za wszystko co z³e w twoim mniemaniu :twisted:
To co piszesz jest podÂłe i moÂże bardzo uraziĂŚ osobĂŞ najbardziej zainteresowanÂą a wystarczy jej tego co ma tam :!:
Daj nam w spokoju tu pisaÌ o Anitce bo jest to jedyne miejsce gdzie jeszcze mo¿emy a ty próbujesz nam zakazaÌ. Zrozum to, ¿e nie jesteœ jedyny tutaj i najm¹drzejszy ze wszystkich i pozwól nam miec inne zdanie i nie próbuj przy ka¿dej okazji wylewaÌ pomyj na Anitkê. DoœÌ ju¿ jej pojecha³eœ przy ka¿dej mo¿liwej okazji i móg³byœ ju¿ sobie odpuœciÌ :!:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

ÂŻeby dyskutowaĂŚ trzeba mieĂŚ z kim. NiedÂługo siĂŞ dowiem, Âże tylko wybraĂący i wierni fani mogÂą oglÂądac poranek. Inni wylewajÂą na niÂą pomyje oglÂądajÂąc jÂą- niegodni. :arrow: Zdrowia ÂżyczĂŞ i zmieĂą szaletowÂą pÂłytĂŞ z wylewaniem pomyi.
MAKEPOVERTYHISTORY
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Anita dzisiaj w poranku, to znaczy Âże nie bĂŞdzie jej w popoÂłudniowych Faktach, oni juz kompletnie jej tam nie szanujÂą, nawet przestalem juz snic o tym, Âże kiedykolwiek zobaczĂŞ jÂą w "Dniu na Âżywo". anitko, czemu dajesz sie tak traktowaĂŚ? WidzĂŞ, Âże jestes smutna. PoznaÂłem to po kosmku Twoich wÂłosĂłw nieÂśmiaÂło odstajÂącym od reszty... :( :arrow:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

To nepotyzm i koteria. Pochanke pewnie wysypia siĂŞ w swoim ciepÂłym wyrze do poÂłudnia, przychodzi popoÂłudniu Âżeby Âłaskawie potrzepaĂŚ gÂłowÂą jak po dragach o 19. Anitka nie ma tej moÂżliwosci, raz na zawsze zostaÂła jej odebrana. Jak w gettcie- pobudka o 4 i do arbeitu. PracowaĂŚ :!: Mi sie wydaje, Âże ona nam chciaÂła coÂś dzisiaj powiedzieĂŚ w wejÂściu pogodowym o 7:40. Tak smutno wyglÂądaÂła, faktycznie ten kosmyk byÂł bardzo wymowny...
MAKEPOVERTYHISTORY
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kubs, pierwsza rzecz: mama nie uczy³a ciê, ¿e le¿¹cego siê nie kopie :?:
Ja ci mĂłwiĂŞ: to nieludzkie :!:
Skoro nie wiesz, jakie byÂły powody wywalenia Lisa z tvnu to lepiej nie pisz nic
ProponujĂŞ ci to samo, tyle, Âże w kontekÂście Anity, ok :?:
Oczernianie jej, zarzucanie podjêcia b³êdnej decyzji (nies³usznie) brzmi conajmniej jak zemsta z twojej strony.
Atak na AnitĂŞ niczym (poza przykÂładem historii Lisa) nie poparty :!:
Ja i wiele znanych mi osĂłb, kiedy sÂłuchamy Anity, patrzymy na niÂą, nie odnosimy wraÂżenia jakbyÂśmy obserwowali przestraszonÂą dziewczynkĂŞ - wrĂŞcz przeciwnie. Widzimy pewnÂą siebie, pewnÂą tego co mĂłwi profesjonalistkĂŞ.
To w jakiej sytuacji Anita znalazÂła siĂŞ teraz - jestem tego pewien - zawdziĂŞcza swojej starszej koleÂżance.
Utwierdzam siĂŞ w tym jeszcze bardziej, kiedy przypomnĂŞ sobie kim zastÂąpiono AnitĂŞ :!:

Kolejna rzecz: o tym wÂątku pisaÂłeÂś, Âże przypomina ci sektĂŞ.
A co ci przychodzi do gÂłowy, kiedy myÂślisz o tvn :?: To dopiero wpÂływowa i prĂŞÂżnie rozwijajÂąca siĂŞ sekta :!:
Nie wiem, kto dokÂładnie peÂłni tam funkcjĂŞ guru, ale jednego jestem pewien: czci siĂŞ w niej p. Pochanke.
AÂż do granic przyzwoitoÂści otacza siĂŞ czciÂą - narzuca siĂŞ ludziom jej autorytet.
I co najzabawniejsze jej osoba ma sÂłuÂżyĂŚ pewnej misji: z wielkiego Tomasza Lisa zrobiĂŚ zapchlonego zwierza :!: :lol:
W sumie to lata mi czy Fakty prowadzi Lis czy Pochanke.
Tym bardziej nie rozumiem, jaki masz interes, czy jaka idea ci przyÂświeca w oczernianiu Anity :?:
JeÂśli pozwolisz Kubs na odrobinĂŞ prywaty, czy zwykÂłego spoufalenia
(jak zwaÂł tak zwaÂł), kiedy czytam twĂłj podpis, ktĂłry nie wiem, czy jest ironiÂą, a jeÂśli jest autentycznym wyrazem solidarnoÂści z narodem ukraiĂąskim, to dziwiĂŞ siĂŞ taktyce jakÂą obraÂłeÂś na tym forum, bo kojarzy mi siĂŞ ona troszkĂŞ z dziaÂłaniami obecnych wÂładz Ukrainy i Kremla.
Ale oczywiÂście nie na takÂą skalĂŞ.
A te ironie, cynizmy - popatrz jak pĂŞtelka zaciska siĂŞ na szyi najwiĂŞkszego cynika naszego narodu, i zastanĂłw siĂŞ, czy warto postĂŞpowaĂŚ tak, jak on:!:
MoÂżna lubiĂŚ lub nie lubiĂŚ Lisa, ale z jednym nie moÂżna siĂŞ nie zgodziĂŚ- kamieĂą w jego rĂŞkach zamienia siĂŞ w zÂłoto
MyÂślisz, Âże podobnie bĂŞdzie z Wydarzeniami :?:

PS ,,TVN24 getto z niskÂą oglÂądalnoÂściÂą'' - to akurat nie ja wymyÂśleÂłem, ale przyznajĂŞ, Âże mi siĂŞ to okreÂślenie spodobaÂło.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Powiem jedno po twoim ostatnim popiesie Kubs stwierdziÂłam jedno MASZ RACJE.............

ÂŻeby dyskutowaĂŚ trzeba mieĂŚ z kim.
tak wiĂŞc od tej pory twoje posty jak kolwiek chamskie wobec Anity by nie byÂły poprostu ignoruje....

JeÂśli tak bardzo ciĂŞ to cieszy to sobie wylewaj pomyjĂŞ na niÂą ciekawe jak szybko ci siĂŞ to znudzi

Black Michos dla dobra Anitki wam rĂłwnieÂż proponuje poprostu ignorowac zaczepki Kubsa...
sobie kim zastÂąpiono AnitĂŞ
Zerem i miernota dziennikarskÂą...
Nie wiem, kto dokÂładnie peÂłni tam funkcjĂŞ guru, ale jednego jestem pewien: czci siĂŞ w niej p. Pochanke.
Nie wiem czy JustynĂŞ czy nie ale na pewno koteriĂŞ i Nepotyzm
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

IgnorowaĂŚ, nie, nie!

Kubs, specjalnie dla ciebie (:!:) wyszukaÂłem kilka ciekawych zdaĂą.
¯ebyœ, zanim znowu umniejszysz zas³ugi Anity dla Faktów, i w ogóle ca³¹ jej dziennikarsk¹ karierê, po¿¹dnie siê zastanowi³, przytoczê parê fragmentów wypowiedzi ludzi, których znamy z mediów w mniejszym lub wiêkszym stopniu.
Podobno to nagroda ,,Wiktor'' dla Anity, zamknê³a usta malkontentom ... có¿ ... nie wszystkim.

Anita w oczach znanych osobistoÂści:

Ewa Drzyzga (Press):
,,MoÂże nie wypada chwaliĂŚ, bo pracuje w bratniej stacji, ale nie wyobraÂżam sobie dnia bez TVN 24.
JeÂśli nawet nie jest to pora serwisu, ruchomy pasek na dole ekranu gwarantuje mi, Âże dowiem siĂŞ, czy wydarzyÂło siĂŞ coÂś waÂżnego.
Komfort sÂłuchania, oglÂądania i rozumienia tego, co siĂŞ dzieje, daje mi Anita Werner.''

Hubert UrbaĂąski (Wysokie obcasy:
,,(...)Od cholery jest kobiet w newsach - takiej niby mĂŞskiej branÂży. Tam to juÂż trzeba waliĂŚ Âłokciami i kolanami od rana do wieczora. KtĂłrÂąkolwiek by wymieniĂŚ, zwÂłaszcza z prime time'u - Anita Werner, Justyna Pochanke - sÂą wiĂŞcej niÂż fachowcami, sÂą fachowcami i agresywnymi kobietami.''

Tomasz Kocurek (Wysokie obroty):
,,TrochĂŞ byliÂśmy zajĂŞci pisaniem dla Ciebie kolejnych rozkÂładĂłw i umknĂŞÂło nam, Âże hiszpaĂąska spikerka z naszej kablĂłwki,
niejaka Letizia Ortiz zadaÂła siĂŞ z jakimÂś ksiĂŞciem, na skutek czego jest ksiĂŞÂżniczkÂą. I nie ma jej w naszej kablĂłwce!
Zacznijmy wiĂŞc wspĂłlnie nowennĂŞ, aby Anita Werner nie spotkaÂła jakiegoÂś arystokraty, bo wtedy pojutrze nie obejrzymy
juÂż "FaktĂłw", tylko np. film "Pojutrze", ktĂłry teÂż jest katastroficzny i opowiada o tym, jak Âświat siĂŞ zalaÂł. Z rozpaczy.''

Karolina Korwin Piotrowska (Viva):
,,UdowodniÂła, Âże moÂżna mieĂŚ nogi do nieba i... gÂłowĂŞ na karku. Anita Werner byÂła aktorkÂą i modelkÂą. MogÂła zrobiĂŚ oszaÂłamiajÂącÂą karierĂŞ w show-biznesie. Ale wybraÂła innÂą drogĂŞ. SkoĂączyÂła studia, nauczyÂła siĂŞ jĂŞzykĂłw. DziÂś jest najmÂłodszÂą i najpiĂŞkniejszÂą dziennikarkÂą informacyjnÂą.''

Grzegorz Miecugow (TwĂłj Styl):
,,Prezenter serwisu musi byĂŚ cyborgiem. Kiedy szukaliÂśmy nowych prowadzÂących, kilku doÂświadczonych dziennikarzy nie wytrzymaÂło napiĂŞcia, tempa tej pracy. PrzyznajĂŞ, Âże Anicie teÂż nie dawaÂłem duÂżych szans. WystarczyÂło parĂŞ tygodni, bym zmieniÂł zdanie. - Nigdy nie sÂłyszaÂłem od Anity: ,,Nie dam rady" albo ,,BojĂŞ siĂŞ''.

Adam PieczyĂąski (Wprost)
,,Anita Werner jako jedyna prezenterka TVN 24 do pracy dostaÂła siĂŞ z konkursu. - ByÂła tak dobra, Âże pomimo maÂłego doÂświadczenia to wÂłaÂśnie jej powierzyliÂśmy prowadzenie serwisu 9 sierpnia 2001 r. podczas pierwszej emisji.''

Szymon Majewski w ,,Mamy CiĂŞ'' z udziaÂłem p. Pochanke:
(To odtworzĂŞ z pamiĂŞci):
ZapowiedÂź Szymona: (...)codziennie moÂżna siĂŞ wpatrywaĂŚ w niebieskie oczy Justyny Pochanke w TVN24(...)
p. Pochanke na wstĂŞpie: Ja mam zielone oczy.
Szymon: No tak, zielone, to na tle tego niebieskiego tÂła w studio wyglÂądajÂą na niebieskie, a poza tym na twĂłj obraz nakÂłada mi siĂŞ obraz Anity Werner (...).

Wojciech Staszewski (artykuÂł z Gazety Wyborczej):
,,Na to o 19:00 odpowiada TVN "Faktami" z gwiazdami. NajjaÂśniejsze miejsce w Wielkim Wozie
przypada Justynie Pochanke, tak przynajmniej obsadza jÂą TVN. A ja, nieodmiennie zakochany w Anicie Werner
(pani Anito, ileÂż to razy budzi mnie pani rano - bez ÂświĂąstw - serwisem w TVN 24), bĂŞdĂŞ siĂŞ upieraÂł, Âże tylko jej spokojna charyzma moÂże wypeÂłniĂŚ dziurĂŞ po Tomaszu Lisie.''

Widzisz, mĂłj drogi Kubsie, nie tylko my dostrzegliÂśmy i doceniliÂśmy AnitĂŞ, chyba, Âże tych wyÂżej wymienionych teÂż zaliczysz,
do grona nawiedzonych bezgustnych fanatykĂłw :?: :wink:
Jak siĂŞ pewnie zorientowaÂłeÂś, zdarzaÂło siĂŞ, Âże czasami te dwie panie byÂły razem zestawiane.
Ta wspaniaÂła doÂświadczona dziennikarka i dziewczyna znikÂąd, dla niektĂłrych byÂły rĂłwnymi sobie profesjonalistkami :!: :shock:
I byĂŚ moÂże kariera Anity dla p. Pochanke przybraÂła zbyt szybkie tempo :?:

PS A... i jescze w najnowszym artykule we Wprost
(dostĂŞpny takÂże w necie: http://www.wprost.pl/ar/?O=70596)
wspomniano nawet o tym, Âże Anita otrzymaÂła ,,Wiktora'' :shock:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

AnitĂŞ, chyba, Âże tych wyÂżej wymienionych teÂż zaliczysz,
do grona nawiedzonych bezgustnych fanatykĂłw
tak black kaÂżdy kto widzi w Anicie dziennikarke jest upoÂśledzony psychicznie...
wspomniano nawet o tym, Âże Anita otrzymaÂła ,,Wiktora''
uuuu to trzeba to pismo na stos.... Jak mogli ?
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Ja tylko przypomnê, ¿e to samo pismo, do którego link poda³ Black opracowywa³o artyku³, a konkretnie du¿¹ infografikê, na podstawie mojej strony. I dlatego znalaz³a siê tam wzmianka o Anicie bo kopiowali poszczególne fragmenty z dzia³u "historia" na stronie. W wydaniu papierowym ta grafika podpisana jest nawet: "Ÿród³o: http://www.tvn.tivi.pl, w³asne". Chocia¿ tych w³asnych tak naprawdê nie mieli.

:D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

No i wszysto sie wyjasniÂło... czyli nie ma siĂŞ czym ekscytowaĂŚ ...
Anita w Âświadomosci kolegĂłw dziennikarzy nie istnieje
Android <3
ODPOWIEDZ