Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

DziĂŞki black za bardzo wybiĂłrczo przygotowane zestawienie wypowiedzi na temat Anity. Jestem przekonany, Âże znalazÂłbym jeszcze wiĂŞcej utrzymanych w podobnym tonie opinii na temat Justyny. Jestem rĂłwnieÂż pewien, Âże data ich publikacji byÂłaby bliÂższa dniu dzisiejszemu.

Tak naprawdê nie wiem z kim mam do czynienia- ale coraz czêœciej mam wra¿enie ¿e nie rozumiecie tego co czytacie. Cokolwiek nie napisa³bym w poœcie zawsze jest skwitowane, ¿ê ponizam/obra¿am Anitê, uw³aczamj jej godnoœci/wylewam pomyje itp. itd. Czy to ma jakiœ sens??? Jeœli zd¹¿yliœcie zauwa¿yÌ moje posty s¹ raczej wywa¿one i ka¿dy argument popieram przyk³adem. Nie piszê ¿e AW jest be bo tak, tylko pisze, ¿e jest taka a taka bo...- tu pada konretny zarzut/argument na poparcie.

Kamuii, wrzuĂŚ na looz, piszesz, Âże obraÂżam AnitĂŞ :arrow: a co ty robisz z JustynÂą Pochanke :?: :?: CaÂłe nieszczĂŞÂście tego Âświata zrzucasz na niÂą- czy w takim razie masz prawo komentowaĂŚ moje wypowiedzi na temat Anity :?: :?: Absolutnie nie, bo pachnie mi to podwĂłjnÂą moralnoÂściÂą- jedna dla swoich, druga dla pozostaÂłych.

Nie mam czasu ani ochoty sprawdzaÌ dat publikacji tego co napisa³ black. ALe przypuszczam, ¿e by³o to na fali zachwytu now¹ twarz¹, która siê spodoba³a. TVN zrobi³ jej w tym czasie œwietny PR. Ale œmiem podejrzewaÌ, wypowiedzi te nie p³ynê³y chyba z g³êbi serca- jakoœ nikt z tych znanych nie protestowa³, gdy Anita zniknê³a z 19.

Stara zasada- czas wzlotu jest wprost proporcjonalny do czasu spadania :arrow: sprawdziÂło siĂŞ w 100%. Prawda czasem boli... a Âświat fantazji nie prowadzi do niczego dobrego :idea:
MAKEPOVERTYHISTORY
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak :D Efekt cieplarniany i II wojna Âświatowa to teÂż wina Justyny Pochanke :lol:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

No tak, Kamuii atakuje gdzie siê da :arrow: Tym razem do jej ofiar do³¹czy³a wieslawa-siemiankowska z forum.gazeta.pl.
Kamuii, z frazesami o Anicie i szambem na Kajdana :idea: Hmm, jeszcze niedawno ganiÂła mnie, Âże obraÂżam AnitĂŞ... Widocznie jÂą obowiÂązujÂą inne prawa...

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=18649269
MAKEPOVERTYHISTORY
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Kubs miaÂłam ciĂŞ ignorowac ale skoro nie obraziÂłeÂś Anity to odpowiem...

1.
a co ty robisz z JustynÂą Pochanke CaÂłe nieszczĂŞÂście tego Âświata zrzucasz na niÂą- czy w takim razie masz prawo komentowaĂŚ moje wypowiedzi na temat Anity
Owszem mam bo ja nie pisze o Pochanke ¿e jest zerem dziennikarskim g³upi¹ lask¹ która dosz³a do kariery tylko i wy³¹cznie bo by³a ku temu dobra koniunktura itp...
moje argumenty nie sÂą wobec niej obraÂźliwe... Pisze np. Âże rzuca gÂłowÂą- czy tylko ja jedna ? widze ze czytasz regularnie forum gazety wiĂŞc powinieneÂś wiedziec Âże nie... Czy mĂłwienie Âże przez niÂą wyrzucili Anite z gĂłwnego jest wobec niej obraÂźliwe ??? Chyba raczej teÂż nie...
I nie ja zrzucam na niÂą nieszczĂŞscia caÂłego Âświata tylko Michos gdybyÂś uwaznie czytaÂł forum to wiedziaÂł byÂś ze kilka razy naraziÂłam siĂŞ nawet na jego ataki BRONIÂĄC JUSTYNY tak wiĂŞc zastanĂłw siĂŞ na 2 raz...
2.
zrobi³ jej w tym czasie œwietny PR. Ale œmiem podejrzewaÌ, wypowiedzi te nie p³ynê³y chyba z g³êbi serca- jakoœ nikt z tych znanych nie protestowa³, gdy Anita zniknê³a z 19.
Bo tvn pÂłaci za to co gazety publikujÂą myÂślisz Âże ktoÂś by siĂŞ odwaÂżyÂł ????
3.
Tym razem do jej ofiar do³¹czy³a wieslawa-siemiankowska z forum.gazeta.pl.
Kamuii, z frazesami o Anicie i szambem na Kajdana Hmm, jeszcze niedawno ganiÂła mnie, Âże obraÂżam AnitĂŞ... Widocznie jÂą obowiÂązujÂą inne prawa...
a)Po pierwsze bÂądz Âłaskaw nie publikowac moich opini z forum gazety tutaj bo ja tego teÂż nie robiĂŞ...SkÂąd wiesz ze to ja napisaÂłam ? Tam kaÂżdy moze siĂŞ moim nickiem podpisaĂŚ...
b)co do wielkiej ofiary Siemiankowskiej to powinieneÂś wiedziec iz nasz konflikt trwa o wiele dÂłurzej i nie ja go sprowokowaÂłam tylko ona.
c)Nie jest ¿adn¹ moj¹ ofiar¹ zechciej zauwarzyc ¿e to ona pierwsza nazwa³a mnie matolem i powiedzia³a ¿e siê oœmieszm tak wiêc to ja pad³am ofiar¹ jej ataku...a tak na marginesie to czego siê spodziewaÌ od osoby która tylko siê skupia na b³êdach i literoowkach prawdopodobnie dlatego ze treœÌ merytoryczna jest zbyt trudna ¿eby j¹ zrozumia³a
d)Czy nazwa³a Kajdana kretynem ??? wyzwa³am czy cos ? Powiedzialam to co twierdze od dawna na forum ¿e jest sztywny nie ma pojêcia o dykcji itp... i nazwa³am miernot¹ dziennikarsk¹...A jeœli uwa¿asz iz jest to równe temu co ty napisa³es na Anite to masz racje... tylko ¿e ró¿nica pomiêdzy warsztatem dziennikarskim Anity a A*tomata jest jak pomiêdzy reporterem z kablówki a Leesem...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Kubs, cz³owieku czego ty byœ chcia³ :?: Sk¹d wiesz, czy te komentarze p³ynê³y, czy nie, z g³êbi serca :?:
DziÂś kochajÂąca Âżona zapomina o tragicznie zmarÂłym mĂŞÂżu w przeciÂągu 3 miesiĂŞcy, a chciaÂłbyÂś, Âżeby ludzie, ktĂłrym Anita byÂła obca, ale ktĂłrÂą cenili, rzucili siĂŞ jej na ratunek :?: W jakim Âświecie ty Âżyjesz :?:

Pewnie, ¿e wiêkszoœÌ materia³ów, które zacytowa³em pochodzi z pierwszej po³owy tego roku (za wyj¹tkiem Wyborczej - to chyba z grudnia).
Teraz tvn postaraÂł siĂŞ, by takie komentarze (mam nadziejĂŞ, Âże jednak wyszukasz) kierowane byÂły tylko pod adresem p. Pochanke.
ale coraz czĂŞÂściej mam wraÂżenie Âże nie rozumiecie tego co czytacie
Pewnie, a ty rozumiesz wszystko (tylko, Âże tak, jak ci to odpowiada, wszystko pod dyktando propagandy tvn-u). Nam przynajmniej nikt nie narzuca toku myÂślenia.

A co do obrazy Anity z twojej strony, trudno mi uznaĂŚ za komplemnt stwierdzenie: ,,Âżadna dziennikarka''. MoÂże przeczytasz swoje posty raz jeszcze :?:
Ale jak napisaÂł ÂŁukasz:
bez takich k³ótni forum by w ogóle nie istnia³o, wygl¹da³oby jak to konkurencyjne, pamiêtajcie te¿ o tym, ¿e to nie jest sprawa ¿ycia i œmierci, ¿e nie warto braÌ wszystkiego na powaznie
¯ycia i œmierci mo¿e i nie, ale godzenie siê bez s³owa sprzeciwu na poni¿anie ludzi, nie najlepiej œwiadczy o umiejêtnoœci wspó³czucia innym :!:
Tak Efekt cieplarniany i II wojna Âświatowa to teÂż wina Justyny Pochanke
Marcinie z Pabianic, mĂłgÂłbyÂś sobie darowaĂŚ komentarze tego typu.
Myœlisz, ¿e jak bêdziesz próbowa³ zrobiÌ z nas debili, to zmienisz fakt, ¿e p. Pochanke w tvn jest ponad wszelk¹ przyzwoitoœÌ wynoszona na o³arze :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

chciaÂłbyÂś, Âżeby ludzie, ktĂłrym Anita byÂła obca, ale ktĂłrÂą cenili, rzucili siĂŞ jej na ratunek W jakim Âświecie ty Âżyjesz
dokÂładnie nie jest juÂż gwiazda wic kogo ona obchodzi ??? jak widaĂŚ - nikogo...
black nie marte siê wiekszoœÌ z fanów Anity chce zrobiÌ debili...
Android <3
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:Owszem mam bo ja nie pisze o Pochanke ¿e jest zerem dziennikarskim g³upi¹ lask¹ która dosz³a do kariery tylko i wy³¹cznie bo by³a ku temu dobra koniunktura itp...
Nie piszesz, bo znasz granicĂŞ do jakiej mozesz siĂŞ oÂśmieszyĂŚ :idea: Czy ja tak napisaÂłem o Anicie :?: :?: Albo cyz napisaem nie prawde :?:
moje argumenty nie sÂą wobec niej obraÂźliwe... Pisze np. Âże rzuca gÂłowÂą- czy tylko ja jedna ?
A czy gdyby wszyscy zaczĂŞli pisaĂŚ, Âże KwaÂśniewski jest gejem uznaÂłabyÂś to za prawdĂŞ. :?: :?:
Czy mĂłwienie Âże przez niÂą wyrzucili Anite z gĂłwnego jest wobec niej obraÂźliwe ???
Czy mĂłwienie, Âże Anita nie jest tak dobrÂą dziennikarkÂą jak Pochanke jest wobec niej obraÂźliwe :?: Odpowiedz sobie sama.
Chyba raczej teÂż nie...
No widzisz 8)
I nie ja zrzucam na niÂą nieszczĂŞscia caÂłego Âświata tylko Michos gdybyÂś uwaznie czytaÂł forum to wiedziaÂł byÂś ze kilka razy naraziÂłam siĂŞ nawet na jego ataki BRONIÂĄC JUSTYNY tak wiĂŞc zastanĂłw siĂŞ na 2 raz...
Nie jesteÂś odwaÂżna, zasÂłaniasz siĂŞ Michosem, nie potrzebnie... JeÂśli zapomniaÂłaÂś wiele razy pozytywnie wyraÂżaÂłem siĂŞ o Anicie.
Bo tvn pÂłaci za to co gazety publikujÂą myÂślisz Âże ktoÂś by siĂŞ odwaÂżyÂł ????
No tak, Âżydo- masoĂąski spisek... KaÂżdy tak robi, normalka :D
a)Po pierwsze bÂądz Âłaskaw nie publikowac moich opini z forum gazety tutaj bo ja tego teÂż nie robiĂŞ...SkÂąd wiesz ze to ja napisaÂłam ? Tam kaÂżdy moze siĂŞ moim nickiem podpisaĂŚ...
b)co do wielkiej ofiary Siemiankowskiej to powinieneÂś wiedziec iz nasz konflikt trwa o wiele dÂłurzej i nie ja go sprowokowaÂłam tylko ona.
c)Nie jest ¿adn¹ moj¹ ofiar¹ zechciej zauwarzyc ¿e to ona pierwsza nazwa³a mnie matolem i powiedzia³a ¿e siê oœmieszm tak wiêc to ja pad³am ofiar¹ jej ataku...a tak na marginesie to czego siê spodziewaÌ od osoby która tylko siê skupia na b³êdach i literoowkach prawdopodobnie dlatego ze treœÌ merytoryczna jest zbyt trudna ¿eby j¹ zrozumia³a
d)Czy nazwa³a Kajdana kretynem ??? wyzwa³am czy cos ? Powiedzialam to co twierdze od dawna na forum ¿e jest sztywny nie ma pojêcia o dykcji itp... i nazwa³am miernot¹ dziennikarsk¹...A jeœli uwa¿asz iz jest to równe temu co ty napisa³es na Anite to masz racje... tylko ¿e ró¿nica pomiêdzy warsztatem dziennikarskim Anity a A*tomata jest jak pomiêdzy reporterem z kablówki a Leesem...
Widzisz, zamieœci³aœ w³aœnie swoj¹ opiniê, z któr¹ absolutnie siê nie zgadzam, ale szanujê j¹. Nie zyczê sobie natomiast, zebyœ kneblowa³a mi usta bo i tak tego nie zrobisz. WolnoœÌ s³owa boli??
MAKEPOVERTYHISTORY
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

UWAGA :!: UWAGA :!:

W najnowszym numerze miesiêcznika "Ptress" na do³¹czonej p³ycie jest fragment ostatnich g³ównych Faktów z Anit¹ :!: :!: :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Fan Forum
Fan Forum

A gdzie jest arrow :arrow: :?: DziÂś rolĂŞ giermka Kubsa peÂłni marcin :lol: :lol:
Stara zasada- czas wzlotu jest wprost proporcjonalny do czasu spadania sprawdziÂło siĂŞ w 100%
Ale z wiadomych wzglĂŞdĂłw w przypadku p. Pochanke nigdy siĂŞ nie sprawdzi :lol: :lol:
jakoÂś nikt z tych znanych nie protestowaÂł, gdy Anita zniknĂŞÂła z 19.
Kubs, a gdyby role siĂŞ odwrĂłciÂły, gdyby nagle ktoÂś rzuciÂł Anicie caÂły tvn do stĂłp, odebraÂł wpÂływowÂą pozycjĂŞ p. Pochanke, to myÂślisz, Âże caÂłe Âśrodowisko dziennikarskie zamykaÂłoby siĂŞ w klatkach w ramach protestu :?:
Ostatnio zmieniony piątek 17 gru 2004, 19:40 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

ChcĂŞ wierzyĂŚ, Âże tak by sie staÂło. Ale sam wiesz, Âże to sytuacja czysto teoretyczna. :idea:
MAKEPOVERTYHISTORY
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Black Jack '62 pisze:DziÂś rolĂŞ giermka Kubsa peÂłni marcin :lol: :lol:
Wypraszam sobie! :evil: Chyba siĂŞ zapominasz.

PS.Nie chcĂŞ byĂŚ czepialski ale albo pisz marcin_pabianice albo Marcin.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Black, na forum siĂŞ nie obraÂżamy, chyba nie chciaÂłbyÂś byĂŚ nazwany giermkiem Michosa :?: :!: :idea:
MAKEPOVERTYHISTORY
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Reakcja iÂście piorunujÂąca i to po obydwu stronach :smile:
Przepraszam Marcinie :!:

Ale jak byÂś tĂŞ czystÂą teoriĂŞ Kubs zinterpretowaÂł :?:

PS Ja giermkiem Michosa :?: A moÂże Michos moim :?: :lol:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

O! Ju¿ znacznie lepiej :wink: Ale uwa¿am, ¿e te bzdetne k³ótnie s¹ bez sensu. Jedni lubi¹ i ceni¹ Justynê Pochankê, drudzy Anitê Wener. Ka¿dy zawsze bêdzie broni³ swoich racji. Jak ju¿ gdzieœ pisa³em tak samo inni wol¹ Leppera, drudzy Rokitê. Inaczej œwiat by³ nudny. Mo¿e wiêc czas skoùczyÌ te k³ótnie. Ja jestem za, choÌ nie wierzê, by ta k³ótnia siê kiedykolwiek skoùczy³a :wink:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcin_pabianice pisze: Mo¿e wiêc czas skoùczyÌ te k³ótnie. Ja jestem za, choÌ nie wierzê, by ta k³ótnia siê kiedykolwiek skoùczy³a :wink:
MyÂślĂŞ, Âże o rozejmie nie co marzyĂŚ :!:
Chyba, Âże AnitĂŞ w tvn znowu zacznÂą traktowaĂŚ, tak jak na to zasÂługuje,
czyli z naleÂżnym jej szacunkiem :!:
ODPOWIEDZ