doktorfaustus1 pisze: Owszem Anita bezpodstawnie wyleciaÂła z FaktĂłw, ale cĂłz widaĂŚ nie miaÂła tam plecĂłw
I wÂłaÂśnie to jest istota sporu, od tego siĂŞ wszystko zaczĂŞÂło

Jedni to widzÂą, inni nie chcÂą widzieĂŚ

Moderator: Łukasz
doktorfaustus1 pisze: Owszem Anita bezpodstawnie wyleciaÂła z FaktĂłw, ale cĂłz widaĂŚ nie miaÂła tam plecĂłw
a m¹¿ Pochanke w TVN 24...Facet Anity W. jest prodcentem w TVN Turbo
Kazdy myÂślÂący czÂłowiek wiedziaÂł by Âże nie chodzi o to co napisaÂłeÂś ale w jaki sposĂłb...Jeszzce raz siĂŞ pytam: czy zwrĂłcenie uwagi na czyjeÂś braki/niedostatki to chamstwo Ciekawe, nigdy tak nie myÂślaÂłem...
nie masz pojêcia o czym mówisz... Owszem ma i to wielkie dlatego udaje siê wypromowaÌ niektóre osoby... Patrz A*tomat na pocz¹tku wszyscy widzieli jego braki i ewidentny brak profesjonalizmu mia³ jednego fana - £ukasza a teraz ??? nagle wszyscy go uwielbiaj¹... Dopóki Anita by³a gwiazd¹ nikt by siê nie powa¿y³ na atak na ni¹ ale teraz mo¿na po Werner jechaÌ jak po burej suce...CzêstotliwoœÌ pojawiania sie na wizji to raczej nie wyznaczik sukcesu...
BARDZO SÂŁUSZNIETaka dygresja: nie chciaÂłbym ÂżyĂŚ w Âświecie w ktĂłrym wszyscy zgadzajÂą siĂŞ ze sobÂą, wszyscy nawzajem chwalÂą swojego faworyta itp.
MiaÂłes Blac racje nie zrozumieli.... Marcin sam chciaÂłeÂś krytyki wiĂŞc jÂą przedstawiÂłam... a niektĂłre posty sÂą chamskie... inna sytuacja byÂła by gdybym ja napisaÂła o Justynie Âże jest nieprofesjonalna i nagrywaÂła fimy do puszki...W podanych przez Ciebie kamuii postach Kubsa nie dopatrzyÂłem siĂŞ obrazy A. Werner. DopatrzyÂłem siĂŞ jedynie krytyki i wÂłasnego zdania Kubsa.
100 % racjiA ja ceniê obie panie - tj Justynê Pochankê (na pewno dostanie Wiktora) oraz Anitê Werner. I trochê œmiesz¹ mnie Wasze k³ótnie. Owszem Anita bezpodstawnie wylecia³a z Faktów, ale cóz widaÌ nie mia³a tam pleców, jak np pewien A__utomat.
pewnie ciekawe Âże nagle nikt niczego nie rozumie...NiezrozumiaÂłeÂś tego tematu, ani jego sensu.
To jeden aspekt a o drugim sam siê niebawem przekonasz £ukasz ...Natomiast w¹tek o Anicie powoli wypala sie. Có¿, pani Werner chyba nie pojawi siê w tym roku w g³ównych Faktach, a trudno wci¹¿ snuÌ kolejne teorie. (Oni przeanalizowali ju¿ tam wszystko).
a moÂżna coÂś wiĂŞcej dodaĂŚ ???Tam praktycznie nic wiĂŞcej nie ma...
£ukasz pisze:Z tych k³ótni bêdzie jedna po¿yteczna rzecz. W¹tek o Anicie mo¿e staÌ siê d³u¿szy od w¹tku o Wiadomoœciach - a nie ukrywam, ¿e bardzo mi na tym zale¿y.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość