Nie piszesz, bo znasz granicĂŞ do jakiej mozesz siĂŞ oÂśmieszyĂŚ Czy ja tak napisaÂłem o Anicie Albo cyz napisaem nie prawde
Owszem napisa³e bo ty granice oœmieszenia juz dawno przekroczyleœ... to co pisa³es jest nieprawd¹... Co do Justyny to karierê zrobi³a bo jest profesjonalna ale dosta³a siê do gównych tylko dziêki ma³¿eùstwu z Pieczyùskim...
A czy gdyby wszyscy zaczĂŞli pisaĂŚ, Âże KwaÂśniewski jest gejem uznaÂłabyÂś to za prawdĂŞ.
Bez komentarza... to ze wali gÂłowa widaĂŚ...
Czy mĂłwienie, Âże Anita nie jest tak dobrÂą dziennikarkÂą jak Pochanke jest wobec niej obraÂźliwe Odpowiedz sobie sama.
nie jest ale pisaÂłeÂś o niej duÂżo bardziej obraÂźliwe rzeczy...
Nie jesteÂś odwaÂżna, zasÂłaniasz siĂŞ Michosem, nie potrzebnie... JeÂśli zapomniaÂłaÂś wiele razy pozytywnie wyraÂżaÂłem siĂŞ o Anicie.
Jestem odwaÂżna i zawsze pisze co myÂślĂŞ... Nie zasÂłaniam siĂŞ Michosem tylko pisze Âże wypowiadalam siĂŞ o niej pozytywnie... Jedyne co napisaÂłeÂś o niej pozytywnie to to Âże trzymaÂłeÂś za niÂą kciuki na Wiktorach... i Âże jej siĂŞ to naleÂżaÂło... Ja o Justynie wiĂŞcej pozytywnych rzeczy napisaÂłam
No tak, Âżydo- masoĂąski spisek... KaÂżdy tak robi, normalka
Tak kaÂżdy spisek jest ÂŻydo MasoĂąski... bardzo dojrzaÂłe podejÂście...
Widzisz, zamieœci³aœ w³aœnie swoj¹ opiniê, z któr¹ absolutnie siê nie zgadzam, ale szanujê j¹. Nie zyczê sobie natomiast, zebyœ kneblowa³a mi usta bo i tak tego nie zrobisz. WolnoœÌ s³owa boli??
Ja twoje sÂłowo teÂż szanuje ale siĂŞ z nim nie zgadzam... nie knebluje ci tez klawiatury ale nie masz prawa przypisywac mi wypowiedzi o ktĂłrych nie maÂż pewnoÂści ze sÂą moje...
W najnowszym numerze miesiêcznika "Ptress" na do³¹czonej p³ycie jest fragment ostatnich g³ównych Faktów z Anit¹
Jak wrĂłce do domu obejrze
Black, na forum siĂŞ nie obraÂżamy, chyba nie chciaÂłbyÂś byĂŚ nazwany giermkiem Michosa
DoœÌ kuriozalna w twojim wykonaniu wypowiedz ...
Ja jestem za, choÌ nie wierzê, by ta k³ótnia siê kiedykolwiek skoùczy³a
Tez bym sobie tego ÂżyczyÂła choĂŚ jest to niemoÂżliwe... Ja nic do Pochanke personalnie nie mam szanujĂŞ jÂą jak i AnitĂŞ ale nie zgodzĂŞ siĂŞ z twierdzeniem iÂż jest lepsza od Anity bo nie jest... i mam prawo do takiej opini...