Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Nie piszesz, bo znasz granicĂŞ do jakiej mozesz siĂŞ oÂśmieszyĂŚ Czy ja tak napisaÂłem o Anicie Albo cyz napisaem nie prawde
Owszem napisa³e bo ty granice oœmieszenia juz dawno przekroczyleœ... to co pisa³es jest nieprawd¹... Co do Justyny to karierê zrobi³a bo jest profesjonalna ale dosta³a siê do gównych tylko dziêki ma³¿eùstwu z Pieczyùskim...
A czy gdyby wszyscy zaczĂŞli pisaĂŚ, Âże KwaÂśniewski jest gejem uznaÂłabyÂś to za prawdĂŞ.
Bez komentarza... to ze wali gÂłowa widaĂŚ...
Czy mĂłwienie, Âże Anita nie jest tak dobrÂą dziennikarkÂą jak Pochanke jest wobec niej obraÂźliwe Odpowiedz sobie sama.
nie jest ale pisaÂłeÂś o niej duÂżo bardziej obraÂźliwe rzeczy...
Nie jesteÂś odwaÂżna, zasÂłaniasz siĂŞ Michosem, nie potrzebnie... JeÂśli zapomniaÂłaÂś wiele razy pozytywnie wyraÂżaÂłem siĂŞ o Anicie.
Jestem odwaÂżna i zawsze pisze co myÂślĂŞ... Nie zasÂłaniam siĂŞ Michosem tylko pisze Âże wypowiadalam siĂŞ o niej pozytywnie... Jedyne co napisaÂłeÂś o niej pozytywnie to to Âże trzymaÂłeÂś za niÂą kciuki na Wiktorach... i Âże jej siĂŞ to naleÂżaÂło... Ja o Justynie wiĂŞcej pozytywnych rzeczy napisaÂłam :)
No tak, Âżydo- masoĂąski spisek... KaÂżdy tak robi, normalka
Tak kaÂżdy spisek jest ÂŻydo MasoĂąski... bardzo dojrzaÂłe podejÂście...
Widzisz, zamieœci³aœ w³aœnie swoj¹ opiniê, z któr¹ absolutnie siê nie zgadzam, ale szanujê j¹. Nie zyczê sobie natomiast, zebyœ kneblowa³a mi usta bo i tak tego nie zrobisz. WolnoœÌ s³owa boli??
Ja twoje sÂłowo teÂż szanuje ale siĂŞ z nim nie zgadzam... nie knebluje ci tez klawiatury ale nie masz prawa przypisywac mi wypowiedzi o ktĂłrych nie maÂż pewnoÂści ze sÂą moje...
W najnowszym numerze miesiêcznika "Ptress" na do³¹czonej p³ycie jest fragment ostatnich g³ównych Faktów z Anit¹
Jak wrĂłce do domu obejrze :)
Black, na forum siĂŞ nie obraÂżamy, chyba nie chciaÂłbyÂś byĂŚ nazwany giermkiem Michosa
DoœÌ kuriozalna w twojim wykonaniu wypowiedz ...
Ja jestem za, choÌ nie wierzê, by ta k³ótnia siê kiedykolwiek skoùczy³a
Tez bym sobie tego ÂżyczyÂła choĂŚ jest to niemoÂżliwe... Ja nic do Pochanke personalnie nie mam szanujĂŞ jÂą jak i AnitĂŞ ale nie zgodzĂŞ siĂŞ z twierdzeniem iÂż jest lepsza od Anity bo nie jest... i mam prawo do takiej opini...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

W najnowszym numerze miesiêcznika "Ptress" na do³¹czonej p³ycie jest fragment ostatnich g³ównych Faktów z Anit¹
Wiem o tym od Âśrody kiedy mi przysÂłali Presa do domu bo mam prenumeratĂŞ tego miesiĂŞczniaka :!: Jest tam teÂż caÂłe przeÂświetlenie o Marcinie
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Puk! Puk! Czy jeszcze Âżyje ten temat :?: :?: ChciaÂłem podzieliĂŚ siĂŞ moimi wraÂżeniami & przeÂżyciami z dzisiejszych FaktĂłw PopoÂłudniowych. Eh, Anitka byÂła smutna, ale w tym smutku widaĂŚ byÂło promyczek szczĂŞÂścia. Smutna bo pewien uÂżytkownik forum zmieniÂł adres z forum.tvn.tivi.pl na Wiertnicza 166. SzczĂŞÂśliwa- bo przygotowujÂąc plan ewakuacyjny do swojej Alfy Romeo zapomniaÂła na moment o koterii i nepotyzmie :)
MAKEPOVERTYHISTORY
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

A kto zmieniÂł adres?? Anita dzisiaj caÂłkiem wesolutka byÂła, i na koniec powiedziala "do zobaczenia" czyli jutro tyÂż bĂŞdzie w faktach :arrow:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

A Matko! :D
To nie byÂło dzisiaj Patrycji Redo w "Faktach popoÂłudniowych"??
PrzecieÂż Anita Werner do tej pory pojawiaÂła siĂŞ w czwartki i piÂątki :D
ToÂż to jakieÂś ÂświĂŞto - pani Anita w poniedziaÂłek... no, no... :D
:)
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Arrow, domyÂśl siĂŞ Kto mĂłgÂł zmieniĂŚ adres z http://www.forum.tvn.tivi.pl na trochĂŞ mniej komfortowÂą miejscĂłwkĂŞ na chodniku przed WiertniczÂą 166 :?:

Szymcio, pewnie w weekend byÂła gruba biba i Anita nie wstaÂłaby do Poranka. Ale ja jÂą rozumiem, miaÂłbym dziÂś tak samo. Anita teÂż czÂłowiek :)
MAKEPOVERTYHISTORY
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

ciekawe czy bĂŞdzie w piÂątek w popoÂłudniowych, miÂło by byÂło popatrzeĂŚ sobie na niÂą przy karpiku :) :arrow:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Anita nie spĂŞdzi tego szczegĂłlnego wieczora przy rodzinnym tylko prezenterskim stole :?: :?: Matko, to straszne... MoÂże PieczyĂąski jakiÂś obrus przynajmniej rozÂłoÂży....
MAKEPOVERTYHISTORY
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

a tak powaÂżnie juz mĂłwiÂąc, to ja nawet lubiĂŞ AnitĂŞ, oczywiÂście nie fanatycznie jak niektĂłrzy, ale lubiĂŞ czasem popatrzeĂŚ i posÂłuchaĂŚ jak do mnie mĂłwi z telewizora i szkoda by mi byÂło gdyby Wigilie spĂŞdziÂła w pracy ale z drugiej strony fajnie jakby zawitaÂła do mnie do domu w ten szczegĂłlny dzieĂą, choĂŚby przez telewizor :wink: :arrow:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Arrow, jesteÂś egoistÂą. Moim zdaniem w piÂątek wogĂłle nie powinno byĂŚ FaktĂłw POpoÂłudniowych. O 16:45 maÂło kto ma ochotĂŞ chyba na Fakty, bo wszyscy sÂą zajĂŞci przygotowaniami do Wigilii. W sumie to nikomu nie ÂżyczĂŞ pracowaĂŚ w WigiliĂŞ. Na Islandii panuje tradycja, Âże 24 grudnia tv przestaje nadawaĂŚ o 16 i wznawia program o 22- tak, Âżeby pracownikom daĂŚ szansĂŞ spĂŞdzenia tego szczegĂłlnego wieczora z rodzinÂą.
MAKEPOVERTYHISTORY
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

arrow pisze:ciekawe czy bĂŞdzie w piÂątek w popoÂłudniowych, miÂło by byÂło popatrzeĂŚ sobie na niÂą przy karpiku :) :arrow:
Ja te¿ chêtnie bym j± zobaczy³ w ten dzieñ, ale w piatek, 24 grudnia TVN zrezygnowa³ z emisji FAKTÓW popo³udniowych :? Kilka dni temu w ramówce jeszcze by³y, ale zrezygnowali... niestety :)
Wczorajszych "FAKTÓW" z Anit± nie ogl±da³em -¿a³ujê :cry: Ale ze pracuje w poniedzia³ek -fajnie... ale czy d³ugo :lol: :?
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Znowu byÂła, znowu sie usmiechaÂła, znowu sie zapowiedziaÂła na jutro :D MyÂślicie, Âże ma to zwiÂązek z koĂącem narzekaĂą na jej marny los? :D :arrow:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Anita wygl¹da³a bardzo ³adnie ;) tylko mog³a by trochê wokó³ twarzy w³osy opuœciÌ i nie tak ulizane pnadto mia³a swoj¹ ¿ólt¹ marynarkê ;) a nie jak¹œ tam szar¹ ;) i uœmiech na koùcu :)
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Nagra³em na video kiedyœ przypadkowo jakieœ sierpniowe Fakty z Anit¹ (teraz ju¿ to zosta³o na pami¹tkê :D) i akurat mia³a wtedy tê ¿ólt¹ marynarkê. Bardzo ³adnie w niej wygl¹da (jeœli to ta sama). Od razu widaÌ, ¿e to by³o lato :)
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Nawet wiem o ktĂłre fakty ci chodzi. To byÂły fakty w piÂątek przed ostatnim weekendem kiedy prowadziÂła fakty o 19 :!:
To byÂło 27 sierpnia :!:
ODPOWIEDZ