[TVP1] 19.30
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Czyta³em ju¿ kiedyœ ten wywiad. Cóz pan S³awiùski min¹³ siê w kilku miejscach z prawd¹. Nie znam chyba bardziej skompromitowanje osoby ni¿ on. No zostaje nam jeszcze Janusz Pieùkowski dawny szef TAI.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
skÂąd to zdjĂŞcie masz??
wiesz ja Panoramy nie ogladam zbyt czĂŞsto, to nie wiem,
:idea: byĂŚ moÂże, Âże kiedyÂś byÂła taka oprawa graficzna
ale chyba kilka lat temu
PS. no bo te zdjĂŞcia i ta oprawa na nowoczenÂą nie wyglÂądajÂą :?
wiesz ja Panoramy nie ogladam zbyt czĂŞsto, to nie wiem,
:idea: byĂŚ moÂże, Âże kiedyÂś byÂła taka oprawa graficzna

PS. no bo te zdjĂŞcia i ta oprawa na nowoczenÂą nie wyglÂądajÂą :?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 27 gru 2004, 12:16 przez Anonymus, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Apropos "Wiadomoœci" to kto chce moze sobie œci¹gn¹Ì muzyczke z czo³owki http://www.harry.zewpress.com/Pliki/Dzw ... omosci.mp3 Moze ktos to juz zamieszcza³, ale ja o tym nie wiem bo ten w¹tek ma tyle stron...
Ostatnio zmieniony poniedziałek 27 gru 2004, 12:18 przez ArO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

Ok, dziêki ArO, ju¿ œci¹gamArO pisze:[...]kto chce moze sobie œci¹gn¹Ì muzyczke z czo³owki to moze st¹d...

Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Oprawa panoramy jest stara - tak jak powiedziaÂła Kamuii pochodzi z przed kilku lat. Potem przyszÂła nowa szefowa - D. Warakomska i wprowadziÂła zmiany.
ArO wielkie dziĂŞi za ten link. Mamy juÂż obecnÂą muzykĂŞ WiadomoÂści, muzykĂŞ z lat 2002-2004 (studio z pomaraĂączowÂą scenografiÂą), teraz polujĂŞ na wczĂŞsniejszÂą - tj z przed 2002r - ze studia z blue boxem - bĂŞdĂŞ wdziĂŞczny jeÂżeli ktoÂś udzieli mi w tej sprawie pomocy.
WIELKIE DZIĂKI ArO

ArO wielkie dziĂŞi za ten link. Mamy juÂż obecnÂą muzykĂŞ WiadomoÂści, muzykĂŞ z lat 2002-2004 (studio z pomaraĂączowÂą scenografiÂą), teraz polujĂŞ na wczĂŞsniejszÂą - tj z przed 2002r - ze studia z blue boxem - bĂŞdĂŞ wdziĂŞczny jeÂżeli ktoÂś udzieli mi w tej sprawie pomocy.
WIELKIE DZIĂKI ArO

Ostatnio zmieniony poniedziałek 27 gru 2004, 13:07 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ups, wstyd mi i to bardzo. Przepraszam, juÂż poprawiam.
Jeœli ju¿ robimy "prasówkê" to wspomnê o artykule, na który natkn¹³em siê dziœ w Dzienniku £ódzki. Artyku³ opowiada o nowych twarzach telewizji - w najwiêkszym skrócie: wszyscy zachwalaj¹ (!!!!!) debiut Wysockiej, Ÿle zaœ wypadaj¹ Ziemiec i Adamczyk.... Czy tylko mi Wysockla nie pasuje?!
kwiatek pisze:ZnalazÂłem wywiad z dawnym szefem WiadomosÂści Piotrem SÂławiĂąskim (Âźr. wmedia.pl)
Do tego wywiadu siê ju¿ wielokrotnie odnosi³em. Myœla³em, ¿e ka¿dy zna. Ale na przysz³oœÌ - wystarczy podaÌ sam link

Ja sobie nie przypominam czegoœ takiego, a pamiêtam wszystkie inne czo³ówki. Moze to jakiœ niezrealizowany projekt. Albo jakaœ Panorama z Oœrodla lokalnego, np. Gdaùska. Chocia¿ ta kula w "O" wskazuje, ¿e to TVP2.kwiatek pisze:Czy tak wygl¹da³a kiedyœ oprawa Panoramy:
Czo³ówki by³y jakoœ tak:kamuii pisze: a ta oprawa panoramy oczywiscie z przed paru lat
do 1990
1990-1994
1994-1997
1998-2000
2000-2002 (na bazie wczeÂśniejszej)
2002-
Raczej na pewno nie jest to jedna z nich, lecz najbardziej przypomina 1994-1997....
Nieprawda. Warakomska przez rok nic nie robiÂła i dopiero na drugi 2002 rok pozmieniaÂła. Na pewno nie zmieniaÂła z tego czego niby zdjĂŞcia daÂł kwiatek.doktorfaustus1 pisze:Oprawa panoramy jest stara - tak jak powiedziaÂła Kamuii pochodzi z przed kilku lat. Potem przyszÂła nowa szefowa - D. Warakomska i wprowadziÂła zmiany.
Strona ta by³a zamieszczana przez doktorfaustus1 na piewszych stronach tego w¹tku - mo¿na tam by³o sobie pobraÌ muzykê z pomaraùczowego studia, starych Faktów, starego Kuriera i innych. Dziêki, ¿e wy³apa³eœ aktualizacjê.ArO pisze:Apropos "Wiadomoœci" to kto chce moze sobie œci¹gn¹Ì muzyczke z czo³owki http://www.harry.zewpress.com/Pliki/Dzw ... omosci.mp3 Moze ktos to juz zamieszcza³, ale ja o tym nie wiem bo ten w¹tek ma tyle stron...
Oj, dziwna jest ta CzubĂłwna. Nie chciaÂłbym jej widzieĂŚ w Panoramie. Straszna waÂżniara (Mamy CiĂŞ). PoszÂła na pieniÂądze, a nie zostaÂła wywalona z Panoramy. Nie wiem dlaczego zarzÂąd jej proponuje powrĂłt jakby osobie pokrzywdzonej, a sami wywalajÂą najlepszych. Niech teraz Czub sobie tĂŞskni do telewizji (czubĂłwna to juÂż trochĂŞ dziecinne - tak siĂŞ powinno mĂłwiĂŚ tylko do maÂłej cĂłreczki). Ja jej nie chcĂŞ.ArO pisze:
A to cos apropos "Panoramy"
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Ja pamiêtam tamt¹ czolówkê. By³a granatowa, ¿ólty napis Panorama i wokó³ tego napisu "taùczy³" wko³o ksiê¿yc ze s³oùcem. Na koniec ksiê¿yc zatrzyma³ siê po lewej, a s³oùce po prawej. Mo¿e to stop-klatki z zupe³nie pocz¹tkowych scen, ale raczej nie!kwiatek pisze: Ta czo³ówka jest z chyba z pocz¹tków tego niebieskiego studia z przezroczystym sto³em , szklanymi s³upkami i zegarem/
Dok³adnie to 1 maja 2002 roku.kwiatek pisze: A i jeszcze jedno- czo³ówkê zmieniono 1 maja 2001r.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!