[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Kamuii dziĂŞki za te zdjĂŞcia - widziaÂłem tylko to z KrystynÂą LoskÂą, a hokeju mĂłwili kiedyÂś w WiadomoÂściach i ciÂągle pokazywali upadki Durczoka oraz PieĂąkowskiej.

Wiedzia³em, ¿e wiêszoœÌ z nich zaczyna³¹ w filmach, ale ¿e by³ tam tak¿e Jeneralski i Olimpia Górska (wci¹¿ nie wiem co siê z ni¹ dzieje) ju¿ nie.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Tak sobie przegl¹dam ten w¹tek i sta³em sie jego g³ównym wizytatorem i powoli nawet przekonujecie mnie do Pieùkowskiej. Ale nie ma co. Ona z Durczokiem, Jeneralskim tworzyli Propagande Telewizji Brunatnego i sam pamiêtam gdy Fakty poda³y nanowsze wyniki spadku poparcia obozu rz¹dowego a Wiadomoœci ten fakt jakoœ pominê³y.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Kojarzy moze ktos te Pania (nazywa siĂŞ MONIKA LECHOWKSA) i prowadzila podobno wiadomosci z maÂłgorzatÂą Szelewicka

Obrazek
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

ona chyba sport prowadziaÂła po Wiadomosciach :arrow:
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

CoÂś wiĂŞcej??
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Tak Tobi - masz racje - byÂła to taka manipulacja, Âże hoho. Jak z DTV. Sam Jarek Sellin grzmiaÂł z oburzenia. A co to do cholery jest - ogÂłoszenia parafialne? Czy w programie informacyjnym nie powinno byĂŚ coÂś innego? A moze zaczniemy liczyĂŚ jakie sondaÂże daÂła TVP, a jakie TVN24?ProponujĂŞ, zajrzyj sobie do Telegzaety TVP1 - tam sÂą (i byÂły) wszystkie sonadaÂże na bierzÂąco. I moim zdaniem to wystarczy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Tak. a babcie ze wsi i miasteczek Faustuchu majÂą albo wiedzÂą co to tg. Zreszto i ja mam prpoblemy czĂŞsto z ta tg. A co dopiero inni. Ludzie nie majÂą czasu na czytanie tg.

michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

doktorfaustus1 pisze: Wiedzia³em, ¿e wiêszoœÌ z nich zaczyna³¹ w filmach, ale ¿e by³ tam tak¿e Jeneralski i Olimpia Górska (wci¹¿ nie wiem co siê z ni¹ dzieje) ju¿ nie.
Jeneralski, PieĂąkowska, Warakomska, Pochanke... i wszyscy Ci co wymieniÂłem jako pierwszych wystĂŞpowali w roli dziennikarzy - prezenterĂłw serwisĂłw informacyjnych, a o Olimpii GĂłrskiej nic nie pisaÂłem. W niczym nie graÂła.
tobi pisze:Tak sobie przegl¹dam ten w¹tek i sta³em sie jego g³ównym wizytatorem i powoli nawet przekonujecie mnie do Pieùkowskiej. Ale nie ma co. Ona z Durczokiem, Jeneralskim tworzyli Propagande Telewizji Brunatnego i sam pamiêtam gdy Fakty poda³y nanowsze wyniki spadku poparcia obozu rz¹dowego a Wiadomoœci ten fakt jakoœ pominê³y.
Ja tego tak nie odbieram, ale uwaÂżam, Âże trio PieĂąkowska, Durczok, Jeneralski byÂło najlepszÂą obsadÂą prezenterskÂą WiadomoÂści.
kwiatek pisze:Kojarzy moze ktos te Pania (nazywa siĂŞ MONIKA LECHOWKSA) i prowadzila podobno wiadomosci z maÂłgorzatÂą Szelewicka
arrow pisze:ona chyba sport prowadziaÂła po Wiadomosciach :arrow:
Zgadza siê. Monika Lechowska tak jak pisze arrow prowadzi³a Wiadomoœci Sportowe. Do 1997 roku wiadomoœci sportowe by³y nadawane w serwisie g³ównym - prezenter wydania wypowiada³ imiê i nazwisko osoby od sportu, ten siê wita³ i mówi³ swoje. Dopiero potem pierwsze reklamy i pogoda.
kwiatek pisze:CoÂś wiĂŞcej??
Monika Lechowska to by³a pierwsza kobieta od Sportu w TVP i doœÌ d³ugo jedyna prezenterka. By³a bardzo popularna i du¿o by³o o niej w prasie telewizyjnej. Jest by³¹ zawodow¹ narciark¹. Pod koniec lat 90. (od 1997?) ju¿ nie prowadzi³a serwisu sportowego, ale zawsze mo¿na j¹ us³yszeÌ podczas mistrzostw œwiata w narciarstwie czy olimpiadzie zimowej w charaterze komentatorki zjazdów, slalomów gigantów i innych tego rodzaju konkurencji. Nadaje te¿ wtedy relacje do Wiadomoœci Sportowych.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Przperaszam, Âźle przeczytaÂłem - forum siĂŞ trochĂŞ "rozjechaÂło" i umknĂŞÂła mi literka "B" przy nazwisku GĂłrska.
Dziêi za informacje o Monice Lechowskiej - przypomnia³em ju¿ sobiê te pani¹. Zreszt¹ s¹dziê³, ¿e musia³a byÌ kimœ wa¿nym, skoro kwiatek trafi³ na jej zdjêcie w pewnej ksi¹¿ce o TVP.
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Jeœli chodzi o póŸniejsze kobiety w Sporcie TVP1 to przypominam sobie jeszcze tylko Dorotê Rembiszewsk¹ i teraz Paulinê Chylewsk¹. Przed Rembiszewsk¹ by³a jeszcze Katarzyna Laskowska (POLSAT: Na ka¿dy temat, Mi³oœÌ od pierwszego wejrzenia), ale ta pracowa³a raczej tylko w charakterze reporterki.

Kadr z filmu "DzieĂą Âświra":

Obrazek
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Obrazek
Obrazek
Obrazek

dwie fotki.... :twisted:
Obrazek
Obrazek[/img]
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Czy mi siĂŞ wydaje czy Monika nie jest specjalnie zadowolona radoÂści jakÂą siĂŞ obnosi Dorota Warakomska z posiadania Moniki w swojej ekipie.

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

WidzĂŞ Âże to byÂło zdjĂŞcie robione na pokaz a Monika patrzy siĂŞ na scenĂŞ i widaĂŚ po jej minie Âże nic tam ciekawego siĂŞ nie odbywaÂło.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

kaÂżdy by patzryÂł na scenĂŞ majÂąc przed sobÂą WarakomskÂą :)
Android <3
kajtek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kajtek »

widzĂŞ, Âże Durczok wie co dobre i umie siĂŞ ustawiĂŚ:p podbnie odbzre ustawia sie w towarzystwie wysocka....
ODPOWIEDZ