Moderator: Łukasz
WÂłaÂśnie wydaje mi siĂŞ, Âże ona najpierw z grubej rury zaczĂŞÂła od Monitora WiadomoÂści (w duecie z Durczokiem), a potem dopiero prowadziÂła WiadomoÂści. PamiĂŞtam jak mi zaimponowaÂła - nowa nieznana mi twarz i od razu taki waÂżny program. Motyl zaczĂŞÂła prowadziĂŚ WiadomoÂści znacznie wczeÂśniej od Michalak - Motyl od 1998, Michalak od 2000 roku. Ale obie zostaÂły jednoczeÂśnie wyrzucone - w styczniu 2001.arrow pisze:Zanim pojawiÂła siĂŞ w Monitorze prowadziÂła teÂż WiadomoÂści, wydania o 13 w weekendy i poranne od poniedzialku do piÂątku, to byÂło mniej wiĂŞcej w tym samym czasie gdy w WiadomoÂściach byÂła MaÂłgorzata Motyl
TeÂż mi siĂŞ tu coÂś nie zgadza. Nigdy jej nie widziaÂłem w zwykÂłym Kurierze. Przed startem nowej TVP3 duÂżo siĂŞ mĂłwiÂło o prezenterach i ona zawsze byÂła wymieniana w gronie prowadzÂących publicystykĂŞ. Od Kuriera miaÂło byĂŚ oÂśmiu - ostatecznie stanĂŞÂło na siedmiu (teraz jest szeÂściu), ale wÂśrĂłd nich nigdy nie byÂło Michalak - nigdy przynajmniej nie trafiÂłem. Jedynie widziaÂłem jÂą podczas prĂłbnych zdjĂŞĂŚ Kuriera w materiaÂłach o starcie TrĂłjki.arrow pisze: potem zniknĂŞÂła z ogĂłlnopolskiej anteny i wrĂłciÂła gdy nastÂąpiÂły zmiany w tvp3, przez jakiÂś czas prowadziÂła Kurier, potem zajĂŞÂła siĂŞ publicystykÂą,
Z ³ódzkich wybi³ siê do Warszawy jeszcze chyba tylko Tomasz Boruszczak. I uwaga - on równie¿ prowadzi³ kiedyœ Wiadomoœciarrow pisze: przez ca³y ten czas jest reporterk¹ i prowadz¹c¹ £WD w tvp3 £ódŸ
Niestety nie mam Âżadnych zdjĂŞĂŚ, ale mam takie coÂś gdzie jest to wyraÂźnie napisane. http://ww2.tvp.pl/1350,2004022682748.stronadoktorfaustus1 pisze:Ooooo, nie wiedziaÂłem, Âże Boruszczak byÂł w WiadomoÂściach. Masz jakiÂś link lub zdjĂŞcie?
Prezenter programĂłw publicystycznych siedziaÂł w tym samym miejscu co od Kuriera.arrow pisze:Co do Kuriera to moze faktycznie cos mi sie pomyliÂło, ale wydawaÂło mi sie ze jÂą widziaÂłem w tym studio. :?
Boruszczak by³ w Wiadomoœciach. Jednak jest to epizod, bo by³y to zaledwie dwa wydania po³udniowe w wakacje 1998, ale nie mo¿na tego faktu pomin¹Ì. W tym samym czasie debiutowali Jeneralski z OTV Bydgoszcz i Motyl z OTV Gdaùsk. Mo¿e okaza³o siê, ¿e Tomasz kiepsko wypada i podziêkowali? Michalak do Wiadomoœci trafi³a dopiero dwa lata póŸniej (do Monitora po roku), ale zosta³a tam znacznie d³u¿ej. Mo¿e o to chodzi, ¿e jej siê to jej uda³o utrzymaÌ, a mo¿e Boruszczak próbowa³ jeszcze raz, tym razem wspólnie z Michalak jednak bez sukcesówarrow pisze: Boruszczak w Wiadomoœciach chyba nigdy nie by³. Michalak wspomina³a o tym w jednym z wywiadów, gdy zaczê³a pojawiaÌ sie w ogólnopolskim paœmie tvp3, mówi³a ¿e razem z Boruszczakiem wziê³a udzia³ w konkurskie na prowadz¹cych Wiadomoœci, ale tylko jej siê uda³o.
Kompletnie nic mi ona nie mĂłwi. MoÂże jakaÂś fotka?arrow pisze: A z ÂŁodzi na ogĂłlnopolskÂą antenĂŞ wybiÂła siĂŞ takÂże m.in. Edyta Lewandowska, wygraÂła ona ostatni konkurs na prezentera tvp2 (ale sama mĂłwi Âże najbardziej chciaÂłaby trafiĂŚ do redakcji Panoramy i ten program prowadziĂŚ), kilka lat temu prowadziÂła juÂż jakiÂś program w tvp1
To s¹ w sumie znane postaci, ale nie wiedzia³em, ¿e s¹ z £odzi. Wizualnie obie dziewczyny s¹ do siebie bardzo podobne. Libiszewska wczeœniej pojawia³a siê w "Pogodzie dla kierowców" na TVP1.arrow pisze: a co do innych osób z ³ódzkiej tvp, to mo¿na jeszcze ogl¹daÌ dwie prezenterki pogody, Monika Andrzejczak pojawia sie w prognozie na tvp3, a w prognozie po Panoramie co jakis czas mozna zobaczyÌ Magdê Libiszewsk¹
A to ciekawearrow pisze: z kolei w Polsacie (to tak na marginesie) Wydarzenia prowadzi czasami Diana Bzdyra, takze byÂła prezenterka w tvp ÂŁĂłdÂź![]()
Na Polsacie teÂż?michal pisze:A to ciekawearrow pisze: z kolei w Polsacie (to tak na marginesie) Wydarzenia prowadzi czasami Diana Bzdyra, takze byÂła prezenterka w tvp ÂŁĂłdÂź![]()
Jestem zaskoczony, bo myÂślaÂłem, Âże prezentujÂą je tylko Smoktunowicz, GugaÂła i Kutyna. I nikt inny. JakoÂś na niÂą nie trafiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości