Anita Werner
Moderator: Łukasz
A ma ktoÂś z TVN24 z poczÂątkowego etapu, jeszcze z lat 2002-2003 ze starego studia.
A moze z pierwszego serwisu z BorockÂą.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Jak sprawie sobie kartĂŞ tv to umieszczĂŞ tu capsy ze starego studia.A ma ktoÂś z TVN24 z poczÂątkowego etapu, jeszcze z lat 2002-2003 ze starego studia.

PamiĂŞtam bardzo dobrze to wydanie

Tych faktĂłw oglÂądaÂłem powtĂłrkĂŞ na tvn24 ok. 1 w nocy bo mi akurat wttedy wyÂłaczyli prÂąd i pamiĂŞtam Âże byÂłem wtedy bardzo wÂściekÂły
Nawet do elektrowni dzwoni³em kiedy w³¹cz¹

A to zdjĂŞcie pochodzi z serwisĂłw ok.23. PamiĂŞtam, Âże wtedy byÂłem bardzo niezadowolony bo Anitka miaÂła kilka wydaĂą serwisĂłw i przypominam sobie, Âże w serwisie po 23.00 zapowiadaÂła pochanke na fakty wieczorne.

A to zdjĂŞcie w wakacje byÂło w "SE" i widziaÂłem to w necie na ich stronie.
TreÂści krĂłtkiego opisu o Anitce dokÂładnie nie pamiĂŞtam ale miaÂło wydÂźwiĂŞk pozytywny tylko Âże w tej chwili bardzo nieaktualny
PamiĂŞtam jeszcze wydarzenie ktĂłre po czĂŞci zapowiadaÂło to co teraz siĂŞ dzieje

Czyli to by³ ten dzieù, który Lis w swojej ksi¹¿ce opisywa³ jako pora¿ka TVN24, bo oni poszli spaÌ zaraz po przemówieniu, w TVN Paw³owski prowadzi³ Fakty a¿ do 6:00 rano, przez ca³¹ noc, relacje z bombardowania. A od 6:00 znowu Lis. Tymczasem na TVN24 podobno powtórki same, a informacje o atakach sz³y na pasku na dole.michos pisze:Pamiêtam jeszcze wydarzenie które po czêci zapowiada³o to co teraz siê dziejeAnitka prowadzi³a serwisy po 16 i mia³a praktycznie dy¿ur do godz.3 w nocy
![]()
![]()
ByÂło wtedy przemĂłwienie Busha w zwiÂązku z Irakiem
NastĂŞpnego dnia Anitka miaÂła dyÂżury od 9.30 w serwisach
![]()
![]()
czyli chyba zdrzemnĂŞÂła siĂŞ w pracy i zaraz wchodziÂła znĂłw na wizjĂŞ.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Teraz mam tutaj kwestionariusz Anitki pochodz¹cy z pewnej strony. Znajduje siê tu prawie ka¿dy materia³ wiêc i to niech bêdzie do dyskusji.Czyli to by³ ten dzieù, który Lis w swojej ksi¹¿ce opisywa³ jako pora¿ka TVN24, bo oni poszli spaÌ zaraz po przemówieniu, w TVN Paw³owski prowadzi³ Fakty a¿ do 6:00 rano, przez ca³¹ noc, relacje z bombardowania. A od 6:00 znowu Lis. Tymczasem na TVN24 podobno powtórki same, a informacje o atakach sz³y na pasku na dole.
ChociaÂż jest tu kilka rzeczy ktĂłre aÂż tak strasznie mnie nie cieszÂą bo trochĂŞ przedstawia to AnitkĂŞ w innym Âświetle niÂż to widzimy.
Trochê mnie zawsze dziwi³o, ¿e Anitka nigdy nie mówi o swoich gustach czytelniczych i jakie ksi¹¿ki lubi czytaÌ ale z tego wynika, ¿e woli patrzeÌ siê w ekran ni¿ w s³owo. PracowaÌ w telewizji i jeszcze du¿o jej ogl¹daÌ a ma³o czytaÌ to moim zdaniem z³a miara. Dziennikarz po czêœci jest takim cz³owiekiem który musi siê znaÌ na wszystkim i wszêdzie jakby byÌ obecny. I musi przede wszystkim du¿o czytaÌ bo to jest podstawaMarzê... i spe³niam marzenia.
Bojê siê... nieszczêœÌ.
Uwielbiam... robiĂŚ to, co lubiĂŞ.
Kocham... Âżycie.
NienawidzĂŞ... nie nienawidzĂŞ.
ZazdroszczĂŞ... staram siĂŞ nie zazdroÂściĂŚ.
KÂłamiĂŞ... tylko w dobrej wierze.
Zarabiam... zarabiam i juÂż.
Mam... duÂżo z tego, o czym kiedyÂś marzyÂłam.
ÂŚpiĂŞ... stanowczo za maÂło.
Jem... oj, lubiê jeœÌ.
NaÂłogowo... pracujĂŞ.
Czytam... za maÂło, z braku czasu.
SÂłucham... mÂądrych ludzi.
OglÂądam... za duÂżo telewizji.
Podziwiam... po cichu.
Jestem... szczĂŞÂśliwa.

Aby byĂŚ dobrym nie moÂżna ograniczaĂŚ siĂŞ do gazet.
Jeszcze jak Anitka oglÂąda tÂą dziadowszczyznĂŞ na tvn-nie to poraÂżka.
Lepiej czytaĂŚ niÂż patrzeĂŚ siĂŞ w pudÂłoCzytam... za maÂło, z braku czasu.
OglÂądam... za duÂżo telewizji.

Jakbym by³ dziuennikarzem to bym rzuci³(a i tak rzucam) t¹ tani¹ rozrywkê z telewizji i wzi¹³ siê za literaturê

Chyba Anitka nie odsnosi to do teraŸniejszoœci ale do przesz³œci. Nazywanie, ¿e siê du¿o pracuje przy tak czêstych nieobecnoœciach jest nadu¿yciem. Kiedyœ to owszem du¿o pracowa³a ale teraz prowadzenie góra 2 poranków i 2 wydaù faktów popo³udniowych nie jest wielkim wysi³kiem. W porównaniu np.do pracy któr¹ musia³a wykonaÌ aby przygotowaÌ fakty o 19Na³ogowo... pracujê.

Z obserwacji z kilku ostatnich miesiĂŞcy wnioskuje, Âże na pewno w pracy nie jest za bardzo szczĂŞÂśliwa. MoÂże to siĂŞ odnosi do Âżycia osobistego i do ludzi ktĂłrych spotyka poza pracÂąJestem... szczĂŞÂśliwa.

Ciekawe czy teraz uwielbia pracowac w tv czyli w tvn-nieUwielbiam... robiĂŚ to, co lubiĂŞ.

MoÂże niektĂłrych z was zdziwi to co napisaÂłem ale sÂądze, Âże w telewizji lecÂą same gĂłwniane programy i oglÂądanie ich jest niewskazane a w szczegĂłlnoÂści tych programĂłw dla kur domowych na tvn-nie

ChociaÂż zaleÂży co lubi oglÂądaĂŚ bo jak sÂą to programy informacyjne, publicystyczne czy audycje na CNN czy BBC to dobrze ale

Dzisiaj wystartowaÂł caÂłkowicie nowy poranek z poradÂą i kalczyĂąskÂą

Zobaczymy vczy Anitka dalej bĂŞdzie tam tkwiÂła czy jÂą jednak przeniosÂą

Jak bĂŞdÂą 2 pary to Anitka powinna byĂŚ w poranku teoretycznie w czwartek

POwioem wam szczerze, ¿e znudzi³o mi siê ogl¹danie Anitki w kó³ko w serwisach tvn24

O kurwa czy widzieliÂście to co ja

I moglibyÂśmy wtedy zobaczyĂŚ AnitkĂŞ w bardziej luÂźniejszym ubraniu

Tylko teraz zaczynam wÂątpiĂŚ w to czy dalej bĂŞdzie prowadziÂła ten poranek.

Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 sty 2005, 09:12 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ale nie wiedzia³em ¿e to bêdize mia³o tak¹ formu³êno michos, przeciez chcia³eœ zeby wysz³a z getta poranków do "Dnia na ¿ywo" z ni¹

Jak ma tam stac i bĂŞde mĂłgÂł jÂą widzieĂŚ w caÂłej okazaÂłoÂści to niech trochĂŞ tam jeszcze zostanie ale obawiam siĂŞ Âże mogÂą tam daĂŚ 2 a*utomaty(jĂŞdrzejowskÂą i grasa) bo na pewno bĂŞdzie 2 para ale nie wiadomo z kim.
Podoba mi siĂŞ jak porada Âłazi po studiu i nie czyta z kartki

Tylko czy dadz¹ nam mozliwoœÌ ogl¹danias pe³nych wdziêków Anitki

A czy przypadkiem dla tych ktĂłrzy chodzÂą po studiu dyÂżur siĂŞ nie koĂączy o 9

PS:Zacina mi siĂŞ klawiatura i mam problem z rozmowÂą na gg

-
- Fan Forum
Cholera i po co Anicie byÂła ta drzemkaÂŁukasz pisze:michos pisze:PamiĂŞtam jeszcze wydarzenie ktĂłre po czĂŞci zapowiadaÂło to co teraz siĂŞ dzieje Anitka prowadziÂła serwisy po 16 i miaÂła praktycznie dyÂżur do godz.3 w nocy. ByÂło wtedy przemĂłwienie Busha w zwiÂązku z Irakiem NastĂŞpnego dnia Anitka miaÂła dyÂżury od 9.30 w serwisach, czyli chyba zdrzemnĂŞÂła siĂŞ w pracy i zaraz wchodziÂła znĂłw na wizjĂŞ.
Czyli to by³ ten dzieù, który Lis w swojej ksi¹¿ce opisywa³ jako pora¿ka TVN24, bo oni poszli spaÌ zaraz po przemówieniu,
w TVN Paw³owski prowadzi³ Fakty a¿ do 6:00 rano, przez ca³¹ noc, relacje z bombardowania. A od 6:00 znowu Lis.
Tymczasem na TVN24 podobno powtĂłrki same, a informacje o atakach szÂły na pasku na dole.

by póŸniej Lis nie móg³ siê che³piÌ, ¿e przespali tak wa¿ny moment

A na powaÂżnie, to nie byÂło wtedy innych, ktĂłrzy mogliby mieĂŚ dyÂżur po przemĂłwieniu Busha

Nie zgadzam siê tylko z jednym, to nie jest sukces w¹tku, tylko sukces Anity, w¹tkek jest potwierdzeniem jej ''wiekloœci''£ukasz pisze:Ale sukcesem jest to, ¿e tamten w¹tek zawiera dyskusje o wszystkich prowadz¹cych "Wiadomoœci", o studiach, czo³ówkach, grafikach, tajemnicach dziennika etc. A tu tylko o jednej prowadz¹cej.
WiĂŞc sukces tego wÂątku juÂż jest.

Mam nadziejê, ¿e Twoje marzenie siê ziœci, zobaczymy co poka¿¹ nastêpne dni, mo¿e nas zskocz¹ - tym razem pozytywniemichos pisze:Marzy³em sobie aby Anitka prowadzi³a coœ na stoj¹co bo te jej d³ugie nogi i widzieÌ j¹ w ca³ej okaz³oœci.

A co do kwestionariusza, to myÂślĂŞ Michos, Âże zbyt szybko zganiÂłeÂś AnitĂŞ za to, Âże zbyt wiele nie czyta i oglÂąda duÂżo tv

To moÂżna tak wytÂłumaczyĂŚ: duÂżo pracuje (choĂŚ niestety my tego nie odczuwamy :sad:), a jej praca to m.in zapoznawanie siĂŞ z serwisami
zagranicznych telewizji informacyjnych, nie sÂądzĂŞ, Âże marnuje czas na oglÂądanie dennych programĂłw, ktĂłre serwuje nam polska telewizja.
No chyba, ¿e koniecznoœÌ ogl¹dania TVN i faktów z p. Pochanke, pracownicy tvn maj¹ odnotowan¹ w umowie i raz tygodniu s¹ szczegó³owo odpytywani z tego, co by³o emitowane w tvn

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
No w³aœnie. Albo chocia¿ mogli przerzuciÌ TVN na TVN24 i daÌ wspólny program jeœli Fakty by³y przygotowane. Lis napisa³ coœ takiego, ¿e transmitowali przemówienie Busza, zaczekali pó³ godziny i poszli do domu. A jakiœ czas po tym jak wyszli zaczê³o siê bombardowanie.Black Jack '62 pisze:Cholera i po co Anicie by³a ta drzemkaBy³o trzeba dy¿urowaÌ, wartowaÌ od 16-stej i pracowaÌ ca³¹ noc i czêœÌ natêpnego dnia by póŸniej Lis nie móg³ siê che³piÌ, ¿e przespali tak wa¿ny moment
![]()
A na powaÂżnie, to nie byÂło wtedy innych, ktĂłrzy mogliby mieĂŚ dyÂżur po przemĂłwieniu Busha
-
- Fan Forum
W³aœnie przyjrza³em siê zdjêciom z ''Poranka'' z g³ównej strony i doszed³em do wniosku, ¿e mo¿e byÌ problem z pojawianiem siê Anity w ''Porankach'' na stoj¹co (
).
A co to za problem
JuÂż ÂśpieszĂŞ wyjaÂśniaĂŚ: WZROST Anity
Nie wiem ile mierzÂą prezenterzy pogodowi i sportowi, ale prezenterki chyba nie sÂą zbyt wysokie
Wydaje mi siê, ¿e trochê œmiesznie, by to wszystko wygl¹da³o przy ró¿nicy wzrostu Anity i pozosta³ych przezenterów z redakcji sportowej i pogodowej
Ale moÂże siĂŞ mylĂŞ, moÂże to jest problemem tylko w moich oczach
Nadchodz¹ce dni poka¿¹ 

A co to za problem

Nie wiem ile mierzÂą prezenterzy pogodowi i sportowi, ale prezenterki chyba nie sÂą zbyt wysokie

Wydaje mi siê, ¿e trochê œmiesznie, by to wszystko wygl¹da³o przy ró¿nicy wzrostu Anity i pozosta³ych przezenterów z redakcji sportowej i pogodowej
Ale moÂże siĂŞ mylĂŞ, moÂże to jest problemem tylko w moich oczach

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum