Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

na Waszym miejscu juÂż bym pisaÂła do redakcji Faktu list - podobno czasami odpisujÂą!
List juz dawno napisany :):) tylko czeka na wysÂłanie
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A z jakiego adresu wysyÂłacie? :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

a z mojego :) tylko czekam aÂż mi Michos odeÂśle bo nie chce mi siĂŞ 2 raz pisac :) Wieczorem zostanie wysÂłany ... zostali delikatnie napomniani aby wiĂŞcej tego nie robili :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Danka i Anita odzyskujÂą pozycjĂŞ
Raczej bym z takimi zdaniami poczekaÂł :!: :!: :!:
Anitka odzyska przynajmiej w czĂŞÂści pozycje kiedy bĂŞdzie wiĂŞcej na wizji bo nikt mi nie powie Âże dlatego jest tak maÂło bo pracuje nad nowym programem. Zawsze tych co jest najwiĂŞcej coÂś przygotowujÂą :!:
I spĂłjrzcie na to z tej strony. Jakim przygotowaniem moÂże byĂŚ prowadzenie faktĂłw popoÂłudniowych czy porankĂłw :?: przecieÂż te 2 programy zatrztmuja caÂłkowicie dalszy rozwĂłj :!:
Mi tam w to siĂŞ wszystko nie chce wierzyĂŚ :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Dzisiaj teÂż patrzĂŞ na to wszystko z innej perspektywy, ale...
Funckyrella pisze:Jestem jednak po czĂŞÂści zadowolona, Âże Anita prowadzi popoÂłudniowe Fakty, dziĂŞki Niej odkryÂłam bardzo czarujÂącego, zdolnego dziennikarza.
MyÂślĂŞ tutaj o Pawle ÂŁukasiku Macie moÂże dostĂŞp do jakichÂś informacji na jego temat?
Oho ho ho! Funcky - czas zaÂłoÂżyĂŚ nowy wÂątek: PaweÂł ÂŁukasik - WÂątek najwiĂŞkszej fanki :smile: Idziesz w Âślady starszego braciszka :lol: Odradzam :lol:
PoproÂś o jakieÂś capsy, to zrobiĂŞ Ci avatarek :lol: :smile:

Piszecie maila - Âświetnie, ja pĂłki co nie mam ochoty, a co za tym idzie impetu, by polemizowaĂŚ z tÂą najtaĂąszÂą polskÂą gazetÂą codziennÂą, sÂłynÂącÂą z czystoÂści intencji :lol:,
ktĂłra z wÂłaÂściwÂą sobie finezjÂą jĂŞzykowÂą to neguje, to aprobuje AnitĂŞ jako prezenterkĂŞ FaktĂłw :wink:
Ale cieszĂŞ siĂŞ, Âże Wy siĂŞ zdecydowaliÂści :smile: Nie szczĂŞdÂźcie im uwag :!: :smile:

PS Danka Holecka wraca do WiadomoÂści :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Grzesiu masz capsy z dzisiejszego poranka :?: A moÂże udaÂło ci sie uchwyciĂŚ moment kiedy Anitka prawie, ze siĂŞ rozpÂłakaÂła i caÂłkowicie straciÂła gÂłos i musiaÂła przerwaĂŚ program :!: :?:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jak to ''prawie siĂŞ rozpÂłakaÂła :?: :shock: Czy to miaÂło jakiÂś zwiÂązek z pogrzebem Jana Nowaka :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Jak to ''prawie siĂŞ rozpÂłakaÂła Czy to miaÂło jakiÂś zwiÂązek z pogrzebem Jana Nowaka

Tak to wygladaÂło bo akurat czytaÂła fragment artykuÂłu o JezioraĂąskim.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie wed³óg mnie Michos trochê przesadzi³ jeœli mówimy o tym samym momencie to poprostu na³yka³a siê jakiegoœ kurzy czy te¿ zasch³o jej w gardle przez klimê i zaczê³a siê krztusiÌ :)

btw...Black masz ode mnie PW :) i to waÂżne

a teraz kilka moich uwag dzisiaj miaÂłam okazjĂŞ 1 raz obejrzeĂŚ AnitkĂŞ i nowy poranek....

Tego co tam robi Grass nie rozumiem i nie komentujĂŞ... :? Nie jest zÂły poprostu kolejny a*tomat... po co im to ???? po co ??? maÂło maja profesjonalistĂłw ?

CaÂły poranek ma byĂŚ dynamiczny a w istocie przypomina cyrk.Po cholere pokazujÂą jak ten koleÂś kameruje i kieruje swiatÂło na AnitkĂŞ w przeglÂądzie prasy ? Ja rozumiem Âże to taki bajer itp ale widac Âże jej to raczej nie pasuje bo jest niespokojna.Jeszcze te spojrzenia na zegarek.
Przechodzi z miejsca na miejsce... I wogĂłle wszystko jest jakby w poÂśpiechu na odwal i Âżeby siĂŞ zmieÂściĂŚ w czasie po Âłebkach...
WidaĂŚ ze nie oswoili siĂŞ tez jeszcze z brakiem promptera bo np. Anita mistrzyni szycia z gÂłowy co rĂłsz myli siĂŞ i czyta z kartki nawet przeglÂąd prasy... Co to ma byc ? Oni siĂŞ zachowujÂą jak dyrektor lunaparku ktĂłry chce od razu pokazaĂŚ wszystkie zabawki. WolaÂłam starszy oczywiÂście Âże ten jest ciekawszy te wszystkie bajery itp... ale brakuje spokoju i klasy.

Jedno musze przyznaĂŚ rola Anity (z resztÂą kaÂżdego kto jest w poranku jako osoba nie prowadzÂąca serwis ) w tym wszystkim sprowadza siĂŞ do Âładnego wyglÂądania i piĂŞknego czytania (nad czym musi popracowac choĂŚ moze ja ta wpadka zdenerwowaÂła,bo wiemy ze Anitka jest w kaÂżdym wymiarze profesjonalna i na pewno siĂŞ szybko z tym oswoji ) oraz skakania po caÂłym studiu jak jakaÂś kertyĂąska gazela... To jednak jest duÂżo ciekawsza niz takiego Grassa ktĂłry siedzi i czyta :)

Owszem nie ma wiele wspĂłlnego z dziannikarskÂą robota jak do tej pory ale ta ma w maÂłym stopniu w fucktach popoÂłudniowych,ale na pewno lepsze to niÂż jak by miaÂła czytaĂŚ co chwilkĂŞ serwisy.

NO to naleÂży mieĂŚ nadziejĂŞ ze za niedÂługo siĂŞ wyrobia i Anitka bĂŞdzie znowu AnitkÂą :)
Android <3
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

michos pisze:Grzesiu masz capsy z dzisiejszego poranka :?: A moÂże udaÂło ci sie uchwyciĂŚ moment kiedy Anitka prawie, ze siĂŞ rozpÂłakaÂła i caÂłkowicie straciÂła gÂłos i musiaÂła przerwaĂŚ program :!: :?:
Mam tylko takie coÂś :D

Obrazek
Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

hehe dla tych co siĂŞ tak jak ja nie domyÂślili :) to sÂą filmiki :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

No có¿ ja niestety mam podobne zdanie jak kamuii i inni.
Z AnitkÂą byÂło dzisiaj coÂś wyraÂźnie nie tak :!: :?:
Wygl¹d³¹ ³adnie alke to co prezentowa³a sob¹ by³o momentami wrêcz tragicznie z³e :cry: :cry: :cry:
Nie wed³óg mnie Michos trochê przesadzi³ jeœli mówimy o tym samym momencie to poprostu na³yka³a siê jakiegoœ kurzy czy te¿ zasch³o jej w gardle przez klimê i zaczê³a siê krztusiÌ
MoÂże i tak ale to co czytala o jezioraĂąskim teÂż miaÂło na to wpÂływ :!:
Tego co tam robi Grass nie rozumiem i nie komentujĂŞ... Nie jest zÂły poprostu kolejny a*tomat... po co im to ???? po co ??? maÂło maja profesjonalistĂłw ?
OPn jest ca³kowicie zbêdny :!: :!: :!: Rozwala ca³kowicie poranek :!: :twisted: Sama Anitka w tym poranku by sobie poradzi³a œwietnie :!: tylko musi siê wyrobiÌ. Strasznie wkurwia a wrêcz doprowadza do wœciek³oœci jak Anitka za ka¿dym razem nawet jak czyta³ on skrót musia³a staÌ przy nim i go zapowiadaÌ. Czy ci debile co jej ka¿¹ ejj staÌ uwa¿j¹ nas za gorszych debili od nich i myœlê ¿e nie wiemy kto te serwisy prowadzi do jasnej cholery :!: :?: Pytam siê :!: :?: Po co to wszystko :!: :!: :!: :?: :?: :?:
Facet coÂś tam mamrocze pod nosem ale sÂłuchaĂŚ siĂŞ tego nie da. Co byÂśmy nie mĂłwili na dawny poranek to pod wzglĂŞdem merytorycznym serwisy byÂły 100 razy lepsze :!: :!: :!:
CaÂły poranek ma byĂŚ dynamiczny a w istocie przypomina cyrk.Po cholere pokazujÂą jak ten koleÂś kameruje i kieruje swiatÂło na AnitkĂŞ w przeglÂądzie prasy ? Ja rozumiem Âże to taki bajer itp ale widac Âże jej to raczej nie pasuje bo jest niespokojna.Jeszcze te spojrzenia na zegarek.
Cyrk a czsami nawet niezÂłuy kabaret z tego wychodzi. W piÂątek np. ten goÂśc od kamery chwyciÂł AnitkĂŞ delikatnie aby siĂŞ przesunĂŞÂła.
Przechodzi z miejsca na miejsce... I wogĂłle wszystko jest jakby w poÂśpiechu na odwal i Âżeby siĂŞ zmieÂściĂŚ w czasie po Âłebkach...
WidaĂŚ ze nie oswoili siĂŞ tez jeszcze z brakiem promptera bo np. Anita mistrzyni szycia z gÂłowy co rĂłsz myli siĂŞ i czyta z kartki nawet przeglÂąd prasy... Co to ma byc ? Oni siĂŞ zachowujÂą jak dyrektor lunaparku ktĂłry chce od razu pokazaĂŚ wszystkie zabawki. WolaÂłam starszy oczywiÂście Âże ten jest ciekawszy te wszystkie bajery itp... ale brakuje spokoju i klasy.
Ten caÂły poranek to jest skandal pod wzgledem merytorycznym i poziom tego mnie dobija. Normalnie po niektĂłrych materiaÂłach i sposobie przedstawiania czuje siĂŞ jakoÂś dziwnie. Chwilami zaczyna mi to przypominac ciao darwin :twisted:
Informacje tutaj zesz³y na dalszy plan a ³¹czeù na zywo jest bardzo ma³o a nawet jak s¹ to za krótkie i bardzo chatyczne. Jeden wielki burdel tu panuje. :twisted:
Te spotkania z pogodÂą sÂą tak ÂżenujÂące, Âże siĂŞ juÂż sÂłuchaĂŚ tego nie da :!: :twisted: Takie cyrki to niech odstawiajÂą w tvnmeteo a nie w powaÂżnej stacji informacyjnej(za takÂą przynajmiej ta stacja chce si ĂŞ uwaÂżaĂŚ)
Przegl¹dy prasy-jest ich stanowczo za du¿o :!: :!: :!: Przecie¿ ten poranek to w wiêkszoœc idzisiaj w¹³œnie z tego siê sk³ada³. Przegl¹dów by³o chyba z 10 lub 11 i cytowali po kilak razy np.politykê :!: I to jeszzce wszystko bez cytatów na ekranie tylko z beznadziejnym najazdem na gazety :!: :twisted:

OgĂłlnie wszystko do poprawki.To musi mieĂŚ swoje logiczne uporzÂądkowanie :!: :!: :!:
To jest 100% przerost forymy nad treÂściÂą :twisted: :twisted: :twisted:
Aha jeszce tych pieprzonych reklam jest za duÂżo :twisted:

Anitka by³a dzisiaj strasznie chaotyczna, nieuporz¹dkokowana i nie mog³a siê pozbierac do kupy. Ca³y czas gapi³a siê beznadziejnie w te karti a nawet wtedy pope³niania³¹ b³êdy. Czêsto zdarza³o siê, ¿e coœ Ÿle przeczyta³a z gazety czy Ÿle powiedzia³a.
PamiĂŞtam jak to byÂło kiedyÂś w starym poranku :!: :!: :!:
Anitka myli³a siê bardzo rzadko i rzadko gapi³a siê w kartki a pytamioa zadawa³a z g³owy :!: :!: :!: i by³y one o wile g³êbsze ni¿ dzisiaj :!: :!: :!:

Jeszcze wkurzyÂło mnie strasznie jak Anitka czytaÂła sylwetki osĂłb zasiadajÂących w komisji Âśledczej :!: :!: :!: Po co to byÂło :?:
Czy nie moÂżna byÂło czegoÂś ciekawszego wymyÂśleĂŚ :?:
Aha jeszce dochodzi kretyĂąski materiaÂł o matce ktĂłra urodziÂła dziecko na stacji orlen(co w materiale zostaÂło mocno przedstawione) i porada z dzieciakami pytajÂący siĂŞ o oskrary :twisted: :twisted: :twisted:

Tania, gÂłupia sensacja i maÂło istotne informacje :!: a nie porzÂądna informacja :!:

I dlaczego nigdy do poranku nie sÂą zaprasani goÂście :?: PrzecieÂż mogÂłaby Anitka z kimÂś 5 minut porozmawiaĂŚ :!: No ale 5 min to dla nich za duÂżo jak tam Anitka za jednym razem nie jest dÂłuzej niÂż 3min :!: :!: :!:

Jeszzce na koniec po¿egnanie z antresoli :!: Dzisaj to fajnie wygl¹d¹³o.
Anitka jeszzce coÂś mmĂłwiÂła a kamera siĂŞ coraz bardziej oddalaÂła i na koniec prawie juÂż jej nie byÂło widaĂŚ :!:

Jakby Anitki tam nie byÂło to bym tej szopki nawet przez 5 min nie oglÂądaÂł :!: :twisted: :evil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:hehe dla tych co siĂŞ tak jak ja nie domyÂślili :) to sÂą filmiki :)

HE, HE domyÂśliÂłem siĂŞ, kiedy zobaczyÂłem rozszerzenie mpg :lol:
DziĂŞki Grzesioo :smile:

No pÂłacz, to to nie jest :lol: :lol:

I nowy strĂłj :?: :smile:

Dynamiczna telewizja, show - nie kaÂżdemu to odpowiada, ale Âświat zmierza w tym kierunku.
NajwyraÂźniej TVN24 w pierwszym rzĂŞdzie stawia na otoczkĂŞ programu.
Bieganina, chaos ja w takich warunkach pracowaĂŚ nie umiem, nie dziwiĂŞ siĂŞ wiĂŞc Anicie, Âże gubi siĂŞ troszkĂŞ.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Wcale siĂŞ nie gubi. A bieganina to bieganina.

Ci co rano wstajÂą teÂż biegajÂą i taka krzÂątanina live jest OK.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Wcale siĂŞ nie gubi. A bieganina to bieganina.

Ci co rano wstajÂą teÂż biegajÂą i taka krzÂątanina live jest OK.
Nier oglÂądaÂłeÂś wiĂŞc nie wiesz :!: :!: :!:
Jakby siĂŞ nie gubiÂła to bym tego nie pisaÂł. A sorry bardzo wczesna pora nie ma tu nic do rzeczy bo jak siĂŞ ma takj krĂłtki dyÂżur to przynajmiej przez ten czas trzeba pokazaĂŚ peÂłne profesjonalizm. Pracy tam Anitka iwlekij nie ma :!:
Anitka ju¿ dawno powinna wyjœÌ z tego gett poarnków i wybiÌ siê wy¿ej a te barany dalej j¹ tam trzymaj¹ :twisted:
Moim zdaniem dzieĂą na zywo jest o wile bardziej mĂŞczÂący bo tam musisz byĂŚ na peÂłnych obrotach praktycznie bez przerwy bo nawet jak schodzisz na chwilĂŞ to przygotowujesz nastĂŞpny serwis. Tutaj masz wszystko wczeÂśniej przygotowane :!:

Moim zdaniem usuniĂŞcie Anitki caÂłkowicie z serwisĂłw to jest zÂłe zagranie. Stopniowo ale bardzo widocznie przestaje juÂż byĂŚ dziennikarkÂą newsowÂą a staje siĂŞ panienkÂą od pogody czy sportu czyli niezbyt wysoki poziom.

PrzeglÂądĂłw prasy nie moÂżna nazwaĂŚ czymÂś rozwijajÂącym. Tam tylko odczytujesz to co masz napisane ale w Âżadnym momenxcie nie jesteÂś sam autorem tego co robisz.
Na ksztaÂłt i wyglÂąd programu mas zwoÂływ tylko w faktach o 19 i magazynie 24h :!:
ODPOWIEDZ