List juz dawno napisanyna Waszym miejscu juÂż bym pisaÂła do redakcji Faktu list - podobno czasami odpisujÂą!

Moderator: Łukasz
Raczej bym z takimi zdaniami poczekaÂłDanka i Anita odzyskujÂą pozycjĂŞ
Oho ho ho! Funcky - czas zaÂłoÂżyĂŚ nowy wÂątek: PaweÂł ÂŁukasik - WÂątek najwiĂŞkszej fankiFunckyrella pisze:Jestem jednak po czĂŞÂści zadowolona, Âże Anita prowadzi popoÂłudniowe Fakty, dziĂŞki Niej odkryÂłam bardzo czarujÂącego, zdolnego dziennikarza.
MyÂślĂŞ tutaj o Pawle ÂŁukasiku Macie moÂże dostĂŞp do jakichÂś informacji na jego temat?
Mo¿e i tak ale to co czytala o jezioraùskim te¿ mia³o na to wp³ywNie wed³óg mnie Michos trochê przesadzi³ jeœli mówimy o tym samym momencie to poprostu na³yka³a siê jakiegoœ kurzy czy te¿ zasch³o jej w gardle przez klimê i zaczê³a siê krztusiÌ
OPn jest caÂłkowicie zbĂŞdnyTego co tam robi Grass nie rozumiem i nie komentujĂŞ... Nie jest zÂły poprostu kolejny a*tomat... po co im to ???? po co ??? maÂło maja profesjonalistĂłw ?
Cyrk a czsami nawet niezÂłuy kabaret z tego wychodzi. W piÂątek np. ten goÂśc od kamery chwyciÂł AnitkĂŞ delikatnie aby siĂŞ przesunĂŞÂła.CaÂły poranek ma byĂŚ dynamiczny a w istocie przypomina cyrk.Po cholere pokazujÂą jak ten koleÂś kameruje i kieruje swiatÂło na AnitkĂŞ w przeglÂądzie prasy ? Ja rozumiem Âże to taki bajer itp ale widac Âże jej to raczej nie pasuje bo jest niespokojna.Jeszcze te spojrzenia na zegarek.
Ten caÂły poranek to jest skandal pod wzgledem merytorycznym i poziom tego mnie dobija. Normalnie po niektĂłrych materiaÂłach i sposobie przedstawiania czuje siĂŞ jakoÂś dziwnie. Chwilami zaczyna mi to przypominac ciao darwinPrzechodzi z miejsca na miejsce... I wogĂłle wszystko jest jakby w poÂśpiechu na odwal i Âżeby siĂŞ zmieÂściĂŚ w czasie po Âłebkach...
WidaĂŚ ze nie oswoili siĂŞ tez jeszcze z brakiem promptera bo np. Anita mistrzyni szycia z gÂłowy co rĂłsz myli siĂŞ i czyta z kartki nawet przeglÂąd prasy... Co to ma byc ? Oni siĂŞ zachowujÂą jak dyrektor lunaparku ktĂłry chce od razu pokazaĂŚ wszystkie zabawki. WolaÂłam starszy oczywiÂście Âże ten jest ciekawszy te wszystkie bajery itp... ale brakuje spokoju i klasy.
kamuii pisze:hehe dla tych co siĂŞ tak jak ja nie domyÂślilito sÂą filmiki
Nier oglÂądaÂłeÂś wiĂŞc nie wieszWcale siĂŞ nie gubi. A bieganina to bieganina.
Ci co rano wstajÂą teÂż biegajÂą i taka krzÂątanina live jest OK.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości