tobi pisze:LecÂą bo nie ma Lisa i tyle i tego co on robiÂł aby ten program wyglÂądaÂł. DziÂś co raz czĂŞÂściej stawiaja na taniÂą sensacje, a Lis..............
ZyskujÂą WYDARZENIA i WIADOMOÂŚCI i nie zdziwi mnie jak po powrocie Hanki Smoktunowicz WYDARZENIA trafiÂą do walki na 19 z FAKTAMI. To bedzie ciekawe ale i ze strony Lisa wredne. Natomiast wcale mnie to nie zdziwi.
Lis w "Wydarzeniach" teÂż stawia na taniÂą sensacjĂŞ

Do 19. tematy poruszane w "Wydarzeniach" sÂą na dobrym poziomie, po 19. jest nudno, sensacyjnie, niczym z "Uwagi" -teamty spoÂłeczne, dla kru domowych

Owszem w FAKTACH te¿ siê tak zdarza byÌ, ale ca³y program jest na takim samym poziomie, w "Wydarzeniach" pierwsza czêœÌ do 19. jest dobra, druga gorsza...
Pozatym WIADOMOÂŚCi wcale nie zyskujÂą

Porównuj¹c wyniki np. w rokiem wczeœniejszym straci³y wiele. Zmiany wœród prowadzacych, có¿ nie wysz³y na dobre :?
Pozatym powÂątpiewam tak szybkÂą zmianĂŞ pory "WydarzeĂą". Dopiero co zmienili godzinĂŞ nadawania

(O 18:45 nie nadaj¹ jeszcze nawet miesi¹c). O 19. "Wydarzenia" raczej by nie wygra³y (chyba, ¿e z Lisem w roli g³ównej). Hanka z CNN niewiele siê nauczy, poprostu nie ma twarzy do programu informacyjnego (wg mnie i kilku inych osób).
Ja pozostajĂŞ z FAKTAMI, a Smoktunowicz nie bĂŞdzie drugim Lisem napewno...