W "W11" nie grajÂą tak sztucznie... Napewno jest o niebo lepiej niÂż w "997" Telewizji Polskiej. Dodam jeszcze, Âże "W11" wg zÂłe nie jest -porgram jest dobry, lepsze to niÂż telenowela, ktĂłrÂą dawniej oglÂądaliÂśmy o 17 :?doktorfaustus1 pisze:O W11 pisaÂłem stornĂŞ wczĂŞsniej. Nie wiem skÂąd biorÂą "aktorĂłw" i w jaki sposĂłb przygotowujÂą nagrania, ale wygÂłaszane przez nich partie tekstu brzmiÂą jak na konkursie recytatorskim w podstawĂłwce. Zero naturalnoÂści.
Drzyzga juÂż blisko piĂŞĂŚ lat siedzi w RwT i najwyÂższy czas, Âżeby skĂłnczyÂła. MĂłze powinna poszukaĂŚ sobie innego programu? Wszak ile jeszcze moÂżna? To juz jest nudne i zimne jak odgrzewany kotlet.
JeÂżeli dobrze poszukasz na forum, to znajdziesz teamt mojego autorstwa poÂświĂŞcony E. D. (Nie chce mi siĂŞ powtarzaĂŚ - zapraszam do lektury postu nr.1 w tamtejszym temacie).
A Ewa zÂła nie jest. Bardzo lubiĂŞ jej program, EwĂŞ lubiĂŞ, ceniĂŞ i szanujĂŞ. JEJ program porusza waÂżne tematy spoÂłeczne. Ewa nie ma potrzebny narazie szukaĂŚ miejsca gdzie indziej... mimo 5 lat tego gadania i odgrzewania kotletĂłw nadal przyciÂąga widzĂłw... nawet powtĂłrki ktĂłre sÂą nadawane teraz cieszÂą siĂŞ 2 milionowÂą widowniĂŞ

Pasmo PRIME _TIME jak bardziej jest dla miejskiej widowni. "Na WspĂłlnej" oglÂądajÂą mieszczanie, to samo jest z filmami emitowanymi po 21:30