[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

To siĂŞ nadaje co najwyÂżej do tematu o Kurierze - http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php?t=550. Po jakiego grzyba opychacie wszystko do tematu o WiadomoÂściach. WnioskujĂŞ do moderatora o przeniesienie tego postu i innych dotyczÂących Kuriera do wÂłaÂściwego tematu.
:evil: :twisted: :evil: :twisted:
1.Danka nie jest rzczÂą wiĂŞc nie "to" tylko zdjĂŞcia Holeckiej....
poza tym co to znaczy ze "to siĂŞ najwyrzej nadaje do kuriera" Âże niby nie jest godna Âżeby o niej tutaj pisaĂŚ???? :evil:
2.niech nikt nie prubuje przenosiĂŚ fotek czy teÂż czegoÂś co o niej napiszĂŞ do wÂątku o Kurierze choĂŚ jak sÂłysze jest to raczej maÂło moÂżliwe... :)
Uprzedzam teÂż iz zamierzam daje o niej tutaj pisac i wklejaĂŚ capsy... z kilku powodĂłw
a)
Marcin!! Ale Danka byÂła pracowniĂŚÂą Wiadomosci i mamy prawo o niej tu pisaĂŚ!!
WÂłasnie !!! to jak Fauztus napisze coÂś o PieĂąkowskie to ma sobie nowy wÂątek zakÂładac ? "twĂłj styl" czy coÂś ? Ciekawe gdzie mam np coÂś napisaĂŚ o Prokopiuk ???? BĂŞdĂŞ o niej tu pisaĂŚ z szacunku dla niej bo byÂła w WiadomoÂściach najlepsza i nie zgadazm siĂŞ z jej przeniesieniem
b)mogÂła bym o niej pisaĂŚ w jej poÂświeconym wÂątku ale takiego zaÂłoÂżyĂŚ mi przecieÂż nie wolno :evil:
c)Lis juz zdaje siĂŞ nie jest w tvn a wtym dziale na pewno siĂŞ posty o nim znajdÂą...
3.CzyÂżbyÂś Faustusie uznaÂł pisanie o Dance za dyshonor :D Poza tym pare razy teÂż siĂŞ o niej wypowiedziaÂłeÂś :) Wiec siĂŞ tak nie broĂą :)

ReasumujÂąc bĂŞdĂŞ sobie tu o Dance pisaÂła tak dÂługo aÂż dostanĂŞ bana :lol:

4.Kwiatek fajne foti z pogody... ma ktoÂś moze zdjĂŞcia Kreta ? albo wie coÂś o jego bracie ??? :)
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

kwiatek pisze:Marcin!! Ale Danka byÂła pracowniĂŚÂą Wiadomosci i mamy prawo o niej tu pisaĂŚ!!
Ale to nie sÂą jej zdjĂŞcia z WiadomoÂści. :? Czy nie sÂądzisz, Âże bardziej pasowaÂłoby to do tematu o Kurierze?
szymcio9 pisze:Na forum tematy moÂżna dzieliĂŚ, ale nie moÂżna doklejaĂŚ pojedynczych postĂłw z jednego wÂątku do innego. WiĂŞc to o co prosisz jest niemoÂżliwe.
Poproœcie £ukasza, ¿eby zainstalowa³ odpowiedniego moda. Jest bardzo przydatny - wiem z doœwiadczenia. :D Mo¿na go œci¹gn¹Ì z http://www.phpbb.pl
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Jarek Kret ma brata blixnika- Jacka. Uprawai on sport (chyba karate) a takze- jak Jarek jest podró¿nikiem. Jacek ma inny wzrok taki hmmm... djableny!!

Co do zarzutĂłw Marcina:

a w Anitowym wÂątki piszecie teÂż o: Pochanke, PieczyĂąskim i Kajdanowiczu. W naszym wÂątku natomiast, poruszamy sprawy wszystkich: prezenterĂłw( byÂłych i obecnych)secenografi,itp.
Żartowałem.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

A mo¿e tak skoùczycie te k³ótnie o pierdo³y; wróÌcie do tematu o "Wiadomoœciach"! :)
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

juÂż skoĂączyliÂśmy :)
co do wiadomoÂści to niedÂługo capsy :)
Gawryluk Âświetnie prowadziÂła :)
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

a mnie sie dzisiaj kompletnie nie podoba³a w Wiadomosciach, mialem wra¿enie ¿e ona nie umie czytac z promptera i gubi znaki przestankowe z kropkami w³¹cznie :!: :? :arrow:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Arrow nie wiem czy wiesz, ale napisa³eœ 2000 post w tym w¹tku. Hmm có¿ muszê czekaÌ na kolejny tysi¹c, mów¿e wówczas mój bêdzie 3000. Mimo wszystko gratulujê - zazwyczaj nie pisujesz w tym w¹tku, ale tym razem uda³o Ci siê przejœÌ do historii tematu "Wszystko o Wiadomoœciach TVP1". Pan administrator powinien natychmiast daÌ Ci buzi i bukiet kwiatów.

PS wÂłaÂśnie skoĂączyÂłem odrabiaĂŚ "paĂąszczyznĂŞ" - jak odpocznĂŞ to przejrzĂŞ, co napisaliÂście w trakcie mojej nieobecnoÂści. :lol:

Przy okazji zaczynam trzeci tysi¹Ì to te¿ powód do dumy :D :D :D :D Pozdrowienia dla £ukasza!!!!!

PPS przy okazji skrytykuje relacjĂŞ w WiadomoÂściach o Trybunie. Nie wiem, czy ta gazeta wyprodukowaÂła w sobotĂŞ "kaczkĂŞ dziennikarskÂą", ale szkoda, Âże pani Paczuska TĂŞtniak (wydawca WiadomoÂści) nie krytykowaÂła ÂŻycia Tomasza woÂłka za kompromitacjĂŞ w sprawie z Olszewskim.
Ostatnio zmieniony niedziela 06 lut 2005, 22:05 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

wow, nawet nie wiedzialem :D sorry Faustuchu jeÂżeli odebraÂłem Ci ten zaszczyt, 3000 zostawiam dla Ciebie :wink: ÂŁukasz, czekam... :lol: :arrow:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Nie doczekasz siĂŞ - juÂż wczeÂśniej mi to obiecywaÂł i co? I nic! :lol: Nawet buzi nie dostaÂłem :cry: :?

PS oglÂądam wÂłaÂśnie WiadomoÂści - wkurzyÂł mnie fragment materiaÂłu o JaÂłcie (LwĂłw i Wilno - na Boga w 1945 tam juÂż ÂżyÂły caÂłkowicie Âświadome narody!!!!). O Trybunie pisaÂłem wczeÂśniej, ale sama Gawryluk wypadÂła dobrze - nie zauwaÂżyÂłem wpadek ze znakami przystankowymi.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dla tych co niewidzieli...
jak znajdÂą tÂą szmatĂŞ warakomskÂą tam to teÂż zrobie capsa...

I Danka w nowym mundurku :)
Obrazek
Obrazek

O to Ci chodziÂło Faustus ??? ( nie wiem co sie staÂło z tymi z gĂłry zniknĂŞÂły i musiaÂłam na nowo ÂładowaĂŚ:) )

Obrazek
Obrazek
Obrazek

aha i nie wiem Faustus gdzie Ty tÂą szmatĂŞ widziaÂłeÂś ale ja po 3 krotnym obejrzeniu jej nie widzĂŞ ;)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Wysocka na pewno braÂła udziaÂł w koncercie "Pokonamy fale". Niestety nie mogÂłem go obejrzeĂŚ - odrabiaÂłem paĂąszczyznĂŞ, ale juz wczeÂśniej sÂłyszaÂłem, Âże oprĂłcz gwiazd polskiej muzyki pojawiÂą siĂŞ znane twarze z TVP. W WiadomoÂściach dali fragment, w ktĂłrym mĂłwiÂła coÂś o dzieciach. Tego jestem pewien w 100%. Natomiast Warakomska paradowaÂła tam w jakimÂś futrze - ale tutaj tylko 50% (mogÂło mi siĂŞ przewidzieĂŚ).
Moja siostra ktora oglÂądaÂła koncert powiedziaÂła mi terz, Âże Warakomska teÂż tam byÂła!
PS dziĂŞkujĂŞ za capsy
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak - Wysocka i Szpakowski. :evil: DwĂłch najgorszych dziennikarzy w Polsce, dwĂłch najbardziej mylÂących siĂŞ i dwĂłch najczĂŞÂściej mĂłwiÂących "och przepraszam". Idealna para. :twisted:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Nie przyglÂądam siĂŞ dokÂładnie pracy Szpakowskiego chociaÂż wiem, Âże jest mistrzem w myleniu siĂŞ na antenie. Ale z drugiej strony to chyba jeden z najpopularniejszych i najbardziej lubianych dziennikarzy sportowych TVP. W firmie juÂż od lat, a swojÂą pozycjĂŞ zawdziĂŞcza ciĂŞÂżkiej pracy. Wysocka natomiast wdrapaÂła siĂŞ na pokÂład WiadomoÂści tylko dziĂŞki Monice Olejnik i Agnieszce Kublik.

A dzisiaj w WiadomoÂściach maÂłe zamieszanie - o 8.00 i 12.00 w studiu byÂł MichaÂł Admaczyk, potem pojechaÂł w teren - juÂż o 15.0 gospodarzem byÂł Krzysztof Ziemiec. Jeszcze wiĂŞksze zamieszanie byÂło z wydawcami - o 8.00 byÂł JaÂżwiĂąski, o 12.00 Ulka a o 15.00 sierota po ÂŻyciu Tomasza WoÂłka RadosÂław RybiĂąski, ktĂłry razem z MarzenÂą PaczuskÂą pilnujÂą interesĂłw PiS w TVP.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

MinĂŞlo juÂż kilkanaÂście godzin od mojego ostatniego posta wieĂŚ, mam nadziejĂŞ, Âże ÂŁukas znie bedzie zÂłoÂśliwy i tego zostawi w spokoju.

Obrazek
Oto Kamil Durczok z DanutÂą DobrzyĂąskÂą podczas koncertu Pokonamy fale.

A oto link do artykuÂłu z PrzeglÂądu na temat Kamila i jego walki z chorobÂą.

http://www.przeglad-tygodnik.pl/index.p ... j&name=159

(Poprawi³em ów ¿enuj¹cy b³¹d w opisie osób na zdjêciu):oops:
Ostatnio zmieniony wtorek 08 lut 2005, 10:58 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

TO JEST CHYBA DANKA DOBRZYÑSKA!! Oni chyna razem zapowiadali wykonawców!!
Żartowałem.
ODPOWIEDZ