Subiektywne opinie o prezydencie USA

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Subiektywne opinie o prezydencie USA

Post autor: kamuii »

Najpierw zwrĂłcĂŞ siĂŞ z proÂśba do szanownych moderatorĂłw o niezmienianie tytuÂłu :) MaÂła szansa aby was za to pozwaÂł wiĂŞc myÂślĂŞ ze mozecie go spokojnie jednak zosatwiĂŚ ;)

A teraz.... :twisted: :evil: :twisted: :evil: Od dwĂłch dni Rymanowski jakby dostaÂł jobla caÂły czas prubuje wmĂłwiĂŚ braci telewidzĂłw jaka to duÂża szansa istnieje Âże bĂŞdziemy jeÂździĂŚ do Usa bez wiz... :twisted:
Durczok byÂł bardziej dosadny szczegĂłlnie byÂło to wszystko widaĂŚ wczoraj... podczas wywiadĂłw SÂławiĂąskiej i KraÂśki... TVP duÂżo lepiej pokazaÂła obÂłude naszych politykĂłw i ich debilizm.Ale pytam dlaczego Âżadna z szanownych telewizji nie poÂświĂŞcila chwili uwagi temu jak szanowny najwiĂŞkszy koalicjant i przyjaciel naszego Prezydenta czyli Bush go okreÂśliÂł ????
Otó¿ Bush raczy³ nazwaÌ Kwaœniewskiego premierem Polski (powiedzia³ Prime minister) :twisted: Dlaczego do cholery musimy siê tego dowiadywac od ludzi którzy ogl¹dali CNN czy te¿ portali a nie z naszej telewizji ? Czy¿by nie tylko Waramoœci by³y upolitycznione.Widze ¿e szanowny walterek te¿ daje sob¹ pomiataÌ i wycisza niewygodne Fakty... Brawo byle tak dalej...
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

PrzecieÂż w "Faktach" po live'ie ze SÂławiĂąskÂą byÂł wÂłaÂśnie ten fragment gdy Busz go tak nazwaÂł, a potem dopiero rozmowa z KwaÂśniewskim. W "WiadomoÂściach" tego oczywiÂście nie byÂło.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ale raczej duÂżo uwagi temu nie poÂświĂŞcili...
nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ biorÂąc pod uwage podejscie Rymana do tematu
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Czy Twoim zdaniem caÂłe Fakty mieli gadaĂŚ o tym, Âże KwaÂśniewskiego nazwali premierem? Chyba Âżartujesz. :? SÂą tysiÂące waÂżniejszych rzeczy, niÂż taka pierdoÂła.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

PierdoÂła ? o czym tym mĂłwisz... To jest skandal Polityczny...
PrzecieÂż to siĂŞ pod sÂąd nadaje Âże czÂłowiek ktĂłry wÂłada poÂłowÂą Âświata ekonomicznie i politycznie najpotĂŞÂżniejszy czÂłowiek na ÂświeĂŚie...jest takim pajacem... Nie wiem czy wiesz ale on siĂŞ przyznaÂł publicznie ze niejaka Condolezza Rice uczyÂła go gdzie leÂży Kosowo i ze nie ma takiej narodowoÂści jak Kosowianie...!!! To jest Prezydent USA a nie Koziej WĂłlki.

Nie caÂłe Fuckty ale wiĂŞcej czasu mogli poÂświĂŞciĂŚ a Kwach to teÂż Prezydent Polski a nie jakiÂś tam pierwszy lepszy koleÂś z pod budki z piwem...
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Polecam stronĂŞ http://www.youforgotpoland.com
W Wiadomosciach nie byÂło, bo szefem TVP1 jest mgrMaciej Grzywaczewski, ktĂłry w wywiadzie dla Przekroju, stwierdziÂł, Âże jest zwolennikiem Busha - cĂłz to za samobĂłj byÂł. Tym samym zdradziÂł resztĂŞ swoich poglÂądĂłw - nie tylko politycznych ale i spoÂłecznych. Trzeba wiĂŞcej tÂłumaczyĂŚ? (To jest to rzekome odpolitycznienie).
Ostatnio zmieniony czwartek 10 lut 2005, 14:32 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Oj juÂż dajcie spokĂłj z tym Buszem. Mi tam na tych wizach nie zaleÂży, bo wszyscy inteligentni ludzie nam wyjadÂą z kraju.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak, to szalenie istotne. MateriaÂł na pierwszÂą stronĂŞ gazet. :twisted: Yyyyy.... Znaczy piÂśmideÂł, szukajÂących sensacji - patrz Fakt, Super Express. :twisted: Tak w ogĂłle to siĂŞ nadaje do dziaÂłu TVN Fakty chyba.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

nie bo dotyczy wszystkich tivi :D
Owszem to jest istotne...jak by kaÂżdy miaÂł Taki poglÂąd jak Ty Marcinie to nic byÂśmy nie zaÂłatwili ani w Brukseli ani w Waszyngtonie...
To waÂżne jak nas postÂżegajÂą i abysmy my smi sie rĂłwnieÂż cenili
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

ÂŁukasz pisze:Oj juÂż dajcie spokĂłj z tym Buszem. Mi tam na tych wizach nie zaleÂży, bo wszyscy inteligentni ludzie nam wyjadÂą z kraju.
WÂłaÂśnie wÂłaÂśnie, taki Faustuch by nam wyjechaÂł jeszcze i co wtedy :?: :!: :evil: :arrow:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Nie pokazaÂłbym Ci wĂłwczas wÂłasnego zdjĂŞcia. :lol: :lol: :lol: Ale bez paniki - do USA siĂŞ nie wybieram, przynajmniej na razie. :lol:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

inteligentni i tak wyjad¹ :) jak ktoœ jest wybitny dostanie stypendium i droga wolna.Nie wiem czy ktoœ z was mia³ przyjemnoœÌ staÌ kiedyœ po wize :) ja tak i wiem co mówiê œrednia przyjemnosÌ byÌ gnojonym i poni¿anym...
Android <3
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

kamuii pisze: Nie wiem czy ktoœ z was mia³ przyjemnoœÌ staÌ kiedyœ po wize :) ja tak i wiem co mówiê œrednia przyjemnosÌ byÌ gnojonym i poni¿anym...
i co, dostaÂłaÂś wizĂŞ :?:
albo raczej czy byÂłaÂś w USA?

_
PS. Bush dobrze wie co robi i dlatego tak krĂŞci i omija ten temat z wizami
Przecie¿ jakby znieœli to wyjecha³o by tyle ludzi, ze szok. A nastêpnie inne paùstwa by tak¿e siê domaga³óy takich ustêpstw jak dla Polski i Ameryka jakby jeszcze innym znios³a to by siê zmieni³a w jeden wielki kontynent zaludniony bezrobotnymi emigrantami.... :?
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

i co, dostaÂłaÂś wizĂŞ
albo raczej czy byÂłaÂś w USA?
Tak dosta³am i by³am.Za pierwszym razem pomimo tego ze interweniowa³a dyrektorka Amerykaùskiej szko³y do której mia³am chodziÌ,nawet dosyÌ gruba szycha wizy mi odmówiono... Posta³am jak inni pod komsulatem i mia³am przyjemnosÌ zostaÌ poni¿ana przez nasz polski personel ( w brew pozorom to nie amerykanie utrudniaj¹). Za drugim razem pani w okienku tez mnie odes³a³a ale by³am tak upierdliwa i tak siê awanturowa³am :D ze puœci³a mnie z ³ach¹ do konsula i powiedzia³a ze jak mi wbije odmowê na 2 lata to bêde mia³¹ za swoje.Jakoœ nie odmówi³ i wize dosta³am...
PS. Bush dobrze wie co robi i dlatego tak krĂŞci i omija ten temat z wizami
Przecie¿ jakby znieœli to wyjecha³o by tyle ludzi, ze szok. A nastêpnie inne paùstwa by tak¿e siê domaga³óy takich ustêpstw jak dla Polski i Ameryka jakby jeszcze innym znios³a to by siê zmieni³a w jeden wielki kontynent zaludniony bezrobotnymi emigrantami....
Po pierwsze ludzie i tak wyjada wczeœniej czy póŸniej, a po drugie tak du¿o ich znowu nie pojedzie bo czêœc wch³onê³a UE :)
Inne paĂąstwa nie zrobiÂły tyle dla stanĂłw co Polska a dostaÂły wiecej (Turcja , Egipt).Ponadto Ameryka ma u nas dÂług do spÂłacenia...
WeÂź teÂż pod uwage ze w tedy pracowali byÂśmy legalnie i pÂłacili byÂśmy podatki...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Tak tendencyjnych teamtĂłw nie warto komentowaĂŚ :!:
Ja przynajmiej o to siê nie pokuszê bo w kwestiach politycznych z kamuii ró¿nimy siê chyba we wszytkim a tpo jest chyba najbardziej kontrowersyjna sprawa :!:
Kamuii trochĂŞ opanowania i spokoju :!: KOnieczne to jest do rozmawiania o polityce :!: Tutaj nie moÂżna myÂśleĂŚ takl prostymi kategoriami. Sprawa jest bardziej zÂłoÂżona niÂż ci siĂŞ zdaje i nie ogranicza siĂŞ do kilku gÂłupich frazesĂłw :!:
ODPOWIEDZ