Mo¿liwe, ¿e Justyœ siê pojawi, nie by³bym jednak tego taki pewien. Mo¿e Kajdanowicz bêdzie od jutra, ¿eby Rymanowski odpocz¹³? Siedzi ju¿ kolejny tydzieù, mo¿e ma siedzieÌ i kolejny? (mam nadziejê, ¿e sie pojawi Justyna). A jutro "Faktów" nie ogl¹dammichos pisze:Jutro au*to*ma*t![]()
![]()
Cholera myœla³êm ¿e bêde w stanie ogl¹daÌ fakty do koùca tygodnia ale jednak nie
![]()
MogĂŞ siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ, Âże od nastĂŞpnego tygodnia bĂŞdziecie juÂż mieli tÂą swojÂą pochanke![]()

PowiedziaÂła, Âże bĂŞda oglÂądaÂły milionymichos pisze:A materisaÂł o nowych propozycjach byÂł ÂżaÂłosnyO kurwa maĂŚ palkanty bĂŞdÂą siĂŞ chwalkiĂŚ ciao debilem czy rozmowami w toku lub innymi bzdurami
A i jeszce moÂłek fajnie powiedziaÂła
![]()
mówi¹c o tym ze nopwy jej program bêdzie mia³ wysok¹ ogl¹dalnoœÌZrobili sobie tylko darmow¹ rekalmê a nic nowego nie zaprezentowali.
![]()
![]()

michos pisze:Zapowiada siĂŞ jeszce wiĂŞksze gĂłwno niÂż dotychczas![]()
![]()
![]()
Ja ciĂŞ chrzanie co oni jeszce wymyÂślÂą![]()
UczyĂŚ kaleki chodziĂŚczy ludzi aby myÂśleli
![]()
Jakie tam gĂłwno :? Nie widzieliÂśmy, nie oceniajmy. Jest szansa, Âże program bĂŞdzie popularny: mnĂłstwo dobrej muzyki, taĂąca i Magda MoÂłek
Zastanowi³o mnie pojawienie siê Patrycji w materiale gdy mówiono o "Faktach". Zastanawiam sie czy nie pojawi siê w g³ównym wyd. programu. Gdyby cia¿a Pochanke by³aby prawdziwa mog³a by zaj¹Ì jej miejsce

Marzenia...

Wiem, za chwilĂŞ przeczytam: pokazanie tylko Pati pokazaÂło kolejny dowĂłd na to, ze Anita siĂŞ nie liczy