To bardzo proste.michos pisze:i nie odpowiada mi oglÂądanie programu w ktĂłrym wszytko leci jak z karabinu maszynowego

Moderator: Łukasz
1. Twoje: "nie normalna" pisze siĂŞ razem, a nie rozdzielniekwiatek pisze:Nie no ty jesteÂś jakaÂś nie normalna : w 3 tematch piszesz Âż fakty to dno bez Lisa itp. Fakty sÂą bez Lisa lepsze Lis to nadĂŞty bufon!!!
No mi sie wydaje, Âże na tym forum to nie tylko Twoja sprawa.mikasur pisze:3. to, Âże piszĂŞ, iÂż Fakty sÂą beznadziejne w 3 tematach jest mojÂą sprawÂą,
Ale Twoje w³asne zdanie ogranicza siê do stwierdzenia, i¿ "Fakty" do dno. I nic wiêcej.mikasur pisze:a z reszt¹ forum chyba jest od tego, ¿eby wypowiadaÌ w³asne zdanie w ró¿nych sprawach![]()
Chodzi Ci o tego nowego usera, który chcia³ zostaÌ moderatorem? No sorry, ale jak zobaczy³em taki post to a¿ mnie zatka³o, dlatego nie mog³em sobie nie pozwoliÌ na odpowiedŸ i odpowiedzia³em mu, ¿e to jest niemo¿liwe i dlaczego jest to niemo¿liwe. Nazywasz to czepialstwem? Có¿?I wydaje mi siê, ¿e w tym momencie to Ty przesadzasz i ostatnio czepiasz siê wszystkiego na prawo i na lewo.
Có¿, jednak s¹dzê, ¿e by³by wiêkszy porz¹dek. Czy wszystko trzeba na si³ê pchaÌ od tematów, które maj¹ po kilkanaœcieestron, jeœli post jest na inny temat? Zdaje siê, ¿e Ci to nie odpowiada. A w innym temacie by³oby na temat.Co do podzia³u topiców to masz racjê, mo¿na dzieliÌ tematy, ale jak ju¿ kiedyœ pisa³em powsta³oby mnóstwo w¹tków w których rozmowa skoùczy³aby siê po kilku odpowiedziach.
Wydaje mi siĂŞ, Âże to stwierdzenie byÂło nie na miejscu.a jak bĂŞdzie trzeba to ustÂąpiĂŞ miejsca na stanowisku np. Tobie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości