A tutakj jest wywiad z Ziemcem

http://gala.onet.pl/0,1216416,1,wywiady.html
Moderator: Łukasz
NIe jestem pewien czy na pewno to teÂż budynek:!:Âże kiedyÂś w TV byÂła reklama Ideii z tÂą ulicÂą i takÂą toczÂącÂą siĂŞ monetÂą. (W innej majÂą wieÂżowiec Polsatu - Idea Biznes czy jakoÂś tak).
Fajniei przy okazji zwracam uwagĂŞ na fakt drogi Michosie, Âże przeszedÂłeÂś do historii tego tematu - napisaÂłeÂś 2100 post. GratulujĂŞ.
No utraciÂł z 2 powodĂłw bo po pierwsze ma ÂżonĂŞOj Kamuii teraz "kocha siĂŞ" w Darku Ociepie. Ziemiec chyba straciÂł pozycjĂŞ numer 1 w jej rankingu.
O czym Ty wogĂłle do mnie rozmawiasz...MoÂże on wcale by nie chciaÂł mieĂŚ z TobÂą maÂłych OciepkĂłw
kamuii pisze:W³asnie ¿adnych szczegó³ów i puki co siê z tego cieszêMo¿e nie ma ¿ony a co siê mam stresowac
O czym Ty wogĂłle do mnie rozmawiasz...![]()
A jak wyglÂąda gej?? BTW... koleÂś ma niezÂłe newsy, dobrego nauczyciela potrzebuje i bĂŞdzie drugi Sobieniowski.Jak mĂłgÂł by nie chceĂŚ nie ma takiego ktĂłry by mnie poznaÂł i nie chciaÂł![]()
A na geja to on mi nie wyglÂąda a apartament na Kabatach czy w wilanowie to kaÂżdy by chciaÂł![]()
No mam nadziejĂŞ ze nie bedziemy musieli o niego rywalizowacSzkodaaaa. Sam znajde, a jak znajde to siĂŞ podziele Very Happy
Jak mĂŞÂżczyzna metrosexulany zazwyczajA jak wyglÂąda gej?? BTW... koleÂś ma niezÂłe newsy, dobrego nauczyciela potrzebuje i bĂŞdzie drugi Sobieniowski.
Jecze inni nazywali siĂŞ "Ocipka" i jakoÂś nie widzieli powodĂłw do zmiany nazwiska. Trudno mi uwierzyĂŚ, Âże dzieci siĂŞ z nich w szkole nie ÂśmiaÂłyKubs pisze:Kamuii, powaÂżnie chciaÂłabyÂś mieĂŚ maÂłe Ociepki![]()
Dariusz, hmmm, caÂłkiem fajny, tylko maÂło medialne ma nazwisko
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość