Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak, Anita wypadÂła wczoraj w Faktach znakomicie. :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

brawa dla Anitki ;)
Android <3
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

uuuuuhhu ha uhu ha nasza zima zÂła..... powiaÂło chÂłodem :?
Âżadnych newsĂłw o Anitce ? nic siĂŞ nie dzieje ? gdzie Black ?
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie tylko nie ma Âżadnych newsĂłw, ale takÂże Anity w Faktach popoÂłudniowych brak. Redo zapraszaÂła na jutro w swiom imieniu. A wiĂŞc Anity nie bĂŞdzie.
Czy ktoÂś wie, czy byÂła dziÂśw Poranku :?: Bo zdaje siĂŞ, Âże w poniedziaÂłem Porada powiedziaÂł Zubilewiczowi, Âże bĂŞdzie miaÂł w ÂśrodĂŞ dyÂżur. Ja przeÂżyÂłem strasznÂą tragediĂŞ :sad:.

No wiĂŞc byÂła dziÂśw Poranku, czy nie :?:
Ostatnio zmieniony sobota 18 mar 2006, 14:24 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
KaMil
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: KaMil »

OglÂądaÂłem fragment poranku i w nim rĂłwnieÂż nie byÂło Anity :!: ciekawe dlaczego? moÂże wziĂŞÂła sobie urlop...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Z jednej strony (tzn. mojej strony) dobrze, Âże nie byÂło dziÂś Anity. Kwestia urlopu bardzo prawdopodobna. A moÂże ktoÂś wie, czy Porada zapowiedziaÂł siĂŞna jutro?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

No to masz pecha ... :mad: :mad:
Serwisy lubiÂą oddawaĂŚ sprzĂŞt Âśrednio po miesiÂącu ... :mad:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

no to widze ze tylko ja zostaÂłam bez Anitki w porankach ;(
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

yotomasz pisze:Serwisy lubiÂą oddawaĂŚ sprzĂŞt Âśrednio po miesiÂącu ...
He he - ''naciskaÂłem'' goÂścia do tego stopnia, Âże oddaÂł mi go juÂż dziÂś i to wczeÂśnie rano! Ale nie cieszĂŞ siĂŞ wcale, bo niewiadomo, kiedy znowu sprzĂŞt mi padnie, nie cieszĂŞ siĂŞ bo w Poranku byÂł Porada, w dodatku zapowiedziaÂł siĂŞ na jutro.
Teraz ju¿ wiadomo dlaczego w zesz³ym tygodniu Anita prowadzi³a dwa razy Poranek - musia³a odrobiÌ wczorajsz¹ nieobecnoœÌ. No i wszystko wskazuje na to, ¿e ma urlop (oby to nie by³a choroba, np. grypa!).
A popoÂłudniowe :?: Redo teÂż uÂświadomiÂła wszystkich fanĂłw Anity, Âże jutro Anity nie zobaczÂą :twisted: A moÂże tak jak przed BoÂżym Narodzeniem, Redo zniknie i Anita bĂŞdzie miaÂła dyÂżur caÂły tydzieĂą - przynajmniej w faktach :?: ChociaÂż z drugiej strony, chciaÂłbym jÂą w koĂącu zobaczyĂŚ w Poranku... :sad:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

pamiĂŞtajmy ze niedÂługo juz wakacje a w tedy nie bĂŞdzie popoÂłudniowych
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Od kiedy to naszej Anity ni widu, ni sÂłychu :?: Chyba od piÂątku 11 marca. A dziÂś jest 21 marca :!: :!: Czy oby nie zbyt dÂługi ten urlop :?:
MiaÂłem dziÂś nadziejĂŞ, Âże Anita pojawi siĂŞ w Poranku: klapa! byÂł Porada. MiaÂłem nadziejĂŞ, Âże Anita pojawi siĂŞ w faktach: klapa! byÂła Redo!
Co najgorsze, Âżadne znaki na niebie i ziemi, nie wskazujÂą na to, Âże Anita w najbliÂżym czasie pojawi siĂŞ na wizji. ZarĂłwno Porada w Poranku, jak i Redo w popoÂłudniowych zapowiedzieli siĂŞ na jutro :!: :!:
Nachodzi mnie dziwne i smutne przeÂświadczenie, Âże niedÂługo zabraknie nam zapasĂłw nadziei na to, Âże Anita kiedykolwiek pojawi siĂŞ na wizji :sad:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ooooo niedobrze :( czyli Anitki coraz mniej na wizji i nie wiadomo dlaczego :( urlop odpada byÂła ostatnio.... mozĂŞ sobie szuka innej pracy juÂż :twisted:
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Anita w Poranku :!: :!: :!: :arrow:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

hehe czyli albo Porada siĂŞ pomyliÂł ;) albo mu partnerki podmienili ;) :D czyli nasza Anitka dalej dziaÂła ;)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wreszcie :!: :!: :!: W koùcu 'spêdzi³em' wspólnie z Anit¹ Poranek w TVN24 :!: :!: :smile: Có¿ za niespodzianka :!:
I w tym miejscu chcia³bym przeprosiÌ wszystkich tych, którzy przeze mnie nie w³¹czyli dziœ o 6.30 telewizora, ale ja naprawdê podczas wczorajszego po¿egnania Porady zrozumia³em, ¿e bêdzie on tak¿e dziœ. No ale mimo wszystko w³¹czy³em dla œwiêtego spokoju rano punkt 6.30 TVN24 i rzuci³em k¹tem oka na monitor i praktycznie rzecz bior¹c w biegu stwierdzi³em: Cholera, przecie¿ Porada nie ma tak d³ugich nóg :!: :lol: Okaza³o siê, ¿e to Anita :!: Nie jestem nawet w stanie wyraziÌ s³owami jak siê ucieszy³em na jej widok, bo po pierwsze wróci³a po d³ugiej przerwie, a po drugie po raz pierwszy mog³em j¹ zobaczyÌ w Poranku.
A wiĂŞc wraÂżenia. ByÂło niezwykle miÂło. Trudno zachwycaĂŚ siĂŞ poziomem merytorycznym programu, ale to juÂż wszyscy stwierdzili, wiĂŞc pozachwycam siĂŞ AnitÂą. OdniosÂłem dziwne wraÂżenie, Âże nogi Anity sÂą jeszcze dÂłuÂższe, niÂż mi siĂŞ kiedyÂś wydawaÂło :smile:
A ten kostium... czy oby Anicie nie byÂło trochĂŞ za ciepÂło :?: :wink: ZresztÂą ciÂągle powtarzaÂła i wskazywaÂła gestem rĂŞki za okno, Âże juÂż tak ciepÂło i sÂłonecznie :lol:
UÂśmiech nie schodziÂł mi z twarzy podczas spotkaĂą z Wasilewskim i spotkania z JabÂłoĂąskim :lol: Trzeba byĂŚ naprawdĂŞ zrĂłwnowaÂżonym psychicznie, Âżeby zachowaĂŚ zimnÂą krew podczas takich wydarzeĂą :lol:
Dzisiaj daÂło siĂŞ wyczuĂŚ znacznie milszÂą atmosferĂŞ w studio. Anita nie wcina siĂŞ w zdanie kolegom, pozwala wypowiedzieĂŚ ich kwestie, nie narzuca swoich interpretacji, a Porada czĂŞsto tak robi. No ale to juÂż caÂła nasza Anita, za to jÂą m.in. lubimy :smile:
Podczas ³¹czeù z reporterami te¿ by³o spox, zadawa³a konkretne pytania.
I zgadzam siĂŞ z tym, Âże przeglÂądu prasy jest zbyt wiele, przynajmniej procentowo jest chyba najwiĂŞcej. Jedynie tutaj Anicie przytrafiÂło siĂŞ kilka przejĂŞzyczeĂą, ale nic to :smile: OgĂłlnie - moim zdaniem - byÂło super :smile: I mimo iÂż Poranek trwa aÂż 3 godz., to Anity jest zdecydowanie za maÂło :!: Ale tak jak siĂŞ spodziewaÂłem to jest coÂś nowego, nowa - jak dla mnie - odsÂłona Anity :smile:
ODPOWIEDZ