mikasur pisze:(...) Ten artykuÂł w Newsweeku byÂł juÂż dawno. Opisywali chyba teÂż Sekielskiego.
To prawda. Jego takÂże opisywali, ale nie tylko. A ja uznaÂłem, Âże czas publikacji w tej sytuacji nie ma znaczenia.
Nie ma znaczrnia, bo LICZÂĄ SIĂ TYLKO FAKTY...
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
mikasur pisze:(...) Ten artykuÂł w Newsweeku byÂł juÂż dawno. Opisywali chyba teÂż Sekielskiego.
To prawda. Jego takÂże opisywali, ale nie tylko. A ja uznaÂłem, Âże czas publikacji w tej sytuacji nie ma znaczenia.
Nie ma znaczrnia, bo LICZÂĄ SIĂ TYLKO FAKTY...
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
:brawo: :brawo: :brawo: :brawo:
Bravo styÂśka, mam nadzieje, Âże FAKTY z Moskwy poprowadzi StyÂśka a nie BoguÂś, przecieÂż spisaÂła sie podczas FaktĂłw z Krakowa. a a*tomata jakos przezyjemy damy rade!!
jak juÂż ma byĂŚ duet to tylko StyÂśka i Ryman.. a tu StyÂśka i a*tomat.. haha, ale by byÂło ale to prawie pewne Âże bĂŞdzie duet
Jak juz musi byĂŚ duet to ja wole Rymana i StyÂśke ale ciÂągle wierze, Âże FAKTY z Moskwy bĂŞdÂą wyglÂądaÂły tak jak za czasĂłw Lisa np. StyÂśka w Moskwie i przeniesie siĂŞ na pare minut do Rymana w Warszawie by siĂŞ zapytaĂŚ co po za tym siĂŞ dzieje w kraju, mam taka nadzieje, Âą przecieÂż nadzieja umiera ostatnia:)