Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

PS Tak mi przykro z powodu telewizora Kamuii
:( mnie tez ale jakoœ to prze¿yje :D okaza³o siê ze to nie zepsuty telewizor tylko ni ep³acona od pó³ roku kablówka :D oczywiœcie jak nie by³o telewizora to kablówka by³a jak przywioz³a kumpela telewizor to ... :?
Co do urlopu ANitki to jeszcze nic nie przesÂądzone moze juÂż poprostu nie prowadzi porankĂłw tylko Fakty popoÂłudniowe :? co byÂło by tragiczne zwarzywszy na to ze te niedÂługo koĂączÂą nadawanie w eter :?
Black za³o¿ê siê ze gdyby Anite denerwowa³a maszynka to kupi³ byœ nie elektryczn¹ albo wogóle byœ siê nie goli³ :D:D
Android <3
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Black Jack '62 pisze:Anita na urlopie... Âświetnie, ale nie dla mnie :!:
Dla mnie teÂż nie Âświetnie ale z drugiej strony to dobrze :)
bo coÂś sie dzieje z moim tuner wiĂŞc nie bĂŞdzie w najbliÂższym czasie nowych capsĂłw z niÂą ode mnie :( :( :( :( :( :( :(
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

''Nie ma tego zÂłego, co by na dobre nie wyszÂło'' :wink: Ja teÂż siĂŞ kiedyÂś cieszyÂłem, gdy musiaÂłem oddaĂŚ na maÂły zabieg tuner do serwisu, Âże nie byÂło Anity w Poranku. Tak, czy tak bym jej nie widziaÂł, ale lÂżej mi byÂło na sercu, gdy wiedziaÂłem, Âże jej nie byÂło w pracy. Takie tam marne pocieszenie :sad:
kamuii pisze:moze juÂż po prostu nie prowadzi porankĂłw tylko Fakty popoÂłudniowe
Ta wersja odpada. W faktach teÂż jej dzisiaj nie bĂŞdzie i przypuszczam, Âże jutro teÂż nie. WiĂŞc obstajemy przy wersji mĂłwiÂącej o urlopie.
kamuii pisze:Black za³o¿ê siê ze gdyby Anite denerwowa³a maszynka to kupi³ byœ nieelektryczn¹ albo w ogóle byœ siê nie goli³ :D :D
Kamuii - ¿yciowa z Ciebie dziewczyna :smile: Pewnie, ¿e robi³bym wszystko po myœli Anity 8) . Ale s¹dzê, ¿e Anita jest osob¹ ugodow¹ i wyrozumia³¹ :cool: A poza tym, aktualnie mam subtelniej brzmi¹c¹ maszynkê :lol:
kamuii pisze:(...)okaza³o siê ze to nie zepsuty telewizor tylko nie p³acona od pó³ roku kablówka :D
WiĂŞc panika byÂła przedwczesna :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

kamuii pisze:moze juÂż po prostu nie prowadzi porankĂłw tylko Fakty popoÂłudniowe
Chyba raczej prowadzi nadal Poranki - przynajmniej w reklamie. Ale przecieÂż wiadomo, Âże TVN nie stroni od sprzecznoÂści.Ta reklama jest caÂłkowicie nieadekwatna do spĂŞdzonej w Porankach przez prezenterĂłw liczby dni. Anita 1, a Jakub Porada 4. Pomijam te ostatnie tygodnie, Âżeby nie najeÂżdÂżaĂŚ na krainĂŞ paradoksu, kiedy w ogĂłle nie ma Anity w Porankach. Ale dobrze, Âże chciaÂż w reklamie widnieje wizerunek Anity na antenie stacji TVN24! Fakty popoÂłudniowe w ramĂłwce TVN24 teÂż czĂŞsto ustĂŞpujÂą miejsca na przykÂład transmisjom posiedzeĂą Komisji ÂŚledczych.
Tak wiĂŞc, nie ma co siĂŞ dziwiĂŚ, Âże Anita przygotowuje (kiedy nadarzy siĂŞ okazja) Fakty na naszych oczach, przynajmniej wtedy widaĂŚ, Âże pracuje w TVN24!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Black Jack '62 pisze:Ta wersja odpada. W faktach teÂż jej dzisiaj nie bĂŞdzie i przypuszczam, Âże jutro teÂż nie.
na jutro zapowiedziaÂła siĂŞ Pati i sÂądze Âże Anity zwyczajnie nie bĂŞdzie bo od przedmajowych dni do caÂły tydzieĂą POmajowy to ona prowadziÂła codziennie Fakty popoÂłudniowe. WiĂŞc to byÂło wiĂŞcej dyÂżurĂłw niÂż zwykle. Po za tym nie miaÂła wolnych ÂświÂąt ani majowego weekendu.

Funckyrella pisze:przynajmniej wtedy widaĂŚ, Âże pracuje w TVN24!
w³asnie niby dlaczego nie podpisano jej w Uwadze. ¯eby to by³ Lis to rozumiem ¿e nei trzeba nikomu móiæ w jakiej stacji i co prowadzi, ale Anita krótko by³a gwiazd± FAKTÓW
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii - Âżyciowa z Ciebie dziewczyna
:D:D porpstu nietrudno was z Michosem rozgryŸÌ :D taki teleturniej móg³ by mecieÌ w tvn "Dla Anity wszystko " :lol:
WiĂŞc panika byÂła przedwczesna
Niekoniecznie bo jakoÂś niek siĂŞ nie pali zeby ta kablĂłwkĂŞ za 6 miechĂłw pÂłaciĂŚ :? Ale jest szansa bo moja koleÂżanka szantaÂżystka ma haka na wÂłasciciela kamienicy wiĂŞc moÂże... :D

A co do Anity to siĂŞ zobaczy... mam nadzieje ze nadal bĂŞdzie nam dane jÂą widywaĂŚ :) [/quote]

Black zajÂżyj i tutaj mozĂŞ siĂŞ czegoÂś nowego dowiesz :D tu teÂż mamy spekulantĂłw :D:D http://members.lycos.co.uk/miriam22/phpBB2 wÂątek INNE TV :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii, jak tylko bêdê mia³ odrobinê wiêcej wolnego czasu na pewno przejrzê szczegó³owo Wasze forum i z pewnoœci¹ coœ napiszê :!:

PĂłki co, Âżyczliwa osoba wyszperaÂła w empiku, a dokÂładniej w ''Twoim stylu'' coÂś, co nas zainteresuje :!: Tak oto mi napisaÂł:

''Anita jest w ''Twoim stylu'' i krótko opowiada, jak wiele osób, o swoim ulubionym miejscu, czyli Bieszczadach!!! (...) Zaraz jak siê otwiera ''Twój styl'', to na 3 stronie jest jej ma³e zdjêcie i ca³oœÌ zaczyna siê od Anity, a na dalszych stronach ma wydzielon¹ jedn¹ stronê!!!''

Cholera ;/ list dostaÂłem wczoraj, ale z tej racji, Âże mnie nie byÂło w domu nie sprawdziÂłem poczty i nie mogÂłem kupiĂŚ gazety ;/ Nie wiem, jak wytrzymam do jutra :sad: BojĂŞ siĂŞ, Âże pokusa wÂłamania siĂŞ do kiosku bĂŞdzie silniejsza... ( :wink: :lol:) Jestem tak spragniony widoku Anity - nie tylko w telewizji, ale takÂże w prasie. A tu taka niespodzianka :!: :smile:

Ciekawi mnie, czy jest szansa, Âże Anita bĂŞdzie jutro w Poranku, czy Porada uda siĂŞ w koĂącu na zasÂłuÂżony urlop... :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Anita w Twoim stylu - ho ho ho!
Ten zeszÂłoroczny wrzeÂśniowy wspaniaÂły artykuÂł mnie nie zdziwiÂł, bo wtedy los Anity malowaÂł siĂŞ zupeÂłnie innymi barwami, ale Âże pojawia siĂŞ teraz w gazecie tego kalibru jako osoba ZNANA, to jest prawdziwy szok, zwÂłaszcza kiedy wszyscy przypomnimy sobie, ile tak naprawdĂŞ czasu spĂŞdza na naszych szklanych ekranach?!!! Jak to nazwaĂŚ? Nie wiem. Ale nurtuje mnie jedno. Czy przyczyniÂła siĂŞ do tego pani redaktor naczelna Jolanta PieĂąkowska?
Po trzykroĂŚ zadziwiÂło mnie to, co zobaczyÂłam na Âłamach Twojego Stylu:
1. Szok nr 1 - obecnoœÌ Anity wœród 30 gwiazd polskich, które w zestawieniu polecaj¹ najpiêkniejsze miejsca w Polsce.
2. Szok nr 2 - reklama dodatku i zdjĂŞcie Anity juÂż na trzeciej stronie w spisie treÂści - najwiĂŞksze obok zaledwie 3 innych.
3. Skok nr 3 - Anita - jako jedyna - ma poœwiêcon¹ ca³¹ stronê artyku³u, w odró¿nieniu od innych, którzy musz¹ dzieliÌ stronê z ,,s¹siadem' :lol:

Trzeba przyznaÌ, ¿e Anita dost¹pi³a wyró¿nienia, a kto wie, czy nie zaszczytu! Mi osobiœcie bardzo odpowiada to faworyzowanie Anity - tak w³aœnie powinno byÌ, bo nikt inny tak jak ona na to nie zas³uguje!
Trzeba takÂże przyznaĂŚ, Âże Anita na tle BeskidĂłw wyglÂąda oszaÂłamiajÂąco :D I fajnie jest ubrana - rasowa turystka :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

fajno, fajno.. Anitka nie zasÂługuje na Fakty o 16:45 wiĂŞc moÂże kiedyÂś TVN dojdzie do wniosku Âże Âźle zrobiÂł okrutnie "wyrzucajÂąc" AnitĂŞ z 19:00.. oby tak dalej !! :D :D :D
Awatar użytkownika
Paweł:)
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Paweł:) »

dlamnie ona powinna zostaĂŚ tam gdzie teraz jest czyli w faktach o 16:45 i TVN24 niedÂługo jeszcze dostanie ten nowy program i bedzie git :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Cała prawda,Całą dobę-TVN24
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

czyli Bieszczadach!
BLACK !!! jestem oburzona !!! :evil: :twisted:

po 1 jak mogÂłeÂś pomyliĂŚ ulubione miejsce Anity czyli Szczyrk w Beskidach z Bieszczadami ???
po 2 jako rodowita mieszkana z Beskidów czujê siê ura¿ona takim b³êdem merytorycznym :twisted: (FOCH)

Naprawde Black otrzymujesz ocenĂŞ niedostatecznÂą do odwoÂłania :D

Poza tym fajny artykó³ i œliczne fotki :)
A podpis mnie rozwaliÂł Anita to musi byĂŚ hardcorowa laska jeÂśli uwaÂża Âże wejscie na Skrzyczne nie jest strome :) mnie tam siĂŞ 2 tyg temu wydaÂło na tyle strome by wybraĂŚ wyciag :D

Obrazek
Ostatnio zmieniony poniedziałek 16 maja 2005, 21:10 przez kamuii, łącznie zmieniany 1 raz.
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

kamuii pisze:Naprawde Black otrzymujesz ocenĂŞ niedostatecznÂą do dowoÂłania :D
Jak bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ dowoÂłanie? :D
Poza tym fajny artykó³ i œliczne fotki :)
Chyba raczej artykuÂł. :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Cholera, ale wstyd :oops: , wyszÂło na jaw, Âże opuszczaÂłem lekcje geografii :wink:
Przepraszam Kamuii, najmocniej jak tylko potrafiê. Uwierz mi, ¿e ta pomy³ka wcale nie wziê³a siê z mojej niewiedzy, czy te¿ ignorancji. W obydwu czêœciach naszego piêknego kraju bywa³em w przesz³oœci doœÌ czêsto i z ca³¹ stanowczoœci¹ twierdzê, ¿e Beskidy s¹ znacznie piêkniejsze :!: Hmmm... zaraz, zaraz, a tak w³aœciwie, to chyba mój informator wprowadzi³ mnie w b³¹d... nie zauwa¿y³em pomy³ki, by³em zbyt podexcytowany, zrozum mnie Kamuii. Pisa³em wczeœniej, ¿e mam ma³o czasu, chypcikiem wpadam na net, ¿eby sprawdziÌ co s³ychaÌ, chypcikiem coœ napiszê i póŸniej zdarzaj¹ mi siê takie niefortunne wpadki. Ale nie zauwa¿yÌ i pomyliÌ Beskidy z Bieszczadami :?: :sad: le ze mn¹, muszê chyba powa¿nie pomyœleÌ o odpoczynku :roll: Mo¿e w Beskidach :?: Anita zachêci³a mnie swoimi rekomendacjami :smile:

Mój informator wspomina³, ¿e Anita piêknie wygl¹da na zdjêciach, spodziewa³em siê tego, ale gdy siê to zobaczy na w³asne oczy... to a¿ dech zapiera w piersiach. Szed³em ulic¹, kartkowa³em gazetê w poœpiechu, szukaj¹c strony z Anit¹ i o ma³y w³os nie utkn¹³em w s³upie og³oszeniowym :lol:
JeÂśli to za przyczynÂą Jolki Anita dostÂąpiÂła takiego zaszczytu, to chwaÂła jej za to. JuÂż odzwyczailiÂśmy siĂŞ od tego, Âże Anita pojawia siĂŞ w jakichkolwiek gazetach. MoÂże to kolejny poczÂątek promocji...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Jak bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ dowoÂłanie?
nie wiem narazie odwoÂłanie i FOCH :D
Chyba raczej artykuÂł.
hyba tak caÂłkiem morzliwe :D:D
wyszÂło na jaw, Âże opuszczaÂłem lekcje geografii
:D:D widzisz jak to zawsze jednak wychodzi zcÂłowiek myÂśli Âże przed tym ucieknie a jednak :D
Âże Beskidy sÂą znacznie piĂŞkniejsze
Podlizywanie siĂŞ nic ci nie da :lol: a ze beskidy piĂŞkniejsze to jest Fakt niepodwaÂżalny :D:D
Bieszczadami ÂŹle ze mnÂą, muszĂŞ chyba powaÂżnie pomyÂśleĂŚ o odpoczynku MoÂże w Beskidach Anita zachĂŞciÂła mnie swoimi rekomendacjami
koniecznie w Szczyrku :D najlepiej Salmopolu albo centrum :D
JeÂśli to za przyczynÂą Jolki Anita dostÂąpiÂła takiego zaszczytu, to chwaÂła jej za to. JuÂż odzwyczailiÂśmy siĂŞ od tego, Âże Anita pojawia siĂŞ w jakichkolwiek gazetach. MoÂże to kolejny poczÂątek promocji...
Miejmy nadziejĂŞ ale nie wiem Black czy zauwaÂżyÂłeÂś kto tam jeszcze jest :D:D ???

Ehh no cĂłz pewnie wybacze Ci tĂŞ wpadkĂŞ bo jak czÂłowiek zakochany to i na sÂłup wpadnie i pomyli nazwy :D ale musisz takie podstawowe rzeczy paiĂŞtaĂŚ an 2 raz... :mlotek:
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

kamuii pisze:
Miejmy nadziejĂŞ ale nie wiem Black czy zauwaÂżyÂłeÂś kto tam jeszcze jest :D:D ???

pytam sie kto....bo TS nie zwykÂłem czytywaĂŚ :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
ODPOWIEDZ