Cholera, ale wstyd :oops: , wyszÂło na jaw, Âże opuszczaÂłem lekcje geografii
Przepraszam Kamuii, najmocniej jak tylko potrafiê. Uwierz mi, ¿e ta pomy³ka wcale nie wziê³a siê z mojej niewiedzy, czy te¿ ignorancji. W obydwu czêœciach naszego piêknego kraju bywa³em w przesz³oœci doœÌ czêsto i z ca³¹ stanowczoœci¹ twierdzê, ¿e Beskidy s¹ znacznie piêkniejsze

Hmmm... zaraz, zaraz, a tak w³aœciwie, to chyba mój informator wprowadzi³ mnie w b³¹d... nie zauwa¿y³em pomy³ki, by³em zbyt podexcytowany, zrozum mnie Kamuii. Pisa³em wczeœniej, ¿e mam ma³o czasu, chypcikiem wpadam na net, ¿eby sprawdziÌ co s³ychaÌ, chypcikiem coœ napiszê i póŸniej zdarzaj¹ mi siê takie niefortunne wpadki. Ale nie zauwa¿yÌ i pomyliÌ Beskidy z Bieszczadami

:sad: ÂŹle ze mnÂą, muszĂŞ chyba powaÂżnie pomyÂśleĂŚ o odpoczynku

MoÂże w Beskidach

Anita zachĂŞciÂła mnie swoimi rekomendacjami
Mój informator wspomina³, ¿e Anita piêknie wygl¹da na zdjêciach, spodziewa³em siê tego, ale gdy siê to zobaczy na w³asne oczy... to a¿ dech zapiera w piersiach. Szed³em ulic¹, kartkowa³em gazetê w poœpiechu, szukaj¹c strony z Anit¹ i o ma³y w³os nie utkn¹³em w s³upie og³oszeniowym
JeÂśli to za przyczynÂą Jolki Anita dostÂąpiÂła takiego zaszczytu, to chwaÂła jej za to. JuÂż odzwyczailiÂśmy siĂŞ od tego, Âże Anita pojawia siĂŞ w jakichkolwiek gazetach. MoÂże to kolejny poczÂątek promocji...