Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Kamuii - bÂłagam, okaÂż mi ÂłaskĂŞ ... :smile:
kamuii pisze:(...)nie wiem Black czy zauwaÂżyÂłeÂś kto tam jeszcze jest :D :D :?: ?
Pewnie, Âże zauwaÂżyÂłem :D : Jak mĂłgÂłbym nie zauwaÂżyĂŚ 29 innych znanych postaci (chociaÂż poÂświĂŞcono im mniej miejsca :evil2:) :D :D :wink: :lol:

Ile to juÂż kresek wyryÂłem na Âścianie od piÂątku 6 maja, kiedy to po raz ostatni widzieliÂśmy AnitĂŞ w telewizji :?: Sporo :!:
A Âżeby to lepiej zobrazowaĂŚ, stworzyÂłem taki oto wykaz (czerwone x, to dni bez Anity):

Obrazek
To juÂż 11 dni bez Anity :!: 11 dni w tvn, a ile w tvn24, tego juÂż nawet nie pamiĂŞtam :!: Nie mam pojĂŞcia, kiedy ostatni raz byÂła w Poranku :?: Nic wiĂŞc dziwnego, Âże w ''Twoim stylu'' napisali o Anicie: ''dziennikarka TVN'', bo w tvn24 maÂło kto jÂą aktualnie widuje :!: :twisted:
DoszedÂłem do wniosku, Âże jeÂśli chodzi o AnitĂŞ, to z pewnoÂściÂą nigdy nie popadniemy w rutynĂŞ jej obecnoÂści, jeÂśli juÂż mĂłwiĂŚ o rutynie, to raczej nieobecnoÂści. Kiedy siĂŞ skoĂączy ta passa :?: :twisted:
Czy ktĂłryÂś z pracownikĂłw tvn-u znika na tak dÂługo :?: :!: Ja tego nie odnotowaÂłem :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

:D:D no dobrze oka¿e Ci ³askê :D:D niech bêdzie :lol: ale musisz jednak do tej geografi przysiaœÌ :D

A co do jej nieobecnoÂści to w soomie Black nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ skoro wzieli jÂą do Szczyrku i tarabanili siĂŞ z caÂłym sprzetem tylko po to Âżeby zrobiĂŚ jej fotkĂŞ na tle BeskidĂłw no to nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ ze jej nie ma tak dÂługo :twisted: MoÂże siĂŞ pochorowaÂła choc wÂątpiĂŞ by ta fotka byÂła aktualna bo u nas jeszcze Âśnieg w gĂłrach a na fotce nie zauwaÂżyÂłam...
A moze tutaj wyjaÂśniÂła siĂŞ sprawa z noga Anity (ktĂłrÂą podobno teraz inaczej ukÂłada) byĂŚ mozĂŞ poprostu jÂą skrĂŞciÂła w gĂłrach... :?
Pewnie, Âże zauwaÂżyÂłem : Jak mĂłgÂłbym nie zauwaÂżyĂŚ 29 innych znanych postaci (chociaÂż poÂświĂŞcono im mniej miejsca )
:evil2: :D

Tobi chodzi o JolĂŞ PieĂąkowskÂą
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Tak, tak, o JolĂŞ :lol:
Ja myÂślĂŞ, Âże wczeÂśniej zrobili tĂŞ sesjĂŞ, gazetĂŞ reklamujÂą gdzieÂś od tygodnia, ale mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ.
Black Jack '62 pisze:MoÂże to kolejny poczÂątek promocji...
Tak byÂłoby dobrze. Jestem za!
Ale kiedy to przeczyta³am, przypomnia³ mi siê pewien wywiad z pewnym zespo³em i paradoksalna sytuacja z ich zaistnie(a)niem na scenie muzycznej. Zespó³ po raz kolejny wyda³ przebojowego singla, i po raz kolejny uwa¿any by³ za debiutanta Obrazek. Nie wiem dlaczego tak by³o - chyba znikali na zbyt d³ugo miêdzy jednym a drugim albumem. Oby Anita nie podzieli³a ich losu! Na razie jest na dobrej drodze do tego, by ludzie o niej kompletnie zapomnieli - jeœli ju¿ tego nie zrobili :sad: RzeczywistoœÌ telewizyjna rz¹dzi siê brutalnymi prawami - to prawdziwa szko³a przetrwania, nie ma ciê na wizji - nie istniejesz dla widza! Mam nadziejê, ¿e Anita o tym nie zapomnia³a! Gorzej dla Anity, jeœli bardzo dobrze pamiêtaj¹ o tym osoby trzecie, jej nieprzychylne :sad:

PS Tê aferê z Bieszczadami-Beskidami te¿ wykry³am, ale za póŸno - Kamuii by³a szybsza ;/ Tym gorzej dla Blacka - nic siê nie da³o zatuszowaÌ :wink:
Niczego siĂŞ jednak nie nauczyÂłeÂś od ,,prezydenta wszystkich aferzystĂłw'', byÂło trzeba wszystkiemu zaprzeczyĂŚ :lol: Nawet jeÂśli wszyscy widzieli, Âże napisaÂłeÂś ,,Bieszczady'', trzeba byÂło mĂłwiĂŚ, Âże tam jest napisane ,,Beskidy'' :lol: TakiprzecieÂż jest teraz standard wytyczony przez nie byle kogo, bo ,,gÂłowĂŞ paĂąstwa'' i jego drugÂą poÂłowĂŞ oczywiÂście :twisted:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funcky, dobrze wiesz, ¿e nie nale¿ê do tej grupy ob³udników :!:
kamuii pisze::D :D no dobrze okaÂże Ci ÂłaskĂŞ :D :D
Kamuii, dziĂŞki Ci :D Od razu mi lÂżej na sercu :smile:
Funckyrella pisze:(...)po raz kolejny uwaÂżany byÂł za debiutanta
W myÂśl tej zasady, jest szansa, Âże gdy Anita znowu osiÂągnie sukces, ponownie zostanie laureatkÂą Wiktora w kategorii ''Odkrycie roku'' :cool: :lol:

Ile my jeszcze mamy na niÂą czekaĂŚ :?: Nawet bojĂŞ siĂŞ myÂśleĂŚ, Âże jutro bĂŞdzie w poranku, Âżeby nie zapeszyĂŚ :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Strachy na lachy Blacky :lol: Koniec zÂłej passy dla nas!
Anita byÂła w Poranku :D I od razu przyjemniej siĂŞ oglÂąda :D
Ju¿ têskni³am za tym nienagannym porz¹dkiem, panuj¹cym na biurku podczas przegl¹dów prasy :D Wszystko równiutko pouk³adane :D Anita wydaje siê byÌ bardzo wypoczêta po urlopie :D A rozstanie z kamer¹ zaowocowa³o jedynie paroma przejêzyczeniami, ale co to by³o w porównaniu z ca³¹ reszt¹ :wink:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Przepraszam, Âże piszĂŞ drugi post pod rzÂąd, ale w serwisie o 14:30 widziaÂłam AnitĂŞ rozmawiajÂącÂą z JuliÂą Tymoszenko - o co chodzi, to byÂł fragment wywiadu? Nie wiem ani w jakim jĂŞzyku panie rozmawiaÂły, jak dÂługo rozmawiaÂły, gdzie rozmawiaÂły i czy wywiad byÂł w caÂłoÂści emitowany?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Ale jak w serwisie. JĂŞdrzejowska jÂą zapowiedziaÂła czy coÂś takiego...czy widziaÂłaÂś to za plecami jak staÂły i rozmawiaÂły :?:

Ja w biegu widziaÂłem dziÂś poranek minute przed 9 i zapowiedÂż rozmowy........nie powiem.
Anita wypoczêta i te szczere uœmiechy ROTFL i jakoœÌ jak¹ nadaje sw¹ obecnoœci¹ :lol: A¿ ¿a³uje ¿e nie potrafie wczeœniej wstawaÌ a jak wstane to biegne zaspany z rop¹ na oczkach na zajêcia.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:lol: :lol: :lol: Tobi, sorry, ale rozbawiÂłeÂś mnie do Âłez :lol: Anita miaÂłaby rozmawiaĂŚ z paniÂą premier Ukrainy za plecami JĂŞdrzejowskiej :?: :lol: :lol:
Nie, nie rozmawia³y w newsroomie za plecami Jêdrzejowskiej. Z tego, co mi zd¹¿y³a zrelacjonowaÌ Funcky to wygl¹da³o tak: podczas serwisu prowadzonego przez Annê Jêdzejowsk¹ mniej wiêcej o 14.33 zapowiedzia³a materia³, fragment wywiadu jaki Timoszenko udzieli³a TVN24 w zwi¹zku z tym, ¿e rz¹dzi Ukrain¹ 100 dni, a wiêc to jakaœ ma³a rocznica. No i ten wywiad przeprowadzi³a Anita. Panie siedzia³y przy jakimœ stylowym stoliku, otoczonym stylowymi meblami. Anita by³a ubrana na ciemno. Anita t³umaczy³a kwestie Timoszenko, która to mówi³a (chyba) po ukraiùsku, a Anita ze zrozumieniem przytakiwa³a kiwaj¹c g³ow¹. Wszystko skoùczy³o siê o 14.36.
OK., a teraz zmiana nastroju: :placze: :sad: :sad:
NaprawdĂŞ nikt nie wie, o co chodzi z tym wywiadem?!! Czy byÂł dziÂś emitowany w TVN24 :?: JeÂśli byÂł, to mogÂło o byĂŚ miĂŞdzy 12 a 14.30 :sad: :sad: Bo do 12-stej Funcky zerkaÂła od czasu na tvn. Ale nikt z Was tego nie widziaÂł?! Ale i tak obawiam siĂŞ najgorszego. Obawiam siĂŞ, Âże juÂż po wszystkim :sad: :sad:
Jednak i tak warto siĂŞ zastanowiĂŚ, dlaczego to wÂłaÂśnie Anita z niÂą rozmawiaÂła? Cholera nie wiem, moÂże to juÂż przedsmak tego nowego programu Anity? Nigdy nie zaznam peÂłni szczĂŞÂścia :sad:
Po peÂłnym radoÂści poranku, taki cios na koniec dnia :sad:
A poranek byÂł cudowny.
Do s³ów Funcky i Tobiego warto jeszcze dodaÌ, ¿e Anita piêknie wygl¹da³a: fryzura, makeup, strój... no w³aœnie, strój... o 6.30 prze¿y³em chwile grozy, kiedy w oddali zobaczy³em jasno-be¿owy garnitur kolorystycznie zbli¿ony do tego, w którym wczoraj wyst¹pi³ Porada (a mo¿e to ten sam :evil2: :wink: tylko niech Porada nie zak³ada przy najbli¿szej okazji bluzki Anity, w któr¹ by³a dziœ ubrana :evil2:), ale te chwile niepewnoœci szybko minê³y, kiedy kamera by³a co raz bli¿ej Anity i kiedy ju¿ wyraŸnie by³o widaÌ, kto dziœ steruje porankiem :smile: Im bardziej siê na coœ czeka, tym szybciej mijaj¹ minuty, gdy ju¿ siê ju¿ tego doczeka :sad: Czym¿e s¹ te trzy godziny, i parênaœcie chwil spêdzonych z Anit¹, przerywane co chwilê reklamami, serwisami, relacjami :?: Ci¹gle odczuwam niedosyt.
Ogólnie oceniam i wspominam ca³y poranek bardzo pozytywnie, ale kilka rzeczy chcia³bym wyszczególniÌ. Roz³o¿y³o mnie spotkanie Anity z Grzesiem Mêdrzejewskim (jego chyba te¿). Wiem, ju¿ by³ w poranku, ale ja widzia³em to po raz pierwszy. To, czyli wdrapanie siê na wy¿szy stopieù, w celu osi¹gniêcia efektu przyrostu w sekundê 15 cm wzrostu :lol: Zabawnie to wygl¹da³o :lol: Druga sprawa, to fragment artyku³u z Polityki (chyba Polityki - g³owy nie dam) o nepotyzmie w PO, a dok³adniej synu Gilowskiej. Ciekawe jak na tak¹ tematykê zapatruj¹ siê co niektórzy pracownicy stacji tvn :evil2: Anita z czystym sumieniem mog³a o tym czytaÌ. I jeszcze jedno mi szczególnie utkwi³o, mianowicie ''spacer'' z Grzegorzem Miecugowem. Wydaje siê, ¿e Anita ma nad nim jak¹œ w³adzê (ale wiemy, ¿e tak nie jest), to siê chyba bierze z ró¿nicy wzrostu. Odnoszê wra¿enie, ¿e Grzegorz wygl¹da i zachowuje siê przy Anicie jak uczniak: nerwowo podskakuje (:lol:) odpowiadaj¹c na surowo (:wink:) brzmi¹ce pytania pani profesor: ''Dzisiaj rozmowa z .... (...) O ... ''
No ale na koniec cyniczny Âżarcik Anity: i keep on smiling :smile:

ByÂło juÂż tak miÂło i wszystko siĂŞ musiaÂło tradycyjnie pochrzaniĂŚ i skomplikowaĂŚ :sad:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Anitka dziÂś znowu w poranku :D :D :D Jak piĂŞknie wyglÂądaÂła :D :D :D
WidziaÂł ktoÂś tÂą chrypĂŞ Popielarskiej ?
I jak jÂą zamienili Wasilewskim :(

Ps: Niestety nie mam capsĂłw
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No moÂże nie widziaÂłam :lol:, ale sÂłyszaÂłam - biedactwo :sad: Maja ledwo dotrwaÂła do koĂąca prognozy, w pewnym momencie myÂślaÂłam, Âże Anita bĂŞdzie musiaÂła dokoĂączyĂŚ za niÂą. W okolicach 7 widaĂŚ byÂło (na drugim planie oczywiÂście) jak Maja podbiega do Anity i byĂŚ moÂże przekazaÂła jej informacjĂŞ, Âże ona nie da rady dalej pracowaĂŚ i Anita musi sobie radziĂŚ sama, do momentu aÂż pojawi siĂŞ Tomasz Wasilewski. I gdzieÂś za godzinĂŞ pojawiÂł siĂŞ w zastĂŞpstwie Mai.
Dzisiejszy Poranek byÂł zaskakujÂący. To powyÂższe wydarzenie, jak teÂż samo pojawienie siĂŞ Anity - drugi dzieĂą z rzĂŞdu :D MiÂłe zaskoczenie, chociaÂż juÂż wczoraj zdawaÂło mi siĂŞ, Âże Patrycja zaprosiÂła na dziejsze Fajkty i szczerze mĂłwiÂąc mieliÂśmy - ja i Black - nadziejĂŞ na to, Âże Anita bĂŞdzie w Poranku. Nie pisaliÂśmy o tym, Âżeby (juÂż tradycyjnie) nie zapeszyĂŚ :D
A wracajÂąc do nieprzewidywalnoÂści dzisiejszego Poranka, uwieĂączeniem byÂło wejÂście Oleksego w trakcie rozmowy, zapowiedzi wywiadu Grzegorza Miecugowa - facet jest dowcipny, kiedy Olekssy przywitaÂł siĂŞ z AnitÂą i GrzeÂśkiem i cieszyÂł siĂŞ z takiego powitania, Grzegorz powiedziaÂł: ,,U nas tak zawsze' :lol:

Ps A widzieliœcie jak na pocz¹tku Miecugow unosi³ siê na palcach, ¿eby byÌ na równi z Anit¹? :lol: Chyba niez³y z niego ananas :lol: Ale póŸniej da³ za wygran¹ :lol:
Ostatnio zmieniony czwartek 19 maja 2005, 12:10 przez Funckyrella, łącznie zmieniany 1 raz.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Ten fragment wywiadu Anitki z Tymoszenko byÂł chyba kawaÂłkiem tej jej nowego programu co ma byĂŚ w wrzesniu. Juz jakiÂś czas temu gdzieÂś sÂłyszÂłaem, Âże pierwszym goÂściem ma byĂŚ wÂłasnie Juliia. JeÂżeli anita zaczeÂła juz nagrywac ten program to mamy wytÂłumaczenie dla tych jej czĂŞstych nieobecnoÂści.
Ostatnio zmieniony czwartek 19 maja 2005, 14:09 przez Kowal, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróciłem!!
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A mĂłgÂłbyÂś zdradziĂŚ, gdzie o tym sÂłyszaÂłeÂś?

PS Daruj sobie pisanie imienia Anity z maÂłej litery, ok?To bardzo Âźle o Tobie i Twoim wychowaniu Âświadczy!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Co do pani premier Ukrainy to czyta³em o tym na jednej z stron internetowych o mediach w posce a to z ma³a litera przy iminiu anity to by³ tylko b³¹d czysto niezamierzyny.
Wróciłem!!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kowal pisze:to z ma³a litera przy iminiu anity to by³ tylko b³¹d czysto niezamierzyny.
Eee...., jakoÂś Ci nie wierzĂŞ..., ale mniejsza o to!

Wywiady. Dzisiaj przed faktami popoÂłudniowymi widziaÂłem coÂś nietypowego. RĂłwnie nietypowego, jak wywiad Anity z Timoszenko. Mianowicie, Maciej Mazur przeprowadzaÂł z jakimÂś facetem, nie pamiĂŞtam nazwiska, mĂłwiÂł po angielsku. To nie byÂł wywiad taki, jak np. reporterzy przeprowadzajÂą w sejmie, czy na ulicy. Panowie siedzieli i spokojnie rozmawiali, Mazur tÂłumaczyÂł kwestie rozmĂłwcy. Do czego zmierzam. Wywiad Anity mĂłgÂł byĂŚ takim samym przypadkowym wywiadem i wcale nie musiaÂł to byĂŚ jeden z ''odcinkĂłw'' jej nowego programu ''Misja Anita". Orzesz... wszystko byÂłoby jasne, gdybym wiedziaÂł, czy wywiad byÂł w caÂłoÂści emitowany w tvn24 ;/
Funckyrella pisze:Olekssy przywitaÂł siĂŞ z AnitÂą i GrzeÂśkiem i cieszyÂł siĂŞ z takiego powitania, Grzegorz powiedziaÂł: ,,U nas tak zawsze':lol:
Tak, ''kÂłamczuszek lustracyjny'' dostÂąpiÂł zaszczytu i juÂż u wejÂścia do gmachu przywitaÂła go niezwykle atrakcyjna rozeÂśmiana dama i gospodarz programu :D
Ach... szkoda Yotomasz, Âże nie masz moÂżliwoÂści przesÂłania filmu tym, ktĂłrzy tego nie widzieli, to byÂło tak spontaniczne i niecodzienne, iÂż nie sÂądzĂŞ, Âże jeszcze kiedyÂś zaistnieje :lol:
Maciej JabÂłoĂąski i Grzegorz Miecugow (w przeciwieĂąstwie do MĂŞdrzejewskiego :lol:) sÂą najwyraÂźniej pogodzeni z tym, Âże sÂą niÂżsi od Anity... chociaÂż... Miecugow chyba chciaÂłby byĂŚ wyÂższy, bo niby w jakim celu wspinaÂł siĂŞ na palcach :?: :lol: :lol:
Co jeszcze dziÂś zauwaÂżyÂłem :?: Aha :!: Anita miaÂła skaleczony palec wskazujÂący lewej rĂŞki, wÂłaÂściwie to byÂło to lekkie zadrapanie. Mam nadziejĂŞ, Âże nie szarÂżuje zbyt mocno w kuchni z noÂżami :lol: :wink: Z tego wiem, Anita nie ma pojĂŞcia o gotowaniu, wiĂŞc niech nie ryzykuje z krojeniem np. warzyw na saÂłatkĂŞ: szkoda takich piĂŞknych dÂłoni :smile:

A jutro chyba fakty :?:
Ostatnio zmieniony czwartek 19 maja 2005, 20:27 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Ten wywiad niebyÂł w caÂłoÂści nadawany w TVN24
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ