OczywiÂście, Âże tak. StyÂśka prawei zawsze jak nie jest w Faktach to jest w Magazynie 24 Godzinie. Jest teÂż Rymanowski, choĂŚ rzadziej. RĂłwnie czĂŞsto jak on pojawia siĂŞ Marciniak. Ja wolĂŞ Marciniaka od Rymana. :]
Ja chyba teÂż wolĂŞ Marciniaka - jest lepszy/
P.S.
A ty go lubisz ze wzgledu na powiÂązania miĂŞdzy jego nazwiskiem a Twoim imieniem?
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Nie! SkÂąd takie idiotyczne skojarzenie? On jest poprostu profesjonalniejszy. Ale tutaj rozmawiamy zdaje siĂŞ o Justynie Pochanke.
1) Nie "idiotyczne skojarzenie"! Po prostu tak zauwaÂżayÂłam, to byÂł tylko Âżart!
2) Zobacz, co zaznaczyÂłam na czerwono i zajrzyj do sÂłownika (!!!)
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
emi pisze:no wÂłasnie....StyÂśka i Ryman prowadzÂą czasem ten magazyn w tvn24? ten o 21???
TAAAAK. Pocz¹tkowo jak ich nie by³o w FAKTACH O 19 to Styœka mia³a popo³udniowe wydanie w formie nie takiej jak dziœ ( z materia³ami i wywiadami) a Ryman wieczorne o 21.30. To g³ówni prowadz¹cy Magazynów, pare razy w roku prowadzi³ je Jakub Porada czy Krzysztof Ziemiec, Piotr Marciniak zastêpowa³ ich. Od 2tygodni jest g³ownym prowadz¹cym, bo panuje jakieœ zamieszanie w Faktach przez nieobecnoœÌ Kajdana. Zreszto Pochanke i Ryman byli wizytówkami TVN24, a obecnie s¹ TVN no i TVN24 chyba
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Wiecie co ja chyba wola³em jak Styœka prowadzi³a "Magazyn 24 godziny" tam mog³a sie bardziej wykazaÌ. Ona naprawde potrafi wyci¹gn¹Ì wszystko od swoich goœci i tam mi siê bradziej podoba. niestety przez FAKTY coraz ¿adziej sie tam pokazuje.
tak tak, Justyna w Faktach musi byĂŚ, Magazyn moze prowadziĂŚ Marciniak, a Ryman niech prowadzi serwisy w Poranku :evil2: a swoja drogÂą to pamietacie jak Stysia byÂła niegdys krytykowana, jeszcze gdy pracowaÂła tylko w tvn24 i koĂączÂąc zdanie zapominaÂła zamykac usta i przekrzykiwaÂła swoich rozmĂłwcĂłw? :evil2: