Ufff... Nie zrozum mnie Ÿle Kamuii, ale mia³em nadziejê, ¿e Twoja nieobecnoœÌ jest uwarunkowana w³aœnie brakiem czasu
ÂŁukasz, dziĂŞki za capsy
A moim zdaniem wywiad byÂł trochĂŞ dziwny... zwÂłaszcza od strony technicznej. Jedynie Anita jako przeprowadzajÂąca go i jako lektorka byÂła najwiĂŞkszym, takÂże technicznym plusem. Kwestia porozumiewania siĂŞ nie zostaÂła wyjaÂśniona, Anita mĂłwiÂła po polsku, Julia po ukraiĂąsku. WiĂŞc jak siebie nawzajem rozumiaÂły

Mo¿liwe, ¿e obie panie mia³y u uchu nas³uch i t³umacz symultaniczny na bie¿¹co t³umaczy³ to, co mówi¹, ale znaj¹c umiejêtnoœci t³umaczy z tvn24, ta wersja odpada :evil2: Ale innej mo¿liwoœci nie widzê :? Niby wywiad do najkrótszych, ale te¿ do najd³u¿szych nie nale¿a³, Anita wypad³a dobrze, ale jeœli o mnie chodzi, to widaÌ by³o i bardzo mi przeszkadza³ sposób w jaki by³ zmontowany: sporo pytaù, sporo tematów, ma³o czasu, wszystko musia³o przebiegaÌ szybko, bez chwili na z³apanie oddechu. Wywiad powinien mieÌ charakter rozmowy, a ten mia³ (jak zaznaczy³ w zapowiedzi Grass) charakter odpytywania, rozumiem, ¿e czasu by³o ma³o Tymoszenko jest zapracowana, trudno jej znaleŸÌ woln¹ chwilê, na koniec sama pani premier przeprosi³a, ¿e ekipa musia³a d³ugo na ni¹ czekaÌ, ale jeœli tak ma wygl¹daÌ nowy program Anity, to nasze najczarniejsze scenariusze siê sprawdz¹ i program przejdzie bez echa. Zreszt¹ ju¿ wczoraj mieliœmy ma³¹ próbkê tego, co mo¿e nast¹piÌ we wrzeœniu. Mimo i¿ wywiad zaj¹³ 1/3 magazynu, to czy ktoœ kto go ogl¹da³, uzna³ wywiad za highlight programu

Nie

WaÂżniejsze byÂło wywalenie Zyty Gilowskiej (Zyto, dlaczego

) z PO, ujawniona zawartoœÌ dysku Grzesika i kolejna afera, a co za ni¹ idzie dymisja Kalisza

Tak samo bĂŞdzie we wrzeÂśniu, program Anity moÂże byĂŚ interesujÂący, dobrze zrobiony, starannie przygotowany, ale bĂŞdzie blady w porĂłwnaniu z gorÂączkowÂą wyborczÂą atmosferÂą, ktĂłra rozgrzeje do czerwonoÂści opiniĂŞ publicznÂą :sad:
Dzisiaj Anity w poranku niestety nie byÂło. I nie jestem pewien, czy to Anita siedzi na swoim miejscu do przygotowywania faktĂłw. WidziaÂłem tylko fragment jednego serwisu, ale ostatnio za plecami prowadzÂącego serwis jest jakoÂś ciemniej

Nie oglÂądaÂłem wczoraj popoÂłudniowych, wiĂŞc nie wiem, co Patrycja Redo mĂłwiÂła na koniec.
Jedna sprawa mnie zbulwersowaÂła, jak to siĂŞ staÂło, Âże Anita ani razu w swojej dotychczasowej zasÂłuÂżonej karierze w tvn24 (a tu juÂż 4 lata) ani razu nie poprowadziÂła Magazynu 24h

A taki Grass, który trochê ponad pó³ roku pracuje w tej telewizji, jak gdyby nigdy nic zasiada za biurkiem o 21-szej