Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze:W³¹cz TVN24 o 21-szej, a dowiesz siê tego

Nie s¹dzê, ¿e w Magazynie to poka¿¹, to by³o raczej na potrzebê reklamy. A reklama leci niemal¿e co pó³ godziny :!: Ciekawe, czy Anita mówi po polsku, ukraiùsku, czy mo¿e angielsku :?: Wywiad z pewnoœci¹ nie bêdzie d³ugi, ale to zawsze coœ nowego :!:

:super: :jupi: :wesoly: Tak pokrĂłtce moÂżna zobrazowaĂŚ stan mojego ducha po chwili, w ktĂłrej okazaÂło siĂŞ, Âże dzisiaj zobaczymy wywiad i, Âże to Anita prowadziÂła dziÂś Poranek...:smile:
Ten ci¹g³y niedosyt jej obecnoœci na wizji zaowocowa³ tym w mojej duszy, ¿e sta³em siê egoist¹ i miast ubolewaÌ nad tym, ¿e zbli¿a siê d³ugi weekend, czas odpoczynku, czas psychicznego nastrajania siê, a Anita musi pracowaÌ, ja cieszê siê, ¿e w koùcu wróci³a na antenê. Ale skoro ona siê na to godzi, to dlaczego my mamy tego nie zrobiÌ :?: Chyba sam siê sobie i swojej wyrozumia³oœci dziwiê i chyba jestem œwiadkiem jakiegoœ prze³omu w moim dotychczasowym myœleniu... A¿ siê bojê, co bêdzie dalej :?: Zacznê ogl¹daÌ g³ówne fakty :?: Eeeehh, raczej nie na to jest jeszcze zdecydowanie za wczeœnie, rany bardzo wolno siê jednak zabliŸniaj¹ :twisted:
Funckyrella pisze:(...)Blacky nie narzekaÂł, ubolewaÂł nawet nad tym, Âże Anicie jest na pewno gorÂąco w tej grubej marynarce, wiĂŞc byÂł za tym by jÂą zdjĂŞÂła :D
Funcky, juÂż od jakieÂś czasu obserwujĂŞ, Âże robisz ze mnie jakiegoÂś zboczeĂąca, ktĂłry najchĂŞtniej oglÂądaÂłby prezenterki powaÂżnych stacji telewizyjnych ubrane w bikini :lol: ÂŚpieszĂŞ zaznaczyĂŚ, Âże wcale tak nie jest :lol: Ale nie twierdzĂŞ teÂż, Âże wolĂŞ oglÂądaĂŚ AnitĂŞ szczelnie ubranÂą, zapiĂŞtÂą na ostatni guzik pod samÂą szyjĂŞ :lol:

PS Magazyn poprowadzi Grass.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Black Jack '62 pisze:ktĂłry najchĂŞtniej oglÂądaÂłby prezenterki powaÂżnych stacji telewizyjnych ubrane w bikini
to moÂżna oglÂądaĂŚ w TVNMeteo. Do wyboru i nawet....do koloru. Szatynki blondynki, o jasnej i ciemnej (Omena) karnacji.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

PS Kamuii, czyÂżbyÂś mi jednak nie wybaczyÂła
Oczywiscie Âże wybaczyÂłam :D poprostu nie mam za bardzo czasu :) ale wÂłasnie weszÂłam sobie i widze ze siĂŞ dzije a dzieje :D Anitka w poranku i teraz ten wywiad... ktĂłrego oczywiscie nie zobacze :twisted: :( :( :evil:
mam nadzije ze ktoÂś siĂŞ pokusi o Capsy albo kawaÂłek filmiku :D ???
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

ProszĂŞ Drodzy Fani. :D Obydwie panie Âśliczne. ChciaÂłbym takÂą paniÂą premier u nas. :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Hehe slicznie wyglÂądaÂła :D a pozatym jak sobie Anita poradziÂła z wywiadem ??? thnx za capsy :D
Ostatnio zmieniony wtorek 24 maja 2005, 13:56 przez kamuii, łącznie zmieniany 1 raz.
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wywiad poszedÂł Anicie fantastycznie. Ostatnio jej rola jest coraz wiĂŞksza - wywiad, fakty, poranki. Natomiast jeÂśli chodzi o Grassa to byÂłem przekonany, Âże pĂłjdzie mu znacznie lepiej. ByÂło tymczasem miernie. :x
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ufff... Nie zrozum mnie Ÿle Kamuii, ale mia³em nadziejê, ¿e Twoja nieobecnoœÌ jest uwarunkowana w³aœnie brakiem czasu :wink:
ÂŁukasz, dziĂŞki za capsy :smile:

A moim zdaniem wywiad by³ trochê dziwny... zw³aszcza od strony technicznej. Jedynie Anita jako przeprowadzaj¹ca go i jako lektorka by³a najwiêkszym, tak¿e technicznym plusem. Kwestia porozumiewania siê nie zosta³a wyjaœniona, Anita mówi³a po polsku, Julia po ukraiùsku. Wiêc jak siebie nawzajem rozumia³y :?: Mo¿liwe, ¿e obie panie mia³y u uchu nas³uch i t³umacz symultaniczny na bie¿¹co t³umaczy³ to, co mówi¹, ale znaj¹c umiejêtnoœci t³umaczy z tvn24, ta wersja odpada :evil2: Ale innej mo¿liwoœci nie widzê :? Niby wywiad do najkrótszych, ale te¿ do najd³u¿szych nie nale¿a³, Anita wypad³a dobrze, ale jeœli o mnie chodzi, to widaÌ by³o i bardzo mi przeszkadza³ sposób w jaki by³ zmontowany: sporo pytaù, sporo tematów, ma³o czasu, wszystko musia³o przebiegaÌ szybko, bez chwili na z³apanie oddechu. Wywiad powinien mieÌ charakter rozmowy, a ten mia³ (jak zaznaczy³ w zapowiedzi Grass) charakter odpytywania, rozumiem, ¿e czasu by³o ma³o Tymoszenko jest zapracowana, trudno jej znaleŸÌ woln¹ chwilê, na koniec sama pani premier przeprosi³a, ¿e ekipa musia³a d³ugo na ni¹ czekaÌ, ale jeœli tak ma wygl¹daÌ nowy program Anity, to nasze najczarniejsze scenariusze siê sprawdz¹ i program przejdzie bez echa. Zreszt¹ ju¿ wczoraj mieliœmy ma³¹ próbkê tego, co mo¿e nast¹piÌ we wrzeœniu. Mimo i¿ wywiad zaj¹³ 1/3 magazynu, to czy ktoœ kto go ogl¹da³, uzna³ wywiad za highlight programu :?: Nie :!: Wa¿niejsze by³o wywalenie Zyty Gilowskiej (Zyto, dlaczego :?: :!: :lol:) z PO, ujawniona zawartoœÌ dysku Grzesika i kolejna afera, a co za ni¹ idzie dymisja Kalisza :!: Tak samo bêdzie we wrzeœniu, program Anity mo¿e byÌ interesuj¹cy, dobrze zrobiony, starannie przygotowany, ale bêdzie blady w porównaniu z gor¹czkow¹ wyborcz¹ atmosfer¹, która rozgrzeje do czerwonoœci opiniê publiczn¹ :sad:

Dzisiaj Anity w poranku niestety nie byÂło. I nie jestem pewien, czy to Anita siedzi na swoim miejscu do przygotowywania faktĂłw. WidziaÂłem tylko fragment jednego serwisu, ale ostatnio za plecami prowadzÂącego serwis jest jakoÂś ciemniej :?: Nie oglÂądaÂłem wczoraj popoÂłudniowych, wiĂŞc nie wiem, co Patrycja Redo mĂłwiÂła na koniec.
Jedna sprawa mnie zbulwersowa³a, jak to siê sta³o, ¿e Anita ani razu w swojej dotychczasowej zas³u¿onej karierze w tvn24 (a tu ju¿ 4 lata) ani razu nie poprowadzi³a Magazynu 24h :?: :!: A taki Grass, który trochê ponad pó³ roku pracuje w tej telewizji, jak gdyby nigdy nic zasiada za biurkiem o 21-szej :?: :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ufff... Nie zrozum mnie Ÿle Kamuii, ale mia³em nadziejê, ¿e Twoja nieobecnoœÌ jest uwarunkowana w³aœnie brakiem czasu
dok³¹dnie tak by³o :D i bedzie do lipca.. :? Hehe jak to mi³o Black z Twojej strony ¿e siê niepokojisz moimi znikniêciami :D pomimo ze nie jestem Anitk¹ :D

Co do FaktĂłw to dzisiaj raczej Redo bo siĂŞ wczoraj zapowiadaÂła.

Co do wywiadu zaÂś to dziwi mnie to ze Anita mĂłwiÂła po polsku czyÂżby lekcje jej nie posÂłuÂżyÂły :D jak tak to sÂłuÂże korepetycjami :D z zakresu konwersacji i wymowy ;)

A moze pani premier nie zna ang :twisted: ??

Ehhh mam nadziejĂŞ ze w nowym programie jednak bĂŞdzie mĂłwiĂŚ po angielsku :)

teÂż sÂądze Âże ten program przejdzei bez echa z tego prostego powodu ze bedzie w tvn 24 :?

A tutaj przekopoiowaÂłam coÂś z wÂątku StyÂśki Pochankowej :D

Kod: Zaznacz cały

oto co napisaÂła jedna strona TVN ( nie jest to oficjalna wiadomosci) : 

"Grzegorz Kajdanowicz rzadziej bêdzie pojawia³ siê w sobotnich i niedzielnych "Faktach". Niewykluczone, ¿e do zespo³u prowadz¹cych g³ówne wydania programu do³¹czy jeszcze jedna osoba. Czy i kto to bêdzie - tego na tê chwilê nie wiadomo. Tymczasem od ponad dwóch tygodni, "Fakty" - tak¿e w weekendy - prowadz¹ Justyna Pochanke i Bogdan Rymanowski, przez co nie pojawiaj¹ siê w "Magazynie 24 Godziny". Przez ostatnich kilkanaœcie dni gospodarzem "Magazynu" by³ Piotr Marciniak."
Powiem tak jeœli Anitka nie wróci do g³ównych bedzie to ostateczne pokazanie jej miejsca w tej koteryjnej stacji :twisted: :mad: :evil:
Android <3
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Anita teraz prowadzi fakty!
A co do nowej osoby w faktach to ja bym chciaÂł, Âżeby to byÂła jednak Patrycja, w koĂącu pracuje w tvn juÂż ponad 7 lat!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Obrazek
Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

No i mieliÂśmy jednak AnitkĂŞ :D
ehh ale te wpadki... niestety dziwnie akcentowala T V N 24 nie wiadomo czy z niechĂŞciÂą ze w tvn 24 czy tez wÂłasnie aby podkreÂślic...

Potem jeszcze zjadÂłam koĂącĂłwki :D ale co tam wÂązne Âże mieliÂśmy jÂą okazjĂŞ oglÂądac szkoda ze nie wiadomo czy bĂŞdzie jutro :D

aaaa :twisted: TVN super telewizja nie dowiedziaÂła siĂŞ gdzie trzymajÂą Niemczyka za to TVP juz wie :D
Obrazek
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

http://tvn.pl/323983,gwiazda.html

PS. http://www.itvn.pl/forum2/showthread.php?p=531#post531 - moÂże coÂś siĂŞ wyjaÂśni? MoÂże ITVN coÂś wie?
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

ÂŁukasz pisze:(...) Obydwie panie Âśliczne. ChciaÂłbym takÂą paniÂą premier u nas. :D
Anita owszem, Âładna. Ale co Ty takiego widzisz w ukraiĂąskiej pani premier? :niepewny:
Marcin pisze:PS. http://www.itvn.pl/forum2/showthread.php?p=531#post531 - moÂże coÂś siĂŞ wyjaÂśni? MoÂże ITVN coÂś wie?
MoÂże. Ale jeÂśli spojrzeĂŚ na odzew, to chyba nic na ten temat nie wiedzÂą. ZresztÂą, to nie ich dziaÂłka. :p
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post na forum ITVN dopiero wysÂłany. Dlaczego nie ich dziaÂłka? MoÂże siĂŞ dowiedzÂą. Przypominam, Âże Fakty emitowane sÂą w TVN International.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

hehe ten kwestionariusz przerabialiÂśmy juz kilka razy :D
szczegĂłlnie wÂątki o niemĂłwieniu caÂłej prawdy , ambicjach naiwnoÂści i wybaczaniu :D
Android <3
ODPOWIEDZ