Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

O co z nowu z ta Redo chodzi ???

Ehh no cieszĂŞ siĂŞ ze nie widziaÂłam tego poÂżegnania Anity bo mogÂła bym siĂŞ wÂściec widzÂąc co oni z niÂą wyrabiaja ;(;(

co Do Anity w g³ównych w wakacje to :lol: :lol: :lol: :D Marcin sorry ale chyba sam w to nie wierzysz :?

3 osoby im wystarcza...

A ja wspó³czuje Anicie tego co musia³a teraz z nowu prze¿ywaÌ wiedz¹c ze jest najlepsza ze nadaje sie do tego jak nikt inny a tutaj taka lipa :(
I nie sÂądze by liczÂąc na Fuckty stawaÂła siĂŞ a*tomatycznie zarozumiaÂła

btw Black wracaj czym prĂŞdzej :)

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=24704281 :? :?
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

O nic szczegĂłlnego z Redo nie chodzi :lol: Taki mĂłj, gÂłupi, pusty Âżart, co najmniej tak jak ten ze strony gazety.pl, o Faktach prowadzonych przez AnitĂŞ i JustynĂŞ Pochanke w duecie :?

Ciekawsze zaœ s¹ wyniki sondy, przeprowadzonej na stronie konkurencyjnej, w której zapytano, kto powinien do³¹czyÌ do zespo³u Faktów o 19-stej:

ÂŁukasz Grass (8 gÂłosĂłw) 4.42%
Anna JĂŞdrzejowska (8 gÂłosĂłw) 4.42%
Danuta Kondratowicz (2 gÂłosy) 1.10%
Piotr Marciniak (37 gÂłosĂłw) 20.44%
Jakub Porada (14 gÂłosĂłw) 7.73%
Patrycja Redo (30 gÂłosĂłw) 16.57%
Anita Werner (82 gÂłosy) 45.30%

Jeœli równie trafne oka¿¹ siê sonda¿e prezydenckie, to gro¿¹ nam rz¹dy Macieja Giertycha :placze:
Na szczĂŞÂście TVN-owy reÂżim, nie jest w naszym spoÂłeczeĂąstwie zjawiskiem aÂż tak rozpowszechnionym i mam nadziejĂŞ, Âże uwzglĂŞdnione zostanÂą gÂłosy LUDU :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Jedank chyba nie Funcky ;(;(

Media link

Anita Werner, dziennikarka najczêœciej wymieniana w spekulacjach jako kolejna twarz Faktów, powiedzia³a nam, i¿ nikt nie prowadzi³ z ni¹ rozmów dotycz¹cych jej pracy w g³ównym wydaniu.
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ehhh Kamuii nie zrozumia³y¶my siê chyba :wink: Nawet przez moment nie przypuszcza³am, ¿e TVN posadzi Anitê w g³ównych(no, mo¿e mia³am chwilê s³abo¶ci), a to o uwzglêdnieniu g³osów LUDU by³o napisane w kontek¶cie wyborów prezydenckich :D Nie mam a¿ takiej wiary w TVN-ow re¿im, w a naród, jako ogó³, jednak mimo wszystko trochê wierzê - TROCHÊ!
Media link

Anita Werner, dziennikarka najczêœciej wymieniana w spekulacjach jako kolejna twarz Faktów, powiedzia³a nam, i¿ nikt nie prowadzi³ z ni¹ rozmów dotycz¹cych jej pracy w g³ównym wydaniu.
O ... !!!!!!!!!!!A¿ mia³abym ochotê zakln¹Ì! :twisted: Ale powstrzymam siê. Nie zdziwi³o mnie wcale to, ¿e TVN ma gdzieœ zdanie widzów. Ale drêczy mnie coœ gorszego. PrzypuœÌmy, ¿e Anita mia³a przez ten ca³y gor¹cy czas choÌ tyci¹, tyciusieùk¹ nadziejê na powrót do g³ównych - skoro siê nie doczeka³a nawet propozycji, to co ona jeszcze robi w tym nepotycznym TVN-ie? Na co liczy, czy poprzestaje na tym co ma, wiedz¹c, ¿e (tak¿e zdaniem wielu widzów) zas³uguje na o wiele wiêcej? Nie wiem, ona jest chyba ca³y czas w jakimœ szoku, który j¹ parali¿uje? Okej, Marciniak - rozumiem, ujdzie jako prowadz¹cy, ale Kajdanowicz?!!!!!!!!! Nie doœÌ, ¿e o byciu prezenterem wie tyle co nic, to jeszcze teraz zasi¹dzie w tronie jako wspó³czesny SYN MARNOTRAWNY, któremu odpuszczono grzechy :twisted: ? Rozumiem, ludziom nale¿y przebaczaÌ winy, ale wydaje mi siê, ¿e nie tak od razu, najpierw musi byÌ zadoœÌuczynienie, a ten a*utomat pojawi siê jak gdyby nigdy nic siê nie wydarzy³o :twisted: Czy on coœ ma na Waltera?
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

Jesli jest tak jak piszecie, ze Anita jest poszkodowana z powodu nie prowadzenia FaktĂłw o 19.00 to dlaczego nie odejdzie ?. A moze dobrze pracuje jej sie w TVN'ie i nie zamierza odejsc albo Walter ma na AnitĂŞ i jest skazana tylko na Fakty popoÂłudniowe i Poranek w TVN24. Byc moze jest tak jak napisala Funckyrella
Nie wiem, ona jest chyba caÂły czas w jakimÂś szoku, ktĂłry jÂą paraliÂżuje?
Takie sa moje domysly choc chyba nie prawdziwe.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Dziœ nie œroda, a Anita by³a w Poranku! Mi³a niespodzianka :D Tym bardziej, ¿e zrz¹dzeniem losu Poranek trwa³ nieco d³u¿ej, tzn. mieliœmy okazjê d³u¿ej nacieszyÌ siê Anit¹, a to za spraw¹ - raz: utajnionego przes³uchania przeprowadzanego przez Komisjê, dwa: korków w Warszawie i w konsekwencji spóŸnienia siê porannego goœcia Kalinowskiego :D Anita musia³a dodatkowo przeprowadziÌ niezaplanowany przegl¹d prasy i dwa razy zaprasza³a na rozmowê :D
Wygl¹da³a bardzo ³adnie :D ale coœ przyku³o moj¹ uwagê dog³êbnie. Chyba po raz pierwszy widzia³am na d³oniach Anity, a dok³adniej na paznokciach, tak piêknie wykonany manicure - starannie wypi³owane i pomalowane na bia³o pazurki! :D No w³aœnie - na bia³o! Pierwsz¹ myœl¹ jaka mnie nasz³a, po zastanowieniu siê dlaczego akurat bia³y kolor, to ta, ¿e Anita wysz³a za m¹¿ :wink: ! Bo w gruncie rzeczy, z tego co wiem, paznokcie na bia³o maluje siê przy okazji pierwszej komunii - a to chyba raczej odpada :lol: - no i przy okazji œlubu, a ¿e obr¹czki na palcu u Anity widaÌ nie by³o i przedstawi³a siê dotychczasowym nazwiskiem, to mo¿e przy okazji próby generalnej przed œlubem :wink:
Daleko idÂące te moje wnioski, nie? Anita moÂże po prostu dla kaprysu lub z zupeÂłnie innego powodu odwiedziÂła kosmetyczkĂŞ, a ja robiĂŞ z tego aferĂŞ przedÂślubnÂą :wink: ChociaÂż, nigdy nic nie wiadomo.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Funckyrella pisze:DziÂś nie Âśroda, a Anita byÂła w Poranku! MiÂła niespodzianka :D
zdarzaÂło siĂŞ juÂż Âże miaÂła wtorki zamiast Âśrody.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

teÂż sÂądzĂŞ Âże wzorem swojej koleÂżanki Justyny Pochanke - PieczyĂąskiej :twisted:
zostanie przy nazwisku Werener z resztÂą Anita MeÂłgwa.... :? nieeee :D

swojÂą droga moje koleÂżanki czesto malujÂą pazurki na biaÂło :D
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak, biaÂły lakier do paznokci jest ponoĂŚ trendy, taki wniosek wysunĂŞÂłam po przejrzeniu katalogu z kosmetykami :D
kamuii pisze:zostanie przy nazwisku Werener z resztÂą Anita MeÂłgwa.... nieeee :D

TeÂż mi to nie pasuje :D W ÂżadnÂą stronĂŞ, nawet Werner - MeÂłgwa, brzmi jakoÂś tak dziwnie :D WiĂŞc faktycznie Anita pewnie, jak juÂż przydzie co do czego, zostanie przy panieĂąskim nazwisku :D Chyba Âże poszuka sobie nowe nazwisko... znaczy siĂŞ nowego narzeczonego z inaczej brzmiÂącym nazwiskiem :lol:
Fusiak pisze:E tam, ze wysz³a za m¹¿ Na pewno byœcie ju¿ o tym wiedzieli, bo w Fakcie i SE by³by artyku³ na pierwszej stronie :!:
Jeœli Anita za¿yczy³aby sobie tego, da³a cynk, bo chyba zdajesz sobie sprawê z tego, ¿e czêœÌ artyku³ów (jeœli nie wszystkie) pisana jest na zamówienie osób zainteresowanych - ZNANYCH!

Zobaczymy co bĂŞdzie jutro, stawiam na Fakty, bo Patrycja nie daÂła jednoznacznie do zrozumienia, Âże pojawi siĂŞ teÂż jutro.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

czĂŞsto dzieĂą po poranku prowadzi Fakty :D

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Proszê, proszê, parê dni mnie nie by³o i Anitê za m¹¿ wydali :lol: :lol: :lol: ROTFL Po co ten poœpiech :?: Przecie¿ wiecie, ¿e co nagle, to po diable :lol:
Popatrzcie na au+omata poÂśpieszyÂł siĂŞ i teraz na pewno ÂżaÂłuje :evil2: :twisted: OdwoÂłujĂŞ, to co wczeÂśniej (chwilĂŞ po jego 'odejÂściu' z faktĂłw) napisaÂłem :!: Nie sÂądzĂŞ, Âże aÂż tak bardzo tvn-owi na nim zaleÂżaÂło, Walter po prostu broniÂł honoru stacji i zwerbowaÂł go z powrotem, Âżeby nikt nie gadaÂł, Âże z tvn-u uciekajÂą pracownicy.
Mniejsza o niego, co najgorsze ¿adnego prze³omu w kwestii Anity nie widaÌ na horyzoncie, mamy jej s³owa na poparcie, ¿e nikt z ni¹ nie rozmawia³ na temat g³ównych :sad: W sumie to spodziewa³em tego, bo gdyby by³o inaczej, Anita z pewnoœci¹ zgodzi³aby siê na tê propozycjê. Pobo¿ne nasze ¿yczenia.
PozostaÂł nam jeden poranek i dwa wydania popoÂłudniowych :sad: I jeszcze ten ziÂąb na zewnÂątrz...
Ja jeszcze nie widziaÂłem dzisiejszego poranka, ale ÂśpieszĂŞ nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści :D

PS Funcky poruszyÂła istotnÂą kwestiĂŞ: czy w wakacje sÂą Poranki :?: Tobi, moÂże Ty wiesz :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Black Jack '62 pisze: Funcky poruszyÂła istotnÂą kwestiĂŞ: czy w wakacje sÂą Poranki :?: Tobi, moÂże Ty wiesz :?:
nie wiem, ale raczej nie, w ostatnie wakacje nic podobnego nie byÂło. Ale moÂże dostanie Anita zwykÂłe dyÂżury. Wszak Porada teÂż mia w ÂświĂŞta i wolne weekendy zwykÂłe dyÂżury. W poprzednie wakacje nie byÂło PorankĂłw.

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Szkoda, Âże nie ma - to zawsze byÂła (zwÂłaszcza w Porankach z AnitÂą) jakaÂś orzeÂźwiajÂąca pobudka, ale przynajmniej spokojnie, beÂż Âżadnych wyrzutĂłw, bĂŞdzie moÂżna zaplanowaĂŚ wakacyjny wyjazd :D
Dzisiaj niestety widzia³am tylko króciutki fragment Poranka (jednak!), chwilê przed dziewi¹t¹, ale i tak by³o mi³o. Najpierw Miecugow nie stawi³ siê na wyznaczone miejsce spotkania z Anit¹, póŸniej Anita pomog³a mu pod³¹czyÌ mikrofon, a póŸniej by³y ju¿ tylko uœmiechy :lol: Ta para ma szczêœcie do niezaplanowanych zdarzeù :D
tobi
Zbanowany
Zbanowany

dziÂś Miecugow wyraÂżnie zmanrowany jakoÂś, no ale skoro jest i o 22 i potem za kilkanaÂście godzin ponownie na antenie to jak moÂżna nie byĂŚ.
To Anita w drugim w tym tygodniu Poranku :!:
To na bank Porada w weekend.

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Tak myÂślaÂłem, Âże poranki dzielÂą los popoÂłudniowych w okresie letnim :?
Z tymi dy¿urami w wakacje mo¿e byÌ spory problem, w ogóle z obecnoœci¹ Anity, a wszystko za spraw¹ ''Misja Anita'', nie wiemy kiedy program bêdzie nagrywany, ale mo¿na przypuszczaÌ, ¿e w³aœnie w wakacje. To by³ w³aœnie jeden z kolejnych argumentów, które wylicza³em, gdy kalkulowa³em mo¿liwoœÌ pojawienia siê Anity w g³ównych. Oczywiœcie, to by³ któryœ z rzêdu argument wykluczaj¹cy tak¹ mo¿liwoœÌ, inne by³y zdecydowanie wyraŸniej wysuniête w przód :twisted:
WiĂŞc czeka nas ''suche'' lato i pewnie jeszcze bardziej ''wysuszona'' jesieĂą :sad:
Funckyrella pisze:Zobaczymy co bĂŞdzie jutro, stawiam na Fakty(...)

Funcky, lepiej nie zaczynaj graĂŚ na gieÂłdzie, ani nie mieszaj siĂŞ w Âżaden hazard :wink: :lol:
PiĂŞknie siĂŞ spisaÂłaÂś podczas mojej nieobecnoÂści, no i, co najgorsza, w prorokowaniu dyÂżurĂłw Anity jesteÂś rĂłwnie dobra jak ja :evil2: Trzeba wiĂŞc byĂŚ nadzwyczaj czujnym, Âżeby nie przegapiĂŚ tego, co dla nas w tvn24 najistotniejsze. A w tym tygodniu aÂż dwa poranki :!: Na razie nie dopuszczam do siebie myÂśli, Âże w przyszÂłym tygodniu Anity nie bĂŞdzie wcale...
Jednak poranek by³ dziœ Anicie wyznaczony, dobrze, bo jak ju¿ kiedyœ chyba pisa³em, z dwojga z³ego wolê poranek. Niestety nie widzia³em pierwszych minut, tzn. powitania, bo trochê przysn¹³em, obudzi³em siê dopiero na pierwszy przegl¹d prasy :? Trochê siê zdziwi³em, kiedy zobaczy³em Anitê z kucykiem, zaczesan¹ na g³adko, chyba po raz pierwszy raz w poranku :?: Mi³a innowacja :smile: Prezentowa³a siê nadzwyczaj szykownie :!:
Dla mnie poranek zacz¹³ siê spokojnie, niewinnie, ale to by³a cisza przed burz¹ :wink:
Sport: brawo Grzesiu Mêdrzejewski :wesoly: Nie wiem, czy z w³asnej woli, inicjatywy, ale odwa¿y³ siê stan¹Ì na równym Anicie pod³o¿u, ale niestety nie na równi z Anit¹ :lol: wyda³o siê, ¿e jest z 10 cm ni¿szy. Jego ta sytuacja œmieszy³a, Anitê mniej - wiadomo dlaczego :wink: Oczywiœcie chodzi mi o to, ¿e Anita toleruje facetów ni¿szych od siebie, dla niej to nie jest nic œmiesznego, co mnie bardzo podbudowuje :D
PóŸniej Agnieszka Górniakowska, która ma to do siebie, ¿e rzadko kiedy spogl¹da na osobê prowadz¹c¹ poranek, pocz¹tkowo zachowywa³a siê tak, jakby Anity obok niej nie by³o, do momentu, w którym okaza³o siê, ¿e zapomnia³a w³¹czyÌ mikrofon... W³¹czy³a go dopiero na ''wyraŸnie'' polecenie Anity :lol: Wtedy chc¹c nie chc¹c, musia³a spogl¹dn¹Ì na Anitê i w tym momencie nast¹pi³ prze³om, a w nastêpnych spotkaniach ju¿ by³o znacznie ''pogodniej''.
Damian KuraÂś - tu jak zwykle, chciaÂłoby siĂŞ rzec swobodnie, a dziÂś nawet rozrywkowo, a to za sprawÂą wyskokowego tematu: wĂłdka, wino, PKB, itd. :wesoly: I oczywiÂście rada naszej ''poukÂładanej'' Anity - dziewczyny z dobrego domu, by mimo wszystko w porze Âśniadaniowej spoÂżyĂŚ typowo Âśniadaniowe napoje :wink: :smile:
Spotkanie z reporterem te¿ mnie dziœ rozbawi³o. Marcinowi Firlejowi brakowa³o ewidentnie powera i w dodatku zapragn¹³ wyg³osiÌ mini referat, co oczywiœcie nie mog³o spodobaÌ siê Anicie, bo przecie¿ tu chodzi o skrót tematów, a to co prezentowa³ kolega trwa³o zbyt d³ugo. Niecierpliwie wierci³a siê, a¿ w koùcu grzecznie z uœmiechem na ustach, powiedzia³a koledze: ''musimy ju¿ koùczyÌ'' :lol:
PóŸniej wszystko sz³o w miarê g³adko (fryzura Anity zw³aszcza :D) do momentu a¿:
Funckyrella pisze: Miecugow nie stawiÂł siĂŞ na wyznaczone miejsce spotkania z AnitÂą(...)
Anita poinformowa³a widzów, ¿e: ''powinien obok niej staÌ Grzegorz Miecugow, ale najwyraŸniej przygotowuje siê do wywiadu...'' nie dokoùczy³a myœli, spojrza³a gdzieœ na bok i za sekund parê wspomniany wy¿ej Grzegorz, odnalaz³ siê. I bardzo dobrze siê sta³o, ¿e siê odnalaz³, bo mieliœmy znowu ma³¹ porcjê rozrywki :lol: Przy okazji wysz³o na jaw jak uczynn¹ i troskliw¹ osóbk¹ jest Anitka: najpierw myœl¹c, ¿e szef nie ma mikrofonu, chcia³a zaoferowaÌ mu jeden ze swoich, ten jednak wyszpera³ w³asny mikrofon spod marynarki. Szamota³ siê usi³uj¹c go przypi¹Ì do marynarki, wiêc Anita ofiarnie ''rzuci³a'' siê z pomoc¹ i pomog³a mu przypi¹Ì ten nieszczêsny mikrofon ::lol:
Ja na jego miejscu mĂłwiÂłbym Anicie ''do dekoltu'' :D - taka okazja nie zdarza siĂŞ co dzieĂą :wink: :lol:
Acha, jeszcze dwie sprawy: w trakcie serwisu o 9-tej, widaĂŚ byÂło w tle, jak Anita biegnie, pĂŞdem wrĂŞcz zmierza z jednego koĂąca studia do drugiego, by zapowiedzieĂŚ porannÂą rozmowĂŞ. Dystans spory, ja bym dostaÂł zadyszki, a Anita nic podobnego - kondycja na 6-stkĂŞ :smile:
A ju¿ na sam koniec przed wejœciem na balkon, po zapowiedzeniu serwisu o 9.30, Anita wykona³a w ty³ zwrot, po czym znowu podesz³a energicznie do operatora kamery i poda³a mu d³où - chyba na po¿egnanie, a mo¿e podziêkowa³a mu za wspó³pracê :?: W koùcu naczyta³a siê przegl¹daj¹c dzisiejsz¹ prasê o zasadach dobrego zachowania w pracy, a zdecydowane podawanie d³oni na powitanie i po¿egnanie do nich siê zalicza :D Ale przecie¿ wszyscy wiemy, ¿e Anita uchodzi za bardzo dobrze wychowan¹ i uprzejm¹ dziewczynê :smile:
A póŸniej ju¿ tylko podziêkowanie za wspólnie spêdzone 3 godziny (cudowne) i ¿yczenia ''w ch³odny dzieù, mi³ego dnia :D''

Podczas trwania dzisiejszego poranka, zapomniaÂłem na parĂŞ godzin o tym bagnie, w jakim ugrzĂŞzÂła Anita...
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ