Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Podczas trwania dzisiejszego poranka, zapomniaÂłem na parĂŞ godzin o tym bagnie, w jakim ugrzĂŞzÂła Anita...
Black to mamy zupeÂłnie inne wraÂżenia... bo mnie to wÂłasnie coraz bardziej o tym przypomina. Zamiast prowadziĂŚ powaÂżny serwis zaczyna braĂŚ udziaÂł w jakims kabaretonie :? ;( wielka szkoda !!!
podziêkowa³a mu za wspó³pracê W
Black to zabrzmiaÂło jak by Anita miaÂła zadatki conajmniej na Waltera :D:D

Drogi panie dziêkujê panu za wspó³prace i do zobaczenia w innym programie :D:D
Ja na jego miejscu mĂłwiÂłbym Anicie ''do dekoltu'' - taka okazja nie zdarza siĂŞ co dzieĂą
Nie wÂątpie :D:D myÂślĂŞ Âże Miecugow poza kamerami teÂż :D:D
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

kamuii pisze:Zamiast prowadziĂŚ powaÂżny serwis zaczyna braĂŚ udziaÂł w jakims kabaretonie wielka szkoda !
Ja te¿ tak uwa¿am, ale co zrobiÌ skoro TVN nie daje nam innej mo¿liwoœci. A ten kabareton momentami jest œmieszny, dziœ Kuraœ i Anita :beer: Anita i jej sytuacje z Miecugowem :lol:. Wtedy si³¹ rzeczy zapominasz o tym, ¿e ogl¹dasz ,,powa¿ny ca³odobowy kana³ informacyjny'' :?.
Black'iemu juÂż brakuje siÂł na to by siĂŞ uÂżalaĂŚ, ciÂągle powtarza: nigdy nie jest tak Âźle, Âże nie moÂże byĂŚ jescze gorzej :?.
Wiemy na ile staÌ Anitê, wiemy ¿e najlepiej sprawdza siê w newsach, ale skoro ktoœ ma inne widzi mi siê, có¿ my na to mo¿emy poradziÌ. Mo¿emy tylko wspieraÌ Anitê.
kamuii pisze:to zabrzmiaÂło jak by Anita miaÂła zadatki conajmniej na Waltera
Drogi panie dziêkujê panu za wspó³prace i do zobaczenia w innym programie

Uczy siĂŞ dziewczĂŞ od szefĂłw :wink:. A Walter, jak ma interes, potrafi takÂże - niestety - prowadziĂŚ renegocjacje :?.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

A Walter, jak ma interes
A myÂślisz Âże ma ??? :D:D interes ??? :D wÂątpie
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie wiem o co Wam chodzi z tymi ''Walterowymi interesami'' :?
kamuii pisze:Black to mamy zupeÂłnie inne wraÂżenia... bo mnie to wÂłasnie coraz bardziej o tym przypomina. Zamiast prowadziĂŚ powaÂżny serwis zaczyna braĂŚ udziaÂł w jakims kabaretonie
Ale ten kabateron trwa przynajmniej te umowne 3 godziny, a popoÂłudniowe 15 minut, nie wliczajÂąc tych drugoplanowych chwil podczas serwisĂłw, kiedy to Anita siĂŞ przygotowuje. To dzisiejsze wydanie tradycyjnie szÂło jak z karabinu maszynowego :sad:
Ten program w niczym nie przypomina dziennikarskiej szkoÂły przetrwania :sad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie wiem o co Wam chodzi z tymi ''Walterowymi interesami''
Nawet siĂŞ nie przyznawaj :) ze nie wiesz :D
Ten program w niczym nie przypomina dziennikarskiej szkoÂły przetrwania
Niestety ale wiesz ja bym wolaÂła ogÂądaĂŚ Anite prze 15 min w dobrym programie niÂż prze 3 h w cyrku... :?
Niestety Fakty popoÂłudniowe to tragedia... w porĂłwnaniu z 19.00
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

kamuii pisze:Niestety Fakty popoÂłudniowe to tragedia... w porĂłwnaniu z 19.00
ja z przyjemnoœci¹ w³aczam TVN o 16.45i przyznam ¿e jak wiem ¿e to czwartek czy pi¹tek b¹d¿ s³ysze o 16 ¿e poprowadzi je Anita to z jeszcze wiêksz¹ przyjemnoœci¹ w³¹czam. Dziœ Anna Jedrzejowska vel A*utomat w serwisie po 16 zapowiedzia³a pierwsze dziœ wydanie Faktów i ¿e poprowadzi je Anita Werner.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

AleÂż Tobi ja teÂż oglÂądam je z ogromnÂą przyjemnoÂściÂą szczegĂłlnie gdy jest Anitka :) Tylko szkoda mi jÂą tam oglÂądaĂŚ
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Sooper :D to pewnie teraz AnitkĂŞ bedziemy mieli na kaÂżdej okÂładce :D taki nepotyzm to mi sie podoba ;) moze jÂą troche popromowaĂŚ ;)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No nie wiem Kamuii, czy Anita pĂłjdzie na taki nieuczciwy ukÂład :wink:
JuÂż myÂślaÂłem, Âże Eryk wmieszaÂł siĂŞ w ''Pressa'', a to chodzi o ''Sukces''. Ale na gazetĂŞ trzeba siĂŞ, na wszelki wypadek, wyczuliĂŚ :lol:
Nie, nie widzieli. DziĂŞki za linka :smile:
Hmm... ten caÂły MeÂłgwa, to tajemnicza postaĂŚ..., ale facet siĂŞ pnie do gĂłry. I dobrze, bo Anita zasÂługuje na to, by jÂą nosiĂŚ na rĂŞkach - dosÂłownie (nie wiem, czy Eryk akurat z tym sobie radzi :?: :wink:) i w przenoÂśni :!: Ciekawe jak to siĂŞ staÂło, Âże zostaÂł wicenaczelnym :?:
''Nowy wicenaczelny do tej pory byÂł dziennikarzem "Sukcesu". WczeÂśniej pracowaÂł w redakcji motoryzacyjnej TVN-u.''
A wiĂŞc to oznacza, Âże juÂż od jakiegoÂś czasu nie ma go w tvn turbo... Mam nadziejĂŞ, Âże sam zdecydowaÂł siĂŞ zrezygnowaĂŚ i natchnie rĂłwnieÂż swojÂą dziewczynĂŞ.

News jest z dziœ, wiêc byÌ mo¿e to dlatego Anita mia³a wczoraj i dziœ tak dobry nastrój w faktach :?: Bo chyba nie by³ on spowodowany warunkami i atmosfer¹ w pracy. Nawet zapowiedzi u³o¿y³a tak, ¿e brzmia³y prawie tak jak te z pamiêtnych faktów g³ównych, które niegdyœ prowadzi³a...
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Black Jack '62 pisze: Nawet zapowiedzi u³o¿y³a tak, ¿e brzmia³y prawie tak jak te z pamiêtnych faktów g³ównych, które niegdyœ prowadzi³a...
Nie chce byĂŚ postrzegany jako Âślepo patrzÂący in sÂłuchajÂący Anity W.
ale bardzo czĂŞsto oglÂądajÂąc FAKTY i zapowiedzi Anity to zerkam na zaegarek i patrze czy to aby nie 19. ChoĂŚ zawsze jestem zdezorientowany gyÂż jest wtedy wyjÂątkowo jasno i nie pasuje mi na 19.
Anita, mimo rzadszegi bywania na wizji, to poziom swych zapowiedzi i ca³oœÌ ma wci¹¿ wysoko opanowane. Czêsto równie¿ zapowiedzi w czo³owce, œwietne spostrze¿enia Anito...inteligencja. O niebo lepsze od tych prezentowanych przrz homostysie[czyt. Pani Pochanke].

tobi
Zbanowany
Zbanowany

DZiÂś byÂła Anita w Poranku.

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Oj, oj, zaniedbaÂłem wÂątek :zawstydzony:
Funcky is out (tylko na wyjeÂździe) :sad: Ja teÂż nie narzekam na brak zajĂŞĂŚ i biedny Tobi musiaÂł pisaĂŚ post za postem :sad:
Ale do rzeczy :!: Faktycznie, Anita byÂła dziÂś w poranku :wesoly: Niestety nie mogÂłem obejrzeĂŚ do koĂąca, ale do za piĂŞtnaÂście 9-ta spokojnie.
Ale¿ strój dzisiaj jej zafundowali :!: Nowy ¿akiet w paski w pastelowych barwach, nowa spódnica, nowa bluzka. Bluzka, w³aœnie :!: tak figlarnej chyba jeszcze nie mia³a Anita na sobie w poranku. Tzn. niby spod marynarki mia³o jej nie byÌ widaÌ, ale podczas spotkania z MaÌkiem Jab³oùskim, fragment ko³nierza marynarki Anicie siê odchyli³ i mogliœmy podziwiaÌ figlarnoœÌ bluzki, któr¹ mia³a na sobie :smile: Chocia¿ uwa¿am, ¿e najlepszym rozwi¹zaniem dla zaprezentowania bluzki, by³oby zdjêcie ¿akietu - w koùcu jest tak gor¹co :wink:
No i spódnica ods³aniaj¹ca nogi - nie rozumiem dlaczego Anita do tej pory pojawia³a siê wy³¹cznie w spodnaiach, kiedy to jest w posiadananiu tak zgrabnych nó¿ek :P
Ogólnie rzecz bior¹c, poranek przebieg³ sprawnie (nie wliczaj¹c wpadki z mikrofonem, tym razem Maja go nie w³¹czy³a i Anita znowu musia³a j¹ o to prosiÌ :lol:), Anita by³a swobodna i skupiona :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

hehe widze ze miales dzisiaj Black dobry obiekt i punkt obserwacyjny :D:D
Ma ktos capsy ???

Ehhh ta Popielarska zawsze cos !!! i Anita musi jej pilnowac.
Nie martw sie Black upaly ida i penie niedlugo Anita sciagnie zakiet :twisted:
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

TVN24 w nocy zamiast powtĂłrek mĂłgÂłby spokojnie coÂś w stylu Poranka z TVN24, tylko, Âże Noc z TVN24. Prowadzi oczywiÂście Anita Werner. :D MoÂże byĂŚ w stringach i biustonoszu, albo co tam, pĂłjdÂźmy jeszcze dalej! Niech prowadzi to pasmo nago. :D :D :D :D
ODPOWIEDZ