Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

regoat
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: regoat »

Moze ktos by zaprosil PaniÂą Pochanke i niech odpowie na wczesniej dazadne pytania . Byloby niezle.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Co ciekawe jutro w Faktach Justyna Pochanke. CzyÂżby BoguÂś szedÂł na urlop? :>
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

no normalnie szok. niespodziewaÂłam sie jutro Styski w Faktach..oczywiscie sie ciesze ze bedzie.

A moze chce tyllko wyreczyc Bogusia za to ze on byÂł trzy tygodnie z rzedu, jak ona byÂła na urlopie. ...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

DziÂś Justyna w Faktach jak zwykle super, niestety nie byÂło Jej w Magazynie 24H :( szkoda...
Niestety te¿ wszystko wskazuje na to, ¿e z powodu "wakacyjnego" okresu w tym tygodniu te¿ Jej tam nie ujrzymy. Rymanowski pewnie na urlopie to Justyna drugi tydzieù pod rz¹d w Faktach a w Magazynie zapewnie poka¿¹ siê Grass-jak dziœ, mo¿e Marciniak. Z tego wynika, ze cierpliwie trzeba czekaÌ na koniec urlopów w TVN-ie :D Có¿..takie ¿ycie :D
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Z jednej strony szkoda, Âże Justyna dzisiaj byÂła w TVN i, Âże tam bĂŞdzie przez caÂły tydzieĂą. To oznacza, Âże TVN24 znowu bĂŞdzie musiaÂło obyĂŚ siĂŞ bez niej. Dzisiaj w "Magazynie....." byÂł Grass, nawed niebyÂło tak ÂźlĂŞ.
Wróciłem!!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

DziÂś poczÂątek byÂł ostry :) ale rzeczywiÂście tylko kretyn :evil: :evil: :evil: :evil:(delikatnie mĂłwiÂąc) mĂłgÂł zrobiĂŚ to co zrobiÂł dziÂś w Warszawie.A poza tym "bobmbowym" poczÂątkiem wszystko przebiegÂło oczywiÂście super. No i ten komentarz piÂłkarski na koniec FaktĂłw :) :D :D Miodzioooooooo :) :) :D
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Justyna dzisiaj miaÂła racjĂŞ i niemiaÂła za co przepraszaĂŚ, tylko kretyn robi sobie jaja z takich powaÂżnych rzeczy, zadzwoniÂła do kuzynka z Warszawa, ktĂłra powiedziaÂła, Âże byÂła w metrze w czasie ewakuacji, miÂła takiego stracha:(

A tak pozatym to "Fakty" i Justysia jak zwykle Âświetnie.
Wróciłem!!
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

justyna pochanke-urzekajÂący styl

Post autor: salladyn »

Zanim dostanĂŞ bana(to juÂż lada moment) to muszĂŞ to powiedzieĂŚ:Justyna Pochanke ma klasĂŞ.PotrafiÂła zaryzykowaĂŚ nazywajÂąc kogoÂś kretynem(bo z resztÂą nim jest) w programie informacyjnym.OdwagÂą nie byÂło by nazwanie kretynem Andrzeja Leppera-to byÂłoby zbyt oczywiste :lol: A tak na serio-jak przecieÂż inaczej niÂż kretynem moÂżna nazwaĂŚ czÂłowieka ktĂłry bawi siĂŞ w terrorystĂŞ :?: PrzeÂłamaÂła w koĂącu takie dziwne uciekanie od nazywania rzeczy po imieniu.:brawo:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Fusiak pisze:A co to za historia? Bo akurat nie oglÂądaÂłem pierwszych kilku minut.
Justyna na poczÂątku w zapowiedzi przed materiaÂłem o faÂłszywym alarmie bombowym w Warszawie nazwaÂła tego kogoÂś kto zadzwoniÂł na policjĂŞ "kretynem"a wczeÂśniej powiedziaÂła coÂś takiego "przepraszam ProszĂŞ PaĂąstwa za sÂłowo ale tylko kretyn w tej chwili moÂże coÂś takiego zrobiĂŚ"
salladyn pisze: Justyna Pochanke ma klasĂŞ.PotrafiÂła zaryzykowaĂŚ nazywajÂąc kogoÂś kretynem(bo z resztÂą nim jest) w programie informacyjnym(...) A tak na serio-jak przecieÂż inaczej niÂż kretynem moÂżna nazwaĂŚ czÂłowieka ktĂłry bawi siĂŞ w terrorystĂŞ :?: PrzeÂłamaÂła w koĂącu takie dziwne uciekanie od nazywania rzeczy po imieniu.:brawo:
kretyn to bardzo Âłagodne okreÂślenie na takiego ... . Ale nie zdziwiÂłbym siĂŞ gdyby za to, Âże tak siĂŞ wyraziÂła posypaÂły siĂŞ na niÂą sÂłowa krytyki od zwolennikĂłw innych "nieskazitelnie czystych" prezenterek. A nawiasem mĂłwiÂąc-myÂślĂŞ, Âże Justyna chciaÂłaby uÂżyĂŚ tutaj mocniejszego sÂłowa ale godzina nadawania FaktĂłw jej na to nie pozwoliÂła
ZIMA
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Ach ten bÂłyszczÂący kostium :D jakaÂż odmiana w porĂłwnaniu z poprzednimi dniami :)a nawet chyba tygodniami :D

Fajnie, ze Justyna jest w Faktach ale sa tacy co czekajÂą na niÂą w Magazynie 24h a przez to, Âże jest w Faktach pewnie w 24h siĂŞ nie pokaÂże:(

A tak poza tym to dzisiejszy program po wczorajszym gorÂącym dniu i "kretyĂąskim" :evil: Âżarcie jednego osÂła przebiegÂł wyjÂątkowo spokojnie i planowo. Oby tak dalej :)
ZIMA
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

ten kostium to chyba zupeÂłnie nowy. Nie widziaÂłam jej wczesniej w nim. Ale trzeba przyznac ze wyglada bardzo Âładnie. Tak inaczej niz zwykle...bardziej zÂłocistoo:)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

No i koniec drugiego tygodnia Justysi w Faktach po urlopie:( Jutro niestety :( Kajdanowicz :(. Dzisiejsze Fakty jak zwykle ok, kostium juÂż nie byÂł tak zÂłocisty jak wczoraj:( a szkoda :) byÂł biaÂły albo w odcieniu bieli. Rymanowskiemu jeszcze chyba tydzien urlopowania zostaÂł wiĂŞc ciekawe kto od poniedziaÂłku w studiu FaktĂłw bĂŞdzie :) Mam cichÂą nadziejĂŞ Âże nie bĂŞdzie to juÂż Justyna;) bo juÂż czas na Magazyn 24 godziny!! :) :) :)
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Z jednej strony szkoda, Âże w "Faktach" czas na A*tomaty. ale bardzo siĂŞ ciesze, Âże wreÂście Justyna w TVN24, juz niemoge siĂŞ doczekaĂŚ poniedziaÂłku:)
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

AleÂż kto Wam powiedziaÂł, Âże Justyna bĂŞdzie w Magazynie24Godziny? PrzecieÂż to jakaÂś bzdura. A niby kto bĂŞdzie prowadziÂł Fakty, skoro nie ma Rymanowskiego?!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Rymanowski pewnie miaÂł tydzien urlopu i teraz urlop siĂŞmkoĂączy wiĂŞc od poniedziaÂłku wr4aca do parcy!! I wtedy bĂŞdzie mugÂł zminiĂŚ Justyne w TVN.
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ