Miala troche wolnego czasu, moze znowu wziela sie za sport (poza samochodem)

Moderator: Łukasz
A myÂślaÂłem, Âże to ja bĂŞdĂŞ pierwszym, ktĂłry przekaÂże dobre nowiny, ale nic to cieszĂŞ siĂŞ niebywale :wesoly: :jupi:KaMil pisze:juÂż jutro o 6,30 Anita w poranku =>>www.tvn24.pl![]()
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak bardzo bym chciaÂł mĂłc zrobiĂŚ capsy z tego poranka i w ogĂłle... Niestety ja nie mam takiej moÂżliwoÂści :sad:KaMil pisze:niestety tego nie zobacze :sad: zrĂłbcie jakieÂś capsy![]()
Moze i jest. Pisalem przeciez, ze to nie ja kupilem gazete i nawet jej w rece nie mialem. Nie mowiac juz o jakimkolwiek czytaniu tego tekstu.Black Jack '62 pisze:I to Ci siĂŞ chwaliÂŁukasz pisze:MĂłj ostatni news przed wyjazdem byÂł o Anicie.Zapraszam na stronĂŞ. Bo Kasia kupiÂła tĂŞ gazetĂŞ, zrobiÂła dziÂś rano fotki, napisaÂła tekst, wiĂŞc juÂż musiaÂłem dodaĂŚ.
DziĂŞki
I co
Urocze te zdjĂŞcia z dzieciĂąstwa, prawda
Ale jest w tekœcie newsa ma³a nieœcis³oœÌ
Uwielbiam historie zaczynajace sie od "z tvn.tivi.pl dowiedzialam sie, ze...".Sylwinka pisze:[Z tvn.tivi.pl dowiedzialam sie, ze w "Pani" jest duzy artykul o Anicie. PowĂŞdrowalam wiec do sklepiku i kupilam ten miesiecznik. Przynioslam do domu i mama wziela sie za czytanie gazetki. ZobaczyÂła zdjĂŞcie Anity Werner i powiedziala do mojej siostry: - Sylwia jest do niej podobna. Te oczy, policzki i usta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości