Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Patrzac na zdjecie z tych wyscigĂłw wydaje mi sie, ze Anita troche schudla.
Miala troche wolnego czasu, moze znowu wziela sie za sport (poza samochodem) :)
W poniedziałek, o godz.21:45 w telewizji TVN wystapi oficjalnie Ossama bin Laden w programie "Wybacz mi". Czy Busch junior przyjmie kwiaty? Juz wkrotce na TVN...
KaMil
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: KaMil »

A jednak, Kuba na urlopie, a juÂż jutro o 6,30 Anita w poranku =>>www.tvn24.pl :D ciekwe skÂąd bedzie poranek w piatek :?: niestety tego nie zobacze :( zrĂłbcie jakieÂś capsy :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

KaMil pisze:juÂż jutro o 6,30 Anita w poranku =>>www.tvn24.pl :D
A myÂślaÂłem, Âże to ja bĂŞdĂŞ pierwszym, ktĂłry przekaÂże dobre nowiny, ale nic to cieszĂŞ siĂŞ niebywale :wesoly: :jupi: Obrazek
TeÂż mnie bardzo ciekawi, czy a jeÂśli tak, to z jakiego piĂŞknego miejsca Polski Anita poprowadzi poranek :?:
KaMil pisze:niestety tego nie zobacze :sad: zrĂłbcie jakieÂś capsy :smile:
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak bardzo bym chciaÂł mĂłc zrobiĂŚ capsy z tego poranka i w ogĂłle... Niestety ja nie mam takiej moÂżliwoÂści :sad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Dzisiaj poprostu bomba. powrĂłt Anitki z urlopu. Jaka opalona. :D No i jeszcze do tego Ania KalczyĂąska, na ktĂłrÂą nigdy nie mogĂŞ trafiĂŚ. :D Fantastycznie. :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Rewelka :D Wielki powrĂłt Anity - tego byÂło trzeba Porankom! WrĂłciÂła z urlopu w dobrym nastroju, powerem i wdziĂŞkiem.
Nie wiem, czy dobrze widziaÂłam, Âże Andrzej Morozowski urĂłsÂł? Chyba na coÂś wskoczyÂł, bo bardzo siĂŞ z AnitÂą Âśmiali na poczÂątku :D
A wiĂŞc jeszcze 4 poranne budzenie siĂŞ z AnitÂą w Poranku w tym tygodniu? :D

Aha, prĂłbowaÂłam zrobiĂŚ fotki telefonem komĂłrkowym, ale Anita nie mieÂściÂła siĂŞ w kadrze :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Im d³u¿ej trwa rozstanie, tym milszy jest powrót :smile: Ale nie chcia³bym ju¿ nigdy ''rozstawaÌ'' siê z Anit¹ na tak d³ugo :!: ChoÌ wiem, ¿e to nieuniknione :sad: Anita wygl¹da³a bosko :D Funcky, œwietny pomys³ z tymi mms-ami. Nawet jeden uda³o mi siê uratowaÌ z Twojego telefonu, ale jakoœÌ jest fatalna:
Obrazek
A ca³y poranek przebieg³ nad wyraz sprawnie i poprawnie. Podoba³ mi siê dobór tematów w przegl¹dach prasy: Turminator Lance Armstrong i jego mam nadziejê megahistoryczne 7 zwyciêstwo Tour de Farnce, fragment z artyku³u z Wprost o grze taktycznej postkomunistów, i w koùcu Rzepa i temat, który na pewno spodoba³ siê Anicie i propozycje pieœni dla kierowców - jadacy 80-tk¹ mog¹œpiewaÌ ''Pob³ogos³aw Jezu drogi'', a jad¹cy ponad 220 km/h ''Anielski orszak niech Tw¹ duszê przyjmie'' :lol: :smiech: :evil2: To nie by³ jedyny zabawny moment, powali³o mnie te¿, kiedy po materiale po sesji zdjêciowej ''golasów'', zapowiadaj¹c prognozê pogody, Anita powiedzia³a, ¿e ona osobiœcie nie namawia do rozbierania siê, ale pogoda jak najbardziej sprzyja opalaniu :lol:
Achhhh... mi³o by³o siê dzisiaj obudziÌ i takiej pobudki mi by³o trzeba. Dobrze, ¿e Anita prowadzi ranki, bo koùczy siê o wpó³ do dziesi¹tej, a póŸniej mogê sobie spokojnie bez czekania na nie wiadomo co, planowaÌ dzieù :D
Ale nie sÂądzĂŞ, Âże Porada odda Anicie piÂątkowy wypad w plener... Na pewno nawet bĂŞdÂąc na urlopie poprowadzi w piÂątek program... Ale mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie inaczej :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Ten dziesieszy poranek byl niezly. I Agnieszka Cegielska wygrala z Anita...wzrostem oczywiscie. Ale grala nie fair, bo zalozyla buty na bardzo wysokim obcasie
W poniedziałek, o godz.21:45 w telewizji TVN wystapi oficjalnie Ossama bin Laden w programie "Wybacz mi". Czy Busch junior przyjmie kwiaty? Juz wkrotce na TVN...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprawda! Nie chciaÂłabym siĂŞ licytowaĂŚ, ale to Anita byÂła o wiele wiĂŞksza :D A Poranek nie byÂł ,, niezÂły'', tylko Âświetny :D
A jutro znowu Anita :smile:. Na stronie Tvn24 dali nowe zdjĂŞcie
Obrazek
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

I jeszcze jedno z tvn 24 :

Obrazek
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ooo :smile: Yotomasz wróci³eœ! Mo¿e ty wykonasz jakieœ capsy, bo Black mêczy siê z mms-ami, których jakoœÌ (delikatnie mówi¹c) nie jest zbyt dobra :wink: :lol:
Ja bardzo liczĂŞ na piÂątkowy Poranek, tzn. na to, Âże Anita go poprowadzi, bo z kaÂżdym dniem coraz bardziej utwierdzam siĂŞ, Âże Âświetnie sobie poradzi i zaprezentuje siĂŞ w plenerze .
Tak np. dziœ by³a totalnie wyluzowana - ,,rzuca³a'' tytu³ami piosenek z krêgu tzw. mocnego uderzenia (,,Hard way to hell'' AC/DC apropo remontu Zkopianki), dowcipkowa³a, ale nie by³ to luz w stylu Agnieszki Cegielskiej - wyobra¿acie sobie Anitê szczebiocz¹c¹ jak ta pierwsza? Ja nie :lol: Dwie atrakcyjne kobiety, a tak ró¿ne temperamenty! Anita wygl¹da³a œlicznie, b³ekitny spodnium, skrêcone w³osy - w tym akurat nie by³a osamotniona, bo równe¿ Anna Kalczyùska zrezygnowa³a z prostych w³osów, na rzecz pofalowanych w³aœnie.
Ale najwaÂżniejsze sÂłowa padÂły na koniec Poranka: ,,do zobaczenia jutro o 6:30'' :smile:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Jutro wyjeÂżdzam w gĂłry :cry: :cry: :cry: wiĂŞc z capsĂłw bĂŞdÂą nici :(

Ps: wracam dopiero 29.07.05 :(
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ehh... szkoda :sad:
Jednak zanim nadejdzie jutro, skupmy siĂŞ na dzisiejszym ranku :D Fantastycznym ranku :D Wczoraj nie napisaÂłem, Âże caÂłe pasmo zaczyna siĂŞ teraz z innego miejsca studia, ale reszta bez zmian.
No faktycznie, chyba zrezygnujĂŞ z tej formy robienia ''capsĂłw'' :lol: Zastanawiam siĂŞ, czy w ogĂłle je pokazaĂŚ... A co mi tam :D Sami zobaczcie i oceĂącie :evil2: :
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Te capsy psuj¹ obraz dzisiejszego poranka... Anita by³a dziœ zowu w wysokiej formie, bardzo twórcza, to fakt. Ale zawsze tak jest, kiedy ma powierzone konkretne zadanie: czy to ca³y tydzieù w faktach, czy ca³y tydzieù (³¹cznie z pi¹tkiem mam nadziejê) w porankach :!: Ka¿dy cz³owiek potrzebuje, by go doceniano, a nie traktowano jak korek, którym trzeba zatkaÌ dziurê.

PS Anita ma u mnie kolejnego plusa, bo znowu wspomniaÂła o Armstrongu :D
niss
Początkujący
Początkujący

Post autor: niss »

Z tego co dobrze usÂłyszaÂłem (przed 7) z romowy z Zubilewiczem, to Anita bĂŞdzie prowadziĂŚ poranek w piÂątek :)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Blacky - chcesz wzbudziÌ litoœÌ tymi capsami, aby ktoœ podarowa³ jakieœ profesjonalne? :lol:
WiĂŞc juÂż wszystko jasne :smile: Poranek w piÂątek poprowadzi Anita z SOPOTU!!!!! Wybornie - szkoda tylko, Âże ja przed tygodniem wrĂłciÂłam z urlopu z tego miasta wÂłaÂśnie :twisted: :sad: Mam nadziejĂŞ, Âże nie sprawdzÂą siĂŞ prognozy pogody i nie bĂŞdzie tak zimno i deszczowo jak zapowiadaÂł Zubilewicz :smile:
Anita z kaÂżdym dniem w coraz lepszej formie :D WyglÂądaÂła Âślicznie :D
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Black Jack '62 pisze:
ÂŁukasz pisze:MĂłj ostatni news przed wyjazdem byÂł o Anicie. :D Zapraszam na stronĂŞ. Bo Kasia kupiÂła tĂŞ gazetĂŞ, zrobiÂła dziÂś rano fotki, napisaÂła tekst, wiĂŞc juÂż musiaÂłem dodaĂŚ. :D
I to Ci siĂŞ chwali :D DziĂŞki :D I co :?: Urocze te zdjĂŞcia z dzieciĂąstwa, prawda :?:
Ale jest w tekœcie newsa ma³a nieœcis³oœÌ
Moze i jest. Pisalem przeciez, ze to nie ja kupilem gazete i nawet jej w rece nie mialem. Nie mowiac juz o jakimkolwiek czytaniu tego tekstu. :D
Sylwinka pisze:[Z tvn.tivi.pl dowiedzialam sie, ze w "Pani" jest duzy artykul o Anicie. PowĂŞdrowalam wiec do sklepiku i kupilam ten miesiecznik. Przynioslam do domu i mama wziela sie za czytanie gazetki. ZobaczyÂła zdjĂŞcie Anity Werner i powiedziala do mojej siostry: - Sylwia jest do niej podobna. Te oczy, policzki i usta.
Uwielbiam historie zaczynajace sie od "z tvn.tivi.pl dowiedzialam sie, ze...". :D Czy juz ktos pytal ile Sylwinka ma lat, bo dokladnie nie przegladalem ostatnich postow? :P
ODPOWIEDZ