Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Marcin pisze:AleÂż kto Wam powiedziaÂł, Âże Justyna bĂŞdzie w Magazynie24Godziny?
Nikt nam tego nie powiedzia³ :) niestety :( ale có¿...pomarzyÌ zawsze przecie¿ mo¿na:D A poza tym kiedyœ Rymanowskiemu siê urlop skoùczy:-)
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

No tak tylko jeden A*tomat

A jak zdefiniujesz Rymana, kiedyÂś to byÂł A*tomat a teraz??
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nie wydaje mi siĂŞ, Âżeby B. Rymanowski kiedykolwiek byÂł automatem.
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

Mnie tez nie nie wydaje aby kiedykolwiek Ryman byÂł A*tomatem. Prawda jest ze kiedys byÂł bardziej dretwy ale nie do tego stopnia jak Kajdan. On to juz przekracza wszelkie mozliwosci tandetnego przekazywania faktĂłw.:/
A BoguÂś pokazaÂł nam ostatnio na ile go stac. Ze styÂśka tworza udanÂą parĂŞ. ZawodowÂą oczywiscie. :D

P.S. Niestety, musze sie z wami rozstac, na jakies dwa tygodnie. Jutro wyjeÂżdzam nad morze. A najgorsze jest to ze tak nie bedzie TV, ehhh..jak ja przezyje bez moich kochanych FaktĂłw?..
Có¿, bede tesknic za tym forum. trzymajcie sie...papapa:):)
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

emi pisze:Mnie tez nie nie wydaje aby kiedykolwiek Ryman byÂł A*tomatem. Prawda jest ze kiedys byÂł bardziej dretwy ale nie do tego stopnia jak Kajdan. On to juz przekracza wszelkie mozliwosci tandetnego przekazywania faktĂłw.:/
A BoguÂś pokazaÂł nam ostatnio na ile go stac. Ze styÂśka tworza udanÂą parĂŞ. ZawodowÂą oczywiscie. :D

P.S. Niestety, musze sie z wami rozstac, na jakies dwa tygodnie. Jutro wyjeÂżdzam nad morze. A najgorsze jest to ze tak nie bedzie TV, ehhh..jak ja przezyje bez moich kochanych FaktĂłw?..
Có¿, bede tesknic za tym forum. trzymajcie sie...papapa:):)
no wÂłaÂśnie, teÂż nie sÂądze, zeby w przypadku Rymana najwiĂŞkszy jego to automatyzm. GÂłowna kwestia to posuniĂŞta do (wydawaÂłoby siĂŞ) granic moÂżliwosci tendencyjnoÂśc.

Pozdrawiam i Âżycze Ci udanego wypoczynku. Jak wrĂłcisz to sobie przeczytasz forum i bĂŞdziesz wiedizec co sie dziaÂło! :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

24 godziny 21:00
Goœciem pierwszej czêœci magazynu "24 godziny" bêdzie Wojciech Olejniczak. Przewodnicz¹cy SLD wyjaœni sk¹d wzi¹³ siê spór o listy wyborcze w partii. GoœÌmi Justyny Pochanke po 21:30 bêd¹ prof. Wojciech £ukowski i prof. Krystyna Iglicka.
ÂźrĂłdÂło:
http://www.tvn24.pl

Fajnie:) Justyna po raz pierwszy od urlopowej przerwy dziÂś w Magazynie:)
Ciekawe czy tylko dziÂś, czy moÂże w tym tygodniu to ona bĂŞdzie prowadziĂŚ to wieczorne podsumowanie dnia w TVN24.

Jednak nie byÂło Olejniczaka:) ByÂł zastĂŞpca Senator:) A co do Justyny to jak zwykle byÂła po prostu super !! ÂŚwietnie prowadzona rozmowa z tym wiceprzewodniczÂącym SLD i przez caÂły Magazyn Âświetna forma. I najwaÂżniejsze stwierdzenie na koniec "(...)Zapraszam na jutro:)"
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

No widzicie i Justysia w Magazynie:):):) OczywiÂście jak zwykle perfekcyjna:):):)
Wróciłem!!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Drugi Magazyn 24h z JustynÂą jako prowadzÂącÂą;-) Rozmowa z Olejniczakiem byÂła po prostu fantastyczna :mrgreen: Justyna byÂła niesamowicie dociekliwa i uparta wrĂŞcz bym powiedziaÂł :lol:
Druga rozmowa - z szefem NFZ teÂż nie gorsza.SzczegĂłlnie wÂątek o pensjach ;))
Strasznie dziÂś Justysia dociekliwa byÂła:):)
Tak¹ j¹ lubimy!! Oby tak dalej!!WidaÌ, ¿e do takich programów jest super przygotowana i nie daje odetchn¹Ì swoim goœciom :) :D :mrgreen:

No i ten zÂłocistyyyyy kostium :-) pierwszy raz w Faktach w nim byÂła, dziÂś w Magazynie po raz 2 Âświetnie - tak zÂłocistoooo wyglÂąda w nim:)

no i oczywiÂście najwaÂżniejsze;) "ja zapraszam na jutro, ÂżyczĂŞ PaĂąstwu dobrej nocy oczywiÂście najlepiej w swoim M"(to nawiÂązanie do ostatniego materiaÂłu)
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Justyna wczoraj byÂła fantastyczna. Oby tak do koĂąca tygodniai jescze dÂłuÂżej!!
Wróciłem!!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzisiejszy Magazyn to ma³a odmiana inny strój oraz wg mojej oceny mniejsza dociekliwoœÌ jak wczoraj. Jakby bardziej spokojna dziœ Justysia :D :mrgreen: Ciekawe dlaczego??:))

Mimo tego jednak jak zwykle - tak i dziÂś - klasa i przygotowanie Justyny do programu wzorowe. No ale to juÂż przecieÂż tradycja :D co tu mĂłwiĂŚ - miÂła tradycja :D
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Dzisiaj program mis siĂŞ podobaÂł i to bardzo, najbardziej rozmowa z Dornem i RokitÂą, i komentarz Justyny "mam nadzieje, Âże nie przyÂłozyliÂśmy rĂŞki to rozpadu przyszÂłej koalicji" czy coÂś takiego.:)
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wczorajszy Magazyn by³ po prostu bomba. :D Pytania Pochanki by³y tak œwietne, ¿e teraz nie mam ju¿ w¹tpliwoœci, ¿e jest lepsz¹ publicystk¹ nawet ni¿ Monika Olejnik, czy Lisu. U niej w programie zawsze jest ³ad i porz¹dek. Jej dociekliwoœÌ. Jeœli ktoœ odpowie nie na temat, powtarza pytania. Przedwczoaj powiedzia³a "Ale mnie nie interesuje ¿yciorys Leszka Millera! Ja go znam" i powtorzy³a pytanie. Myœlê, ¿e w sobotê albo niedzielê powinna mieÌ w TVN jakiœ program publicystyczny godzinny powiedzmy ze studia publicystycznego TVN24. Kilku goœci. Ona jako publicystka jest œwietna.
A jeÂśli chodzi o to, czy magazyn24godziny nadawany jest na Âżywo, to wczorajsza rozmowa z Millerem na Âżywo nie byÂła i Pochanke o tym powiedziaÂła, Âże to rozmowa sprzed godziny!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Program napewno jest na zywo, za prowadzÂącym sa telewizory, i na jednym z nich jest pokazywany kanaÂł TVN24, moÂżna zobaczyĂŚ, Âże to co siĂŞd zieje w studiu po kilku sekundach pokazuje sie na tych monitorach. WiĂŞc jestem pewien, Âże program jest na Âżywo, czasami jest tylko nadawana rozmowa, ni na Âżywo, tak jak wczoraj z Millerem ale wtedy siĂŞ o tym mĂłwi.
Wróciłem!!
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Marcin pisze:(...) MyÂślĂŞ, Âże w sobotĂŞ albo niedzielĂŞ powinna mieĂŚ w TVN jakiÂś program publicystyczny godzinny powiedzmy ze studia publicystycznego TVN24. Kilku goÂści. (...)
oj.. bardzo bym chciaÂł zobaczyĂŚ jÂą w innej roli niÂż tylko jako prowadzÂącÂą Fakty! wiĂŞc popieram ;) jak czytam te wasze komentarze utwierdzam siĂŞ siĂŞ w przekonaniu Âże jest najlepsza we wszystkim :] taka "baba z jajami" ;)
Kowal
Bywalec
Bywalec

Np. w sobote zrobiĂŚ coÂś takiego jak "Forum", np. 0 18, tgrwaÂło by ok. godziny aÂż do "FaktĂłw"
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ