Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

ÂŁukasz pisze:Czy juz ktos pytal ile Sylwinka ma lat, bo dokladnie nie przegladalem ostatnich postow? :P
nie, jeszcze nikt.. wiemy tylko tyle ¿e ³¹czy siê z nami przez modem..
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Aha... to wystarczy. W takim razie nie pytajmy sie. :D Zszedlem z tematu. Przepraszam - i juz mnie tu nie ma. :)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ÂŁukasz pisze:Aha... to wystarczy. W takim razie nie pytajmy sie. :D Zszedlem z tematu. Przepraszam - i juz mnie tu nie ma. :)
czyÂżby ukryta ironia? no fakt.. to Âże korzysta z modemu moÂże w jakimÂś tam stopniu ÂświadczyĂŚ w jakim jest wieku :roll: a przepraszaĂŚ to chyba musisz sam siebie ;) administratorze ;)

ups.. i ja zszedÂłem.... to i ja przepraszam :D

BEZ ODBIORU! z wyjÂątkami..

DOP. LUKASZ:
Nie, po prostu z taka na modemie nie da sie flirtowac. A o wieku to i tez to pewnie swiadczy. Jakby nie bylo - odpada.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

PomysÂłodawcy stworzenia forumowicza o nicku ''Sylwinka'' (nie) gratulujĂŞ pomysÂłowoÂści... :zly: To tak na marginesie :!:
Czas skupiĂŚ siĂŞ na konkretach.
Wiadomoœci¹ dnia jest zdecydowanie fakt, i¿ Anita poprowadzi poranek w pi¹tek i to z Sopotu :super: :jupi: :wesoly: I tu wielkie podziêkowania dla pana Tomka Zubilewicza za to, ¿e zdradzi³ ten sekret, na temat którego tyle spekulowaliœmy :D Ale jest niestety jedno ''ale''... Mianowicie pogoda. Raczej na pewno bêdzie zimno i do tego z pewnoœci¹ dojdzie deszcz ... :sad: wiêc, mimo i¿ poranek bêdzie z Trójmiasta, byÌ mo¿e nawet z pla¿y albo sopockiego molo, to ze stroju k¹pielowego nici :wink: Tak zauwa¿y³a Anita, kiedy Zubi ostrzega³ j¹ przed z³¹ aur¹, bêd¹ musieli schroniÌ siê gdzieœ przed deszczem, ¿eby nie pada³o im na g³owy :sad: Mo¿e to bêdzie jakaœ kawiarnia :?: :roll: Ale... lepszy rydz ni¿ nic :D
Funcky naprawdĂŞ moÂżesz sobie snuĂŚ wyrzuty, Âże nie zaczekaÂłaÂś te kilka dni... kto wie, moÂże pogawĂŞdziÂłabyÂś sobie z AnitÂą przy piwie :D Przynajmniej pogodĂŞ miaÂłaÂś ÂładnÂą :D Ciekawejak bĂŞdzie wyglÂądaÂł ten poranek, jak sobie poradzi Anita w plenerze, bo jak na razie wszystko wskazuje na to, Âże jej forma roÂśnie szybciej, niÂż (z pewnoÂściÂą) ona w dzieciĂąstwie :D ZÂłapaÂła ''porankowego bakcyla'' i trzyma go mocno. ProwadziÂła dzisiejszy program bardzo sprawnie i dynamicznie. He he... chodziÂła (na wizji) wiĂŞcej niÂż zwykle. WyglÂądaÂła oczywiÂście bosko :D BiaÂły Âżakiet, czarna spĂłdnica, staranna fryzura. Niestety moje capsy nie sÂą zbyt ''staranne''(mimo iÂż jestem bardzo samokrytyczny, to je poÂślĂŞ :evil2:):

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Na koniec zabrzmiaÂła melodia dla moich uszu :D Anita powiedziaÂła: (...)i do zobaczenia jutro o 6.30 :D :D :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Anita dzisiaj byÂła cudowna, niemoge siĂŞ doczekac do jutra:)
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Przed chwil¹ pod niebiosa wychwale³em Pochanke i Rymanowskiego, którzy wczoraj byli wiêcej ni¿ extra. To teraz pod niebiosa wychwalê Anitkê. :D Bo¿e! Jej dzisiejszy stój - wygl¹a w nim œwietnie. Tak a propos - Ani Kalczyùskiej ³¹dniej we W³osach prostych, w falowanych wygl¹da³a jak czarownica. :lol: Miot³y jej tylko brakowa³o, to by odlecia³a ze studia. :D :D :D

A wiecie co mi siĂŞ ÂśniÂło?

GÂłupoty. :lol: ÂŻe oglÂądam poranek, Anita rozmawia z reporterem i nagle sÂłychaĂŚ "prrrryyyk", po czym mĂłwi stanowczo: "dajcie k***a reklamy, bo muszĂŞ do kibla podskoczyĂŚ". KoĂączy rozmowĂŞ z reporterem, kamera odjeÂżdÂża, widaĂŚ brÂązowÂą plamĂŞ na jej spĂłdniczczce i lecÂą reklamy, a nastĂŞpnego dnia opisay jÂą "Fakt" i "Super Express", dajÂąc tytuÂły: "ZesraÂła siĂŞ na antenie", "Kupa na Âżywo". BoÂże! Jakie gÂłupoty! :D :D
Ostatnio zmieniony czwartek 21 lip 2005, 10:24 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Fajnie jutro poranek z Sopotu, trochê ¿a³uje, ¿e nie z Gdaùska, ale có¿, mo¿e siê jesczze doczekam:)
Wróciłem!!
niss
Początkujący
Początkujący

Post autor: niss »

To KalczyĂąska teÂż dziÂś byÂła?
A co do Anity to szkoda, Âże jej nie widziaÂłem - kablĂłwka zawiodÂła... :( MoÂże ma ktoÂś jakieÂś capsy, ewentualnie mmsy :)
Kowal
Bywalec
Bywalec

Dzisiaj chyba byÂła Kuligowska
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nie, nie, nie. Podczas ostatniego poranka Kalczyùska mia³a falowane w³osy. PóŸniej by³a jako reporter i mia³a zawyk³e. Moim zdaniem w zwyk³ych by³o jej ³adniej. A jutro poranek z Sopotu - jupi. :D A prowadzi Anitka. :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Do Marcina: jestem za tym, aby nisko-kulturalnych snów nie opowiadaÌ w w¹tku, chyba ¿e maj¹ one czemuœ s³u¿yÌ, maj¹ jakiœ podtekst, ale mimo to mo¿na to zrobiÌ otwarcie lub w bardziej delikatny sposób, który nie bêdzie wskazywa³ na niski poziom kultury pisz¹cego! Czasem odnoszê wra¿enie, ¿e ktoœ tu prowadzi jak¹œ dziwn¹ i momentami niesmaczn¹ grê - tylko nie wiem, co ona ma na celu :roll:
Ale pozwĂłlcie szczerze pozachwycaĂŚ siĂŞ AnitÂą! No i mamy kolejne potwierdzenie na to, Âże jutro Anita bĂŞdzie prowadziĂŚ Poranek z Sopotu! PrzyznajĂŞ, Âże nie zazdroszczĂŞ Anicie, jeÂśli bĂŞdzie musiaÂła przebywaĂŚ tak wczeÂśnie rano np. na molo - brrr... musiaÂłaby wĂłwczas wÂłoÂżyĂŚ zimowe ciuszki, bo rano jest tam bardzo zimno, do tego jeszcze wietrznie. Wiatr psuje fryzury, ale wierzĂŞ, Âże Anita znajdzie na to sposĂłb i uczesze siĂŞ tak, jak np. dzisiaj :smile: zepnie wÂłosy i walka z wiatrem (jak np. w przypadku KalczyĂąskiej) bĂŞdzie zwyciĂŞska :D A dzisiejszy Poranek Anita jak zwykle poprowadziÂła profesjonalnie, nie zaliczyÂła dziÂś Âżadnych wpadek, pilnowaÂła by nie wkradaÂły siĂŞ jej przejĂŞzyczenia. ZahartowaÂła siĂŞ przez te cztery dni w Porankach i oby jej to zostaÂło na dÂługo, np. na caÂły nadchodzÂący tydzieĂą :D
PS Czy z Markiem BrzeziĂąskim, w relacji telefonicznej z ParyÂża, dziaÂło siĂŞ coÂś dziwnego, czy po prostu np. leczyÂł kaca? W kaÂżdym bÂądÂź razie mĂłwiÂł tak, jak gdyby wczoraj przesadziÂł ze spoÂżyciem jakiegoÂś trunku - a Anita sÂłuchajÂąc go dziÂś, robiÂła miny, jakby chciaÂła powstrzymaĂŚ Âśmiech :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Ale to nie moja wina, Âże takie gÂłupoty mi siĂŞ ÂśniÂły. :D Przedwczoraj np. mi siĂŞ ÂśniÂło, Âże papieÂża UFO porwaÂło i nowym papieÂżem nasz wikary zostaÂł. :lol:

Ten sen byÂł tak dziwny i idiotyczny, Âże nei mogÂłem siĂŞ powstrzymaĂŚ. :D

No, ale przejdÂźmy do tematu Anity. :)

JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ jej nowego programu - ciekawe, kiedy rozpocznÂąsie przygotowania.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Bosheee....co ja tu robie.co za s³owa i to od moderatora :!: a¿ mi g³upio ¿e tu tyle napisalem i siê zwi¹za³êm z tym forum. Pszpraszam ¿e zapytam. Ile m³ody cz³owieku Marcinie masz lat :?:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

tobi pisze:Pszpraszam Âże zapytam. Ile mÂłody czÂłowieku Marcinie masz lat :?:
widaĂŚ Âże z Ciebie user na dwĂłjĂŞ.. tyle postĂłw i Âżeby nie wiedzieĂŚ :? co to siĂŞ dzieje :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Marcin, kiedy nastĂŞpnym razem przyÂśni Ci siĂŞ coÂś podobnego, lepiej to przemilcz, ok :?:
Funckyrella pisze:Czy z Markiem BrzeziĂąskim, w relacji telefonicznej z ParyÂża, dziaÂło siĂŞ coÂś dziwnego, czy po prostu np. leczyÂł kaca? W kaÂżdym bÂądÂź razie mĂłwiÂł tak, jak gdyby wczoraj przesadziÂł ze spoÂżyciem jakiegoÂś trunku - a Anita sÂłuchajÂąc go dziÂś, robiÂła miny, jakby chciaÂła powstrzymaĂŚ Âśmiech :D
O tak :lol: mĂłwiÂł o plaÂży w ParyÂżu, ale momentami tak beÂłkotaÂł, Âże nie moÂżna byÂło zrozumieĂŚ, co mĂłwi, a Anita robiÂła zabawne miny, ukazujÂące... hmmm... zaÂżenowanie, rozbawienie, zdziwienie :D Dzisiaj przyszÂła mi do gÂłowy pewna myÂśl: Anita to ma naprawdĂŞ fajnie, prawie na kaÂżdego pracownika z tvn-u moÂże patrzeĂŚ z gĂłry. Tak dla przykÂładu o wiele niÂższe od Anity sÂą, krzÂątajÂące siĂŞ w porankach bardzo czĂŞsto za jej plecami, panie od serwisĂłw: A. KalczyĂąska i M.Kuligowska, nie bĂŞdĂŞ wymieniaÂł wszystkich, a dzisia byli to (z pewnoÂściÂą) A. Adamek, K. Kolenda-Zaleska i Maciej JabÂłoĂąski. Ten ostatni tÂłumaczyÂł Anicie w kontekÂście TdF, Âże Âżeby byĂŚ liderem turu nie trzeba wcale wygrywaĂŚ wszystkich etapĂłw...! Komu jak komu, ale Anicie takich rzeczy nie trzeba tÂłumaczyĂŚ :D
Anita uroczo wyglÂąda w tym ''biskupim'' kostiumie :P
A jutrzejszy poranek z Sopotu stoi chyba pod znakiem zapytania :niepewny: W Londynie znowu niebzpiecznie, co prawda nikt nie zgin¹³ tym razem, ale mo¿e podobnie jak 2 tyg. temu zrezygnuj¹ z wyjazdu :?:
Wtedy ja wypowiem prywatnÂą wojnĂŞ tym terrorystom :twisted:

ÂŁukasz, skoro wrĂłciÂłeÂś, moÂże ''strzelisz'' jutro kilka capsĂłw, jeÂśli poranek bĂŞdzie z Sopotu :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ