nie, jeszcze nikt.. wiemy tylko tyle ¿e ³¹czy siê z nami przez modem..£ukasz pisze:Czy juz ktos pytal ile Sylwinka ma lat, bo dokladnie nie przegladalem ostatnich postow?
Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
czyÂżby ukryta ironia? no fakt.. to Âże korzysta z modemu moÂże w jakimÂś tam stopniu ÂświadczyĂŚ w jakim jest wiekuÂŁukasz pisze:Aha... to wystarczy. W takim razie nie pytajmy sie.Zszedlem z tematu. Przepraszam - i juz mnie tu nie ma.

ups.. i ja zszedÂłem.... to i ja przepraszam

BEZ ODBIORU! z wyjÂątkami..
DOP. LUKASZ:
Nie, po prostu z taka na modemie nie da sie flirtowac. A o wieku to i tez to pewnie swiadczy. Jakby nie bylo - odpada.
-
- Fan Forum
PomysÂłodawcy stworzenia forumowicza o nicku ''Sylwinka'' (nie) gratulujĂŞ pomysÂłowoÂści... :zly: To tak na marginesie 
Czas skupiĂŚ siĂŞ na konkretach.
WiadomoÂściÂą dnia jest zdecydowanie fakt, iÂż Anita poprowadzi poranek w piÂątek i to z Sopotu :super: :jupi: :wesoly: I tu wielkie podziĂŞkowania dla pana Tomka Zubilewicza za to, Âże zdradziÂł ten sekret, na temat ktĂłrego tyle spekulowaliÂśmy
Ale jest niestety jedno ''ale''... Mianowicie pogoda. Raczej na pewno bĂŞdzie zimno i do tego z pewnoÂściÂą dojdzie deszcz ... :sad: wiĂŞc, mimo iÂż poranek bĂŞdzie z TrĂłjmiasta, byĂŚ moÂże nawet z plaÂży albo sopockiego molo, to ze stroju kÂąpielowego nici
Tak zauwa¿y³a Anita, kiedy Zubi ostrzega³ j¹ przed z³¹ aur¹, bêd¹ musieli schroniÌ siê gdzieœ przed deszczem, ¿eby nie pada³o im na g³owy :sad: Mo¿e to bêdzie jakaœ kawiarnia
Ale... lepszy rydz niÂż nic
Funcky naprawdĂŞ moÂżesz sobie snuĂŚ wyrzuty, Âże nie zaczekaÂłaÂś te kilka dni... kto wie, moÂże pogawĂŞdziÂłabyÂś sobie z AnitÂą przy piwie
Przynajmniej pogodĂŞ miaÂłaÂś ÂładnÂą
Ciekawejak bĂŞdzie wyglÂądaÂł ten poranek, jak sobie poradzi Anita w plenerze, bo jak na razie wszystko wskazuje na to, Âże jej forma roÂśnie szybciej, niÂż (z pewnoÂściÂą) ona w dzieciĂąstwie
ZÂłapaÂła ''porankowego bakcyla'' i trzyma go mocno. ProwadziÂła dzisiejszy program bardzo sprawnie i dynamicznie. He he... chodziÂła (na wizji) wiĂŞcej niÂż zwykle. WyglÂądaÂła oczywiÂście bosko
BiaÂły Âżakiet, czarna spĂłdnica, staranna fryzura. Niestety moje capsy nie sÂą zbyt ''staranne''(mimo iÂż jestem bardzo samokrytyczny, to je poÂślĂŞ :evil2:):

Na koniec zabrzmiaÂła melodia dla moich uszu
Anita powiedziaÂła: (...)i do zobaczenia jutro o 6.30

Czas skupiĂŚ siĂŞ na konkretach.
WiadomoÂściÂą dnia jest zdecydowanie fakt, iÂż Anita poprowadzi poranek w piÂątek i to z Sopotu :super: :jupi: :wesoly: I tu wielkie podziĂŞkowania dla pana Tomka Zubilewicza za to, Âże zdradziÂł ten sekret, na temat ktĂłrego tyle spekulowaliÂśmy

Funcky naprawdĂŞ moÂżesz sobie snuĂŚ wyrzuty, Âże nie zaczekaÂłaÂś te kilka dni... kto wie, moÂże pogawĂŞdziÂłabyÂś sobie z AnitÂą przy piwie

Na koniec zabrzmiaÂła melodia dla moich uszu

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Przed chwilÂą pod niebiosa wychwaleÂłem Pochanke i Rymanowskiego, ktĂłrzy wczoraj byli wiĂŞcej niÂż extra. To teraz pod niebiosa wychwalĂŞ AnitkĂŞ.
Bo¿e! Jej dzisiejszy stój - wygl¹a w nim œwietnie. Tak a propos - Ani Kalczyùskiej ³¹dniej we W³osach prostych, w falowanych wygl¹da³a jak czarownica.
MiotÂły jej tylko brakowaÂło, to by odleciaÂła ze studia.
A wiecie co mi siĂŞ ÂśniÂło?
GÂłupoty.
ÂŻe oglÂądam poranek, Anita rozmawia z reporterem i nagle sÂłychaĂŚ "prrrryyyk", po czym mĂłwi stanowczo: "dajcie k***a reklamy, bo muszĂŞ do kibla podskoczyĂŚ". KoĂączy rozmowĂŞ z reporterem, kamera odjeÂżdÂża, widaĂŚ brÂązowÂą plamĂŞ na jej spĂłdniczczce i lecÂą reklamy, a nastĂŞpnego dnia opisay jÂą "Fakt" i "Super Express", dajÂąc tytuÂły: "ZesraÂła siĂŞ na antenie", "Kupa na Âżywo". BoÂże! Jakie gÂłupoty!

A wiecie co mi siĂŞ ÂśniÂło?
GÂłupoty.

Ostatnio zmieniony czwartek 21 lip 2005, 10:24 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
Do Marcina: jestem za tym, aby nisko-kulturalnych snów nie opowiadaÌ w w¹tku, chyba ¿e maj¹ one czemuœ s³u¿yÌ, maj¹ jakiœ podtekst, ale mimo to mo¿na to zrobiÌ otwarcie lub w bardziej delikatny sposób, który nie bêdzie wskazywa³ na niski poziom kultury pisz¹cego! Czasem odnoszê wra¿enie, ¿e ktoœ tu prowadzi jak¹œ dziwn¹ i momentami niesmaczn¹ grê - tylko nie wiem, co ona ma na celu 
Ale pozwĂłlcie szczerze pozachwycaĂŚ siĂŞ AnitÂą! No i mamy kolejne potwierdzenie na to, Âże jutro Anita bĂŞdzie prowadziĂŚ Poranek z Sopotu! PrzyznajĂŞ, Âże nie zazdroszczĂŞ Anicie, jeÂśli bĂŞdzie musiaÂła przebywaĂŚ tak wczeÂśnie rano np. na molo - brrr... musiaÂłaby wĂłwczas wÂłoÂżyĂŚ zimowe ciuszki, bo rano jest tam bardzo zimno, do tego jeszcze wietrznie. Wiatr psuje fryzury, ale wierzĂŞ, Âże Anita znajdzie na to sposĂłb i uczesze siĂŞ tak, jak np. dzisiaj
zepnie wÂłosy i walka z wiatrem (jak np. w przypadku KalczyĂąskiej) bĂŞdzie zwyciĂŞska
A dzisiejszy Poranek Anita jak zwykle poprowadziÂła profesjonalnie, nie zaliczyÂła dziÂś Âżadnych wpadek, pilnowaÂła by nie wkradaÂły siĂŞ jej przejĂŞzyczenia. ZahartowaÂła siĂŞ przez te cztery dni w Porankach i oby jej to zostaÂło na dÂługo, np. na caÂły nadchodzÂący tydzieĂą
PS Czy z Markiem BrzeziĂąskim, w relacji telefonicznej z ParyÂża, dziaÂło siĂŞ coÂś dziwnego, czy po prostu np. leczyÂł kaca? W kaÂżdym bÂądÂź razie mĂłwiÂł tak, jak gdyby wczoraj przesadziÂł ze spoÂżyciem jakiegoÂś trunku - a Anita sÂłuchajÂąc go dziÂś, robiÂła miny, jakby chciaÂła powstrzymaĂŚ Âśmiech

Ale pozwĂłlcie szczerze pozachwycaĂŚ siĂŞ AnitÂą! No i mamy kolejne potwierdzenie na to, Âże jutro Anita bĂŞdzie prowadziĂŚ Poranek z Sopotu! PrzyznajĂŞ, Âże nie zazdroszczĂŞ Anicie, jeÂśli bĂŞdzie musiaÂła przebywaĂŚ tak wczeÂśnie rano np. na molo - brrr... musiaÂłaby wĂłwczas wÂłoÂżyĂŚ zimowe ciuszki, bo rano jest tam bardzo zimno, do tego jeszcze wietrznie. Wiatr psuje fryzury, ale wierzĂŞ, Âże Anita znajdzie na to sposĂłb i uczesze siĂŞ tak, jak np. dzisiaj

PS Czy z Markiem BrzeziĂąskim, w relacji telefonicznej z ParyÂża, dziaÂło siĂŞ coÂś dziwnego, czy po prostu np. leczyÂł kaca? W kaÂżdym bÂądÂź razie mĂłwiÂł tak, jak gdyby wczoraj przesadziÂł ze spoÂżyciem jakiegoÂś trunku - a Anita sÂłuchajÂąc go dziÂś, robiÂła miny, jakby chciaÂła powstrzymaĂŚ Âśmiech

Ale to nie moja wina, Âże takie gÂłupoty mi siĂŞ ÂśniÂły.
Przedwczoraj np. mi siĂŞ ÂśniÂło, Âże papieÂża UFO porwaÂło i nowym papieÂżem nasz wikary zostaÂł.
Ten sen byÂł tak dziwny i idiotyczny, Âże nei mogÂłem siĂŞ powstrzymaĂŚ.
No, ale przejdÂźmy do tematu Anity.
JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ jej nowego programu - ciekawe, kiedy rozpocznÂąsie przygotowania.

Ten sen byÂł tak dziwny i idiotyczny, Âże nei mogÂłem siĂŞ powstrzymaĂŚ.

No, ale przejdÂźmy do tematu Anity.

JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ jej nowego programu - ciekawe, kiedy rozpocznÂąsie przygotowania.
Bosheee....co ja tu robie.co za sÂłowa i to od moderatora
a¿ mi g³upio ¿e tu tyle napisalem i siê zwi¹za³êm z tym forum. Pszpraszam ¿e zapytam. Ile m³ody cz³owieku Marcinie masz lat

TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
-
- Fan Forum
Marcin, kiedy nastĂŞpnym razem przyÂśni Ci siĂŞ coÂś podobnego, lepiej to przemilcz, ok
mĂłwiÂł o plaÂży w ParyÂżu, ale momentami tak beÂłkotaÂł, Âże nie moÂżna byÂło zrozumieĂŚ, co mĂłwi, a Anita robiÂła zabawne miny, ukazujÂące... hmmm... zaÂżenowanie, rozbawienie, zdziwienie
Dzisiaj przyszÂła mi do gÂłowy pewna myÂśl: Anita to ma naprawdĂŞ fajnie, prawie na kaÂżdego pracownika z tvn-u moÂże patrzeĂŚ z gĂłry. Tak dla przykÂładu o wiele niÂższe od Anity sÂą, krzÂątajÂące siĂŞ w porankach bardzo czĂŞsto za jej plecami, panie od serwisĂłw: A. KalczyĂąska i M.Kuligowska, nie bĂŞdĂŞ wymieniaÂł wszystkich, a dzisia byli to (z pewnoÂściÂą) A. Adamek, K. Kolenda-Zaleska i Maciej JabÂłoĂąski. Ten ostatni tÂłumaczyÂł Anicie w kontekÂście TdF, Âże Âżeby byĂŚ liderem turu nie trzeba wcale wygrywaĂŚ wszystkich etapĂłw...! Komu jak komu, ale Anicie takich rzeczy nie trzeba tÂłumaczyĂŚ
Anita uroczo wyglÂąda w tym ''biskupim'' kostiumie
A jutrzejszy poranek z Sopotu stoi chyba pod znakiem zapytania :niepewny: W Londynie znowu niebzpiecznie, co prawda nikt nie zgin¹³ tym razem, ale mo¿e podobnie jak 2 tyg. temu zrezygnuj¹ z wyjazdu
Wtedy ja wypowiem prywatnÂą wojnĂŞ tym terrorystom
ÂŁukasz, skoro wrĂłciÂłeÂś, moÂże ''strzelisz'' jutro kilka capsĂłw, jeÂśli poranek bĂŞdzie z Sopotu

O takFunckyrella pisze:Czy z Markiem BrzeziĂąskim, w relacji telefonicznej z ParyÂża, dziaÂło siĂŞ coÂś dziwnego, czy po prostu np. leczyÂł kaca? W kaÂżdym bÂądÂź razie mĂłwiÂł tak, jak gdyby wczoraj przesadziÂł ze spoÂżyciem jakiegoÂś trunku - a Anita sÂłuchajÂąc go dziÂś, robiÂła miny, jakby chciaÂła powstrzymaĂŚ Âśmiech

Anita uroczo wyglÂąda w tym ''biskupim'' kostiumie

A jutrzejszy poranek z Sopotu stoi chyba pod znakiem zapytania :niepewny: W Londynie znowu niebzpiecznie, co prawda nikt nie zgin¹³ tym razem, ale mo¿e podobnie jak 2 tyg. temu zrezygnuj¹ z wyjazdu

Wtedy ja wypowiem prywatnÂą wojnĂŞ tym terrorystom

ÂŁukasz, skoro wrĂłciÂłeÂś, moÂże ''strzelisz'' jutro kilka capsĂłw, jeÂśli poranek bĂŞdzie z Sopotu

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.