TeÂż tak uwaÂżam, nie widziaÂłem nawet rumieĂącĂłw na jej twarzy, a patrzyÂłem uwaÂżnie

Ehhh... Wy widocznie podeszliÂście do dzisiejszych porankowych wydarzeĂą bez emocji. ZwÂłaszcza w kontekÂście tych kilku minut, w ktĂłrych Anita rozmawiaÂła z Marcinem Majewskim. Moim zdaniem to byÂł najzabawniejszy punkt programu. Fucktycznie caÂła sytuacja przypominaÂła trochĂŞ przepychankĂŞ dzieci na podwĂłrku

, w ktĂłrej gĂłrĂŞ bierze osoba silniejsza, w tym przypadku wyÂższa, czyli Anita

A tak na powaÂżnie, to Anita po prostu zachowaÂła siĂŞ prawdziwa gospodyni programu, ktĂłra wziĂŞÂła sprawy w swoje rĂŞce, bo gdyby tego nie zrobiÂła, nie zabraÂła gazety, gdzie byÂło zdjĂŞcie Otylii, Majewski pewnie trzymaÂłby jÂą caÂły czas pod pachÂą, a tak... czasu byÂło maÂło i trzeba byÂło zdecydowanej reakcji

No ale Anita mog³a mu jeszcze na wizji oddaÌ tê gazetê, bo tak widzowie mog¹ myœleÌ, ¿e si³¹ odebra³a i nie odda³a koledze gazety

:wesoly: Có¿... w dzieciùstwie brakowa³o jej czasu na zabawê na podwórku, to teraz - tak jakby - nadrabia zaleg³oœci

Szkoda, Âże w ''walce'' o dyÂżury w tvn nie jest taka stanowcza...:sad:
Oj! Oj! Funcky, Funcky, czyÂżby powracaÂł TwĂłj ''sentyment'' do P. ÂŁukasika

Zaœ co do wpadki, któr¹ dziœ zaliczy³, to trzeba przyznaÌ, ¿e uda³o mu siê i mnie rozbawiÌ, a Anita wybrnê³a z opresji obronn¹ rêkê, jak zwykle - profesjonalnie. Mimo i¿ ca³y poranek nastawiony by³ niemal¿e w ca³oœci na protesty górników, to Anita i reporterzy postarali siê, by przedstawiÌ je ciekawie i wyczerpuj¹co. Niestety jednego ³¹czenia nie by³o mi dane zobaczyÌ, bo komuœ z elektrowni zachcialo siê, w mojej okolicy w³aœnie, zaprzestaÌ dostarczaÌ energiê elektryczn¹

Skandal

Po prostu skandal, ¿eby bez podania ¿adnej przyczyny (w póŸniejszej rozmowie telefonicznej ze mn¹) bardzo nieuprzejma pani, zby³a mnie suchym zwrotem: ''proszê czekaÌ, a¿ w³¹cz¹ pr¹d''

Na szczêœcie po piêciu minutach, o 9.36 ju¿ mia³em pr¹d, wiêc min¹³ mnie jedynie serwis

Prognozê pogody ju¿ mog³em zobaczyÌ. Ahh... :/ Agnieszka Górniakowska mog³aby zdradziÌ, gzie ekipa poranka wybiera siê w pi¹tek, a tu nic nadal nie wiadomo, poza tym, ¿e bêdzie baaaaaardzo gor¹co - to ju¿ brzmi obiecuj¹co, ale na resztê informacji musimy chyba poczekaÌ do zakoùczenia czwartkowego poranka. A propos koùcówki poranka, to dziœ by³a nietypowa, a to za spraw¹ transmisji z sejmu. Poranek skoùczy³ siê nieco póŸniej i nie z balkonu, tu¿ po relacji i ³¹czeniu z M. Knapikiem.
A dzisiejszy strój Anity - b³êkitny spodnium - zastanawiam siê jeszcze, ale chyba jest on moim absolutnym numerem 1

Anita wyglÂąda w nim naprawdĂŞ szykownie, dostojnie i uroczo