Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

A nikt nie zauwa¿y³, ¿e w czo³ówce siê pomyli³a, bo za wczeœnie zaczê³a czytaÌ tekst do kolejnej zapowiedzi materia³u w FAKTACH? I nikt te¿ nie zauwa¿y³, ¿e wczoraj mia³a worki pod oczami? Tylko teraz nie naskakujcie na mnie, ¿e siê czepiam. Ja lubiê Pochankê, po prostu dziwi mnie, ¿e nikt tego nie dostrzeg³.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

no widzisz Âże tego nie dostrzegÂłem :roll:
Ostatnio zmieniony piątek 29 lip 2005, 18:20 przez pawell, łącznie zmieniany 9 razy.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

worki pod oczami.....a 6dni nie by³o jej na antenie. Jedne wydanie FAKTÓW i co...bezsenno¶æ :lol: przemêczenie, bo chyba nie menopauza. Sorry mo¿e za ostro wyskoczy³em :wink:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

mikasur: pamiĂŞtam tÂą wpadkĂŞ.. Justyna siĂŞ poprostu za bardzo zapĂŞdziÂła a ta pierwsza zapowiedÂź byÂła dÂłuÂższa niÂż zwykle (dot. BiaÂłorusi) a nie wspomniaÂłem o tym bo jakoÂś mi wyszÂło z gÂłowy
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Dawno mnie nie by³o ale dokonannia Styœki ogl¹da³am tak samo dok³¹dnie jak Anity W ;) i musze przyznac ¿e by³a super ;)
Jak zwykle docinki w jej stylu i dobre zapowiedzi tak samo jak komentarze :0 ale dziwi mni jedno. czemu nie prowadziÂła w 2 tygodniu ani Fucktow ani Magazynu ? byÂła A*tomatka i Grass ;)
Android <3
Dared00

Wczorajsze Fakty i Pochanke...

Post autor: Dared00 »

We wczorajszych Faktach (z Pochanke) mieliÂśmy jeden materiaÂł, ktĂłry zostaÂł mprzerwany z powodĂłw technicznych. Pochanke wytÂłumaczyÂła, Âże burza, itp. I wtedy puÂściÂła genialny tekst. BrzmiaÂło to tak: "A w dalszej czĂŞÂści FaktĂłw, o ile burza pozwoli..." Nie wiem czemu, ale ten text powaliÂł mnie na ziemiĂŞ...

A burza pozwoliÂła Justynie Pochanke dokoĂączyĂŚ Fakty...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Zarówno dzisiejsze jak wczorajsze Fakty by³y zwyczajnie œwietne!! Weekendowe wydania s³u¿¹ Justynie :D Tekst o burzy by³ faktycznie dobry i dobrze, ¿e ta burza nie by³a taka wredna, ze pozwoli³a skoùczyÌ te Fakty :lol: :lol: :lol: :lol:
ZIMA
Monika888
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Monika888 »

Stysia jest The beÂściak i tyle !!!
Dobry czÂłowiek i juÂż
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Ten tekst tez mnie powaliÂł na nogi, i uwaÂżam, Âże byÂł Âświetny, dobrze podsumowaÂła ta sytuacjĂŞ.
Wróciłem!!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Ten tekst tez mnie powaliÂł na nogi, i uwaÂżam, Âże byÂł Âświetny, dobrze podsumowaÂła ta sytuacjĂŞ.
Wróciłem!!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Bomba!!Jak zwykle zresztÂą!! te komentarze o "krocionogach" i o historii co zatoczyÂła koÂło-jak zwykle konkretnie, trafnie i rzeczowo!! :) :) Miodzio :) No ale przecieÂż to standard u Justyny. :D

No i ten dekolt :wink: :mrgreen: doœÌ odwa¿ny :wink: :mrgreen: jak na Justynê!!

I co najwaÂżniejsze "zapraszam jutro na 19" Supcio!!

Ma ktoÂś capsy z dzisiejszego wydania?? :D
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Kometarz o wielonogim zwierzÂątku :D sooper no i zataczajacej koÂło historii teÂż ;)
jednak proponuje Justynie udac siĂŞ do biblioteki i zaznajomiĂŚ siĂŞ ze sÂłowem parafraza 8)

"parafraza lit. przeróbka, modyfikacja tekstu, ustêpu, dzie³a, oddaj¹ca jego treœÌ, sens w innej formie, zazw. rozwiniêtej, jaœniejszej; muz. utwór instrumentalny, bêd¹cy swobodn¹ transkrypcj¹ zapo¿yczonego tematu a. utworu muz.; wi¹zanka popularnych melodii oper(etk)owych, potpourii."

ÂżegnaÂła siĂŞ jakoÂś tak dziwinie jakbyÂśmy ja mieli zobaczyĂŚ za 2 tyg a nie jutro ;)
Jak myslicie ten upiorny Âśmiech na koĂącu naleÂżaÂł do JustyÂś czy do tego kto trzymaÂł krocionoga ?
Android <3
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

RĂłwnieÂż zastanawiaÂłem sie chwilĂŞ czy aby nie popeÂłniÂła bÂłedu przy uÂżyciu tego sÂłowa.
MoÂże jednak miaÂła na myÂśli, Âże fragment z Zemsty: "krokodyla daj mi luby" nadawaÂłby sie do sparafrazowania??
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

a bedzie jutro StyÂśka w Faktach?? ( dopiero wrĂłciÂłam znad morza...i nie widziaÂłam dzis faktĂłw:()
Kowal
Bywalec
Bywalec

OczywiÂściew dzisiaj Pochanke byÂła Âświetna zreszta jak zwyklĂŞ
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ