Materiały w głównym wydaniu "Faktów"

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

WyglÂąda jak przeraÂżony. Trudno nie byĂŚ przeraÂżonym morderstwem 13-latka bez powodu przez 3 nastolatkĂłw. Po tym czynie w Faktach na jedynce o tym byÂło. Jak to zobaczyÂłem to z krzeseÂłka spadÂłem i czkawki dostaÂłem, tak mnie zatkaÂło. WyraÂźnie usÂłyszaÂłem "MichaÂł P.", a po chwili rozpoznaÂłem jego znak szczegĂłlny. A jeszcze dzieĂą wczeÂśniej chodziÂłem z nim do klasy. :? On mĂłgÂł zabiĂŚ kaÂżdego, nawet mnie (szczegĂłlnie siĂŞ nie lubliliÂśmy), ale padÂło na Damiana Rogulskiego... Nawet w Uwadze o tym byÂło.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

WedÂług mnie materiaÂły w Faktach sÂą chyba coraz leprze. SzczegĂłlnie co raz leprze robiÂą siĂŞ materialy robione przez reporterĂłw TVN24.

A propos czy zauwa¿yliœcie, ¿e dziennikarze niemowi¹ ju¿ np. "dla faktów Magada Sakowska TVN24" tylko "Dla Faktów Magda Sakowska". We³ug mnie powinna byÌ uzywana ta stara wersja. Ja i tak bêde siê upiera³, ¿e wszyscy dziennikarze Faktów powinni byÌ w³¹czeni do TVN24 i to w³asnie ka³an informacyjny powinien produkowac ten program.
Wróciłem!!
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Nie wiecie moÂże czy we wczorajszych Faktach byÂł materiaÂł o gieÂłdzie samochodowej w Balicach?
regoat
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: regoat »

ej co to znacy "dostaĂŚ owacje lub zostac wyklaskanym" bo jakos tego nie kminie za bardzo.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

z tym wyklaskaniem to tez mi jakoÂś nie przypasiÂło ;)
bardzo mi siĂŞ podobaÂł wczorajszy material o kanarach szczegĂłlnie puenta.chociaÂż zupeÂłnie siĂŞ z niÂą nie zgadzam ale byÂła dobra i celna :D
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Kowal pisze: TVN24 i to wÂłasnie kaÂłan informacyjny powinien produkowac ten program.
FAKTY s¹ czymœ wspólnym, pracuj¹ tu starzy wyjadacze z Faktów TVN jak Sekie, Siano, Kajdan, ale i nowi dzienikarze, nowi w Fakatch ( byli w red. tvn24) jak Mazur, Œwierczek, Prosiecki, Morozowski. Program jest wspó³tworozony i nie ma wiêkszego podzia³u na redakcje. No i wreszcieg³ówni powadz¹cy wci¹¿ robi¹ dla TVN24, i stamt¹d siê wywodz¹.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

dzisiaj g³ówne wydanie Faktów - spore rozczarowanie. W Wydarzeniach by³ œwietny materia³ o tajemniczym zabójstwie radnego Tyszkiewicza, a w TVN o tym ani s³owa, za to jakieœ sensacyjne historyjki o ³apaniu pedofilmów w stylu "Faktu" czy "SuperExpressu". Ciekawe jak siê spisze TVP, pewnie te¿ beznadziejnie
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Kowal
Bywalec
Bywalec

MateriaÂł o tym dziwnych technikach Âłapania przestĂŞpcĂłw byÂł bardzo ciekawy. Mnie dzisiaj "Fakty" nie roszczarowaÂły.
Wróciłem!!
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

po to Wydarzenia sÂą o 18:45 a Fakty o 19:00 Âżeby siĂŞ nawzajem uzupeÂłniaÂły ;)
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

w reoportazu o Âłapaniu przestepcĂłw, byÂło jak dwĂłjka policjantĂłw przebraÂła sie za kochajÂące sie pare w samochodzie. Moze niektĂłrzy pamietatja ze taka scena byÂła w W11, hehe...WÂątroba z Czechowska udawali zakochanych i im sie udaÂło ujac przestĂŞpcĂłw.

Ciekawe kto od kogo zaczerpn¹³ pomys³u....
....w świecie Faktów....
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

no tak ja pamietam moze jakiÂś policjant oglÂądajÂąc swoich kolegĂłw wpadÂł na ten pomysÂł aby go wykorzystaĂŚ w tej sprawie ktĂłra byÂła przedstawiona w faktach :roll: a w w11 tak byÂło bo poprostu pan ktĂłry pisze scenariusz sobie tak wymyÂśliÂł lub sÂłyszaÂł o takiej akcji i postanowiÂł ja wykorzystaĂŚ :roll: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

podobno w W11, wszystkie te Âśledztwa sÂą archiwalne i autentyczne...tak przynajmniej mĂłwili, czy pisaÂło gdzies...a ile w tym prawdy to do konca nie wiadomo:)
....w świecie Faktów....
pawell

Post autor: pawell »

no tak ja teÂż gdzieÂś to sÂłyszaÂłem lub czytaÂłem ale juÂż nie pamiĂŞtam jednak to jest watek o materiaÂłach w faktach a nie o w11 wiĂŞc omawiajmy tematy zwiÂązane z materiaÂłami:>
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

Kowal pisze:MateriaÂł o tym dziwnych technikach Âłapania przestĂŞpcĂłw byÂł bardzo ciekawy.
bardzo ciekawy! akurat poziom "Faktu". jak widaĂŚ od Faktu do FaktĂłw niedaleka droga :wink:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Kowal
Bywalec
Bywalec

MoÂże i masz racjĂŞ...ale w poniedziaÂłkowym wydaniu byÂło kilka ciekawych materiaÂłow.
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ