Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Ale zanim nadejdzie wrzesieù, czekamy na pwrót Anity w tym tygodniu. Bo jak na razie i na to nawet widoków nie ma :sad: Jeœli nie pojawi siê jutro w Poranku albo chocia¿ w ci¹gu dnia w serwisach, to mo¿emy siê zacz¹Ì martwiÌ :roll:
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Mnie teÂż troche dziwi cisza jaka jest wokoÂł tego nowego programu. ChociaÂż wedÂług mnie on jest realizowany dlatego anita tak Âżadko jest na antenie. Wszystko wyjaÂśni siĂŞ w wrzeÂśniu.
Wróciłem!!
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Powolutku, powolutku, acz skutecznie mo¿emy - tak jak przypuszcza³am - zacz¹Ì siê martwiÌ o to, czy zobaczymy w najbli¿szym czasie Anitê :sad: Jutro w Poranku Jakub Porada ;/
Jak to tak moÂże byĂŚ, Âże zabierajÂą nam na tak dÂługo naszÂą ulubionÂą paniÂą z tivi?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Na pocieszenie albo i nie :D
w dzisiejszym odcinku mamy ciĂŞ padÂło imie Anity ;)
Majewski coÂś tam nawijaÂł o oczach Justyny Âże sÂą niebieskie a ona do niego ze piwne, no to Majewski spytaÂł czy sugeruje Âże patrzy na AnitĂŞ zamiast na niÂą :D Na co StyÂśka powiedziaÂła ze Anita ma oczy niebieskie ;)

A co do jej pojawienia siĂŞ na wizji to typuje Âże bedzie to za tydzien albo 2 dopiero :?
Android <3
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

a byÂła juÂż powtĂłrka gagu z AnitÂą czy dopiero bĂŞdzie :?:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Chyba nie byÂło i raczej nie bĂŞdzie.
Nie ogl¹da³em tego wczoraj, ale pamiêtam (jak przez mg³ê), ¿e mówiono w tym programie o kolorze oczu Anity i o nak³adaj¹cym siê obrazie dwu paù z TVN24. Z tym, ¿e wtedy, to by³y czasy (¿e tak napiszê) odwróconych ról: to Anita prowadzi³a g³ówne, a teraz to ona w³aœnie ginie jako osoba medialna, w telewizji z nisk¹ ogl¹dalnoœci¹ :twisted:
kamuii pisze:Po raz kolejny potwierdzilo siĂŞ Âże lubiÂą zsiĂŞ z GĂłrniakowskÂą "witaj Anitko" :D :D
Taaaa :lol: Moja pani od fizyki z liceum przez ca³y rok zwraca³a siê do wszystkich uczniów zdrobniale np. ''Maciuœ'', ''Agatka'', a kiedy zbli¿a³ siê koniec roku niemal wszyscy dr¿eli, bo grozi³a im odsiadka drugi rok z rzêdu w tej samej klasie :evil2: A byliœmy najlepsz¹ klas¹ w liceum :D Dobra, ¿arty na bok, Aga i Anitka na pewno darz¹ siê sympati¹ i ³¹czy je szczera przyjaŸù :P
Kamuii - jak dobrze, ¿e wróci³aœ :jupi: !!!!!! Pozwól niech Ciê wirtualnie uœciskam :D :lol: Tak nam Ciebie i Twoich komentów brakowa³o... :!: Kiedy dzia³o siê tyle wokó³ Anity musia³em sobie wyobra¿aÌ, co byœ napisa³a o tej wpadce, o tym przejêzyczeniu, o tej rewelacyjnej zapowiedzi, czy rozmowie... :sad: Ale na szczêœcie ju¿ jesteœ, tylko, jak na z³oœÌ, zniknê³a Anita ;(
Pchiii, urlop, to nie dla mnie, nie nudzi³em siê wprawdzie, ale têskni³em niemi³osiernie, kilka dni na obczyŸnie mi wystarcz¹, wiêc czem prêdzej wróci³em speedem do domowych pieleszy i tu mogê w 100% wypocz¹Ì :wesoly: PoklikaÌ z wirtualnymi przyjació³mi na ulubione tematy :D
CieszĂŞ siĂŞ Kamuii, Âże podobaÂły Ci siĂŞ poranki z AnitÂą, ale czy mogÂło byĂŚ inaczej :?: :wink: :D ByÂły po prostu ucztÂą dla sympatykĂłw Anity :D Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak kaÂżdego dnia, po kaÂżdym poranku brakowaÂło nam Twojego wpisu na forum :sad: Ale mĂłwi siĂŞ trudno, Âżyje siĂŞ dalej - najwaÂżniejsze, Âże wrĂłciÂłaÂś :D
Kamuii, a co powiesz o pomys³ach na plenerowe stroje, jaki zaprezentowano np. na pla¿y :?: Wyobra¿asz sobie Anitê, np w tym b³êkitnym kostiumie... chodz¹c¹ po górach :?: :evil2: Pod tym wzglêdem formu³a wyjazdowych poranków mnie powala. Co by komu siê sta³o z³ego, jakby Anita w Sopocie w³o¿y³a jakiœ t-shircik, na to zwiewny sweterek (no bo przy tak niskiej temperaturze jak¹ mieli tego dnia bikini odpada ;( :D ), a we Wroc³awiu jednak zdjê³a tê grubaw¹ marynarê :?: Wydaje mi siê, ¿e prowadz¹ca czu³aby siê o wiele bardziej komfortowo i wygodnie, a widzowie wiedzieliby, ¿e ogl¹daj¹ plenerowy poranek, w którym strój pasuje do otaczaj¹cych warunków atmosferycznych i scenerii :wink:

Pianie, o nie Kamuii, tutaj siĂŞ nie mogĂŞ z TobÂą zgodziĂŚ - jak bĂŞdÂąc w posiadaniu tak soczystej bary gÂłosu, jakim jest uroczy bas Anity, mogÂłaby zapiaĂŚ jak ... wiadomo kto :?: :lol: Nie, nie - to nie to. Anita moÂże nie stara siĂŞ mĂłwiĂŚ tak jak kiedyÂś, tzn. akcenty w odpowiednim miejscu wyrazu, czy zdania, wÂłaÂściwa intonacja gÂłosowa, itd., moÂże nie zawsze brzmiÂą tak jak powinny brzmieĂŚ, ale daleko jej jeszcze do osiÂągniĂŞcia poziomu tzw. 'piania' :lol: :wink:
kamuii pisze:myœlê ¿e ona siê ju¿ jak to Zubilewicz powiedzia³ "niesamowicie przepracowa³a" i teraz musi odpocz¹Ì...
Obiektywnie trzeba stwierdziÌ, ¿e te 2 tygodnie podczas których Anita prowadzi³a ranki, musia³y j¹ wyczerpaÌ. Chocia¿by ze wzglêdu na porê emisji programu i wi¹¿¹cym siê z tym faktem, wczesnym wstawaniem, a jeœli jeszcze do tego dorzuciÌ stres, zu¿ycie inwencji twórczej :D to Anicie nale¿a³ siê odpoczynek :D musimy to uszanowaÌ - tylko proszê nie wystawiaÌ nas na dwu- albo x-tygodniow¹ próbê :D bo zmienimy zdanie o 180 stopni :twisted: :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Black :D:D :jupi: teÂż siĂŞ cieszĂŞ Âże juÂż wrĂłciÂłeÂś :D pozwĂłl Âże teraz ja CiĂŞ wirtualnie wysciskam :evil2: :*
Ehh tez mi brakowaÂło komentowania tego co siĂŞ dzieje kiedy tyle byÂło Anitki na wizji a teraz jak wrĂłciÂłam to cibeie nie byÂło :(
Ale poradziÂłyÂśmy sobie z Funcky :D caÂłe szczĂŞscie jednak ze juÂż jesteÂś...
Mam nadzieje Âże na obczyÂźnie nie rozgladaÂłeÂś siĂŞ za AnitkÂą :evil2: tylko zwiedzaÂłeÂś wzglĂŞdnie wypoczywaÂłeÂś na plaÂży :D

Co do kostiumĂłw to myÂślĂŞ Âże np w niebieskim kostiumie kÂąpielowym byÂło by jej lepiej w gĂłrach :D:D niÂż w tej marynarce. Ale w tedy tacy jak Ty z Michosem mogli by tego nerwowo nie wytrzymaĂŚ :D wiĂŞc lepiej ze chodzi opakowana :D
Co do T-shirtu w Sopocie to biedaczka by zamarz³a ale np jakiœ ³¹dny Top we Wroc³awiu juz by nie zawadzi³ ;) Do tego jeansy.
Na pewno siĂŞ napracowaÂła ale mam nadzijeje ze nie kaÂże nam na siebie czekaĂŚ do wrzesnia :) UwaÂżam Âże nastĂŞpnym razem mogÂła y dobieraĂŚ ciekawszych rozmĂłwcĂłw ;) Bo czasem musiaÂła sama ze soba rozmawaiĂŚ :D

No to tyle miÂłego a teraz ;(

Po takich peanach z powodu mojego powrotu trudno mi to pisaÌ ale nie wiem czy czyta³eœ ca³e forum ale to mój ostatni dzien tutaj ... wiêcej szczegu³ów w w¹tku o forum. Mia³am ju¿ pare dni temu odejœÌ ale czeka³am na Ciebie bo chcia³am siê "osobiœcie " po¿egnaÌ.
BĂŞdzie mi tych naszych rozmĂłw brakowaĂŚ bardzo ;(;(
Ale bede caÂły czas obserwowaĂŚ forum a ten wÂątek szczegĂłlnie.
OczywiÂście jeÂśli siĂŞ bardzo ktoÂś stĂŞskni to jeszcze jest PW mail i gg :D
Tak wiĂŞc jeszcze raz :*
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

To jak Blacky zajrzy wieczorem na forum, ju¿ bêdzie zna³ ca³¹ prawdê o Twoim powrocie, który siê przerodzi³ w odejœcie :sad:
kamuii pisze:Mam nadzieje Âże na obczyÂźnie nie rozgladaÂłeÂś siĂŞ za AnitkÂą :evil2:
Ja nie wiem, czy jej wypatrywaÂł, ale mĂłwiÂł, Âże caÂły czas o niej myÂśli :D Ale to akurat nic nowego :D
kamuii pisze:Na pewno siĂŞ napracowaÂła ale mam nadzijeje ze nie kaÂże nam na siebie czekaĂŚ do wrzesnia :smile:
Black Jack pisze: Obiektywnie trzeba stwierdziĂŚ, Âże te 2 tygodnie podczas ktĂłrych Anita prowadziÂła ranki, musiaÂły jÂą wyczerpaĂŚ.
Nie by³abym tego taka pewna. Przecie¿ to nie do Anity nale¿y tytu³ KRÓLOWEJ TVN-u i raczej nie przys³uguje jej dodatkowy urlop (oczywi¶cie m.in. takich przywilejów nie posiada). Ma³o ludzi dzisiaj musi praktycznie dzieñ przy dniu wstawaæ o nocy, by stawiæ siê na tê, czy inn± godzinê w pracy. Albo wejd¼my w bli¿sze Anicie krêgi: Porada móg³ przez ca³y rok wstawaæ o nieludzkiej porze? Kalczyñska i Kuligowska niemal nie schodz± z wizji w ostatnim czasie
CzyÂżby Anita byÂła z innej gliny ulepiona, niÂż koledzy i koleÂżanki?
To by³a mo¿liwoœÌ jej nieobecnoœci, której przypisa³am nr 1 :wink:
Mo¿liwoœÌ nr 2 : mo¿e celowo ograniczaj¹ jej dy¿ury, w ramach akcji: ,,To nie ty masz byÌ w TVN gwiazd¹' :twisted:
No i mo¿liwoœÌ nr 3 : mo¿e Anita nagrywa jakiœ wywiad np. w United States of America? - mo¿na siê tego - przyczyny jej nieobecnoœci - gdzieœ dowiedzieÌ?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kiedyœ przegl¹da³em szczegó³owo wszystkie emotikony i jedna spodoba³a mi siê szczególnie. Myœla³em jednak, ¿e nigdy jej nie zastosujê w poœcie... jednak¿e Twoja decyzja o odejœciu Kamuii, mnie do tego zmusi³a :mur:
Ledwo co wrĂłciÂłaÂś, a juÂż odchodzisz :?: :placze: Wy - kobiety jesteÂście okrutne :!: ZarĂłwno Ty jak i Anita - przywiÂązaÂłem siĂŞ do Was, a Wy obie raczycie mnie takimi ''przyjemnoÂściami'': Ty odchodzisz, a Anita zostaje (w tvn). Na domiar zÂłego jutro znowu jej nie bĂŞdzie w poranku :twisted:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie wiem, czy emocje juÂż opadÂły, czy nie w zwiÂązku z ostatnimi rozstaniami, ale chciaÂłam poinformowaĂŚ, Âże dziÂś przed dziewiÂątÂą widziaÂłam nowÂą reklamĂŞ Poranka TVN24 w plenerze z udziaÂłem Anity :D Ten ,,Anitowy'' dodatek nakrĂŞcili we WrocÂławiu, w Sopocie pewnie byÂło ekipie trochĂŞ za zimno, by myÂśleĂŚ o dodatkowej pracy :wink: Tak na marginesie, Anita Âślicznie wyglÂądaÂła w tym WrocÂławiu :smile:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Funckyrella pisze: Tak na marginesie, Anita Âślicznie wyglÂądaÂła w tym WrocÂławiu :smile:
czy trzeba byÂło to dodaĂŚ....chyba to oczywiste :wink:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No oczywiÂście, Âże tak :D, napisaÂłam tak akurat teraz, bo miÂłym zaskoczeniem dla mnie (i pewnie nie tylko dla mnie :wink:) nagle zobaczyĂŚ na antenie TVN24 twarz Anity wÂśrĂłd tych wszystkich, juÂż w monotoniĂŞ wprawiajÂących, twarzy - choĂŚ to byÂła ledwie reklama :D Tak w ogĂłle, to od technicznej strony rzecz ujmujÂąc, troszkĂŞ bezsensownym wydaje siĂŞ dokooptowanie roli Anity do reklamĂłwki plenerowego Poranka, no bo w prawdzie prowadziÂła dwa, ale juÂż raczej nie bĂŞdzie prowadziĂŚ Âżadnego :sad:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

moÂże musiaÂła zapracowaĂŚ na to by pojawiĂŚ siĂŞ w reklamĂłwce PORANKA Z PLENERU :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Okazuje siê, ¿e czasem warto obudziÌ siê nawet na poranek z J. Porad¹, ale tylko jeœli zagoniona siostrzyczka zapomni sprawdziÌ przed 22-g¹ jak sie sprawy maj¹ na tvn24.pl :twisted: Ale jak ju¿ pisa³em warto by³o - chyba? Otó¿ podczas przegl¹du prasy o godz.7.40 (bo o tej siê obudzi³em i to bez budzika :D) nagle zacz¹³em przecieraÌ zaspane oczy, bo na pierwszej stronie jakiejœ gazety ujrza³em uœmiechniête oblicze Anity - ''chyba to mi siê œni'', ale oderwa³em siê od poduchy i, na dok³adkê do jakiegoœ cytowanego nag³ówka, Jakub rzek³: ''O! i przy okazji nasza redakcyjna kole¿anka, Anita Werner'' :shock: :lol:

Obrazek
Hmm... lubi zaszaleĂŚ po pracy? Ciekawe jak :?: :evil2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Okazuje siê, ¿e czasem warto obudziÌ siê nawet na poranek z J. Porad¹, ale tylko jeœli zagoniona siostrzyczka zapomni sprawdziÌ przed 22-g¹ jak sie sprawy maj¹ na tvn24.pl :twisted: Ale jak ju¿ pisa³em warto by³o - chyba? Otó¿ podczas przegl¹du prasy o godz.7.40 (bo o tej siê obudzi³em i to bez budzika :D) nagle zacz¹³em przecieraÌ zaspane oczy, bo na pierwszej stronie jakiejœ gazety ujrza³em uœmiechniête oblicze Anity - ''chyba to mi siê œni'', ale oderwa³em siê od poduchy i, na dok³adkê do jakiegoœ cytowanego nag³ówka, Jakub rzek³: ''O! i przy okazji nasza redakcyjna kole¿anka, Anita Werner'' :shock: :lol:

Obrazek
Hmm... lubi zaszaleĂŚ po pracy? Ciekawe jak :?: :evil2:

:smiech: :smiech: :lol: A tu jej nie poznaÂł - ale wielki fan :evil2:

Obrazek
ODPOWIEDZ