Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
Na pocieszenie albo i nie 
w dzisiejszym odcinku mamy ciĂŞ padÂło imie Anity
Majewski coÂś tam nawijaÂł o oczach Justyny Âże sÂą niebieskie a ona do niego ze piwne, no to Majewski spytaÂł czy sugeruje Âże patrzy na AnitĂŞ zamiast na niÂą
Na co StyÂśka powiedziaÂła ze Anita ma oczy niebieskie 
A co do jej pojawienia siĂŞ na wizji to typuje Âże bedzie to za tydzien albo 2 dopiero :?

w dzisiejszym odcinku mamy ciĂŞ padÂło imie Anity

Majewski coÂś tam nawijaÂł o oczach Justyny Âże sÂą niebieskie a ona do niego ze piwne, no to Majewski spytaÂł czy sugeruje Âże patrzy na AnitĂŞ zamiast na niÂą

A co do jej pojawienia siĂŞ na wizji to typuje Âże bedzie to za tydzien albo 2 dopiero :?
Android <3
-
- Fan Forum
Chyba nie byÂło i raczej nie bĂŞdzie.
Nie ogl¹da³em tego wczoraj, ale pamiêtam (jak przez mg³ê), ¿e mówiono w tym programie o kolorze oczu Anity i o nak³adaj¹cym siê obrazie dwu paù z TVN24. Z tym, ¿e wtedy, to by³y czasy (¿e tak napiszê) odwróconych ról: to Anita prowadzi³a g³ówne, a teraz to ona w³aœnie ginie jako osoba medialna, w telewizji z nisk¹ ogl¹dalnoœci¹
Moja pani od fizyki z liceum przez caÂły rok zwracaÂła siĂŞ do wszystkich uczniĂłw zdrobniale np. ''MaciuÂś'', ''Agatka'', a kiedy zbliÂżaÂł siĂŞ koniec roku niemal wszyscy drÂżeli, bo groziÂła im odsiadka drugi rok z rzĂŞdu w tej samej klasie :evil2: A byliÂśmy najlepszÂą klasÂą w liceum
Dobra, ¿arty na bok, Aga i Anitka na pewno darz¹ siê sympati¹ i ³¹czy je szczera przyjaŸù 
Kamuii - jak dobrze, Âże wrĂłciÂłaÂś :jupi: !!!!!! PozwĂłl niech CiĂŞ wirtualnie uÂściskam
Tak nam Ciebie i Twoich komentĂłw brakowaÂło...
Kiedy dzia³o siê tyle wokó³ Anity musia³em sobie wyobra¿aÌ, co byœ napisa³a o tej wpadce, o tym przejêzyczeniu, o tej rewelacyjnej zapowiedzi, czy rozmowie... :sad: Ale na szczêœcie ju¿ jesteœ, tylko, jak na z³oœÌ, zniknê³a Anita 
Pchiii, urlop, to nie dla mnie, nie nudzi³em siê wprawdzie, ale têskni³em niemi³osiernie, kilka dni na obczyŸnie mi wystarcz¹, wiêc czem prêdzej wróci³em speedem do domowych pieleszy i tu mogê w 100% wypocz¹Ì :wesoly: PoklikaÌ z wirtualnymi przyjació³mi na ulubione tematy
CieszĂŞ siĂŞ Kamuii, Âże podobaÂły Ci siĂŞ poranki z AnitÂą, ale czy mogÂło byĂŚ inaczej
ByÂły po prostu ucztÂą dla sympatykĂłw Anity
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak kaÂżdego dnia, po kaÂżdym poranku brakowaÂło nam Twojego wpisu na forum :sad: Ale mĂłwi siĂŞ trudno, Âżyje siĂŞ dalej - najwaÂżniejsze, Âże wrĂłciÂłaÂś 
Kamuii, a co powiesz o pomysÂłach na plenerowe stroje, jaki zaprezentowano np. na plaÂży
Wyobra¿asz sobie Anitê, np w tym b³êkitnym kostiumie... chodz¹c¹ po górach
:evil2: Pod tym wzglĂŞdem formuÂła wyjazdowych porankĂłw mnie powala. Co by komu siĂŞ staÂło zÂłego, jakby Anita w Sopocie wÂłoÂżyÂła jakiÂś t-shircik, na to zwiewny sweterek (no bo przy tak niskiej temperaturze jakÂą mieli tego dnia bikini odpada
), a we WrocÂławiu jednak zdjĂŞÂła tĂŞ grubawÂą marynarĂŞ
Wydaje mi siĂŞ, Âże prowadzÂąca czuÂłaby siĂŞ o wiele bardziej komfortowo i wygodnie, a widzowie wiedzieliby, Âże oglÂądajÂą plenerowy poranek, w ktĂłrym strĂłj pasuje do otaczajÂących warunkĂłw atmosferycznych i scenerii
Pianie, o nie Kamuii, tutaj siĂŞ nie mogĂŞ z TobÂą zgodziĂŚ - jak bĂŞdÂąc w posiadaniu tak soczystej bary gÂłosu, jakim jest uroczy bas Anity, mogÂłaby zapiaĂŚ jak ... wiadomo kto
Nie, nie - to nie to. Anita moÂże nie stara siĂŞ mĂłwiĂŚ tak jak kiedyÂś, tzn. akcenty w odpowiednim miejscu wyrazu, czy zdania, wÂłaÂściwa intonacja gÂłosowa, itd., moÂże nie zawsze brzmiÂą tak jak powinny brzmieĂŚ, ale daleko jej jeszcze do osiÂągniĂŞcia poziomu tzw. 'piania'

to Anicie naleÂżaÂł siĂŞ odpoczynek
musimy to uszanowaĂŚ - tylko proszĂŞ nie wystawiaĂŚ nas na dwu- albo x-tygodniowÂą prĂłbĂŞ
bo zmienimy zdanie o 180 stopni

Nie ogl¹da³em tego wczoraj, ale pamiêtam (jak przez mg³ê), ¿e mówiono w tym programie o kolorze oczu Anity i o nak³adaj¹cym siê obrazie dwu paù z TVN24. Z tym, ¿e wtedy, to by³y czasy (¿e tak napiszê) odwróconych ról: to Anita prowadzi³a g³ówne, a teraz to ona w³aœnie ginie jako osoba medialna, w telewizji z nisk¹ ogl¹dalnoœci¹

Taaaakamuii pisze:Po raz kolejny potwierdzilo siĂŞ Âże lubiÂą zsiĂŞ z GĂłrniakowskÂą "witaj Anitko"![]()

Kamuii - jak dobrze, Âże wrĂłciÂłaÂś :jupi: !!!!!! PozwĂłl niech CiĂŞ wirtualnie uÂściskam

Pchiii, urlop, to nie dla mnie, nie nudzi³em siê wprawdzie, ale têskni³em niemi³osiernie, kilka dni na obczyŸnie mi wystarcz¹, wiêc czem prêdzej wróci³em speedem do domowych pieleszy i tu mogê w 100% wypocz¹Ì :wesoly: PoklikaÌ z wirtualnymi przyjació³mi na ulubione tematy

CieszĂŞ siĂŞ Kamuii, Âże podobaÂły Ci siĂŞ poranki z AnitÂą, ale czy mogÂło byĂŚ inaczej

Kamuii, a co powiesz o pomysÂłach na plenerowe stroje, jaki zaprezentowano np. na plaÂży

Pianie, o nie Kamuii, tutaj siĂŞ nie mogĂŞ z TobÂą zgodziĂŚ - jak bĂŞdÂąc w posiadaniu tak soczystej bary gÂłosu, jakim jest uroczy bas Anity, mogÂłaby zapiaĂŚ jak ... wiadomo kto

Obiektywnie trzeba stwierdziÌ, ¿e te 2 tygodnie podczas których Anita prowadzi³a ranki, musia³y j¹ wyczerpaÌ. Chocia¿by ze wzglêdu na porê emisji programu i wi¹¿¹cym siê z tym faktem, wczesnym wstawaniem, a jeœli jeszcze do tego dorzuciÌ stres, zu¿ycie inwencji twórczejkamuii pisze:myœlê ¿e ona siê ju¿ jak to Zubilewicz powiedzia³ "niesamowicie przepracowa³a" i teraz musi odpocz¹Ì...

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Black
:D :jupi: teÂż siĂŞ cieszĂŞ Âże juÂż wrĂłciÂłeÂś
pozwĂłl Âże teraz ja CiĂŞ wirtualnie wysciskam :evil2: :*
Ehh tez mi brakowaÂło komentowania tego co siĂŞ dzieje kiedy tyle byÂło Anitki na wizji a teraz jak wrĂłciÂłam to cibeie nie byÂło
Ale poradziÂłyÂśmy sobie z Funcky
caÂłe szczĂŞscie jednak ze juÂż jesteÂś...
Mam nadzieje Âże na obczyÂźnie nie rozgladaÂłeÂś siĂŞ za AnitkÂą :evil2: tylko zwiedzaÂłeÂś wzglĂŞdnie wypoczywaÂłeÂś na plaÂży
Co do kostiumĂłw to myÂślĂŞ Âże np w niebieskim kostiumie kÂąpielowym byÂło by jej lepiej w gĂłrach
:D niÂż w tej marynarce. Ale w tedy tacy jak Ty z Michosem mogli by tego nerwowo nie wytrzymaĂŚ
wiĂŞc lepiej ze chodzi opakowana 
Co do T-shirtu w Sopocie to biedaczka by zamarz³a ale np jakiœ ³¹dny Top we Wroc³awiu juz by nie zawadzi³
Do tego jeansy.
Na pewno siĂŞ napracowaÂła ale mam nadzijeje ze nie kaÂże nam na siebie czekaĂŚ do wrzesnia
UwaÂżam Âże nastĂŞpnym razem mogÂła y dobieraĂŚ ciekawszych rozmĂłwcĂłw
Bo czasem musiaÂła sama ze soba rozmawaiĂŚ 
No to tyle miÂłego a teraz
Po takich peanach z powodu mojego powrotu trudno mi to pisaÌ ale nie wiem czy czyta³eœ ca³e forum ale to mój ostatni dzien tutaj ... wiêcej szczegu³ów w w¹tku o forum. Mia³am ju¿ pare dni temu odejœÌ ale czeka³am na Ciebie bo chcia³am siê "osobiœcie " po¿egnaÌ.
BĂŞdzie mi tych naszych rozmĂłw brakowaĂŚ bardzo
;(
Ale bede caÂły czas obserwowaĂŚ forum a ten wÂątek szczegĂłlnie.
OczywiÂście jeÂśli siĂŞ bardzo ktoÂś stĂŞskni to jeszcze jest PW mail i gg
Tak wiĂŞc jeszcze raz :*

Ehh tez mi brakowaÂło komentowania tego co siĂŞ dzieje kiedy tyle byÂło Anitki na wizji a teraz jak wrĂłciÂłam to cibeie nie byÂło

Ale poradziÂłyÂśmy sobie z Funcky

Mam nadzieje Âże na obczyÂźnie nie rozgladaÂłeÂś siĂŞ za AnitkÂą :evil2: tylko zwiedzaÂłeÂś wzglĂŞdnie wypoczywaÂłeÂś na plaÂży

Co do kostiumĂłw to myÂślĂŞ Âże np w niebieskim kostiumie kÂąpielowym byÂło by jej lepiej w gĂłrach

Co do T-shirtu w Sopocie to biedaczka by zamarz³a ale np jakiœ ³¹dny Top we Wroc³awiu juz by nie zawadzi³

Na pewno siĂŞ napracowaÂła ale mam nadzijeje ze nie kaÂże nam na siebie czekaĂŚ do wrzesnia

No to tyle miÂłego a teraz

Po takich peanach z powodu mojego powrotu trudno mi to pisaÌ ale nie wiem czy czyta³eœ ca³e forum ale to mój ostatni dzien tutaj ... wiêcej szczegu³ów w w¹tku o forum. Mia³am ju¿ pare dni temu odejœÌ ale czeka³am na Ciebie bo chcia³am siê "osobiœcie " po¿egnaÌ.
BĂŞdzie mi tych naszych rozmĂłw brakowaĂŚ bardzo

Ale bede caÂły czas obserwowaĂŚ forum a ten wÂątek szczegĂłlnie.
OczywiÂście jeÂśli siĂŞ bardzo ktoÂś stĂŞskni to jeszcze jest PW mail i gg

Tak wiĂŞc jeszcze raz :*
Android <3
-
- Stały bywalec
To jak Blacky zajrzy wieczorem na forum, ju¿ bêdzie zna³ ca³¹ prawdê o Twoim powrocie, który siê przerodzi³ w odejœcie :sad:
Ale to akurat nic nowego
CzyÂżby Anita byÂła z innej gliny ulepiona, niÂż koledzy i koleÂżanki?
To by³a mo¿liwoœÌ jej nieobecnoœci, której przypisa³am nr 1
Mo¿liwoœÌ nr 2 : mo¿e celowo ograniczaj¹ jej dy¿ury, w ramach akcji: ,,To nie ty masz byÌ w TVN gwiazd¹'
No i mo¿liwoœÌ nr 3 : mo¿e Anita nagrywa jakiœ wywiad np. w United States of America? - mo¿na siê tego - przyczyny jej nieobecnoœci - gdzieœ dowiedzieÌ?
Ja nie wiem, czy jej wypatrywaÂł, ale mĂłwiÂł, Âże caÂły czas o niej myÂślikamuii pisze:Mam nadzieje Âże na obczyÂźnie nie rozgladaÂłeÂś siĂŞ za AnitkÂą :evil2:

kamuii pisze:Na pewno siĂŞ napracowaÂła ale mam nadzijeje ze nie kaÂże nam na siebie czekaĂŚ do wrzesnia![]()
Nie byÂłabym tego taka pewna. PrzecieÂż to nie do Anity naleÂży tytuÂł KRĂLOWEJ TVN-u i raczej nie przysÂługuje jej dodatkowy urlop (oczywiÂście m.in. takich przywilejĂłw nie posiada). MaÂło ludzi dzisiaj musi praktycznie dzieĂą przy dniu wstawaĂŚ o nocy, by stawiĂŚ siĂŞ na tĂŞ, czy innÂą godzinĂŞ w pracy. Albo wejdÂźmy w bliÂższe Anicie krĂŞgi: Porada mĂłgÂł przez caÂły rok wstawaĂŚ o nieludzkiej porze? KalczyĂąska i Kuligowska niemal nie schodzÂą z wizji w ostatnim czasieBlack Jack pisze: Obiektywnie trzeba stwierdziĂŚ, Âże te 2 tygodnie podczas ktĂłrych Anita prowadziÂła ranki, musiaÂły jÂą wyczerpaĂŚ.
CzyÂżby Anita byÂła z innej gliny ulepiona, niÂż koledzy i koleÂżanki?
To by³a mo¿liwoœÌ jej nieobecnoœci, której przypisa³am nr 1
Mo¿liwoœÌ nr 2 : mo¿e celowo ograniczaj¹ jej dy¿ury, w ramach akcji: ,,To nie ty masz byÌ w TVN gwiazd¹'

No i mo¿liwoœÌ nr 3 : mo¿e Anita nagrywa jakiœ wywiad np. w United States of America? - mo¿na siê tego - przyczyny jej nieobecnoœci - gdzieœ dowiedzieÌ?
-
- Fan Forum
Kiedyœ przegl¹da³em szczegó³owo wszystkie emotikony i jedna spodoba³a mi siê szczególnie. Myœla³em jednak, ¿e nigdy jej nie zastosujê w poœcie... jednak¿e Twoja decyzja o odejœciu Kamuii, mnie do tego zmusi³a :mur:
Ledwo co wrĂłciÂłaÂś, a juÂż odchodzisz
:placze: Wy - kobiety jesteÂście okrutne
ZarĂłwno Ty jak i Anita - przywiÂązaÂłem siĂŞ do Was, a Wy obie raczycie mnie takimi ''przyjemnoÂściami'': Ty odchodzisz, a Anita zostaje (w tvn). Na domiar zÂłego jutro znowu jej nie bĂŞdzie w poranku 
Ledwo co wrĂłciÂłaÂś, a juÂż odchodzisz

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
Nie wiem, czy emocje juÂż opadÂły, czy nie w zwiÂązku z ostatnimi rozstaniami, ale chciaÂłam poinformowaĂŚ, Âże dziÂś przed dziewiÂątÂą widziaÂłam nowÂą reklamĂŞ Poranka TVN24 w plenerze z udziaÂłem Anity
Ten ,,Anitowy'' dodatek nakrĂŞcili we WrocÂławiu, w Sopocie pewnie byÂło ekipie trochĂŞ za zimno, by myÂśleĂŚ o dodatkowej pracy
Tak na marginesie, Anita Âślicznie wyglÂądaÂła w tym WrocÂławiu 

czy trzeba byÂło to dodaĂŚ....chyba to oczywisteFunckyrella pisze: Tak na marginesie, Anita Âślicznie wyglÂądaÂła w tym WrocÂławiu
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
-
- Stały bywalec
No oczywiÂście, Âże tak
, napisaÂłam tak akurat teraz, bo miÂłym zaskoczeniem dla mnie (i pewnie nie tylko dla mnie
) nagle zobaczyĂŚ na antenie TVN24 twarz Anity wÂśrĂłd tych wszystkich, juÂż w monotoniĂŞ wprawiajÂących, twarzy - choĂŚ to byÂła ledwie reklama
Tak w ogĂłle, to od technicznej strony rzecz ujmujÂąc, troszkĂŞ bezsensownym wydaje siĂŞ dokooptowanie roli Anity do reklamĂłwki plenerowego Poranka, no bo w prawdzie prowadziÂła dwa, ale juÂż raczej nie bĂŞdzie prowadziĂŚ Âżadnego :sad:

moÂże musiaÂła zapracowaĂŚ na to by pojawiĂŚ siĂŞ w reklamĂłwce PORANKA Z PLENERU

TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
-
- Fan Forum
Okazuje siĂŞ, Âże czasem warto obudziĂŚ siĂŞ nawet na poranek z J. PoradÂą, ale tylko jeÂśli zagoniona siostrzyczka zapomni sprawdziĂŚ przed 22-gÂą jak sie sprawy majÂą na tvn24.pl
Ale jak ju¿ pisa³em warto by³o - chyba? Otó¿ podczas przegl¹du prasy o godz.7.40 (bo o tej siê obudzi³em i to bez budzika
) nagle zacz¹³em przecieraÌ zaspane oczy, bo na pierwszej stronie jakiejœ gazety ujrza³em uœmiechniête oblicze Anity - ''chyba to mi siê œni'', ale oderwa³em siê od poduchy i, na dok³adkê do jakiegoœ cytowanego nag³ówka, Jakub rzek³: ''O! i przy okazji nasza redakcyjna kole¿anka, Anita Werner''

Hmm... lubi zaszaleĂŚ po pracy? Ciekawe jak
:evil2:

Hmm... lubi zaszaleĂŚ po pracy? Ciekawe jak

-
- Stały bywalec
Black Jack '62 pisze:Okazuje siê, ¿e czasem warto obudziÌ siê nawet na poranek z J. Porad¹, ale tylko jeœli zagoniona siostrzyczka zapomni sprawdziÌ przed 22-g¹ jak sie sprawy maj¹ na tvn24.plAle jak ju¿ pisa³em warto by³o - chyba? Otó¿ podczas przegl¹du prasy o godz.7.40 (bo o tej siê obudzi³em i to bez budzika
) nagle zacz¹³em przecieraÌ zaspane oczy, bo na pierwszej stronie jakiejœ gazety ujrza³em uœmiechniête oblicze Anity - ''chyba to mi siê œni'', ale oderwa³em siê od poduchy i, na dok³adkê do jakiegoœ cytowanego nag³ówka, Jakub rzek³: ''O! i przy okazji nasza redakcyjna kole¿anka, Anita Werner''
![]()
![]()
Hmm... lubi zaszaleĂŚ po pracy? Ciekawe jak:evil2:
:smiech: :smiech: